Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι Nufi μου, 11 ώρες!!! Αλλά αυτό το ταξίδι το οργανώνουν μιά φορά το χρόνο γιατί δεν υπάρχει δρομολόγιο για Τήνο από εδώ. Το έχει τάξιμο το καράβι :)

Υπομονή θα κάνουμε. Κλείσαμε και καμπίνα.. θα φτάσουμε 2 η ώρα τα ξημερώματα το Σάββατο.

Ανυπομονώ να γνωρίσω και τα κορίτσια..σκέφτηκα να κρατάμε κάτι σαν τριαντάφυλλο :tongue: για να αναγνωρίσουμε η μια την άλλη αλλά τελικά τι πιό χτυπητό από το διδυμοκάροτσο με τα διδυμάκια μας μέσα.. :) :) :)

Twins είδες που λειτούργησε η ομοιοπαθητική??? χιχιχι αν μπορώ να το πω έτσι!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

το κισμετ?οχι..

βλεπω το νησι!μετραει?

Το "καλή ευκολία" πρώτη φορά στο κισμέτ το άκουσα, γι' αυτό σε ρωτάω... Καλά αυτή η σειρά έχει πολύ πλάκα... πεθαίνω στο γέλιο.

Το νησί πολύ μου αρέσει και εμένα! Το ξαναείδα πάλι χτες. Αν και στην Κρήτη όλες οι ιστορίες της Σπιναλόγκας είναι πάνω-κάτω γνωστές, είναι συγκινητικό να τις βλέπεις!

Πήρα ένα πορτοκαλοπράσινο πιπιλοκρατηχτήρι, αλλά τώρα που το βλέπω και ένα σκέτο κορδόνι θα έκανε την ίδια δουλειά!!!!

Η μαγουλού ζυγίζει μόλις 5 κιλά, οπότε ο μάρσιππος δεν με κουράζει καθόλου! Λίγο ειρωνίκό ακούγεται αυτό βέβαια, αλλά μακάρι να έτρωγε κι ας κουραζόμουν!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

το λεει μια φιλη μου κ μου το κολλησε..

απο που το πιπιλοκρατητηρι?γιατι prenatal k mothercare εχουν κατι με το λογοτυπο τους πανω.σα διαφημιστικο τους ειναι!

κανει διατα ακομη η μικρη ε?

εμενα τελικα ειναι κ ενα 'τσικ' χοντρουλα ειπε κ η παιδιατρος χθες..5200. η αληθεια ειναι τα εχει κ τα μαγουλακια της κ τα μπουτακια της.

ο σπορος 4780

33E7p2.png

Διαφημίσεις

twins σημερα ελαβα μια κουλη ειδοποιηση!

απ το παιδων ειδοποιηση να εξοφλησουμε περι τα 5500 ευρω (!!! ) για την παραμονη του σπορου στη μενν!!!!!!!!!

καποιο λαθος θα εγινε, δε μπορει..αλλα εχουν ημιαργια κ δεν απαντανε στα τηλ.

εσεις πληρωσατε τιποτα για την παραμονη σας στη μενν?

δεν πληρώσαμε τίποτα.

ΑΛΛΑ: μας έβαλαν και υπογράψαμε ότι εντός μηνός θα προσκομίσουμε τα βιβλιάρια ασφάλισης των παιδιών.

Μήπως αυτό θέλουν απο εσάς. Εσύ τα ασφαλίζεις ή ο μπαμπας;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

το λεει μια φιλη μου κ μου το κολλησε..

απο που το πιπιλοκρατητηρι?γιατι prenatal k mothercare εχουν κατι με το λογοτυπο τους πανω.σα διαφημιστικο τους ειναι!

κανει διατα ακομη η μικρη ε?

εμενα τελικα ειναι κ ενα 'τσικ' χοντρουλα ειπε κ η παιδιατρος χθες..5200. η αληθεια ειναι τα εχει κ τα μαγουλακια της κ τα μπουτακια της.

ο σπορος 4780

Από το φαρμακείο που είναι σαν σουπερ-μάρκετ στην Α. Παπανδρέου (Σωτηροπούλου). Τόση ποικιλία που έχει εκεί δεν την βρίσκεις πουθενά!!!!

Μια χαρά είναι τα παιδάκια. Αλλά γιατί τι λέει χοντρούλα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Τι κάνετε?

Twins μου φαίνεται οι κόρες μας αρχίσαν από τώρα την διατροφή. Κι εμενα η δικιά μου δεν τρώει. 4.700 είναι ακόμη και στις 17 Οκτωβρίου κλείσαμε τον 3ο. Ο μπέμπης είναι 5.700. Εσένα? Της Γιώτας απ ότι διαβάζω είναι θηριάκια ε? Και γέννησε και μια βδομάδα σχεδόν μετά από εμένα. Τι τα ταίζει? Χα χα χα χα ...............Να ναι καλά τα παιδάκια.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?:D

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Τι κάνετε?

Twins μου φαίνεται οι κόρες μας αρχίσαν από τώρα την διατροφή. Κι εμενα η δικιά μου δεν τρώει. 4.700 είναι ακόμη και στις 17 Οκτωβρίου κλείσαμε τον 3ο. Ο μπέμπης είναι 5.700. Εσένα? Της Γιώτας απ ότι διαβάζω είναι θηριάκια ε? Και γέννησε και μια βδομάδα σχεδόν μετά από εμένα. Τι τα ταίζει? Χα χα χα χα ...............Να ναι καλά τα παιδάκια.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?:D

Η μπεμπίτα μας είναι 5.000 και ο μπέμπης 5.900. Αλλά και αυτός τρώει τα 150 του, που και που 180 και δεν ανεβαίνει καθόλου. Η μπέμπα δε, θέλει ειδικό τάισμα, αλλιώς είναι ικανή να φάει 100 σύνολο όλη τη μέρα.

Η άλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω να μάθω τι τα ταίζει η Γιωτού. Και κυρίως πως τα ταίζει!!!!:P

Ισως είναι θέμα της προσαρμοσμένης ηλικίας, ίσως είναι και η κληρονομικότητα που παίζει ρόλο. Εγώ είμαι 1,60 και ο μπαμπάς δεν είναι και κανένας γίγαντας.Τι περιμένω λοιπόν;

Εσύ πως πάς;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν, ανακάλυψα μπιμπερό μίας χρήσης, επώνυμα και bpa free, έτοιμα, αποστειρωμένα, για περιπτώσεις ταξιδιού, αν δεν θέλετε να κουβαλάτε αποστειρωτές.. ;)

για πες......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

δεν πληρώσαμε τίποτα.

ΑΛΛΑ: μας έβαλαν και υπογράψαμε ότι εντός μηνός θα προσκομίσουμε τα βιβλιάρια ασφάλισης των παιδιών.

Μήπως αυτό θέλουν απο εσάς. Εσύ τα ασφαλίζεις ή ο μπαμπας;

μαλλον καποιο τετοιο μπερδεμα εγινε..δε μας ζητησαν τιποτα τοτε κ προφανως τωρα το θυμηθηκαν..

ελπιζω..αν οχι μαζι μαυτο κ τα synagis, θα ξεπουληθουμε!

33E7p2.png

εχει μια βροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγαμε παιδιατρο για ενα συμπληρωματκο εμβολιακι σε σταγονες. το rotarix κ καναμε διασεδαστικη βολτουλα! βροχη τρελλη, μουσικουλα ωραια στο αυτ/το,παιδακια αξιολατρευτα στο πισω καθισμα..:P:p

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...