Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια ένα έχω να σας πω! Τα witchakia φανταστικά!!!! και οι witchoγονείς επίσης φανταστικοί και τρομερά παιδιά!!! Αφού άντεξαν βλέποντας τον κακό μας χαρακτήρα πάλι καλά χιχιχιχι

Η αλήθεια είναι ότι με το ταξίδι χάσανε τον μπούσουλα και τρώγανε λίγο ανα μισή ώρα!!! Έτσι, όπως κατεβαίναμε τον πεζόδρομο για να συναντήσουμε την witchoοικογένεια, έκλαιγε ο μελαχροινός από πείνα και φεύγοντας έκλαιγε ο ξανθός .... Μας έμαθαν όλοι! Και πράγματι πολύ γέλιο που όλοι μας βλέπανε και λέγανε τετράδυμα :) Ο witchoμπαμπάς κρατούσε (να'ναι καλά) το δικό μου καρότσι (αφού εγώ προσπαθούσα να ηρεμήσω τον ξανθούλη) και η witchoμαμά κρατούσε το καρότσι με τα witchakia! Για αυτό νομίζαν ότι είναι τετράδυμα με τους γονείς τους και ίσως εγώ και καλά κάποια γνωστή ή συγγενής που βοηθάω :)

Χάρηκα πάρα πολύ με αυτή τη συνάντηση αν και κράτησε λίγο γιατί εν τέλει έκανα την μ.......α να πάω στην εκδρομή που οργανώσανε και το μετάνιωσα τελικά ... πικράαααααα!!!

ανυπομονώ να έρθω Αθήνα και να κανονήσουμε εκ νέου συνάντηση και φυσικά και μαζί με όλες σας!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

τελικα δεν ελεγε η εκδρομη?εμεις λιωσαμε στο φαι!τσακισαμε κατι καλαμακια πατατες τζατζικια και μετα ο νικος εφαγε λουκουμαδες και πριν φυγουμε φαγαμε και σοκολατοπιτα με παγωτο!!!αααααχχχχχχχχχ το φχαριστηθηκα!!!

age.png

:) :) :) :) :)Έλα ρε...:( εγώ το μετάνιωσα....Έπρεπε να κάτσω ρε γμτ. Δεν ήξερα ότι όλη την εκδρομή θα την βγάζαμε μέσα στο πούλμαν!! Τέτοια ταλαιπωρία..... ουφ...

από την άλλη, νόμιζα ότι δεν θα έμενε κανένας πίσω και λέω...μόνη μου θα μείνω...και αν χρειαστώ κάτι...και τελικά αν έλεγα δεν πάω..και άλλοι θα μέναν πίσω...Άσε που νόμιζα ότι κι εσείς θα πάτε στην εκδρομή που μου είχες πει. :(

Ζήλεψα, θέλω και εγώ σουβλάκι και λουκουμάδες και σοκολατόπιτα... :( κλαψ

RKdwp3.png

κριμα.λες και δεν ειχατε ταλαιπωρηθει αρκετα!βρε χαζουλα ο,τι και να χρειαζοσουν θα ημασταν εμεις εκει.δεν πειραζει.ελα εσυ αθηνα και θα κανονισουμε τα καλυτερα!ο,ρι τραβαει η ορεξη σου.κυριολεκτικα και μεταφορικα!

age.png

kαλημερα κ πολυ καλο μηνα!

συναντηση ωραιοτατη κανατε πουλακια μου,ε?

αντε κ στα δικα μας!

εγω τελικα μαλλον ειχα μια πολυ ελαφρια μαστιτιδα γιατι χθες ειχα μονο δεκατα κ πονουσα λιγοτερο..εμμφανιστηκε ενας ερεθισμος στο σημειο,αλλα ηταν πολυ μικρος.

εκανα πολλες αντλησεις,θηλασα κ υποθετω υποχωρησε ευκολα..

τωρα αν ηταν κατι αλλο δε ξερω.

πηγαμε κ για ενα φαγητακι εδω κοντα με καροτσακι κ τεκνα,που πηγε σχετικα καλα. προλαβαμε να φαμε! λιγο πριν τελειωσουμε βεβαια τα επιασε ανησυχια κ φυγαμε λιγο εσπευσμενα.

πρωτη αποπειρα για φαι ηταν! μονο για καφεδακια ειχαμε επιχειρησει ως τωρα.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κριμα.λες και δεν ειχατε ταλαιπωρηθει αρκετα!βρε χαζουλα ο,τι και να χρειαζοσουν θα ημασταν εμεις εκει.δεν πειραζει.ελα εσυ αθηνα και θα κανονισουμε τα καλυτερα!ο,ρι τραβαει η ορεξη σου.κυριολεκτικα και μεταφορικα!

Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για την βοήθεια. Άσε, τώρα ας μην το σκέφτομαι...ότι έγινε, έγινε. Ναι ναι, όπωσδήποτε, θα τα πούμε Αθήνα!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Καλημέρα καλό μήνα!!!

Jas πολύ καλούς λουκουμάδες έχει εδώ στο αιγάλεω, έλα εσύ και θα σου φέρω γω!! Η πρώτη απόπειρα ήταν, και νομίζω μια χαρά πήγε!!

Ηθικό συμπέρασμα?????? Δυο Διδυμομαμάδες καλύτερα από μία!!!!!:D:D:D

Κατά τ άλλα στη νύστα πάλι έγω!!αχ βαχ!!

Να σε ρωτήσω ρε jas, όταν βγαίνεις έξω πως ταϊζεις? με θηλασμό?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα καλό μήνα!!!

Jas πολύ καλούς λουκουμάδες έχει εδώ στο αιγάλεω, έλα εσύ και θα σου φέρω γω!! Η πρώτη απόπειρα ήταν, και νομίζω μια χαρά πήγε!!

Ηθικό συμπέρασμα?????? Δυο Διδυμομαμάδες καλύτερα από μία!!!!!:D:D:D

Κατά τ άλλα στη νύστα πάλι έγω!!αχ βαχ!!

Να σε ρωτήσω ρε jas, όταν βγαίνεις έξω πως ταϊζεις? με θηλασμό?

Α ωραία!! Βέβαια εγώ τους λουκουμάδες τους τρώω μόνο με σοκολάτα, γιατί με πειράζει το μέλι :) :) :)

Για πρώτη φορά καλά πήγε ναι. Η επόμενη εξόρμηση σίγουρα θα είναι καλύτερη γιατί θα πάω πιό προετοιμασμένη ώστε να το ευχαριστηθώ κι εγώ περισσότερο. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο και λιγότερο άγχος (λόγω ταίσματος) με την witchoοικογένεια :P:p:p:p:p

Με θηλασμό ναι. Απλά συνήθως ψάχνω να βρω στον χώρο που θα είμαι ένα λίγο απόμερο σημείο για να το κάνω. :?:???:

RKdwp3.png

και με σοκολάτα έχει μη μου ανησυχείς!!

Ο μάρσιππος δε σε έχει βολέψει? μια φίλη μου μου έλεγε με τον τύπου ring sling θήλαζε. Τι να πώ, θα γελάσω πολύ όταν χρειαστεί γιατί δεν έχω σκοπό να κάτσω στ αυγά μου!!

Δε σας είπα τα ευχάριστα!! Το βάρος μας έχει ξεπεράσει τα 3,5 κιλά για τον μπέμπη και τα 3 κιλά η μπέμπα. Επίσης ο μιρκός μας έστρωσε στο θέμα του χρόνου στο θηλασμό και κοντά στο 20 λεπτο είναι χορτάτος για κανένα δυόμισάωρο οπότε έχω αρχίζει και βάζω τη μπέμπα πιο πολύ στο στήθος, αν και ακόμα είμαστε του ερασιτεχνικού, 2-4 γεύματα τα κάνει από το στήθος και τα βραδυνά με μπιμπερό!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε διδυμοφίλες μου;

Εμείς κανονικά... Κλάμα και γκρίνια εναλλάξ, δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει. Είμαι ένα ερείπιο κανονικό!

Witchaki, Jasminaki ζηλεύωωωωωω! Βοήθειά σας το ταξιδάκι στην Παναγίτσα, να φυλάει όλα τα μωράκια του κόσμου!

Εγώ κάθομαι στο τζάκι (κλασικά - κάπνισα κιόλας...) και προσπαθώ να ηρεμήσω. Δεν έχω βάλει ούτε αποστείρωση ούτε τίποτα. Έφαγα μόνο ένα ρυζόγαλο, που έφτιαξε ο καλός μου (τελευταία κάνει διάφορες απόπειρες τέτοιου τύπου, τις προάλλες έφτιαξε γαλακτομπούρεκο και πολύ ωραίο μάλιστα)

Τα υπόλοιπα κοριτσόπουλα πού είναι;

rPPrp3.png

Ερώτηση: Πού θα βρω μάρσιπο απλό (ένα σκέτο ύφασμα δηλαδή) ;

Αν και σε λίγο δεν θα μου είναι χρήσιμος γιατί τα μωρά βαραίνουν και θα κοψομεσιάζομαι! Ωστόσο ας ξέρω πού τους πουλάνε!

rPPrp3.png

Καλό μήνα και από εμάς.

Και μπράβο στις κοπέλες με τα τετράδυμα!!!!!! Με το καλό να ξαναπάτε και άλλες εκδρομές.

Αγοράκια, μάρσιππους σίγουρα μπορείς να βρεις στο mothercare, στο premaman, στο Jumbo και στο Λητώ. Εγώ προσωπικά πήρα της chicco και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τους χρησιμοποιούμε πάρα πολύ.

Αν θέλεις πιο μεγάλη ποικιλά υπάρχουν και στο ιντερνετ. Να μερικά site:

http://www.ecobaby.gr/index.php?cat=7

http://www.cosycorner.gr/products/index.php?lang=gr&ctg=34

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=5&gclid=CLKE8vnPgKUCFY8t3wod_n2Uug

Επίσης, να και ένα site που σου λέει πως να φτιάξεις μάρσιππο: http://www.babywearing.gr/Babywearing/advantages.htm

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ερώτηση: Πού θα βρω μάρσιπο απλό (ένα σκέτο ύφασμα δηλαδή) ;

Αν και σε λίγο δεν θα μου είναι χρήσιμος γιατί τα μωρά βαραίνουν και θα κοψομεσιάζομαι! Ωστόσο ας ξέρω πού τους πουλάνε!

απαντηση:μετα απο πολυ ψαξιμο,ο πιο οικονομικος και απλος της chicco δεν υπαρχει πουθενα εδω και εναν χρονο.γενικα του εμποριου εχουν πολλα πλαστικα και σκληρα σημεια και οι καλοι ειναι και ακριβοι και ειναι και σαν σαμαρι!για σκετο υφασμα εγω εχω παρει απο το αστερακι slings(η jasmini μου το ειχε συστησει)ενα sling εντελως σκετο και ενα mai tai.μπες να ριξεις μια ματια.το sling ειναι πιο οικονομικο και πιο γρηγορο να το φορεσεις,αλλα δεν κραταει σταθερο το κεφαλι του παιδιου οταν το βαζεις με τα ποδαρακια να κρεμονται.στη φαση που εισαι εσυ χλωμο να μπορεσεις να βαλεις παιδι ξαπλα μεσα σε αυτο.και οπου να ναι θα στηριξουν και το κεφαλι τους μονα τους οποτε δεν θα εχεις προβλημα.μετα απο ωρα με κρεμασμενο το παιδι ψιλοπιανεσαι.το mei tai ειναι πιο δυσκολο να το φορεσεις γιατι δενεις πραγματα τα οποια κρεμονται μεχρι το πατωμα αλλα το κεφαλι στηριζεται,τα χερια σου ειναι εντελως ελευθερα και τα δυο και ειναι πιο ανετο για περισσοτερη ωρα γιατι παει χιαστη στην πλατη.

φαντασου το sling σαν να εχεις το παιδι αγκαλια αλλα το βαρος του να πηγαινει στο sling και το mei tai σαν κανονικο μαρσιπο.

ξερεις τι μπορεις να κανεις πριν αγορασεις?παρε μια μακρια πασμινα ή ενα μονο σεντονι και κανε εναν κομπο οπως θα δεις στο site και δες πως θα ειναι το παιδι μεσα σε αυτο.

ο,τι θες ρωτα γιατι τα εχω χρησιμοποιησει και τα δυο και μεσα στο σπιτι και σε διακοπες(τηνος)

age.png

καλημερα ομορφες!

κοιμηθηκατε? εμεις λιγο..

ο μικρος συνεχιζει να ξυπναει 3-4 κ δυστυχως με κραταει καμια ωρα..

κ η μικρη ομως ειναι 3μερες τωρα που ξυπναει κ αυτη στις 5..

μηπως φταιει που την περισσοτερη ωρα που ναι εδω η κυρια κοιμουνται?

πως τα ηρεμει ετσι, δεν καταλαβαινω..

αλλα ισως δεν πρεπει να κοιμουνται τοσο..

βρε κοριτσια να σας ρωτησω..

στο σπιτι μας η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 23 βαθμους κ απ οσο ξερω γυρω στους 20-23 ειναι η ιδανικη θερμ για χωρο με βρεφη.

φοραμε κορμακι κοντομανικο κ πανω φορμακι. τη μερα κ καλτσακια. επισης οταν κοιμουνται τη μερα τα σκεπαζω με βαμβακερη κουβερτουλα. μια χαρα δεν ειναι?

λιγο μ εχει πρηξει η κυρια μηπως κρυωνουν κτλ..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...