Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μπραβοοοοο!!!!η αληθεια ειναι οτι ειναι ψιλοταλαιπωρια αλλα ετσι σε θελω!να μην καταλαβαινεις τιποτα!!!εμεις ξυπναμε αυριο στις πεντε και φευγουμε επταμιση απο ραφηνα.και αν θυμαμαι καλα απο τηνο φευγουμε γυρω στις εξι το απογευμα την κυριακη.να υποθεσω οτι θα βαλεις και τους ποδοσακους στο καροτσι?

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Ορεξουλα για κους κους ειχατε βραδιατικα ε?

Μονο με λάθος θέμα!!!

Κοριτσια μου γλυκα το σωμα για να επανελθει μετα απο την γεννα δεν θελει 6 μηνες αλλα 1 χρόνο!Εγω που εχω γεννησει 9 μηνες,παρ'ολο που εχω 12 κιλά ακομη να χάσω βλέπω πράγματι οτι αρχίζω και επανέρχομαι

Οποτε μην κλαιτε και αγχωνεστε γιατι ετσι εκανα και γω και δεν καταφερα τιποτα περισσότερο απο το να το ριχνω στο φαι απο την στενοχωρια μου!

Κανω διαιτα τοοοσο καιρο και ακομα στα παλια μου ρουχα δεν μπαίνω.Τι να κανουμε υπαρχουν γυναικες που βγαινουν απο το μαιευτηριο σαν να μην εχουν γεννησει και υπαρχουν αλλες(εγω)που εχω ταλαιπωρηθει πολυ και ακομη εχω μελλον!

Γυμναστική λοιπον και διατροφή!Και η κοιλια χωρις κοιλιακους δεν θα γινει ποτε οπως πριν

Αγορακια μου πάρε τους αγοραρους με το οχημα και να βγαινετε εξω!Και αυτα θα ευχαριστηθουν και εσυ θα περπατας που το χρειαζεσαι!Ο παιδιατρος μου ειχε πει απο νεογεννητα "δεν θα παθουν τιποτα αμα τα βγαλεις εξω και χιονιζει.Απο τις επισκεψεις θα παθουν"

Καλα χειμωνιασε για τα καλα!μπρρρρρρρ

Για την συναντηση που λετε με μπαμπαδες ή χωρίς?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ζηλευωωωωωωωω

Εχω και γω το ταμα μου και πρεπει να κανονισω ενα ταξιδακι

Να προσεχετε τι ρουχα θα παρετε μαζι γιατι λενε οτι θα ανεβει πολυ η θερμοκρασια το σ/κ

Για να δουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ολγά, μάλωσε με γιατί έχω τσακίσει 10 σοκολατάκια από το πρωί. Και πρέπει να πάω να φτιάξω και φακές και ο μπέμπης δε με αφήνει!

χα χα χα!!!τι ειναι μωρε 10 σοκολατακια?!σαν να εφαγες μια σολολατιτσα!

age.png

μπραβοοοοο!!!!η αληθεια ειναι οτι ειναι ψιλοταλαιπωρια αλλα ετσι σε θελω!να μην καταλαβαινεις τιποτα!!!εμεις ξυπναμε αυριο στις πεντε και φευγουμε επταμιση απο ραφηνα.και αν θυμαμαι καλα απο τηνο φευγουμε γυρω στις εξι το απογευμα την κυριακη.να υποθεσω οτι θα βαλεις και τους ποδοσακους στο καροτσι?

Ναι ναι, θα τους πάρω!!! Πρώτη φορά θα τους χρησιμοποιήσω!!! Αχ πόσο ζηλεύω που θα έχετε τόσες λίγες ώρες ταξίδι.... :|:|

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!! Όρεξη για κουτσομπολιά βραδυάτικο???χεχε!!

Λοιπόν και τα κιλά θα χάσουμε, και θα επανέλθουμε και θεές το καλοκαίρι με τα μπεμπέ μας στην παραλία !!:D:D Ευτυχώς η μόδα με τα μακρυά μπλουζοφορέματα και κολάν είναι σωτήρια!!

jas καλό ταξίδι!!

και γω για συνάντηση είμαι μέσα!!να κανονίσουμε να κανονίσουμε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

kαλημερουδια!

κρυο! κρυο! καιρος για τριο! (εμεις με τα παιδια καλε!)

10 σοκολατακια=πταισμα!

πωπω jas, καλες οι τρελλιτσες κ οι εκδρομουλες, αλλα λιγο δυσκολο το προγραμματακι σας..κ πολυ καραβι..

αλλα λεει θα εχει πολυ καλο καιρο το σκ!κατι ειναι κ αυτο!

ολγακι! για κανε κ εσυ μια προταση..που λες να βρεθουμε?

ανευ συζυγων θα λεγα εγω..να τα πουμε πρωτη φορα με την ησυχια μας..

ειμαστε χαλανδρι twins,agorakia κ εγω,η nunu ηταν παλια η ακομη?δε θυμαμαι..

αλλα να βολευτουμε ολες μωρε..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

φακες κ εγω..

εχω να φαω οσπριο απο πριν γεννησω..τα απεφευγα μηπως κ επηρρεαστουν τα μωρα απ το γαλα μου κ εχουν πονακια,αερια..

αλλα ειπα να δοκιμασω λιγο σημερα..εχω βγαλει ενα σωρο τροφες απ τη διατροφη μου κ μου ελειψαν!

33E7p2.png

Ρίχνω διάφορες ιδέες (πείτε το brainstorming). Οι γνώσεις μου βέβαια περιορίζονται στα πέριξ, οπότε προσθέστε και άλλες ιδέες.

Βέβαια εξαρταται από το αν θα έχουμε και τα τέκνα. Αν τους επιτρέψουμε να έρθουν, έτσι ώστε να αρχίσουμε και τα προξενιά, ψηφίζω ναι στους μπαμπάδες. Αλλιώς, θα τους αφήσουμε στο σπίτι!:P

1. Αν έχει κακό καιρό, πολύ καλή ιδέα είναι το mall και πολύ φιλική προς τα παιδιά. Εξίσου καλή και το golden hall ή το avenue. Είναι και εύκολη η πρόσβαση λόγω Αττικής οδού.

2. Αν έχει ζεστούλα και θέλουμε εξωτερικό χωρο υπάρχει το verde στο άλσος Παπάγου που μπορεί να χωρέσει όλα μας τα καρότσια.

3. Επίσης, μπορούμε να πάμε στο craft χαλανδρίου που είναι πολύ διδυμο-friendly (δεν μας έχουν διώξει ποτέ και πάμε συνεχώς)

Θα σκεφτώ και άλλα και θα επανέλθω. Αν είναι χωρίς τέκνα, μπορώ να προτείνω και άλλα μέρη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

φακες κ εγω..

εχω να φαω οσπριο απο πριν γεννησω..τα απεφευγα μηπως κ επηρρεαστουν τα μωρα απ το γαλα μου κ εχουν πονακια,αερια..

αλλα ειπα να δοκιμασω λιγο σημερα..εχω βγαλει ενα σωρο τροφες απ τη διατροφη μου κ μου ελειψαν!

Εφτιαξα και ομελέτα φούρνου γιατί τα τέκνα κοιμήθηκαν και με άφησαν στην ησυχία μου!

αα... nunu, να ξέρεις ότι τα όσπρια δημιουργούν αέρια και στο γάλα, αλλά με τις φακές δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν μπορείς όμως να αποφύγεις τους γίγαντες και τα ρεβύθια.

Είπα του μπαμπά ότι θα συναντηθούμε και θέλει να έρθει... αν βέβαια δεν έχει ξανακρυώσει!:oops:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάρες ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ωραίο το κουτσομπολιό χθες βράδυ! :)

Witchaki, χαχαχαχαχα, πολύ γέλασα με το συνάφι μας! Όσο για την αυστηρότητά σου, όταν πρόκειται για πραγματικότητες δεν θυμώνω ποτέ! :) Μια χαρά τα είπες!

Και τώρα πάω να ταΐσω, μπήκα για μια καλημέρα στα γρήγορα!

Φιλάκια, τα λέμε αργότερα!

Μέσα για συνάντηση, τα είπαμε. Θέλει κι ο μπαμπάς! Τι λέτε για mall;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...