Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αχ αντε ν αρχισω σχολειο γιατι παρολο που προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενη απ την κυρια, δεν αντεχω τη συνυπαρξη..

καλη χρυση, αλλα θελω να μαι μονη με τα παιδια μου.

αν δε δουλευα ,με τιποτα δε θα παιρνα βοηθεια.

αφου οταν ειναι εδω, απο υπερβαλοντα ζηλο, με παραμεριζει κ τρεχει ολη την ωρα αυτη, ακομη κ για αγκαλιτσα!

τελοσπαντων..τουλαχιστον οταν θα λειπω, θα ξερω,(οσο μπορω..) οτι τα προσεχει πολυ..(ελπιζω..)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!! Βασικά είμαι κομμάτια και τα μωρά τα μάτιασα, με έχει τρελάνει ο μικρός, κλαίει χωρίς λόγο και αιτια, επίσης και η μικρή (ευτυχώς σε διαφορετικές ώρες). Τον έχω πάνω από δυο ώρες αγκαλιά και έχω απελπιστεί να τον αφήσω να κλαίει??? ήμαρτον!!!!! Παραδίνομαι

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu συμπασχουσα ξενυχτισσα κουραγιο..

αχ , δυστυχως στο στηθος που επαθε μαλλον τη μαστιτιδα, εχει μειωθει η παραγωγη..

10-20ml με το ζορι βγαζω..φτου!

ελπιζω να ανακαμψει..:(

33E7p2.png

τώρα ηρέμησε ο μικρός!!!ουφ!!αν και αρχίζει να σκούζει η μικρή, είναι η ώρα της τώρα. ελπίζω αυτή να τελειώνει το συντομα. Nufi νομίζω θα επανέρθει η παραγωγή. Όσο για το ντύσιμο εγώ τους φοράω ένα μακρυπόδικο φορμάκι και το πρωϊ τα σκεπάζω με σεντονάκι και το βράδυ κουβερτούλα. Θερμοκρασία δωματίου 23. και μένα με πρήζουν ότι θα τα κρυώσω όμως!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?

Χαθήκατε!! Πού βρίσκεστε όλες?

Nunu υπομονή βρε κοπέλα μου!! Δυστυχώς τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσουν τα νινάκια μας δεν πρόκειτε να ξεκουραστούμε καθόλου! Εγώ αν κλαίγανε ασταμάτητα από κολικούς τους έδινα apotel. Μα τι έχουν και κλαίνε τα nunukakia?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε, κουκλάρες;

Εμείς πήγαμε την πρώτη μας βόλτα στη γειτονιά με το καρότσι!!!!!!!! :)

Φτάσαμε μέχρι το γυμναστήριο Μάρκος Παπαδάκης!

Επίσης, τώρα ξαναπεινάει ο μικρός, πάω να δω μήπως δεν χόρτασε! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες περί μάρσιπου, επανέρχομαι για να σας πω κι εγώ για θερμοκρασίες και ντύσιμο μωρών!

Φιλάκια :)

rPPrp3.png

agorakia καλη αρχη στις βολτες!

εγω παντως δε τον βολευτηκα το μαρσιππο..

πολλη διαδικασια για να τον φορεσω,καποιος πρεπει να μου βαλει το μωρο...

εχω κανει λιγες βολτες εδω γυρω κ ηταν ωραια,αλλα δε το καθιερωσα..αρχισαν να βαραινουν κ τα μωρα εξαλλου.

για σκεψου παντως .. τωρα που θα κρυωσει ο καιρος θα τον χρησιμοποιεις? εγω δε νομιζω κ ετσι επεστρεψα τον ενα που μου πηραν,κ κρατησα εναν για τις σπανιες φορες που θα θελω.

απο mothercare ειναι

33E7p2.png

hellooooooo

Τι κανετε μανουλομπεμπακια?

Υπομονη με την γκρινια.Κολικοι μεχρι τον 3ο και μετα ξανα μανα γκρινια απο τα δοντια!

nufidio και γω ακριβως τα ιδια τους φοραω και εχω 21-22.Δεν θελω παραπανω και δεν κανει κιολας.Το βραδυ κοιμουνται με υπνοσακο και απο μεσα κοντομανικο κορμακι και κατα την διαρκεια της μερας τα σκεπαζω με κουβερτουλα

Ασε να λεει η κυρια.Τα παιδια κρεμμυδια θα αρρωσταινουν και ευκολα!Εξαλλου διαβασα σε οτι τα παιδια δεν αρρωσταινουν ποτε απο το κρυο.Αλλα αμα κολλησουν καποιο ιο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμάς.

Είμαι έτοιμη να γράψω ένα βιβλίο με θέμα: "οι ατέλειωτες (και αποτυχημένες) περιπέτειες της ουροληψίας". Την έχω ταλαιπωρήσει πολύ την κακομοίρα... και δεν νομίζω ότι έχει και τίποτα γιατί πια τρώει κανονικά η καημενούλα. Μήπως την έχω τρελάνει με τα αγχη μου;

Επίσης σήμερα την πήγα και την έφερα με το μάρσιππο και ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Μου έφυγαν οι ώμοι! Αντε κανένα μήνα ακόμα το πολύ και μετά θα τους φυλάξω. Ηδη έχω άρχισει να κοιτάζω για να πάρω ένα μονό καρότσι. Προσανατολίζομαι για αυτά τα οικονομικά του mothercare, αλλά είναι για 6+ μηνων. Θα μου πείτε, κοντά είναι ο 6ος μήνας (βρε πως πέρασε ο καιρός).....

Για τη θερμοκρασία κορίτσια νομίζω ότι είναι και θέμα παιδιού... αν δείτε ότι στους 23 βαθμούς τα έχετε με κοντομάνικα και τα χεράκια τους είναι παγωμένα, βάλτε τους μακρυμάνικα και το αντίστροφο.

Nufaki, θα σου κάνει πολύ καλό που θα πας στο σχολειο. Θα βγαίνεις από το σπίτι, θα αλλάζεις παραστάσεις και όταν γυρνάς θα βλέπεις τα παιδιά με χαρά. Θα έχεις ποικιλία στη ζωή σου!

Nunuk (το έκανα τούρκικο :P), κατ' αρχήν τόσο καλή κοπέλα, αποκλείεται να μάτιασες τα παιδιά σου. Πάντα υπάρχει μια λογική εξήγηση. Μήπως έχουν κολικούληδες; η δυσκοιλιότητα; Ισως πρέπει να σκεφτείς να πάρεις και ένα ριλαξάκι, σε πολλά μωρά βολεύει. Αν αποτύχουν όλα θα πω αυτό που λέω πάντα: το σεσουάρ το δοκίμασες; (καλά, έχω γίνει γραφικότατα και συγχωρέστε με)

Agorakia που είναι αυτό το γυμναστήριο; (κοίτα τι βρήκα να ρωτήσω) Τι έκανες με το ποδαράκι;

Jas, προσαρμόστηκαν ταα μωράκια πάλι στο σπίτι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας ξανά!! Σίγουρα έχουμε κολικούς εδώ και μέρες την πάλεψαμε λίγο με χαμομήλια και ματζούνια αλλά ξεπατωθήκαμε οικογενειακώς, οπότε είναι τώρα τρεις μέρες που ξεκινήσαμε το infacolic. Τώρα αυτή η πρωϊνή η γκρίνια που μου έκανε ο μικρός δε νομίζω να είναι κολικοί δεν είχε τα γνωστά συμπτώματα, έχω μπερδευτεί λίγο θέλω μεταφραστή!! ριλαξάκια έχω και τα βάζω, καλή φάση!! το σεσουάρ το σκέφτόμουν σήμερα και θα το δοκιμάσω σύντομα!!;);)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εξαφανιζολ ολες??

twins δε την παλευεις με το ουροσυλλεκτακι,ε?

νυστααααζωωω...

μολις ταισαμε τελευταιο γευμα κ κανω αντληση κ ανυπομονω να πεσω στο κρεβατι...

λιγο..πολυ λιγο γαλατακι ακομη απ το λαβωμενο στηθος..για να δουμε..:(

nunu κ ολα τα κοριτσακια ευχομαι να εχουμε ηρεμη νυχτα!

33E7p2.png

τα εχω παιξει!εχω του κοσμου τις δουλειες και δεν προλαβαινω γιατι δεν φτανει που φευγω για δουλεια κατα τις τρεις και γυρναω οκτω ολο κατι προκυπτει το πρωι και λειπω.ουφ.........

twins εκανα την ομελετα σου και τους αρεσε πολυ.σε καποια σημεια ομως μου κολλησε στο ταψακι ενω ειχα βαλει λαδι.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...