Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Twins είσαι φοβερή και σε κηρύσσω αυτόματα master chef των Ελληνίδων διδυμομαμάδων!!!

Την ομελετίτσα θα την φτιάξω αύριο και ελπίζω να την τιμήσει δεόντως ο άντρας μου που έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοια φαγητά...και είναι και αρκετά παράξενος θα έλεγα..

Όσο για την ερώτηση σου, αν και το έγραψα και στην φώτο όπου με ρώτησες... τα αγόρασε η μαμά μου από την μπουτίκ της ΑΕΚ στην Ν. Φιλαδέλφεια (η πρώτη μου γειτονιά!!) προσφάτως που πήγε Αθήνα και μας πήρε και χειμωνιάτικα ρούχα :P :p :P

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μην ξύνεις πληγές...

Joy, θα πάω κα εγώ τη μικρή αύριο... Μπήκα σε τρομερές σκέψεις....

Πήγα και του μπέμπη ευτυχώς ήταν καθαρά. Αλλά φοβάμαι οτι έχει παλινδρόμηση στο στομάχι και βγάζει τόσες γουλιές..

Τώρα μας είπε να δοκιμάσουμε 100 ml ανα 2 ώρες

Jas σόρυ, τώρα το είδα και στα σχόλια. Εψαχνα πολύ καιρό σετάκια γιατί στο site δεν φαίνεται να έχουν τίποτα βρεφικό. Θέλω να κάνω και έκπληξη του μπαμπα.

Αλλοο θέμα: με το βρεφικό ουροσυλλεκτη έχω πρόβλημα. Ολο ξεκολλάει το σακούλι και σκέφτομαι να τα παρατήσω... απ' την άλλη όμως, θέλω να είμαι και σίγουρη... μαγουλού είναι αυτή!:P

Joy, όντως μπορεί να έχει ΓΟΠ ο μπέμπης. Αλλά ο δικός μου παιδίατρος είναι καθετα αρνητικός στα προγραμματισμένα γεύματα, εμένα μου είχε πει ότι αν είχαμε τέτοιο πρόβλημα θα παίρναμε μόνο αντιαναγωγικό γάλα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jas σόρυ, τώρα το είδα και στα σχόλια. Εψαχνα πολύ καιρό σετάκια γιατί στο site δεν φαίνεται να έχουν τίποτα βρεφικό. Θέλω να κάνω και έκπληξη του μπαμπα.

Αλλοο θέμα: με το βρεφικό ουροσυλλεκτη έχω πρόβλημα. Ολο ξεκολλάει το σακούλι και σκέφτομαι να τα παρατήσω... απ' την άλλη όμως, θέλω να είμαι και σίγουρη... μαγουλού είναι αυτή!:P

Joy, όντως μπορεί να έχει ΓΟΠ ο μπέμπης. Αλλά ο δικός μου παιδίατρος είναι καθετα αρνητικός στα προγραμματισμένα γεύματα, εμένα μου είχε πει ότι αν είχαμε τέτοιο πρόβλημα θα παίρναμε μόνο αντιαναγωγικό γάλα.

Απο την ώρα που θα βάλεις το σακούλι πρέπει σε 1 ώρα να τα έχεις μαζέψει. Το καλύτερο είναι να την πλύνεις καλά να της βάλεις το σακούλι και μετά τάισμα για να κατουρήσει.

Του μπέμπη βγήκε στείρα η καλλιέργεια!

Διαφημίσεις

Την κακομοιρούλα... τη βασάνισα με το σακουλάκι. 3 φορές της το έβαλα, αλλά ποτέ δεν πιάναμε στόχο! Μάλλον κάποιο λάθος έκανε. Το μόνο ευχάριστο γι' αυτήν ήταν ότι την έκανα συνεχώς μπανάκι που το λατρεύει. Τελικά ούτε 5ml δε μαζέψαμε, οπότε θα επαναλάβω τη διαδικασία τη Δευτέρα γιατί πέρασε πλέον η ώρα.

Πως το βλέπει ο μικρούλης το πρόγραμμα; Οταν τελειωνει το 100άρι σκούζει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας..

τι κανετε?

εγω οχι στα καλα μου..

ποναει το ενα στηθος απο χθες κ σημερα ανεβασα κ πυρετο..

μολις πηγε 38 ομως πηρα ντεπον..

για μαστιτιδα δε ξερω..δεν εχω αλλα συμπτωματα,οπως ζεστο η ερεθισμενο στηθος..

μπορει να ναι καποια ιωση, οποτε ειμαι προληπτικα με τη μασκα:(

33E7p2.png

Καλησπέρα διδυμοκοριτσάκια!!!!!

Εγώ σήμερα είχα ρεπό! Πήγα λαϊκή (Δάφνη εννοείται), σούπερ μάρκετ, μάδερκέαρ ( :) ), χασάπη και επέστρεψα πριν λίγο! Είμαι πτώμα! Πήρα και φόρμες εξόδου, ελπίζοντας ότι θα τους τις φορέσω αύριο για να συναντηθούν με τους καινούριους φίλους τους, τα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι θα κάνουμε τελικά;;;;;; Είμαι έτοιμη για την πρώτη μας έξοδο!!!!!

Nufaki, τι έπαθες βρε κοριτσάκι;;; Περαστικά!!!!!! Ελπίζω αύριο να είσαι σούπερ και να βρεθούμε όλες μαζί! Οι υπόλοιπες τι λέτε;

Πάω να δω τον κιμά! :)

rPPrp3.png

Την κακομοιρούλα... τη βασάνισα με το σακουλάκι. 3 φορές της το έβαλα, αλλά ποτέ δεν πιάναμε στόχο! Μάλλον κάποιο λάθος έκανε. Το μόνο ευχάριστο γι' αυτήν ήταν ότι την έκανα συνεχώς μπανάκι που το λατρεύει. Τελικά ούτε 5ml δε μαζέψαμε, οπότε θα επαναλάβω τη διαδικασία τη Δευτέρα γιατί πέρασε πλέον η ώρα.

Πως το βλέπει ο μικρούλης το πρόγραμμα; Οταν τελειωνει το 100άρι σκούζει;

Λοιπόν παραδόξως δεν σκούζει γιατι τρώει και νωρίτερα. Το πρωι έβγαζε πάλι αλλά τουλάχιστον όταν κοιμάται σταμάτησε τα βογγητά. Θα συνεχίζουμε έτσι και βλέποντας και κάνοντας!

Λοιπόν με την μπέμπα για την γενική δεν χρειάζεται καμιά τρελή ποσότητα. Εγώ έδωσα περίπου όσο το λεπτό δάχτυλο και ήταν αρκετά. Μην περιμένεις καμιά τρελή ποσότητα. Και προσπάθησε να είναι ταισμένη ή να την ταίσης αμέσως.

Διαφημίσεις

Λοιπόν παραδόξως δεν σκούζει γιατι τρώει και νωρίτερα. Το πρωι έβγαζε πάλι αλλά τουλάχιστον όταν κοιμάται σταμάτησε τα βογγητά. Θα συνεχίζουμε έτσι και βλέποντας και κάνοντας!

Λοιπόν με την μπέμπα για την γενική δεν χρειάζεται καμιά τρελή ποσότητα. Εγώ έδωσα περίπου όσο το λεπτό δάχτυλο και ήταν αρκετά. Μην περιμένεις καμιά τρελή ποσότητα. Και προσπάθησε να είναι ταισμένη ή να την ταίσης αμέσως.

Ελπίζω να τα καταφέρω τη Δευτέρα, αλλά μάλλον θα χρησιμοποιήσω κατ' ευθειαν κυπελλάκι, γιατί το σακουλάκι συνεχώς ξεκόλλαγε. Ευχαριστώ για τις οδηγίες.

Τον μπέμπη θα τον ταίζεις και το βράδυ;

Καλησπέρα διδυμοκοριτσάκια!!!!!

Εγώ σήμερα είχα ρεπό! Πήγα λαϊκή (Δάφνη εννοείται), σούπερ μάρκετ, μάδερκέαρ ( :) ), χασάπη και επέστρεψα πριν λίγο! Είμαι πτώμα! Πήρα και φόρμες εξόδου, ελπίζοντας ότι θα τους τις φορέσω αύριο για να συναντηθούν με τους καινούριους φίλους τους, τα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι θα κάνουμε τελικά;;;;;; Είμαι έτοιμη για την πρώτη μας έξοδο!!!!! :)

Βρε Agorakia, τόσο ωραία λαίκη έχουμε στη Σαρανταπόρου και αν τη βρίσκεις μικρή πήγαινε στη λαική της Τρίτης που είναι και τεράστια. Μα... γιατί ξενιτεύεσαι; Τι άκουγες στο αυτοκίνητο; Μάκη ή Έρωτα;

Για συνάντηση εμείς είμαστε πάντα ΟΚ. Αν όμως είναι να έχουμε απουσίες, μπορούμε να το κανονίσουμε και το άλλο σουκου. Προέχει η υγεία.

γεια σας..

τι κανετε?

εγω οχι στα καλα μου..

ποναει το ενα στηθος απο χθες κ σημερα ανεβασα κ πυρετο..

μολις πηγε 38 ομως πηρα ντεπον..

για μαστιτιδα δε ξερω..δεν εχω αλλα συμπτωματα,οπως ζεστο η ερεθισμενο στηθος..

μπορει να ναι καποια ιωση, οποτε ειμαι προληπτικα με τη μασκα:(

Ωχ... περαστικά! Το στήθος σου είναι καθόλου πρησμένο; Νιώθεις ότι πιάνεις κάτι σαν να έχει πετρώσει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα πρώτα στην μπέμπα τα μάζεψα με κυπελάκι, αλλά δεν προχώρησε σε καλλιέργεια γιατι δεν πρόλαβα να την πλύνω. Αλλά ήταν ευκολο.

Τον μπέμπη τον ταίζω όποτε πεινάει . Δηλαδή ανά 2.5 ώρες περίπου. Το βράδυ κράτησε και παραπάνω.. Εχουν σχέδιο εξόντωσης μου!

Nufi περαστικούλια!! και joy περαστικά και στην μπεμπίτα!!

Λέτε για συνάντηση αύριο? Όλοι? εννοώ άντρες και μωρά?

Ax τι καλά θα κάνετε συνάντηση! Εμείς δεν μπορούμε να ρθούμε.. η μπέμπα πέρνει αντιβίοση ο μπαμπάς μας λείπει και ο μπέμπης είναι μες την γκρίνια..κάπου πονάει και δε ξέρω που!! η δε του φτάνουν τα 100 και πεινάει!

Καλά να περάσετε πάντως!

Βρε Agorakia, τόσο ωραία λαίκη έχουμε στη Σαρανταπόρου και αν τη βρίσκεις μικρή πήγαινε στη λαική της Τρίτης που είναι και τεράστια. Μα... γιατί ξενιτεύεσαι; Τι άκουγες στο αυτοκίνητο; Μάκη ή Έρωτα;

Για συνάντηση εμείς είμαστε πάντα ΟΚ. Αν όμως είναι να έχουμε απουσίες, μπορούμε να το κανονίσουμε και το άλλο σουκου. Προέχει η υγεία.

Κοριτσάρες, διδυμοαγωνίστριες, μόλις τελειώσαμε από μπάνιο, τάισμα, κοίμισμα, αποστειρώσεις, βράσιμο νερού...! Το απόγευμα είχε έρθει η κολλητή μου, που είχε να τους δει από την ημέρα που γεννήθηκαν! 'Επαθε σοκ!!! :)

Λοιπόν, Twinsaki, έχεις δίκιο... Αν είναι να έχουμε απουσίες, δεν θα είναι ωραία και συναρπαστική η διδυμοσυνάντηση! Λέτε να το αφήσουμε για την επόμενη Κυριακή; Εκτός κι αν έχουμε άλλες απουσίες για ψηφοφορία :confused:

Όσο για τη διαδρομή, σήμερα την επένδυσα μουσικά με Μάκη... Πολύ δυνατά, όμως!!! :):):)

Πωπω, έχω έναν πονοκέφαλο...........

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...