Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μας!!

Twins ελπίζω να βρείς την υγειά σου με τα καινούργια baby-gadgets και να πάρει πίσω τα μάγουλα της η μπουμπού, γιατί είμαι σίγουρη ότι η δικιά μου την έχει ξεπεράσει, μέχρι και προγούλι έχει κάνει!!!

Jas όσο μπορώ θα την αποφύγω την πιπίλα απλά αναρωτιέμαι αν θα με διευκολύνει κάπου και άν κάνει από τώρα, η παιδίατρος μου είπε "επιβάλλεται" όταν τη ρώτησα για να τη χρησιμοποιήσω.

Κατα τ άλλα κοιμήθηκα λίγο το βράδυ εφ όσον δε δούλευε σήμερα ο σύζυξ και ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη μικρή, αλλά και σήμερα το πρωϊ πάλι στη γκρίνια είμαστε, μάλλον κολικοί, κλάμα, σφίξιμο και τα σχετικά.

Λιονταράκι εφ όσον δεν ενεργούνται πιο πολλές φορές, δεν γκρινιάζουν και δεν έχουν συγκαεί νομίζω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ολγού καλό ξεκίνημα! και γω θέλω να χάσω τα κιλά αλλά για δίαιτα δε με βλέπω ακόμα αλλά θέλω να ξεκινήσω κολυμβητήριο, τουλάχιστον λίγο γυμναστικούλα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

hello!!!

μπραβο στην ολγα που ξεκιναει διατροφη και αεροβικη!!!θα νιωσεις αλλος ανθρωπος!εγω σταματησα για λιγο γιατι ψιλοπονουσα.λεω να αρχισω σε κανα μηνα καλα καλα.

θελω τη γνωμη σας για κατι μηπως ειμαι υπερβολικη και χανουμε αδικα τη βολτα μας.ηταν να παμε να φαμε στους γονεις του καλου μου αλλα η ανιψια του (που δεν θα ειναι εκει οταν παμε αλλα ειναι ολες τις υπολοιπες ωρες με την πεθερα μου) ειναι αρρωστη οπως και η αδερφη του.επαναλαμβανω δεν θα ειναι εκει οταν παμε.θα εχουν παει νωριτερα.το οτι η πεθερα μου κραταει την μικρη που ειναι αρρωστη δεν ειναι το ιδιο επικινδυνο η γινομαι υστερικη?

age.png

καλημεραα!

λιονταρακι κ εγω γυρω στις 8πανες αλλαζω.

οι 3 μου φαινονται πολυ λιγες.. δε την βρεχουν δηλαδη σε καθε γευμα? εμας ειναι κ βαρια καμια φορα..

ολγακι καλη επιτυχια στην προσπαθεια!! κ αεροβικη?σουπερ!

νομιζω οτι οσο εχω ακομη γαλα δε θα παω για τρεξιμο ξανα..μ ενοχλει,το νιωθω βαρυ το στηθος..

ακομη σερνομαι κιολας απο κουραση,οποτε αν παω κ γυμν, αφηστε τα!

παντως, για να μη γκρινιαζω μονο για το θηλαστρο..για μενα αυτοι οι μηνες μετα τη γεννα,οσον αφορα το φαγητο, ειναι ονειρο!!

τρωω οσο θελω ,οποτε θελω, γλυκα, παχυντικα κτλ κ εχω παει ουτε 52κιλα..

απο το σχολειο εχω να νιωσω ετσι χαλαρη με το φαι.

ζητω ο θηλασμος λοιπον!

το κακο ειναι οτι εχω συνηθισει να τρωω ζωωδως θα ελεγα,κ οταν κοψω τις αντλησεις,αν δε κοψω αντιστοιχα κ τη μασαμπουκα..την εβαψα!

33E7p2.png

hello!!!

μπραβο στην ολγα που ξεκιναει διατροφη και αεροβικη!!!θα νιωσεις αλλος ανθρωπος!εγω σταματησα για λιγο γιατι ψιλοπονουσα.λεω να αρχισω σε κανα μηνα καλα καλα.

θελω τη γνωμη σας για κατι μηπως ειμαι υπερβολικη και χανουμε αδικα τη βολτα μας.ηταν να παμε να φαμε στους γονεις του καλου μου αλλα η ανιψια του (που δεν θα ειναι εκει οταν παμε αλλα ειναι ολες τις υπολοιπες ωρες με την πεθερα μου) ειναι αρρωστη οπως και η αδερφη του.επαναλαμβανω δεν θα ειναι εκει οταν παμε.θα εχουν παει νωριτερα.το οτι η πεθερα μου κραταει την μικρη που ειναι αρρωστη δεν ειναι το ιδιο επικινδυνο η γινομαι υστερικη?

Γειά σου κορίτσι!! τι να σου πώ?? δεν ξέρω, γενικότερα είμαστε υστερικές και υπερβολικές εμείς οι μάνες αλλά δε ξέρω αν είναι και απόλυτα σωστό. Νομίζω πάντως αν ηταν στο δίμηνο τα μπεμπέ μου, είχαν κάνει και κανά δυο εμβόλια και αέριζε το σπίτι η πεθερά μου θα τα πήγαινα. Αλλά δεν ξέρω κιόλας σίγουρα.:):):) Σε βιήθησα???:confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Witch, θα σου πω ότι μου έλεγε κι εμένα ο γιατρός όταν ήταν τα ανίψια μου άρρωστα και τα φρόντιζε η μάνα μου. Να κάνει ένα καλό ζεστό μπάνιο και να αλλάξει ρούχα, να εξαερίσει το σπίτι και όλα οκ!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα σας!!!!!:P

Μόλις γυρισαμε από το mall. Ακολούθησα τη συμβουλή που μας έδωσε το witchaki και πήγαμε με το καρότσι.

Καλά, δεν έπρεπε να το λένε mall... strollerland έπρεπε να το λένε με τόσα καρότσια που είχε. Κανένα διδυμοκάροτσο όμως, μόνο εμείς και μας θαυμάζανε.

Μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε και όλες μαζί μια Κυριακή που δεν θα έχει και πολύ κόσμο. Είναι ότι πρέπει για διδυμοκάροτσα.

Ενα λεπτό να απαντήσω στο σκούξιμο και επιστρέφω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τι κάνετε, διδυμομανούλες κουκλίτσες;;;

Εμείς καθόμαστε σαν τους χαζούς, ντυμένοι στολισμένοι (καλά, τα παιδιά έχουν ήδη γίνει βρωμιάρηδες!) και περιμένουμε έναν θείο του αντρός μου και τη γυναίκα του για την πρώτη επίσκεψη! Ναι, αποφασίσαμε να δεχθούμε! Δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Μήπως είναι νωρίς; Τα παιδιά σήμερα λυσσάξανε στη γκρίνια! Μετάνιωσα την ώρα που τους είπα να έρθουν. Αποφάσισα, αν δεν περάσουν οι κολικοί να μην επιτρέψω να έρθει κανείς άλλος!!!!! Τώρα θα είμασταν με τις ωραίες μας πυτζάμες!

Α, να πήραν τηλέφωνο για οδηγίες!

Μα τους είπα ότι στις 8 αυστηρά κάνουμε μπάνιο και τρώμε! Και τώρα ακούω πως μόλις ξεκίνησαν! Θα τα πάρω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!!!:P

Μόλις γυρισαμε από το mall. Ακολούθησα τη συμβουλή που μας έδωσε το witchaki και πήγαμε με το καρότσι.

Καλά, δεν έπρεπε να το λένε mall... strollerland έπρεπε να το λένε με τόσα καρότσια που είχε. Κανένα διδυμοκάροτσο όμως, μόνο εμείς και μας θαυμάζανε.

Μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε και όλες μαζί μια Κυριακή που δεν θα έχει και πολύ κόσμο. Είναι ότι πρέπει για διδυμοκάροτσα.

Ενα λεπτό να απαντήσω στο σκούξιμο και επιστρέφω.

Αχα, κουκλίτσα μου, λες να βρεθούμε όλες εκεί την Κυριακή; Με Nufi και witch, να γίνει χαμός;;;;;

Δεν ήξερα ότι είναι ανοιχτό το εμπορικό και Κυριακές. Εκεί πήγα προπαραμονή του τοκετού και έκανα τη γνωστή παρασπονδία με τα ακόμη πιο γνωστά αποτελέσματα... :(

rPPrp3.png

ΟΥΦ... στεναχωρήθηκα τώρα. Με πήραν τηλ ότι λόγω κακοκαιρίας στην Αθήνα, δεν έφυγε το πλοίο και θα φύγει αύριο μεσημέρι, που σημαίνει ότι η εκδρομή απο ΣΚ γίνεται ΚΔ. Witch πού είσαι?? Κυριακή θα βρεθούμε τελικά... μόνο...

RKdwp3.png

:(κριμα....ευτυχως την κυριακη φευγουμε απογευμα οποτε θα τα πουμε!!!

ολγα θα ερθεις?το σκεφτεσαι?!!!!:P

twins χαιρομαι που περασατε ωραια στο mall!!!εμεις κατεβασαμε και στις κυλιομενες το καροτσι!!!σουζα!!!αν βαριεται ο ανθρωπος να ξαναπαει στο ανσασερ ολα τα μπορει!!!

οταν γυρισω απο τηνο περιμενω να κανονισετε την επομενη συναντηση.αν δεν τα εχετε κανονισει θα αγριεψω και θα μας συντονισω.δεν ειναι αναγκη να βρεθουμε ολες μαζι αν ειναι δυσκολο και δεν μας βγαινει.μπορουμε να βρισκομαστε με δοσεις μεχρι να γνωριστουμε ολες!!!

τελικα δεν πηγαμε στην πεθερα μου γιατι...αρρωστησε προφανως!!!οποτε δεν ημουν υπερβολικη!χα!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...