Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

glorr είπε:
Της Γιώτας απ ότι διαβάζω είναι θηριάκια ε? Και γέννησε και μια βδομάδα σχεδόν μετά από εμένα. Τι τα ταίζει?

Απλα γεννηθηκανε μεγαλυτερα νομιζω.....Και δεν θηλαζω....το μητρικο γαλα ειναι πιο "ελαφρυ".

twins2010 είπε:

Η άλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω να μάθω τι τα ταίζει η Γιωτού. Και κυρίως πως τα ταίζει!!!!:P

Απλα δεν εχουν προγραμμα,το πρωι θα φανε στανταρ 180 αλλα απο εκει και περα τρωνε ακαταστατα....δλδ απο τις 8 00 μπορει να ξαναφανε στις 10 30.....κανουν μικρα και συχνα γευματα.Ο μικρος μου τρωει καθε 3ωρο....αλλα το μεσημερι και το βραδυ τα καθυστερω με πιπιλα γιατι νυσταζω και δεν εχω κουραγιο να τους φτιαξω γαλα......

Πως τα ταιζω?Δεν τα παιρνω αγκαλια,τα βαζω στον καναπε γυρισμενα στο πλαι και τα ταιζω,κ τα σηκωνω για να ρευτουν......να μη μαθουν στις αγκαλιες γιατι εχω δυο χερια και τρια παιδια....και δε με φτανουν!!!!:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

nufi είπε:
μαλλον καποιο τετοιο μπερδεμα εγινε..δε μας ζητησαν τιποτα τοτε κ προφανως τωρα το θυμηθηκαν..

ελπιζω..αν οχι μαζι μαυτο κ τα synagis, θα ξεπουληθουμε!

Νομίζω πως αν τους το πάτε την Παρασκευή δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ζήτω τα ασφαλιστικά ταμεία (δεν κάνω πλάκα, φαντάσου τι θα πληρώναμε χωρίς αυτά).

Λοιπόν. Ξαναμίλησα με τον παιδίατρο για το synagis και μου είπε ότι δεν είναι αναγκαίο να κάνουμε όλες τις δόσεις γιατί δεν είναι εμβόλιο με την κλασική έννοια του όρου, απλά παρέχει έτοιμα αντισώματα εναντίον της βρογχιολίτιδας. Ρώτησα και μια φίλη μου που είναι παιδίατρος στην Αγγλία και μου είπε ότι εκεί το synagis το κάνουν μόνο σε όσα μωρα γεννήθηκαν πριν την 28η εβδομάδα ή αν γεννήθηκαν με αναπνευστικα προβλήματα.

Βέβαια, αν συνεχίσει να αρρωσταίνει ο μπαμπάς με τον γνωστό ρυθμό του, φυσικά και θα κάνουμε όλες τις δόσεις.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

giota. είπε:
Απλα δεν εχουν προγραμμα,το πρωι θα φανε στανταρ 180 αλλα απο εκει και περα τρωνε ακαταστατα....δλδ απο τις 8 00 μπορει να ξαναφανε στις 10 30.....κανουν μικρα και συχνα γευματα.Ο μικρος μου τρωει καθε 3ωρο....αλλα το μεσημερι και το βραδυ τα καθυστερω με πιπιλα γιατι νυσταζω και δεν εχω κουραγιο να τους φτιαξω γαλα......

Πως τα ταιζω?Δεν τα παιρνω αγκαλια,τα βαζω στον καναπε γυρισμενα στο πλαι και τα ταιζω,κ τα σηκωνω για να ρευτουν......να μη μαθουν στις αγκαλιες γιατι εχω δυο χερια και τρια παιδια....και δε με φτανουν!!!!:D:D:D:D

Μου αρέσει αυτό το σύστημα, αν και θα ήθελα μια φωτογραφία για να δω πως γίνεται, γιατί έτσι εξοικονομείς και χρόνο. Ποιά μπιμπερό παίρνεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πλάκα, πλάκα, πριν ένα τέταρτο η (πρώην) μαγουλού κοπάνησε ένα 180άρι. Λετε να φοβήθηκε από τους γιωτογίγαντες;

Καλα... αυτή ήταν μια σπάνια στιγμή που θα αργήσει να επαναληφθεί.....

Nufi, ωραία η ρομαντική στιγμή που περιγράφεις :P. Το rotarix τι ακριβώς κάνει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jasmini είπε:
http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1435

είναι της tommee tippee και bpa free.

Καλά, είσαι αστέρι. Πολύ καλή ιδέα, όχι μόνο για ταξίδια, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βαριόμαστε την αποστείρωση.

Εντωμεταξύ, το συγκεκριμένο μαγαζί είναι και κοντα στο σπίτι μου και από εκεί πήρα τη διακόσμηση του δωματίου. Έχει πολύ ωραία πραγματάκια!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

twins2010 είπε:
Μου αρέσει αυτό το σύστημα, αν και θα ήθελα μια φωτογραφία για να δω πως γίνεται, γιατί έτσι εξοικονομείς και χρόνο.Ποιά μπιμπερό παίρνεις;

Οντως εξοικονομω χρονο,πινουν πιο γρηγορα και εχω και ενα χερι ελευθερο να απασχολει τον Τασο,αν δεν τα ταιζω ταυτοχρονα,αλλα και το ταυτοχρονο ταισμα ετσι το κανω...στον καναπε,κεφαλι με κεφαλι και δωσε μπουκαλι!!!!!:):):):)

Παιρνω της chicco με τον λεπτο λαιμο ομως,γιατι εχει και κατι αλλα μεγαλυτερα.Εχει σχεδιο απ εξω ελικοπτερα σε μπλε χρωμα,τα ειχα βολευτει απ τον Τασο κ πηρα και για τα διδυμα.

twins2010 είπε:
Το rotarix τι ακριβώς κάνει;

Το rotarix ειναι για τον ροταιο ή καπως ετσι....κοινως γαστρεντεριτιδα!!!!

Το ειχα κανει και στον Τασο,ειναι δυο δοσεις μονο και μετα τελος!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κουκλίτσες διδυμομανούλες!

Τι κάνετε;

Εγώ κάθομαι στο τζάκι και περιμένω να αρχίσουν οι "κούκλες"!!!

Jasminaki, Witchaki, θα σας στεναχωρήσω αλλά μετά το προχθεσινό ταξιδάκι στην Καρδίτσα δεν αποφασίσαμε ένα δεύτερο σε νησί και μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα! :(

Βοήθειά σας, όμως, να περάσετε καλά και να κάνετε μια υπέροχη πρώτη διδυμοσυνάντηση! Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ εκεί!

Εμείς, βέβαια, είχαμε 3 δύσκολες μερούλες, γι' αυτό ψιλοχάθηκα! Γκρίνια, κλάμα, πονάκια, νευράκια... Ωστόσο, τη νύχτα κοιμούνται σχετικά καλά τα μωρά μου! Κι εμείς μαζί!

Έχω κι άλλα να πούμε... Πάω μια στιγμή επάνω να δω τι κάνουν, γιατί είναι μόνοι τους εδώ και λίγη ώρα κι έρχομαι! ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ! Twins, περίμενε, ναι;

Εγώ το "καλή ευκολία" το έβλεπα στα σύνορα της αγάπης!!!!! Τι Καλοκαίρι κι εκείνο!

rPPrp3.png

nunu είπε:
Ακόμα νυστάζω!!έχουμε γκρινίτσα σήμερα.....Τι είναι το πιπιλοκρατητήρι??

Πιπίλα πότε δώσατε??

Καλησπέρα καλή μου! Οπως βλέπεις επανήλθα δριμύτερη. Για το ξύλο πάντως που έλεγες, είμαστε πάντα μέσα!!!!!:P

Το πιπιλοκρατητήρι είναι ένα κορδονακι με ένα κλιπ το οποίο εφαρμόζει στο ρούχο του παιδιού ή το μάρσιππο, έτσι ώστε όταν του πέφτει να μην πηγαίνει στο πάτωμα. Φαντάσου κάτι σαν το κορδόνι που δένουν τα γυαλιά τους οι γέροι.:P

Πιπίλα εγώ τους έδωσα περίπου στον 1,5 μήνα. Ο Φιλ δεν ένδιαφέρθηκε καθόλου, της Βικ της άρεσε. Και ο λόγος που της το έδωσα τότε ήταν επειδή έτρωγε σαν τρελή. Πως αλλαζουν οι καιροί....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

giota. είπε:
Οντως εξοικονομω χρονο,πινουν πιο γρηγορα και εχω και ενα χερι ελευθερο να απασχολει τον Τασο,αν δεν τα ταιζω ταυτοχρονα,αλλα και το ταυτοχρονο ταισμα ετσι το κανω...στον καναπε,κεφαλι με κεφαλι και δωσε μπουκαλι!!!!!:):):):)

Παιρνω της chicco με τον λεπτο λαιμο ομως,γιατι εχει και κατι αλλα μεγαλυτερα.Εχει σχεδιο απ εξω ελικοπτερα σε μπλε χρωμα,τα ειχα βολευτει απ τον Τασο κ πηρα και για τα διδυμα.

Το rotarix ειναι για τον ροταιο ή καπως ετσι....κοινως γαστρεντεριτιδα!!!!

Το ειχα κανει και στον Τασο,ειναι δυο δοσεις μονο και μετα τελος!!!!

Επανήλθα!

Giotaki, καλό ταξίδι!!!!!!! Να περάσετε τέλεια εύχομαι! Άραγε τα μωρά θα μείνουν στη μαμά σου; Εμείς, που σκεφτόμαστε να κάνουμε το εθιμοτυπικό ταξίδι στην Ιταλία αρχές του χρόνου, λέμε να τους πάρουμε μαζί, πρώτα ο Θεός. Να έχουν ξεπεταχτεί και λιγάκι!

Όταν λες ότι τους βάζεις πλάι, δεν κυλάει το γάλα από την άκρη του στόματος; Μια φορά, που το έκανα κατά λάθος (ήθελα να πιάσω τον άλλον), του έφυγε το γάλα στο λαιμό!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

twins2010 είπε:
Καλησπέρα καλή μου! Οπως βλέπεις επανήλθα δριμύτερη. Για το ξύλο πάντως που έλεγες, είμαστε πάντα μέσα!!!!!:P

Το πιπιλοκρατητήρι είναι ένα κορδονακι με ένα κλιπ το οποίο εφαρμόζει στο ρούχο του παιδιού ή το μάρσιππο, έτσι ώστε όταν του πέφτει να μην πηγαίνει στο πάτωμα. Φαντάσου κάτι σαν το κορδόνι που δένουν τα γυαλιά τους οι γέροι.:P

Πιπίλα εγώ τους έδωσα περίπου στον 1,5 μήνα. Ο Φιλ δεν ένδιαφέρθηκε καθόλου, της Βικ της άρεσε. Και ο λόγος που της το έδωσα τότε ήταν επειδή έτρωγε σαν τρελή. Πως αλλαζουν οι καιροί....

Κουκλίτσα μου, βλέπω ότι εξακολουθείς να είσαι λίγο κακόκεφη... Πάντως, αν σε παρηγορεί, όταν κι εμένα ο μεγάλος από 120 το γύρισε στα 60 (στα καλύτερα) είχα "πέσει" πολύ! Μετά άκουσα διάφορες ιστορίες από φίλους και αναθεώρησα! Θυμάσαι που σας ρώταγα συνεχώς πόσο τρώνε τα μωρά σας; Είχα πάθει φρίκη!

Πάντως αυτός ο υπέροχος καιρός είναι ένας λόγος να αισθανόμαστε καλύτερα!

ΑΜΑΝ! Τη φίλησε!

rPPrp3.png

AGORAKIA είπε:
Επανήλθα!

Giotaki, καλό ταξίδι!!!!!!! Να περάσετε τέλεια εύχομαι! Άραγε τα μωρά θα μείνουν στη μαμά σου; Εμείς, που σκεφτόμαστε να κάνουμε το εθιμοτυπικό ταξίδι στην Ιταλία αρχές του χρόνου, λέμε να τους πάρουμε μαζί, πρώτα ο Θεός. Να έχουν ξεπεταχτεί και λιγάκι!

Όταν λες ότι τους βάζεις πλάι, δεν κυλάει το γάλα από την άκρη του στόματος; Μια φορά, που το έκανα κατά λάθος (ήθελα να πιάσω τον άλλον), του έφυγε το γάλα στο λαιμό!!!!

Ναι και τα τρια θα μεινουν στην μαμα μου....που να τα παω εκει?Εχει 5 βαθμους!!!!

Τους βαζω πετσετακι αλλα αν πεινανε δε σταζει καθολου,μονο οταν δε θελουν να φανε αλλο και το σπρωχνουν,τοτε κυλαει το γαλα.....αλλα θελει προσοχη μην παει στο αυτι και εχουμε ωτιτιδες μετα!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

GRJdp2.png

xefUp3.png

nufi είπε:
εχει μια βροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγαμε παιδιατρο για ενα συμπληρωματκο εμβολιακι σε σταγονες. το rotarix κ καναμε διασεδαστικη βολτουλα! βροχη τρελλη, μουσικουλα ωραια στο αυτ/το,παιδακια αξιολατρευτα στο πισω καθισμα..:P:p

Τι ωραία περιγραφή... Πολύ ρομαντική! Και γλυκιά!

rPPrp3.png

Βρε κορίτσια, τι θα κάνουμε με τα κιλά τους; Εγώ νομίζω ότι οι δικοί μου έχουν ακόμη δρόμο! Η γιατρός, πάντως, λέει ότι πάμε καλά, αλλά εγώ νομίζω ότι ειδικά ο μεγάλος πρέπει να παίρνει λίγο πιο πολύ κανονικά! Σήμερα ξέχασα να τους ζυγίσω. Την προηγούμενη Τετάρτη ήταν ο μεγάλος 4355 και ο μικρός 4935.

Πάντως, Giota, εμένα, όταν αρχίσουν να κλαίνε επειδή πείνασαν, δεν ξεγελιούνται με τίποτα. Ούτε με πιπίλες, ούτε με αγκαλίτσες. Και τρώνε ακόμη κι εμένα ανά 3ωρο. Μόνο το βράδυ έχουμε κατορθώσει με τεράστιο αγώνα να το κάνουμε 4ωρο! (κάποιες φορές βέβαια επιστρέφουμε στο 3ωρο...)

Και σταθερά μέχρι 120 ο μεγάλος και μέχρι 150 ο μικρός (η γιατρός επιτρέπει μέχρι 160, έτσι μας είπε τις προάλλες).

rPPrp3.png

twins2010 είπε:
Η μπεμπίτα μας είναι 5.000 και ο μπέμπης 5.900. Αλλά και αυτός τρώει τα 150 του, που και που 180 και δεν ανεβαίνει καθόλου. Η μπέμπα δε, θέλει ειδικό τάισμα, αλλιώς είναι ικανή να φάει 100 σύνολο όλη τη μέρα.

Η άλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω να μάθω τι τα ταίζει η Γιωτού. Και κυρίως πως τα ταίζει!!!!:P

Ισως είναι θέμα της προσαρμοσμένης ηλικίας, ίσως είναι και η κληρονομικότητα που παίζει ρόλο. Εγώ είμαι 1,60 και ο μπαμπάς δεν είναι και κανένας γίγαντας.Τι περιμένω λοιπόν;

Εσύ πως πάς;

Αλήθεια, κοριτσάκι μου, πότε άρχισες να του φτιάχνεις 180 (άσχετα με το πόσο έτρωγε; ). Εγώ φοβάμαι ότι θα είναι πολύ για τον μικρό τα 180, αν και κάποιες φορές μπορεί κα να έφτανε τα 160 αν υπήρχε παραπάνω γάλα στο μπουκάλι!

Κι εμείς στο εξωτικότατο Χαλάνδρι αυτό το 4ήμερο! Μια χαρά κι εδώ... Αρκεί να βρέχει καταρρακτωδώς! Όπου κι αν είμαστε, αν βρέχει, είναι καλά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...