Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσακια σας εχω νεα!

Όλα αυτα που νιωθετε δεν θα περασουν:shock::shock: αμα δεν γεννησετε:roll::roll:

Όσο για την μυτη την συγκεκριμενη στιγμη δεν συνδεεται με πιεση.Θα ειχα παθει εγκεφαλικό εγω:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ολγάκι ωραία βρε. Μας έδωσες κουράγιο. Άλλοι δυόμιση μήνες έτσι? Τι καλά............ Εσένα πότε άρχισαν και κατέβηκαν τα μωράκια και δεν ήταν τόσο ψηλά? Πολύ πίεση βρε παιδί μου.......!!!!!!!!!!

το ξερω σας εδωσα πολυ κουραγιο αλλα το ειπα για να μην αγχωνεστε οτι εχετε κατι.Όλα ειναι απο την διδυμη κυηση.Ξεχνατε πως πιεζονται τα παντα μεσα μας με δυο μωρα?

και να σου πω οσο και να κατεβουν τα μωρα στο τελος δεν αλλαζει κατι το ενα παλι θα ειναι ψηλα οποτε.....

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τους μίλησες τελικά; τι σου είπαν; Μήπως να τους θυμίσεις ότι πέρσι δεν ζήτησαν δεύτερη εργασία;

Τους πήρα τηλ! Και έστειλα και Mail οτι δεν πρόκειται να κάνω δευτερη εργασία, γιατι πραγματικά είμαι στα όρια των απουσιών. Αλλά η σύγχηση που πήρα χτες δεν περιγράφεται!! Εγώ πιστεύω από αυτό τα έπαθα σήμερα, οι πονοκέφαλοι και η μύτη, δεν εξηγείται αλλιώς ήμουν μια χαρά και με το που έμαθα αυτό μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!

καλησπερα!

Ειμαι νεα στην παρεα σας,αν και σας διαβαζω εδω κ λιγες μερες..Διανυω την 21w κ περιμενω την αυριανη μερα που θα κανουμε τον β επιπεδου.εχουμε αγορακι κ κοριτσακι κ ελπιζω να πανε ολα καλα με την εξεταση...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω!

προσεχω ηδη πολυ...αν κ εκανα μια μονο (ευτυχως) εξωσωματικη,περιμενα 2χρονια για μια θετικη χοριακη..οποτε οτι διαταξει ο καλος μου ντοκτορ εφαρμοζεται με συνεπεια σπασικλα!

θα τα πουμε αυριο που θα ξαναδω τα μικρα μου!ελπιζω με νεα καλα

33E7p2.png

Nufi, καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας! Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο!!!!! Γεμάτη αγκαλιά με πολλή ευτυχία!!!! Βλέπω ότι ακολουθείς το trend της παρέας με το 1+1:p

Joy καλά τους είπες. Και εγώ το ίδιο θα πω την άλλη φορά. Ιδίως αν μου ξαναπούν να ξαναδώσω τα μαθήματα του χρόνου!!! Πρέπει να ηρεμήσουμε!!!

Glorr, οι ασκήσεις είναι για ταχυπαλμία, όχι για πίεση. Αλλα ναι, είμαστε πιο ευάλωτες σε σχέση με τις μονές κυήσεις... Αλλά... χεχε... ούτε τρίμηνο δεν έμεινε!!!!!!! Σου είπα ότι πήρα μπεμπο-κουρτίνες και μπεμποφωτιστικά; :P

Λοιπόν, κορίτσια΄, για άλλη μια φορά το λέω... έχω βαρεθεί να απαντάω στην ερώτηση "αγοράκι είναι έτσι;". Μα τι ακριβώς στην κοιλιά μου τους το λέει αυτό; Μέχρι και ότι φαίνεται στο πρόσωπο μου έχω ακούσει!!!! Πως δηλαδή το καταλαβαίνουν και δεν το καταλαβαίνω εγώ;;;;:rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας διδυμομανουλες! Κι εγω μια απο τα ιδια, με 1 αγορακι κι ενα κοριτσακι.

twins2010 στη δημοσια τραπεζα σου δινουν τους ασκους συλλογης και τους πας στο μαιευτηριο, και μετα τη ληψη τα επιστρεφεις με παγοκυστες μεσα στην ισοθερμικη σακκουλα, μεσα σε 24 ωρες (αν θυμαμαι καλα) απο την ωρα τοκετου.

stellasss 8 μερες διαφορα εχουν τα νινακια μας, εμεις ειμαστε 1η Φεβρουαριου.

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Καλημερα σας κοριτσια...πολυ πρωινη εγω..

Σε λιγες ωρες θα λυθουν οι αποριες μου απ το γιατρο,ωστοσο, η χαρα κ η ανυπομονησια των προηγουμενων ημερων,αντικατασταθηκαν χθες βραδυ απο αγχος..αρκετο..Ειχα κατι πονακια τυπου περιοδου χαμηλα στη μητρα κ κατι 'τσιμπιματακια' υποπτα,που δυστυχως δε μου περασαν σημερα.αν κ παιρνω 3trofocard(μαγνησιο) τη μερα+αρκετη ξεκουραση.Ασ ελπισω οτι εναι κατι που συμβαινει γενικα. Συμβαινει??

Να ευχηθω κ γω με τη σειρα μου σε ολες σας να κρατησετε συντομα στην αγκαλια σας τα υπεροχα μωρουλια σας! Κ οσες εχουν ηδη τη χαρα, να σας ζησουν γερα κ ευτυχισμενα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε?? Τελικά πήγαμε στο Μητέρα εχτές για τον μικρούλη μου! Του έβαλαν σακουλάκι στο γαριδάκι του και περιμέναμε να ουρήσει!!:)) Η γενική ούρων ήταν καθαρή και τώρα περιμένουμε την καλλιέργεια.

nufi καλώς όρισες και εσύ στην παρέα μας!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη

corinna αλήθεια?? Άντε να σου ζήσουν!!!

καλημερα κοριτσια!

nufi μου περιμενουμε νεα σου!Μην ανησυχεις καθολου.Θα ειναι μια χαρα τα νινακια σου!:P

Corinna μου να σου ζησουν τα μπεμπάκια!!Εμεις σας ρίχνουμε κατι μερουλες:mrgreen:

Πολύ φοριεται βρε κοριτσια το αγόρι-κοριτσι!

Οι υπολοιπες κοριτσομελλουσοδιδυμομανουλες τι κανουν?????

Οι ταχυπαλμίες,πονοκεφαλοι,δυσπνοιες κτλ καλα?:roll:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Στελλιτσααααααα

τι κανουν οι παιδαροι?Ειναι ησυχοι?Πες μου πως τα πας που εισαι και μονη σου

Γεια σου Όλγα μοΥ! Ναι βρε θεωρούνται φρονιμάκια τα μωράκια μου!:!:)))

Πιστεύω πως τα καταφέρνω μέχρι στιγμής μόνη μου, δεν ξέρω αργότερα που θα μεγαλώσουν. Μένουμε σε μεζονέτα και τα πρωινά γύρω στις 8 τα κατεβάζω κάτω τρώνε και κοιμούνται για αρχή και κάνω κ εγώ το φαγητό κ δουλειές σε σαλόνι/κουζίνα. Το μεσημέρι αφού έρθει ο μπαμπάς μας ανεβαίνουμε πάνω στο δωμάτιο κοιμόμαστε το πολύ μισή ώρα όλοι μαζί και μετά θα τους κάνω μπάνιο, θα παίξουμε , θα φανε μέχρι τις 9 που θα κοιμηθούν και θα μου ξυπνήσουν για φαγητό στις 1-2 και μετά στις 6!! θέλει λίγο φτιάξιμο το πρόγραμμα το νυχτερινό!:))

Τις δουλειές μου στα δωμάτια επάνω τα κάνω κατά τις 9 που κοιμούνται τα παιδιά αλλιώς όταν μου τους κρατάει ο άντρας μου! Α ξέχασα να σας πω ότι γύρω στις 10- 2 το βράδυ που είναι ξύπνιος ο άντρας μου και βλέπει t.v κοιτάει τα μωρά και τα ταϊΖει και κοιμάμαι εγώ σαν πτωματάκι!!!

Αυτά!! Εσύ πως τα βγάζεις πέρα?? Έχεις και την μανούλα ε?

αααααααα Λέει η πεθερά προχθές: Έπρεπε να είχαμε και ένα μονό καρότσι όταν θέλω μετά από κανα μήνα να έρθω να σου πάρω τον ένα να πάμε στο σπίτι μου βόλτα !!:evil::twisted:

Πετάει συνέχεια σπόντες ότι θα έρχεται να μου τους παίρνει να πάνε για μπάνιο το καλοκαίρι, να τα πάει στο σπίτι της κλπ χωρίς να με ρωτάει και μου τη δίνει!!! Άστε που συνέχεια λέει να τα βάλει στο αμάξι και να τα κρατάει η μάνα της από πίσω χωρίς καθισματάκια αυτοκινήτου!! Κρατιέμαι και δεν απαντάω αλλά άμα απαντήσω!!!!:)))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...