Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας!

twins κ ολγακι που ειστε?

ποσο μπορει ν αποτυχει μια βολτα για να σε ριξει τοσο μικρη μου?

για οσες εχετε διαθεση κ χρονο(καλο!!!), κ θελετε να επιμεληθειτε μονες σας τα της διακοσμησης κτλ της βαφτισης, να σας πω που εχει κατ/τα χονδρικης με ο,τι χρειαστειτε..

33E7p2.png

καλε, ειναι απιστευτο!

σημερα οπως σας ειπα καναμε εμβολια..λογικα θα χαμε εναν εκνευρισμο..

αυτα κοιμουνται σαν αγγελουδια ολη μερα..! τι κανει η κυρια???

να δειτε που μολις φυγει, θα ξυπνησουν κ θα γκρινιαζουν!! στανταρ!

33E7p2.png

γεια σας!

twins κ ολγακι που ειστε?

ποσο μπορει ν αποτυχει μια βολτα για να σε ριξει τοσο μικρη μου?

για οσες εχετε διαθεση κ χρονο(καλο!!!), κ θελετε να επιμεληθειτε μονες σας τα της διακοσμησης κτλ της βαφτισης, να σας πω που εχει κατ/τα χονδρικης με ο,τι χρειαστειτε..

Για πες; Απο που; Οταν θα μαζέψω κέφια θα ασχολήθω και με αυτό....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Απλά βήματα για το πως μπορεί να σας τσακίσει μια βόλτα...

1. Να έχετε περίοδο και να πονάτε

2. Να έχετε άπειρες αποσκευές στο αυτοκίνητο χωρίς λόγο και να μην μπορείτε να μετακινηθείτε

3. Και όταν πάτε τελικά στο κατάστημα...στο ένα παιδί (ποιο να είναι αυτό άραγε) να πέφτει κάτω συνεχως η πιπίλα, σε σημείο πλέον να μην υπάρχει διαθέσιμη, άρα και αυτό κλαίει συνεχώς

4. Να πεινάσει το άλλο ξαφνικά και να τσιρίζει απίστευτα

5. Στο μεταξύ, να σας κοιτάζουν όλοι με ένα βλέμμα κάτι μεταξύ εκνευρισμού και οίκτου.

6. Ο μπαμπάς που βλέπει αυτά, αρχικά δεν κάνει τίποτα. Μετά λέει "κάνε κάτι"

Και μετά γυρνάτε όλοι στο σπίτι κλαμμένοι ή/και πονεμένοι. Στο μεταξύ προσπαθείτε να μην κάνετε πολύ φασαρία γιατί ο μπαμπάς έχει δουλειά. Συνεπώς, κλείνεστε σε ένα δωμάτιο, εσείς και τα τέκνα, και παρηγορεί ο ένας τον άλλο.

Να φταίνε οι ορμόνες, να φταίει ότι το κλάμα των παιδιών δυνάμωσε, ότι ο καιρός άλλαξε;;;; Δεν ξέρω. Πάντως το πήρα πολύ βαρέως!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Twins σε καταλαβαίνω...τελικα αυτοί οι αντρες είναι πολύ αναίσθητοι...

Αν είναι μια μέρα να πάει στραβά....

Κι εγώ αμα δω ότι η έξοδος δεν πάει καλά..τα μαζεύω και αρχίζω τις φωνές στον σύζυξ, πάμε να φύγουμε τώρααα!!!!

RKdwp3.png

Για πες; Απο που; Οταν θα μαζέψω κέφια θα ασχολήθω και με αυτό....

λοιπον, αν δε την ξερετε ηδη, υπαρχει μια περιοχη στα ανω πατησια που λεγεται προμπονας.

συγκεκριμενα σε ολο το μηκος του δρομου πισω απ το σταθμο του ησαπ, (οδος ανθεων), υπαρχουν αποθηκες/καταστηματα με υλικα για διακοσμηση.

μπορει να βρει κανεις εκει απο τουλια, καλαθια για μπομπονιερες,κουφετα,κορδελες, λαμπαδες κτλ, μεχρι οτιδηποτε εποχιακο, οπως χριστουγεννιατικα, κοχυλια,δυχτια, λουλουδια κτλ κτλ κτλ.

ειναι βασικα δρομος που ψωνιζουν οι διακοσμητες.

η πωληση ειναι σε χονδρικη κ αρα θα χρειαστειτε στοιχεια τιμολογιου.

καντε μια βολτα γιατι ισως βρειτε καποιο αντικειμενακι που θα σας αρεσει πχ χρωματιστα μικρα φαναρακια, η καποιο μπιμπελιδιο κ να το κανετε μπομπονιερα. θα εχει εκει κ τις κορδελιτσες που θα το συνδιασετε σιγουρα.

λιγος χρονος κ διαθεση καθως κ αρκετη φαντασια, λιγη διαθεση για οικονομια επισης,κ μια χαρα θα βολευτειτε νομιζω..

εννοειται οτι υπαρχουν κ οι παραλληλοι δεξια κατεβαινοντας την ερμου

,οπου μπορει κανεις να βρει κουτια,υφασματα, κορδελες κτλ (πχ στη λεοχαρους)

33E7p2.png

Κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα twinsakulini και κάθε βόλτα μια καινούργια βόλτα!!! Για ξύλο είμαστε μέσα πάντως!!

Τελικά nufi γκρινιάζαν όταν έφυγε η κυρία? Επιβεβαιώθηκε ο νόμος του Μέρφι ξανά?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας διδυμομανουλες!!!!

Κι εμεις καναμε εμβολιο σημερα!!!

Μιας και συζητατε για βαφτιση εμεις μαλλον Ιανουαριο θα την κανουμε.Θελουμε να ειναι μικρα να ξεμπερδευουμε,αλλα περιμενουμε τον νονο του μικρου που εχει χτυπησει κ εχει λαμες στο ποδι του.Οσο για τα ονοματα....ο μεγαλος πηρε του πεθερου,αρα ο μεγαλος διδυμος θα παρει του πατερα μου κ ο μικρος του αδερφου του πατερα μου που εφυγε απ τη ζωη στα 37 του.......Χρηστος και Θανος......

Ο Θανος ακομη ξενυχταει,ξυπναει καθε βραδυ για να φαει,αλλα δεν τρωει πολυ,με το ζορι 50 γρ.ενω ο Χρηστος το παιρνει σερι....μεχρι τις 8 00 το πρωι!!!!!

Εχουν αρχισει και μιλανε,γελανε,εχουν πολυ γελιο αλλα δυστυχως εχω ελαχιστο χρονο να παιξω μαζι τους.....

Ζυγιστηκαμε κ σημερα και ειμαστε 6800 και 6900.....αλλαξαμε και νουμερο στις πανες!!!!!Παιρνουμε το νο 4 πλεον!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι ζοριζομαι αρκετα....ειχα και τον Τασο αρρωστο 1 εβδομαδα κ ειχα στο σπιτι και τα τρια....γινοτανε καθε μερα πανικος.....αλλα τι να κανω?Δε γινεται διαφορετικα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

giota επηξες πολυ ε?

δηλαδη ησουν μονη με 3 παιδια? αθλο να το πω? θα το πω!

twinsaki καλα λεει η nunu!

εξαλλου τοσες ωραιες βολτες εχετε κανει,κ τοσες πολλες φορες βοηθησε ο συζυγος..ας μη κολλαμε σε μεμονωμενες κακες περιπτωσεις..!

αντε κ ερχεται 28η οκτ. μερα για βολτα παλι!

κ για τις πιπιλες που επεφταν,παρε αυτη τη φορα εκεινα τα πιπιλοκρατηχτηρια!

α! jas! παλι αρρωστησε ο συζυγος? περαστικα..

ολη μερα ησυχα σημερα τα μπεμπινια μου!!

ελπιζω να μη ζωηρεψουν το βραδυ..:rolleyes:

33E7p2.png

Καλημερα!!!!

Παλι ξυπνησαμε στις 4,κοιμηθηκαμε στις 5 και στις 6 ξυπνησε ο Τασος να πιει γαλα....

Ο δε Χρηστακος ξυπναει αλλα δεν κανει κιχ,ουτε γκρινια ουτε τιποτα,απλα μολις σε δει αρχιζει τα χαμογελα!!!!!!

nufi μου πραγματικα ειναι πολυ δυσκολα και με τα τρια.....αλλα ευτυχως ο Τασος δεν γκρινιαζει ιδιαιτερα οταν ταιζω ενα απο τα διδυμα,οποτε κανω ηρεμα την δουλεια μου,καμια φορα τον αφηνω στο λαπτοπ που του αρεσει και βαζει μονος του τραγουδακια στο you tube κι εγω εχω αρκετο χρονο να ασχοληθω με τα διδυμα,να τους πω κ μια κουβεντα!!!!!!

Αυριο φευγουμε και πρεπει να ετοιμασω πραγματα και να σιδερωσω......

Φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...