Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερουδια!

λοιπον τελικα τα μωρα μας εχουν μεγαλωσει πολυ!

πηγα σημερα στο 'γαια', να δω τη φιλη μου που γεννησε κοριτσακι 3κιλα. κ μου φανηκε τοσο πολυ μικρο..οταν επεστρεψα σπιτι κ ειδα τα δικα μου,μου φανηκαν θρεφταρια!

το χα ξεχασει πως ηταν πολυ πιο μικρα, κ μαλιστα ακριβως τα μισα απτο μωρακι της φιλης μου..

καλα, το γαια φανταστικο!

ολα καινουργια, designατα, το σαλονι για τους επισκεπτες σουπερ, το 4κλινο πολυ μεγαλο με 2μπανια, μεχρι κ τα πυρεξακια ηταν σουπερ!

κ πιο οικονομικο απο μητερα κ ιασω,ε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

για τα κιλα κι εγω τα εχω παρει κρανιο αλλα τι να κανω.δοκιμασα γυμναστικη δοκιμασα διατροφη τιποτα.ακομα πρηζομαι και ξεπρηζομαι.εχω μονο 1,5 κιλο αλλα προφανως ειναι ολο στο ιδιο σημειο, τι να πω!δεν ειναι τοσο πολυ αλλα ειναι τοσο οσο να μην μου κανουν τα παντελονια και να με ενοχλουν τα καλτσον.

αποφασισα λοιπον για να μην τρελαινομαι αλλο,να μαζεψω αυτα που ξερω οτι δεν μου κανουν η δεν μου πανε ωραια για να σταματησω να τα δοκιμαζω καθε τοσο να δω αν αλλαξε κατι.μου πηρε η μαμα μου ενα κολαν αλλα χοντρο σαν παντελονι ιππασιας(που μεχρι τωρα τα ειχα για φτυσιμο) και το φοραω με μπλουζα και ζωνη και δεν φαινεται τιποτα.με αυτο και με τα κολαν λοιπον βλεπω να ξεχειμωνιαζω οπως και οταν ημουν εγκυος.τα τζην ενω καποια μου κανουν με πονανε και θελω να νιωθω ανετα μεσα στα ρουχα μου.οχι απλα να φαινονται ωραια.

θα περιμενω λοιπον αυτους του περιβοητους εξι μηνες και θα ευελπιστω οτι εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι τοσο χρειαζεται για να επανελθει το σωμα.αν μου το υπεγραφε καποιος υπευθυνα δεν θα ανησυχουσα καθολου και θα περιμενα απλα να περασει ο καιρος.αν και να σας πω την αληθεια στο πολυ πισω μερος του μυαλου μου, εχω το νυστερι σαν εσχατη λυση.

συμπερασμα,βρειτε κανα δυο ρουχαλακια που σας πανε καλα και καντε τα την στολη σας για αυτον τον χειμωνα.οσες φορες καθομαι στην ντουλαπα και ψαχνω και δοκιμαζω και απορριπτω κτλ κτλ τα παιρνω κρανιο θελω να βαλω τα κλαματα και τελικα δεν παω πουθενα γιατι χανω τη διαθεση μου γιατι δεν ειμαι της αποψης οτι επειδη γιναμε μανουλες να πανε να γα.... ολα τα υπολοιπα.πρεπει να νιωθουμε ομορφα και να προσεχουμε τον εαυτο μας.ναι μεν προτεραιοτητα στη ζωη μου πλεον ειναι τα παιδακια μου αλλα εχω κι αλλα πραγματα στο μυαλο μου για να μπορω καποια μερα να κανω ευτυχισμενα μια ανασκοπηση και να νιωσω γεματη.

age.png

λοιπον, για πιο ευκολα , μηπως να κανονιζαμε μια πρωτη συναντηση ανευ τεκνων?

ωστε να συναντηθουμε κ καπου που να βολευει ολες? να μη το καθυστερουμε κ πολυ..

ισως κανενα κεντρο,δε ξερω,το συζηταμε..

τι λετε?:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

σωστα μιλας witchaki!!

χρειαζονται 6μηνες για να επανελθει το σωμα?

χαιρομαι! μπορει στα κιλα να μαι λιγοτερο απο πριν, αλλα φουσκωτη κοιλιτσα εχω ακομη..

κ αναρρωτιομουν γιατι! ελπιζω να πεσει εν καιρο..μου χωρανε τα ρουχα μου, αλλα στενα πολυ στη μεση κ κοιλια δε με κολακευουν..

33E7p2.png

για τα κιλα κι εγω τα εχω παρει κρανιο αλλα τι να κανω.δοκιμασα γυμναστικη δοκιμασα διατροφη τιποτα.ακομα πρηζομαι και ξεπρηζομαι.εχω μονο 1,5 κιλο αλλα προφανως ειναι ολο στο ιδιο σημειο, τι να πω!δεν ειναι τοσο πολυ αλλα ειναι τοσο οσο να μην μου κανουν τα παντελονια και να με ενοχλουν τα καλτσον.

αποφασισα λοιπον για να μην τρελαινομαι αλλο,να μαζεψω αυτα που ξερω οτι δεν μου κανουν η δεν μου πανε ωραια για να σταματησω να τα δοκιμαζω καθε τοσο να δω αν αλλαξε κατι.μου πηρε η μαμα μου ενα κολαν αλλα χοντρο σαν παντελονι ιππασιας(που μεχρι τωρα τα ειχα για φτυσιμο) και το φοραω με μπλουζα και ζωνη και δεν φαινεται τιποτα.με αυτο και με τα κολαν λοιπον βλεπω να ξεχειμωνιαζω οπως και οταν ημουν εγκυος.τα τζην ενω καποια μου κανουν με πονανε και θελω να νιωθω ανετα μεσα στα ρουχα μου.οχι απλα να φαινονται ωραια.

θα περιμενω λοιπον αυτους του περιβοητους εξι μηνες και θα ευελπιστω οτι εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι τοσο χρειαζεται για να επανελθει το σωμα.αν μου το υπεγραφε καποιος υπευθυνα δεν θα ανησυχουσα καθολου και θα περιμενα απλα να περασει ο καιρος.αν και να σας πω την αληθεια στο πολυ πισω μερος του μυαλου μου, εχω το νυστερι σαν εσχατη λυση.

συμπερασμα,βρειτε κανα δυο ρουχαλακια που σας πανε καλα και καντε τα την στολη σας για αυτον τον χειμωνα.οσες φορες καθομαι στην ντουλαπα και ψαχνω και δοκιμαζω και απορριπτω κτλ κτλ τα παιρνω κρανιο θελω να βαλω τα κλαματα και τελικα δεν παω πουθενα γιατι χανω τη διαθεση μου γιατι δεν ειμαι της αποψης οτι επειδη γιναμε μανουλες να πανε να γα.... ολα τα υπολοιπα.πρεπει να νιωθουμε ομορφα και να προσεχουμε τον εαυτο μας.ναι μεν προτεραιοτητα στη ζωη μου πλεον ειναι τα παιδακια μου αλλα εχω κι αλλα πραγματα στο μυαλο μου για να μπορω καποια μερα να κανω ευτυχισμενα μια ανασκοπηση και να νιωσω γεματη.

Χμ, είσαι εύστοχη, κουκλίτσα μου! Αλλά πάλι με την ίδια στολή και φέτος; Μέχρι το Πάσχα φόραγα τα κανονικά ρούχα μου χωρίς ιδιαίτερες μετατροπές και τώρα μου κακοφαίνεται. 3 κιλά μου έχουν μείνει μα έχω ανοίξει στην περιφέρεια (εκεί που ήμουν έτσι κι αλλιώς ανοιχτή δηλαδή... :( ) και η κοιλιά (που πάντα προεξείχε) εξακολουθεί να μοιάζει με εγκυμονούσας! Τσάμπα η προσοχή στην εγκυμοσύνη. Ωστόσο, δίαιτα αρνούμαι να κάνω... Σκέφτομαι ότι τρέχω σαν την τρελή όλο το 24ωρο, δεν μπορεί να μην φεύγουν τα κιλά!

rPPrp3.png

κοιλιακοι κ τρεξιματακι μας χρειαζεται witchaki, αλλα...

τελοσπαντων..η μπακα του ταβερνιαρη θα υποχωρησει καποια στιγμη..που θα παει!

παντως, αν γεννουσαμε ανοιξη κ τωρα ηταν καλοκαιρι, εγω μ αυτη την κατασταση θα ενιωθα αβολα στην παραλια,το λεω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

σωστα μιλας witchaki!!

χρειαζονται 6μηνες για να επανελθει το σωμα?

χαιρομαι! μπορει στα κιλα να μαι λιγοτερο απο πριν, αλλα φουσκωτη κοιλιτσα εχω ακομη..

κ αναρρωτιομουν γιατι! ελπιζω να πεσει εν καιρο..μου χωρανε τα ρουχα μου, αλλα στενα πολυ στη μεση κ κοιλια δε με κολακευουν..

Εξαιτίας όσων προανέφερα, παντελόνια δεν έχω τολμήσει ακόμη όχι να δοκιμάσω, ούτε να τα βγάλω να τα δω...

rPPrp3.png

αντε κοριτσουδια σας καληνυχτιζω..νυσταζω κ σιγουρα θα ξυπνησει κ ο σπορος

μες τη νυχτα για να φαει..

σας φιλω!

Καληνύχτα, κουκλίτσα! Όνειρα γλυκά, ήσυχο ύπνο!

Εμείς ταΐσαμε πριν που έλειψα και ελπίζω να κοιμηθούμε ήσυχα, διότι δεν έφαγαν ικανοποιητικά και μας βλέπω στο πόδι σύντομα (άδικος κόπος να καθιερώσουμε το 4ωρο...)

rPPrp3.png

agorakia ας μην εχουμε υπερβολικες απαιτησεις απ τον εαυτο μας..δε παει κ τοσος καιρος που γεννησαμε! κ διδυμα κιολας!

θα επανελθουμε, λιγο χρονο θελουμε..κ ευτυχως ειναι χειμωνας τωρα..κ φαρδια πουλοβερ με κολαν να φοραμε μια χαρα θα ναι! αφου δε θα κανουμε εμφανιση σε παραλια, ολα σωζονται!!:tongue:

παω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...