Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ax τι καλά θα κάνετε συνάντηση! Εμείς δεν μπορούμε να ρθούμε.. η μπέμπα πέρνει αντιβίοση ο μπαμπάς μας λείπει και ο μπέμπης είναι μες την γκρίνια..κάπου πονάει και δε ξέρω που!! η δε του φτάνουν τα 100 και πεινάει!

Καλά να περάσετε πάντως!

Περαστικά, κουκλίτσα μου!!!!!!

Είναι καλύτερα το παιδί τώρα; Τι συμπτώματα είχε; Αρχίζω και υποψιάζομαι μην και συμβαίνει κάτι με τον μεγάλο μου και είναι μονίμως μέσα στην γκρίνια και στο βογκητό (τώρα τελευταία άρχισε και ο μικρός βογκητό!). Βλέπεις, θέλω να ελπίζω ότι κάτι του συμβαίνει και όχι ότι έκανα γκρινιάρικο παιδί :):):) Ναι, αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο, αφού και εγώ και ο άντρας μου ήμασταν υποδείγματα ήσυχων μωρών (εγώ, μάλιστα, χωρίς υπερβολή, έκλαψα μόνο την ημέρα που γεννήθηκα............. ούτε καν όταν έβγαζα δόντια!!!). Άρα γιατί το παιδί μου να μοιάσει του αδελφού μου, που έκλαιγε ακατάπαυστα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :)

Λοιπό, όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα βρεθούμε αύριο, διότι το σωστό είναι να πλησιάζουμε όσο γίνεται περισσότερο σε απαρτία! Μην στενοχωριέσαι, να γίνετε καλά γρήγορα και θα βρεθούμε πολλές μαζί!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Alea jacta est (ο κύβος ερρίφθη)

Βόλτα θα πάμε το άλλο σουκου, που θα είναι καλά τα joyakia και το nufaki!Να ψηφίσετε νωρίς-νωρίς παρακαλώ! Επίσης πριν λίγο με ενημέρωσε και ο μπαμπας ότι αύριο έχει να πάει σε ένα μνημόσυνο (μακριά από εμάς).

Λοιπόν.... η απορία που έχει η Agorakia την έχω και εγώ... και ο μπαμπας και εγώ είμασταν ήσυχα μωρα... Η μαγουλού που έμοιασε; Ας μην λέω όμως τίποτα... μπορεί γενικά να έχουμε ένα θεματάκι με το φαί, όμως τα πάμε καλά στον ύπνο...

Φιλάκια και καλό βράδυ. Αν και μετά το master chef, θέλω απεγνωσμένα να φάω προφιτερόλ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπράβο βρε κορίτσια!! το άλλο σκ να έρθουμε και μεις!!

Εγώ ήμουν ήσυχο μωρό αλλά άτακτο μετά! Δε με θέλαν πουθενά λεέι η μαμα΄μου επίσκεψη! Λές να εχουν τα παιδιά κληρονομικό χάρισμα??

Μπράβο βρε κορίτσια!! το άλλο σκ να έρθουμε και μεις!!

Εγώ ήμουν ήσυχο μωρό αλλά άτακτο μετά! Δε με θέλαν πουθενά λεέι η μαμα΄μου επίσκεψη! Λές να εχουν τα παιδιά κληρονομικό χάρισμα??

Πιστεύω ότι δεν σε ήθελαν γιατί ζήλευαν τη ζωντανή σου προσωπικότητα και το φλογερό σου πνεύμα!!!!!!!:tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; :)

Εμείς σήμερα κάναμε τελικά την πρώτη μας βόλτα!!! Ναι! Πήγαμε στο mall! Ωραία ήταν, τα παιδιά ξετρελάθηκαν, από 3ωρο που μου ζητάνε φαγητό το έκαναν 5ωρό σήμερα!!!! Επιτέλους! (εδώ που τα λέμε με βόλεψε, αφού με την αλλαγή της ώρας θα μου έβγαιναν τα ταΐσματαν άλλα αντί άλλων!)

Εσείς πού είστε ;

Οι αρρωστούλες μαμάδες και παιδάκια πώς πάτε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης, μεγαλώνει το νύχι του μεγάλου δάχτυλου (στο πόδι) μέσα στο δέρμα και αρχίζει να μου κάνει και πύον (μπλιάάάάάχ). Αυτό το άκουγα να συμβαίνει μόνο σε άλλους και μου είναι πρωτόγνωρο... Πονάει δε αρκετά. Καλά που δεν συναντηθήκαμε σήμερα, αφού δεν μπόρεσα να φορέσω τακούνι!! :(

Άραγε πού να αποτανθώ; Σε δερματολόγο;

rPPrp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!! Ξετρελαθήκατε στις βόλτες σήμερα??? Μέχρι και γω ήθελα να βγάλω τα μπεμπέ αλλά είπα να περιμένω την άλλη εβδομάδα που θα δούμε την παιδίατρο και θα έχουμε σαραντίσει!! Μάλλον θα ρθουμε και εμείς στη συναντήση !χοχοχο!

Προφιτερόλ twins έχει καλό ο ανδριάς!! μιαμ μιάμ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ενα εχω να σας πω.Για προφιτερολ εχω εγω εδω ενα ζαχαροπλαστειο που το κανει με μερεντα!!!Του ανδριά nunu δεν λεει μια μπροστα του!!

πωπω τι μου το θυμησατε τωρα μιαμ μιαμ!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τσουρέκι με δαμάσκηνο έχετε φάει; Αυτη ήταν η καταστροφή μου σήμερα!

Αν και δεν θα έλεγα όχι σε ένα προφιτερόλ με μερέντα!

Εμείς πήγαμε στην Πεντέλη το μεσημεράκι και περάσαμε υπέροχα.

Nunukaki, είσαι σημαντικό μέλος της παρέας και συνάντηση χωρίς εσένα δεν κάνουμε!

Agorakia, σε δερματολόγο πρέπει να πας και όσο πιο άμεσα γίνεται.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ενα εχω να σας πω.Για προφιτερολ εχω εγω εδω ενα ζαχαροπλαστειο που το κανει με μερεντα!!!Του ανδριά nunu δεν λεει μια μπροστα του!!

πωπω τι μου το θυμησατε τωρα μιαμ μιαμ!

Μήπως να βρεθούμε εκεί τότε????χεχε!Twins συμφωνείς?!

Πως περάσατε witch? η jas τι κάνει?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ειναι μια χαρα.τα μικρα ειναι κουκλια.ο μελαχρινος ειναι πιο αντρας και ο μικρουλης ειναι γλυκουλης και κανει και κατι απιστευτα λακακια οταν γελαει!!!τους ταλαιπωρησαν πολυ με την αλλαγη.μια που ηρθαν και μια που θα εφευγαν.προλαβαμε και ηπιαμε καφε.θα σας πω κι αλλα πιο μετα γιατι κανω και δουλειες ταυτοχρονα!!!αααα και το γελοιο ειναι οτι εχουμε το ιδιο καροτσι και απ οπου περναγαμε μας ελεγαν "τετραδυμα ειναι?"

age.png

ειναι μια χαρα.τα μικρα ειναι κουκλια.ο μελαχρινος ειναι πιο αντρας και ο μικρουλης ειναι γλυκουλης και κανει και κατι απιστευτα λακακια οταν γελαει!!!τους ταλαιπωρησαν πολυ με την αλλαγη.μια που ηρθαν και μια που θα εφευγαν.προλαβαμε και ηπιαμε καφε.θα σας πω κι αλλα πιο μετα γιατι κανω και δουλειες ταυτοχρονα!!!αααα και το γελοιο ειναι οτι εχουμε το ιδιο καροτσι και απ οπου περναγαμε μας ελεγαν "τετραδυμα ειναι?"

χαχα!! ναι τετραδυμα με δυο μαμάδες!! και έχουμε κι άλλα ακόμα!!

άντε κάνε τις δουλειές σου να μας πείς και πως ήταν το πρώτο ταξίδι με τα μπεμπέ!! τα καταφέρατε καλά?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μπράβο βρε witch κάνατε και ταξίδι!! εμείςμε την μπεμπόυλα καλύτερα,δηλαδή πέρνει αντιβίωση τώρα.

Θέλουμε λεπτομέρειες απο την εκδρομή!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...