Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω αλλαζω περιπου τρεις πανες την ημερα.εκτος βεβαια αν εχουν κανει κακα ή δω οτι εχουν κανει πολλα κακακια.

τοσα πολλα λεφτα για τη μεν;;;;;;;

Μόνο τρεις πάνες την ημέρα;;;;; Εμείς αλλάζουμε πριν από κάθε γεύμα (τρώμε ανά 3ωρο, όπως προείπα), οπότε υπολόγισε! Παλιά τους άλλαζα μετά τα γεύματα, όπως στη μονάδα, αλλά τώρα το έχω αλλάξει! Κάποιες φορές αλλάζουμε και στο ενδιάμεσο των γευμάτων (αν έχουν κάνει κακά σίγουρα) και άλλοτε επειδή έχουν γκρίνια και υποθέτω ότι μπορεί να τους ενοχλούν τα τσισάκια (αν είναι αρκετά).

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Agorakia, με στεναχώρησες βρε κούκλα! Αν μου την κάνει και η witch (πού είναι εξαφανισμένη σήμερα?)....θα σας δείρω!!! Ανυπομονούσα μέρες για αυτή τη συνάντηση!! :)

Εγώ ξεκίνησα να ετοιμάζω την βαλίτσα σιγά σιγά. Τώρα όμως έχει master chef !!!! :) :) :)

RKdwp3.png

θηλαστρο...:|

γιωτα κ η μαμα σου θα αναλαβει μονη της 3 μωρα? φοβερη

twins το rotarix ειναι οντως για εναν ιο γαστρενεριτιδας κ χρειαζονται 2δοσεις. 60ευρουλακια η καθε μια.

για το synagis κ εμεις ειπαμε τελικα με παιδιατρο να κανουμε σιγουρα 3δοσεις κ για τις υπολοιπες το ξανασυζηταμε..

jas ελπιζω να βρεθειτε με witch κ να μας πειτε πως περασατε..

κακο καιρο θα χει ομως μωρε..ατυχια..

agorakia πολυ καλο βαρος των μωρων σου μου φαινεται !

θα τα παρετε ιανουαριο μιλανο?? εχει παγωνια!

αχ μιλανακι με τα υπεεεεροχα κατ/τα κ τον πανεμορφο κοσμο..

θυμαμαι οταν ειχα παει πριν χρονια, ψαχναμε να βρουμε κακοντυμενο ανθρωπο,εστω μη στυλατο, κ δε βρισκαμε!! μονο κατι τουριστες ηταν ετσι..

33E7p2.png

Να μαι πάλι...τελευταία και καταιδρωμένη!! μου φαίνεται έχετε βγέι όλες, ελπίζω να ξεκουραστείτε και να έχετε ήσυχα και φαγανά μωράκια!!!

Ευχαριστώ twins για την απάντηση, έχω πιπιλοκρατητήρια!! αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα την πιπίλα, δε ξέρω και κάτα πόσο θα μπορούσε να με βοηθήσει και εφ όσον δεν έχει εδραιωθεί η γαλουχία φοβάμαι μην πάθουμε σύγχυση θηλών.

Που λέτε εγώ τα βράδια δεν κοιμάμαι σχεδόν μέχρι τις 3-4. μετά κοιμάμαι μέχρι τις 5-6 και μετά μέσα στη μέρα που ησυχάζουν. Το πρόβλημα μου που λέτε είναι, ένα ότι ο μικρός αργεί ακόμα να φάει, και δευτερο και βασικότερο μετά τα γεύματα δεν κοιμούνται...κλαίνε και γκρινιάζουν. π.χ τώρα, ταϊσα τον μικρό μετά το μπάνιο στις 22:00 μέχρι και τις 22:40 και από τότε τον έχω ξαπλώσει και δεν κοιμάται και κλαίει ή γκρινιάζει. Αυτό μπορεί να πάρει δυωρο, μέχρι και ναφτάσει το επόμενο του γεύμα ή να πέσει πάνω στο γευμα της μικρής. Εκεί είναι που απελπίζομαι και ξυπνάω τον σύζυξ να ταϊσει τη μπέμπα, που παρεπιπτόντως και αυτή μετά δεν κοιμάται!!! Ελπίζω να στρώσουν σύντομα γιατί τα έχω ψιλοπαίξει!!!:P:p

Σας φιλώ!! Καληνυχτούδια

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Nufaki μην με στεναχωρείς :tongue: διάβασα ότι σχετικά θα είναι καλός ο καιρός..τουλάχιστον στην Τήνο..

Nunu αν δεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα και νομίζεις ότι η πιπίλα θα βοηθήσει, δώσε, αλλά με μέτρο. Π.χ. για να ηρεμήσεις το ένα όσο ταίζεις το άλλο μωρό. Όχι χωρίς λόγο!

Εμένα δεν μπορώ να πω ότι βοήθησε και καθόλου. ούτε τώρα με τα ούλα.

RKdwp3.png

Κοριτσια συνεχώς μου κολάει το δίκτυο!

Τι ήθελα να πω; Α, ναι...

Σήμερα πήρα και άλλα υλικα για πειραματισμούς. Δηλαδή πήρα διάφορες θηλές της nuk, της avent και του dr browns. Jas, mam δεν βρήκα στο φαρμακείο.

Λοιπόν... σήμερα τους τάισα με τα dr browns αλλά με τη σωστή θηλή (παλιά έβαζα μια για ρευστές τροφές που τους έπνιγε) και είδα τρομερή ταχύτητητα. Εφτιαξα της μπέμπας το γνωστο 120άρι, το ρούφηξε και μετά ήπιε και άλλο ένα 60άρι.

Μετά είπα ας κάνω το ίδιο και του μπέμπη. Του φτιάχνω το σπέσιαλ 150άρι, το ρούφηξε και αυτός και ήπιε και άλλο ένα 60άρι.

Και τώρα έρχεται σιγά σιγά η ώρα για το τελευταίο γεύμα. Αν και αύριο φάνε καλά με αυτές τις θηλές, θα πετάξω όλες τις άλλες.

Και ναι! Το Χαλάνδρι είναι εξωτικό!!!!!!!!! Εχει και ωραίες λίμνες τώρα με τη βροχή!!!! Μπορώ να σας συστήσω και μια υπέροχη πραγματικά λίμνη που έχει και βάθος γιατί ποτέ δεν καθαρίζουν τις υδροροές!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Agorakia, με στεναχώρησες βρε κούκλα! Αν μου την κάνει και η witch (πού είναι εξαφανισμένη σήμερα?)....θα σας δείρω!!! Ανυπομονούσα μέρες για αυτή τη συνάντηση!! :)

Εγώ ξεκίνησα να ετοιμάζω την βαλίτσα σιγά σιγά. Τώρα όμως έχει master chef !!!! :) :) :)

σαββατο πρωι (κατα τις εννιαμιση) θα ειμαστε τηνο!ο καιρος απ οσο ξερω θα εχει ηρεμησει αλλα θα εχει κρυο.

age.png

giotaaaaaaa!!!!!!!

τι κανεις?μας ελειψες τοσο καιρο!κι εγω τα ιδια μπιμπερο χρησιμοποιω και ταιζω ταυτοχρονα.

ημουν ετοιμη να με παρει ο υπνος αλλα κολλησα με το cold case και ψοφησα στο κλαμα και ας το ειχα ξαναδει.ουφ....

επισης να σας πω οτι ηρθε το mei tai που ειχα παραγγειλει και ενω ειναι πολυ βολικο οταν το φορας και εχεις το παιδι ειναι δυσκολο να το βαλεις γιατι κρεμεται μεχρι κατω.πρεπει να το σουλουπωσω γιατι θα μου το φερει καπελο ο καλος μου.(γι αυτον το πηρα)

age.png

κι ενα τελευταιο και την ξαναπεφτω για υπνο,εχθες πηγα για ψωνια στην πετρουπολη μαζι με τα παιδια και συναντησα μια διδυμομανουλα με 1+1.ειχαμε κατσει ποσην ωρα στο δρομο και μιλουσαμε!!!

λιονταρακι εσυ πρεπει να την ξερεις...δωστης σε παρακαλω χαιρετισματα.ειναι η vassiliki76. σ ευχαριστω.

age.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μας!χρονια πολλα για την ημερα!

ρε κοριτσια βλεπω οτι γραφετε κατι ωρες παραωρες!ετσι ειναι ή τα γραφει λαθος το συστημα;δεν κοιμαστε το βραδυ;;;!!!!!!εγω κ το μαστερ σεφ μετα δυσκολιας το βλεπω!

witch κοιτα συμπτωση!ναι την ξερω τη βασιλικη!τι μικρος που ειναι ο κοσμος ρε παιδι μου!καλα κ εγω οταν παω στην πλατεια με τα μωρα κ συναντιομαστε διδυμομαμαδες γινεται χαμος!βλεπεις τα διδυμοκαροτσα σε παραταξη!

κοριτσια εγω ειμαι ψιλο αρρωστη.λαιμος χαλια κ καταρροη.τρεμω μην κολλησω τα μωρα.απο μακρια τα εχω ρε γμτ.ρε κοριτσια τοσο ευκολα μπορει να κολλησει το μωρο απο το συναχι το δικο μου;λεω βλακειες το ξερω ειναι που ευαισθητα τα μικρουλια.

οσο για τις πανες τους αλλαζω το πρωι που ξυπνανε κατα τις 11 μετα κατα τις 4 μετα στις 10.τους αλλαζα κ το πρωι που ετρωγαν κατα τις 6 αλλα πρωτον ειδα οτι δεν την ειχαν βρεξει την πανα κ δευτερον αναστατωνονταν.βεβαια παντα τσεκαρω σε τι φαση ειναι η πανα αλλα συνηθως αυτο ειναι το συστημα.κακακια οι δικες μου μπορει να μην κανουν κ καθε μερα.ανα δευτερη σιγουρα.

θα πατε παρελαση;εγω λεω να μην βγω κ γινω χειροτερα.εχει κ μια υγρασια τρελη

Aiu5.jpgAiu5p3.png

καλημεραααααααα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Βρε γαμωτο δεν ειχα διαβασει οτι θα πάτε Τηνο να κανόνιζα και γω!Εχω τάμα και θα παω

Εμεις απο πάνες 8 σιγουρα πριν απο κάθε γευμα και μετα ανάλογα ποσες φορες θα κανουν κακα.Οι 3 βρε λιονταράκι μου ειναι πολυ λίγες

Εμεις απο μπιμπερο και θηλές μετα απο δοκιμες βολευτήκαμε nuk

Κοριτσια να εχετε υπόψην σας οτι μετα τον 3ο τα μωρα θα παιρνουν 300-500 γρ το μήνα και οχι 1 κιλο οπως μεχρι τωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ρε κοριτσια η παιδιατρος μου ειπε εκει στις τρεις με τεσσερις φορες την ημερα να αλλαζω αν δεν εχουν κανει κακα ή πολλα τσισα.με προβληματισατε τωρα.δεν γκρινιαζουν ομως.ουτε κ εχουν συγκαει ποτε

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!

Όλγα τι βλέπουν τα ματάκια μου και λάμψανε από χαρά??? Μην το σκέφτεσαι καθόλου, ξεκίνα ετοιμασίες και τα λέμε Τήνο και άλλη φορά να διαβάζεις πιο προσεκτικά!!! :) Τόσες φορές τα είπαμε!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...