Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

agorakia ας μην εχουμε υπερβολικες απαιτησεις απ τον εαυτο μας..δε παει κ τοσος καιρος που γεννησαμε! κ διδυμα κιολας!

θα επανελθουμε, λιγο χρονο θελουμε..κ ευτυχως ειναι χειμωνας τωρα..κ φαρδια πουλοβερ με κολαν να φοραμε μια χαρα θα ναι! αφου δε θα κανουμε εμφανιση σε παραλια, ολα σωζονται!!:tongue:

παω..

Έθιξες θέμα τώρα... Σχετικά με τις απαιτήσεις!

Άντε να ξεκουραστείς, θα το αναπτύξουμε άλλη ώρα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως λοιπον ειναι το προβλημα μας οπως το ειπε η nufitsa!(χα χα σαν νυφιτσα φαινεται)εχουμε υπερβολικες απαιτησεις.αλλοι που λετε λενε εξι μηνες και αλλοι εννια.

και παλι εχει δικιο η nufidio οτι καποια ρουχα μου κανουν αλλα δεν θελω να φοραω οτι μου κανει αλλα να μου αρεσει.παντως η ζωνη με εσωσε γιατι οχι μονο δεν τονιζει αλλα σακουλιαζει και λιγο η μπλουζα απο πανω και ολο κομπλιμεντα ακουω του στυλ ''καλε ποτε γεννησες,που τα ειχες δυο μωρα κτλ''.

και για την συναντηση δεν θεωρω καμια περιοχη μη προσβασιμη.παω παντου αρκει να προλαβαινω.στο χαλανδρι μου αρεσει και ο πεζοδρομος.

προ παιδιων και προ γαμου ειχα βγει για βραδυ στην πατρα και μετα πηγα στον πορο!!!και απειρα σαββατοβραδα στην ευβοια.

age.png

Αχ βρε κορίτσια, ανοίξατε πικρή συζήτηση. Εγώ έχασα μεν 10 κιλά της γέννας αλλά φυσικά έχω και τα προ γέννας περιττά 10 κιλάκια :( που απέκτησα με το άγχος να μείνω έγκυος. Φυσικά νιώθω επιπλέον σαν να έχω ανοίξει γενικά, πέρα από τα κιλά, η ραγάδα δεν συμμαζεύεται και η κοιλιά.."πουκάμισο" που λέει και ο γιατρός μου...

Κάθε φορά που πάω να δοκιμάσω τα ρούχα μου βάζω τα κλάματα και έτσι βρίσκομαι στην λύση...κολάν και φόρεμα από πάνω που είναι και της μόδας..

Έβαλα μια φώτο προς τιμήν της ομάδας μου και προς σύγχυση του άντρα μου :) χιχιχι θαυμάστε αντράκια!!!

RKdwp3.png

Αχ βρε κορίτσια, ανοίξατε πικρή συζήτηση. Εγώ έχασα μεν 10 κιλά της γέννας αλλά φυσικά έχω και τα προ γέννας περιττά 10 κιλάκια :( που απέκτησα με το άγχος να μείνω έγκυος. Φυσικά νιώθω επιπλέον σαν να έχω ανοίξει γενικά, πέρα από τα κιλά, η ραγάδα δεν συμμαζεύεται και η κοιλιά.."πουκάμισο" που λέει και ο γιατρός μου...

Κάθε φορά που πάω να δοκιμάσω τα ρούχα μου βάζω τα κλάματα και έτσι βρίσκομαι στην λύση...κολάν και φόρεμα από πάνω που είναι και της μόδας..

Έβαλα μια φώτο προς τιμήν της ομάδας μου και προς σύγχυση του άντρα μου :) χιχιχι θαυμάστε αντράκια!!!

Πικρή; Πικρότατη θες να πεις! Δεν αντέχω να τα σκέφτομαι, σε συνδυασμό με το πλύσιμο των χειμωνιάτικων που μυρίζουν υγρασία από το υπόγειο (η συμφορά, που με χτύπησε φέτος). Το σπίτι ένα χάος απλώς. Αλλού παπούτσια καλοκαιρινά, αλλού χειμωνιάτικα, τσάντες, ρούχα... Κι εγώ χοντρέλα. Αφήστε τα, πάω για ύπνο, μήπως και ξεχαστώ :):):):)

rPPrp3.png

Κοριτσάκια, το έριξα έξω απόψε και αύριο θα σέρνομαι (είναι γνωστό ότι χωρίς νερό μπορώ, χωρίς τον ύπνο όχι!)

Σας φιλώ γλυκά! Ύπνο ελαφρύ σε όλες και σε όλα τα νινάκια μας!

Jasminaki, καλό ταξίδι, αν δεν προλάβω να μπω πριν φύγεις! Βοήθειά σας!

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες!

Υ.Γ. Να κανονίσουμε τη συνάντηση, κορίτσια! Αλλά μάλλον θα είναι με τέκνα (λέω εγώ).

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

προ παιδιων και προ γαμου ειχα βγει για βραδυ στην πατρα και μετα πηγα στον πορο!!!και απειρα σαββατοβραδα στην ευβοια.

Χαχαχαχα! Τι μου θύμισες... Σάββατο απόγευμα φεύγω (από Καρδίτσα, τότε εκεί ήμουν) για καφέ με κολλητή και επιστρέφω Δευτέρα, έχοντας περιοδεύσει στη μισή Βόρεια Ελλάδα, ακολουθώντας τους Ζιγκ Ζαγκ (συγκρότημα του πάλαι ποτέ) σε συναυλίες τους (ήμασταν φίλοι με τον Δημήτρη). Καταλήξαμε Θεσσαλονίκη, στην αδελφή ενός φίλου και, τέλος, επιστροφή στη βάση μας!!! :)

Ωραίες εποχές! :)

rPPrp3.png

Χαχαχαχα! Τι μου θύμισες... Σάββατο απόγευμα φεύγω (από Καρδίτσα, τότε εκεί ήμουν) για καφέ με κολλητή και επιστρέφω Δευτέρα, έχοντας περιοδεύσει στη μισή Βόρεια Ελλάδα, ακολουθώντας τους Ζιγκ Ζαγκ (συγκρότημα του πάλαι ποτέ) σε συναυλίες τους (ήμασταν φίλοι με τον Δημήτρη). Καταλήξαμε Θεσσαλονίκη, στην αδελφή ενός φίλου και, τέλος, επιστροφή στη βάση μας!!! :)

Ωραίες εποχές! :)

να ρε χαζο!καλα σε ειχα κοψει του συναφιου μου!δεν λεει να τα χασεις ολα αυτα!θα τα συνεχισουμε μαζι με τα παιδακια μας και θα γεμισουμε με αναμνησεις κι εμεις και αυτα!δεν χρειαζονται υστεριες και αποκλεισμοι απο τον εξω κοσμο.εγω θα σε ελεγα μουρλη αν μου ελεγες να φυγω για να κανεις μπανιο τα παιδια.(με το μπαρντον δηλαδη αλλα σου μιλαω με ειλικρινια)εχουμε περασει ωραιες βραδιες με φιλους και με τα παιδια μαζι και τα μπιμπερο και τα παμπερς στα χερια.(εννοειται ολα με τους κανονες υγιεινης μην το ξεφτιλισουμε κιολας)

age.png

Κι εγώ κορίτσια μια τρέλα την είχα παλιά αλλά όλα άλλαξαν όταν ήρθα Ρόδο κ κυρίως όταν παντρεύτηκα γιατί ο άντρας μου ειδικά, δεν είναι του γλεντιού...αλλά μόνο του σπιτιού...

RKdwp3.png

διαβαζα τα τελευταια μην και agorakia ειμαι απαραδεκτη.με συγχωρεις γιατι νομιζω οτι το παρακανα.δεν ηθελα να κρινω και να σου υποδειξω τι θα κανεις με τα αστερακια σου αλλα να σε παροτρυνω να βγεις να ξεσκασεις και να περασεις καλα μαζι τους να το ευχαριστηθεις.τωρα που τα διαβασα ηταν μαλλον λιγο ακομψος ο τροπος μου...:(

age.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ κορίτσια μια τρέλα την είχα παλιά αλλά όλα άλλαξαν όταν ήρθα Ρόδο κ κυρίως όταν παντρεύτηκα γιατί ο άντρας μου ειδικά, δεν είναι του γλεντιού...αλλά μόνο του σπιτιού...

πες μου οτι ειναι και κριος!!!σαν να περιγραφεις τον δικο μου.πρεπει να τον ξεσηκωνω και να τον σπρωχνω να κανουμε κατι γιατι ειμαι του αυθορμητου και του ταξιδιου.

age.png

πες μου οτι ειναι και κριος!!!σαν να περιγραφεις τον δικο μου.πρεπει να τον ξεσηκωνω και να τον σπρωχνω να κανουμε κατι γιατι ειμαι του αυθορμητου και του ταξιδιου.

Όχι, Ιχθύς είναι και όταν βρίσκεται οπουδήποτε αλλού πέραν του σπιτιού μας ή γνώριμου εδάφους...είναι έξω απ' τα νερά του πραγματικά, σε σημείο να έχει έναν άκομψο τρόπο αντιμετώπισης των γύρων του μέχρι που κάποιοι τον παρεξηγούν:confused::confused:

Πάντως κι ο δικός μου, έτσι θέλει, ώθηση...το έχουν οι ηλεκτρολόγοι βρε παιδί μου..τι να πω..???

RKdwp3.png

Καλημέρα!

Λοιπον....

Οταν θα κανονίζετε μεταμεσονύκτιο κουτσομπολιό θα μου λέτε και μένα!!!!!!

Δεν ντρέπεστε να σας λείπουν τα ξενύχτια; Αφού ξενυχτάτε κάθε βράδυ!!!:-P:razz:

Καλό ταξίδι στην Jas που φεύγει σήμερα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Twins μου, άσε τελικά δεν φεύγουμε σήμερα αλλά αύριο δυστυχώς. Χάσαμε μια μέρα γιατι λόγω κακοκαιρίας δεν είχε φύγει εχθές το καράβι από Πειραιά.

Λοιπόν, με πήρανε τηλέφωνο...ακούστε πρόγραμμα εκδρομής...

αναχώρηση από Ρόδο: Σάββατο 15.00μμ

Άφιξη στην Τήνο: Κυριακή μεσάνυχτα 2.00πμ

Αναχώρηση από Τήνο: Κυριακή βράδυ 23:00μμ

Άφιξη στην Ρόδο: Δευτέρα 10.00πμ

Δυστυχώς πάμε για μια μέρα όπως καταλάβατε και την υπόλοιπη εκδρομή θα την βγάλουμε στο καράβι :( Δεν υπάρχουν δρομολόγια Ρόδο-Τήνο και αυτό που βάζουν είναι έκτακτο μια φορά το χρόνο, όπως σας είχα πει) και αφού έγινε αυτό με την κακοκαιρία χάσαμε μια μέρα!! Ούφ, σκέτη ταλαιπωρία θα είναι γμτ.... Οι περισσότεροι το ακύρωσαν!!!

Εγώ όμως, ως γεναία που είμαι, θα πάω και για να κάνω το τάμα μου και γιατί φυσικά έχουμε συνάντηση με το witchaki!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...