Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ετσι στα ξαφνικα αμα ερχομουνα μονο μονη μου

Αλλα βρε κοριτσια πρεπει να κανονισουμε συναντηση!Εκτος αν περιμενετε τα γενεθλια μας που κοντευουν.Δεν πιστευω να μην ερθετε?????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Τα μπουκάλια του δόκτορος είναι τέλεια! Μόνο με αυτά την ταίζω από χτες και κάτω από 150 δεν έχει φάει! Και χωρίς σεσουάρ! Ο μπέμπης βέβαια δεν έχει δείξει πολύ ενδιαφέρον. Agorakia, προσοχή στις θηλές που θα πάρεις γιατί έχει 5 νούμερα. Εγώ πήρα το 2, αυτό που είναι για 3+ μήνες. Επίσης, εφάρμοσα τη συμβουλή σου για το σφηνάκι και τώρα δεν γυρίζει 90 μοίρες, αλλά σπρώχνει προς τα πάνω. Θα δω τι θα κάνω.

Δεν έρχεστε όλες την Κυριακή (καιρού επιτρέποντος) να πάμε mall με μπαμπάδες και να κάνουμε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση με Τήνο; Δεν είναι κακή ιδέα.... Όλγα, τα γεννέθλια είναι μακρια.... όπου να είναι κλείνουμε χρόνο φιλίας εδώ!:P

Λιονταράκι περαστικά... προσοχή στα παιδάκια.

Witch, την τελευταία φορά που αρρώστησε ο μπαμπάς, πήρα ένα κουτάκι με μάσκες από το φαρμακείο και δεν τον άφηνα να πλησιάσει χωρίς αυτές. Επίσης, έκανα αυτό που είπε και η Jas, δηλαδή κάθε φορά που ερχόταν από έξω κατ' ευθείαν έκανε μπανάκι, άσχετα από το αν είχε ξανακάνει 10 λεπτά πριν. Ευτυχώς, τα παιδάκια δεν κόλλησαν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα μπουκάλια του δόκτορος είναι τέλεια! Μόνο με αυτά την ταίζω από χτες και κάτω από 150 δεν έχει φάει! Και χωρίς σεσουάρ! Ο μπέμπης βέβαια δεν έχει δείξει πολύ ενδιαφέρον. Agorakia, προσοχή στις θηλές που θα πάρεις γιατί έχει 5 νούμερα. Εγώ πήρα το 2, αυτό που είναι για 3+ μήνες. Επίσης, εφάρμοσα τη συμβουλή σου για το σφηνάκι και τώρα δεν γυρίζει 90 μοίρες, αλλά σπρώχνει προς τα πάνω. Θα δω τι θα κάνω.

Δεν έρχεστε όλες την Κυριακή (καιρού επιτρέποντος) να πάμε mall με μπαμπάδες και να κάνουμε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση με Τήνο; Δεν είναι κακή ιδέα.... Όλγα, τα γεννέθλια είναι μακρια.... όπου να είναι κλείνουμε χρόνο φιλίας εδώ!:P

Λιονταράκι περαστικά... προσοχή στα παιδάκια.

Witch, την τελευταία φορά που αρρώστησε ο μπαμπάς, πήρα ένα κουτάκι με μάσκες από το φαρμακείο και δεν τον άφηνα να πλησιάσει χωρίς αυτές. Επίσης, έκανα αυτό που είπε και η Jas, δηλαδή κάθε φορά που ερχόταν από έξω κατ' ευθείαν έκανε μπανάκι, άσχετα από το αν είχε ξανακάνει 10 λεπτά πριν. Ευτυχώς, τα παιδάκια δεν κόλλησαν.

Βρε κοριτσάκι μου, εμένα δεν ενθουσιάστηκαν με τις θηλές αυτού του δρος! Είχα πάρει ένα μπουκάλι με θηλή για 0+ (αν υπάρχει τέτοια κατηγορία, γιατί είναι καιρός τώρα που το πήραμε και δεν θυμάμαι καλά. δεν μας έκανε και το ξέχασα σε μια άκρη, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα ενετόπισε ο άνδρας μου στον ίδιο δόκτορα θηλές για πιο παχύρευστες τροφές -μάλλον αυτή που λες κι εσύ- αλλά μου πνιγόντουσαν κι εμένα, οπότε εγκατέλειψα για δεύτερη φορά το πλάνο αυτό...)

rPPrp3.png

:(κριμα....ευτυχως την κυριακη φευγουμε απογευμα οποτε θα τα πουμε!!!

ολγα θα ερθεις?το σκεφτεσαι?!!!!:P

twins χαιρομαι που περασατε ωραια στο mall!!!εμεις κατεβασαμε και στις κυλιομενες το καροτσι!!!σουζα!!!αν βαριεται ο ανθρωπος να ξαναπαει στο ανσασερ ολα τα μπορει!!!

οταν γυρισω απο τηνο περιμενω να κανονισετε την επομενη συναντηση.αν δεν τα εχετε κανονισει θα αγριεψω και θα μας συντονισω.δεν ειναι αναγκη να βρεθουμε ολες μαζι αν ειναι δυσκολο και δεν μας βγαινει.μπορουμε να βρισκομαστε με δοσεις μεχρι να γνωριστουμε ολες!!!

τελικα δεν πηγαμε στην πεθερα μου γιατι...αρρωστησε προφανως!!!οποτε δεν ημουν υπερβολικη!χα!

Witchaki μου, ούτε κι εγώ θα πήγαινα πάντως και δεν είσαι υπερβολική! Μάλιστα οι επισκέπτες μας σήμερα (που έφυγαν στις 19.50 επειδή είχα πει ότι στις 20.00 κάνουμε μπάνιο - κύριοι! ) μας είπαν προχθές ότι ο θείος ήταν ελαφρώς αρρωστούλης πριν λίγες μέρες και περίμενε να γίνει εντελώς καλά, για να έρθουν... Όμως εγώ σήμερα τον συνέλαβα με ολίγο συναχάκι και μου πήρε αγκαλιά και τον μεγάλο! (ο οποίος, σημειωτέον, ενώ είναι ο απίστευτος γκρινιάρης, στην αγκαλιά του καθόταν αρνάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κόντεψα να τον πνίξω! δεν μας πίστευαν που τους λέγαμε ότι γκρινιάζει συνεχώς! Φυσικά, μόλις έφυγαν, άρχισε να ουρλιάζει και συνέχισε και μετά το μπάνιο και μετά το φαγητό... Ηρέμησε πριν λίγο.)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

έχει 5 νούμερα. Εγώ πήρα το 2, αυτό που είναι για 3+ μήνες. .

Δηλαδή εγώ τι να πάρω; Ποιό μπουκάλι έχεις; Να υποθέσω το ίδιο που πήρα κι εγώ; Ή έχει διάφορα;

Τι καλά να έτρωγε κι εμένα ο μεγάλος πάνω από 90 - 100...! Σου είπα ότι στα 120 κάνουμε πάρτι! Τους ζύγισα σήμερα. Περάσαμε τα 5!!! Ο μικρός δηλαδή. 5260 ο μικρός και 4690 ο μεγάλος!

rPPrp3.png

Εγώ, για να πω την αλήθεια, βολεύτηκα πια της νουκ την διάφανη (σιλικόνη δηλαδή) το νούμερο 1, για 0 έως 6 μήνες! Λιτή και απέριττη. Και χρησιμοποιώ τα μπουκάλια της καθώς και κάποια της κίκο που μου είχαν ξεμείνει και δεν τα χρησιμοποιούσα (δεν κατάλαβα γιατί!!!!!) και τώρα τα ανέσυρα, για να έχουμε πολλά και να μην αποστειρώνουμε 15 φορές την ημέρα!

rPPrp3.png

Επίσης, κατάλαβα ότι (πλην συνταρακτικής εξαίρεσης) εάν το παιδί είναι λιγόφαγο (βλέπε τον μεγάλο μου), ό,τι πιπίλα κι αν του πάρεις πάλι λίγο θα τρώει! Δοκιμάσαμε τόσες και τόσες και καταλήξαμε στις πιο απλές τελικά!

Μα να μην μου θέλουν της αβέντ βρε παιδί μου! Πιστεύω ότι έχει τα πιο βολικά μπιμπερό. Μάλιστα έχει και η νουκ κάποια που μοιάζουν με της αβέντ στο σχήμα, μόνο που είναι γυάλινα (εννοείται έχω και απ' αυτά, αλλά δεν βολεύτηκαν και πολύ τις θηλές τους, οπότε αποσύρθηκαν κι αυτά - προχθές τα ξαναθυμήθηκε ο άντρας μου και ξανακάνει προσπάθεια να τους τα γνωρίσει). Επίσης, καταλήγω πως δεν πρέπει να μπερδεύουμε τα παιδιά με διάφορες πιπίλες, όταν έχουν ψιλοσυνηθίσει μία, ελπίζοντας ότι θα έχουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα!

Εγώ κάποια εποχή τους είχα ζαλίσει!!! :) Κάθε μέρα κι άλλη πιπίλα, νομίζοντας ότι ξαφνικά θα φάνε 200 γρ, αν βρούμε τη σωστή :)

Είναι ουτοπικό και ματαιόδοξο!!!

Πάλι όσο θέλουν τρώνε!

rPPrp3.png

Πάντως τα mam τα έχει το τζάμπο. Νομίζω ότι τα είδα και αναρωτιόμουν αν είναι καλά. Είναι καλά; (εγώ τους πήρα κι από ένα φορέβερ φρεντς - τα γράφω ελληνικά γιατί θυμάμαι το φιάσκο με την πιάτσα Ναβόνα :):):):) )

rPPrp3.png

Jasminaki, ετοιμάζεστε; :)

Άραγε πόσες από τις αποσκευές θα είναι των μωρών; Αναρωτιέμαι πώς θα είναι και το δικό μας πρώτο κανονικό κανονικό ταξίδι γιατί στο πατρικό μου πήγαμε μόνο για δύο μέρες, οπότε πήρα μία βαλίτσα φυσιολογικού μεγέθους, η οποία στα 2/3 της είχε ρούχα, σεντονάκια, πετσέτες των παιδιών! Κι ό,τι απέμεινε από χώρο για μας! Και σε έτερη αποσκευή αποστειρωτές, γάλατα, μπουκάλια, καθώς και τα ριλάξ! :) Εντελώς διαφορετικός προγραμματισμός βέβαια, σε σχέση με παλαιά! Για την ακρίβεια, καμία σχέση! Κι αν σκεφτείτε ότι εμείς δεν έχουμε κάνει ακόμη επισήμως την πρώτη μας βόλτα (μόνο στην παιδίατρο έχουμε πάει και στην εκκλησία, για να σαραντίσουμε) ήταν μεγάλο το βήμα για ένα ταξίδι 350 χλμ!

Πάντως νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να βγούμε βόλτα, μόνο που τώρα που το αποφάσισα χάλασε ο καιρός! Οπότε, μόνο στο μεγάλο εμπορικό, που λέγαμε!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

agorakia μου,χωρις να θελω να επεμβω,μηπως τα υπερπροστατευεις τα μωρουλια σου και κλεινεστε στο σπιτι αδικα?εαν τα ντυσεις καλα δεν εχουν προβλημα να βγειτε εξω.εκτος αν βρεχει!και καλα δεν εννοω οπωσδηποτε με χοντρα ρουχα.με την παιδιατρο που συζητουσα,μου ειπε δυο πραγματα και με βρηκε και απολυτα συμφωνη.το ενα ειναι οτι δεν πρεπει να ιδρωσουν με αυτα που τους φοραμε(επειδη ετσι κρυωνουν) και το αλλο να εχουμε παντα προστατευμενα τα αυτακια τους.για την ακριβεια μου ειπε ''παρτα και πηγαινε στα χιονια,τιποτα δεν θα παθουν''.

εννοειται οτι εσυ θα κανεις αυτο που νιωθεις σωστο για να εισαι και σιγουρη απλα θυμαμαι που ελεγες διαφορα για φιλους,ιταλιες κτλ κτλ κτλ (οτι εισαι πολυ κοινωνικη εννοω) και ειναι κριμα τωρα να τα αλλαξετε ολα αυτα.προσαρμοστε τα καπως για να ξεσκας κι εσυ λιγο.

(μα τι συμβουλευτικο υφος με επιασε!!!):tongue:

age.png

agorakia μου,χωρις να θελω να επεμβω,μηπως τα υπερπροστατευεις τα μωρουλια σου και κλεινεστε στο σπιτι αδικα?εαν τα ντυσεις καλα δεν εχουν προβλημα να βγειτε εξω.εκτος αν βρεχει!και καλα δεν εννοω οπωσδηποτε με χοντρα ρουχα.με την παιδιατρο που συζητουσα,μου ειπε δυο πραγματα και με βρηκε και απολυτα συμφωνη.το ενα ειναι οτι δεν πρεπει να ιδρωσουν με αυτα που τους φοραμε(επειδη ετσι κρυωνουν) και το αλλο να εχουμε παντα προστατευμενα τα αυτακια τους.για την ακριβεια μου ειπε ''παρτα και πηγαινε στα χιονια,τιποτα δεν θα παθουν''.

εννοειται οτι εσυ θα κανεις αυτο που νιωθεις σωστο για να εισαι και σιγουρη απλα θυμαμαι που ελεγες διαφορα για φιλους,ιταλιες κτλ κτλ κτλ (οτι εισαι πολυ κοινωνικη εννοω) και ειναι κριμα τωρα να τα αλλαξετε ολα αυτα.προσαρμοστε τα καπως για να ξεσκας κι εσυ λιγο.

(μα τι συμβουλευτικο υφος με επιασε!!!):tongue:

Κουκλίτσα μου, δεν έχεις καθόλου άδικο... Αναρωτιέμαι κι εγώ πώς δεν έχουμε βγει ακόμη από το σπίτι! Και πραγματικά σκέφτομαι να τους πάρουμε μαζί τον Γενάρη στο Μιλάνο! Πώς θα το κάνω αυτό; :) Θα το κάνω γιατί έχω ανάγκη να πάω και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε αυτό το ταξίδι.

Ωστόσο, νομίζω πως είναι μέχρι να κάνουμε την αρχή!

Πάντως, μου την έχει δώσει πραγματικά! Αισθάνομαι και χοντρή, δεν μου κάνουν και τα παλιά ρούχα, άσε, κι αν βγω τι θα φορέσω και τα ερωτήματα πάνε σύννεφο!

Ξύπνησε ο ένας, ελπίζω να σε προλάβω ξανά μετά!

rPPrp3.png

Witch τι μαγισσούλα θα ήσουν εάν δεν προέβλεπες σωστά για την πεθερά??χεχε! συγνώμη που αμφέβαλλα!!:P:p

Agorakia με συγχίζεις εκεί που θα πήγαινα για ύπνο...τι τι θα φορέσεις? τα άνετα ζεστά σου, καμιά φορμίτσα και τέτοια...έχω την εντύπωση πως μόνο εμάς δε θα κοιτάνε άμα βγούμε έξω. Φιλενάδα μη μασάς εγώ είμαι σίγουρη πως είσαι μια κούκλα, πάρε τους παίδαρους και πάρτε τους δρόμους, και εξωτερικό ακόμα καλύτερα!

Και έρχεται και η σειρά μου να πάρουμε τους δρόμους!! Αντε και να βρεθούμε κοπέλες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μπήκα να σας καληνυχτησω και να σας πω τα νεοτερα νέα των πειραμάτων.

1. Δόκτωρ: Της μπέμπας της άρεσαν τόσο πολύ που δεν ήθελε πια τα nuk. Jas, δοκίμασα πρώτα τις θηλές 0+ (σκέτη αποτυχία) και μετά αυτές για στερεες τροφές που την έπνιγαν. Μόνο με τις 3+ τρώει. Agorakia, πήρα αυτά με το στενό λαιμο.

2. Αβεντ: Δυστυχώς κορίτσια, ήταν μία παταγώδης αποτυχία και για τα δύο παιδιά. Κατ' αρχήν, σε αυτές τις θηλές με τη ρυθμιζόμενη ροή, πνίγονταν ακόμα και στην Ι. Στη θηλή δε με τις 3 τρύπες, ο μπέμπης έβαλε κάτι κλάματα, που δεν τα έχει ξαναβάλει ποτέ. Μετά είπα και εγώ η καημένη να προσαρμόσω μια θηλή nuk και ήταν πολύ μικρή για το μπιμπερό. Εσείς πως τα καταφέρνετε και τις βάζετε;

Προς το παρόν λοιπόν κατέληξα στο δρ για τη μπέμπα και στα νουκ για το μπέμπη, μέχρι να τα βαρεθούν και αυτά και να σκούζουν.

Σας καληνυχτώ προς το παρόν!!! Φιλάκια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...