Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 6/3/2025 at 9:18 ΠΜ, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και μεις στους αναποφάσιστους με τα ονόματα. Βασικά για τον μικρό θα είναι Κωνσταντίνος, από τον πατέρα του σύζυξ για το κορίτσι θέλω να διαλέξω ένα όνομα αρχαίο. Μου αρέσει το Ναυσικά αλλά ο καλός μου δεν τρελαίνεται, εκείνος θέλει Καλλιστώ που δεν με τρελαίνει εμένα. Αλλά που θα πάει θα το βρούμε...

Jas δε σου είπαμε με γειά την κούπ!! και γω θέλωωωωωωωωωωωωωωω

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Jasmini είπε:
Ναι, αυτό το ΣΚ. Καλά θα είναι, να ξεφύγουμε και λίγο...

Τέλεια θα είναι!!!και απίστευτο που θα συναντηθείτε κ με την άλλη τη ζουρλή!!φυσικά σας ζηλεύουμε...Εγώ ήδη οργανώνω για το Πάσχα ταξιδάκι κ μάλλον για Κρήτη μας βλέπω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu είπε:
Και μεις στους αναποφάσιστους με τα ονόματα. Βασικά για τον μικρό θα είναι Κωνσταντίνος, από τον πατέρα του σύζυξ για το κορίτσι θέλω να διαλέξω ένα όνομα αρχαίο. Μου αρέσει το Ναυσικά αλλά ο καλός μου δεν τρελαίνεται, εκείνος θέλει Καλλιστώ που δεν με τρελαίνει εμένα. Αλλά που θα πάει θα το βρούμε...

Jas δε σου είπαμε με γειά την κούπ!! και γω θέλωωωωωωωωωωωωωωω

Thanks!!!! :P:p:p

RKdwp3.png

γεια σας

επιστρεψαμε απο παιδιατρο,οπου καναμε τα εμβολια μας κ κλαψαμε πολυ..

jas σωστα,μεγεια την κουπ!!

ονοματα κ γω ειχα σκεφτει κ περιμενω τοσο καιρο να σκεφτει κ ο συζυξ κ μετα να κανουμε meeting.. αλλα δεν εχει χρονο λεει να χαλαρωσει κ να τα σκεφτει!

κ σημερα μας την ψιλοειπε κ η παιδιατρος,γιατι πρεπει ν αρχισουν να τ ακουν το ονοματακι τους λεει..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

η γυναικα ειναι πολυ καλη με τα μωρα..το χει.

τις περισσοτερες ωρες ηταν ορθια με το ενα στην αγκαλια..ηταν πολυ ηρεμα,για να δουμε σημερα.

το βραδυ ομως με ταραξαν! απ τις 4 κ μετα ξυπνουσαν συνεχεια! νυστααζω

βεβαια, χρειαζομαι το χρονο μου για να την εμπιστευτω μονη μαζι τους..

αληθεια, λογικα την πεμπτη 28 οκτωβρ δε δουλευει,ε? η παει αλλιως σε ντανταδες?ξερετε?

33E7p2.png

Γειά σας κι από μας!!και μείς το ξενύχτι το χουμε!!

Nufi ιδέα δεν έχω αλλά φαντάζομαι οι αργίες θα είναι και γι αυτήν αργίες.

Καμιά Δήμητρα έχουμε???

και να σας πώ???οι υπόλοιπες που είσαστε??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τι εγινε τσούπρες?

Που εξαφανιζεστε?Μπαινω να διαβασω τιποτα και αφαντες ολες

Για βαπτίσεις λετε ε?Εγω μετά το Πάσχα θα την κάνω και εχω αρχίσει να ψάχνομαι για το πως θα γλυτώσω λεφτα

Προς το παρόν εχω βρε σαιτ με υλικα που απ'οτι λενε πολλες κοπέλες ειναι ο πιο φθηνός της αγοράς http://www.narlis.gr/paketa.php

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια!!!

Είχαμε μια περίεργη νύχτα σήμερα με μπόλικο ξενύχτι από τον ξανθούλη μου! Αυτά τα δοντάκια θα μας ρημάξουν. Ο μελαχροινούλης κοιμάται περίπου 7-8 ώρες συνεχόμενα και σαν να ανησυχώ λιγάκι...να τον ξυπνήσω να φάει???

Όλγα μας την λές??? :) Να καταλάβω ότι είσαι κόκκινη????

Αλήθεια, να σας ρωτήσω...διάβασα που έχουν στις βαφτίσεις..βιβλίο ευχών! Το ξέρατε αυτό?? Καινούριο είναι ή παλιό κι εγώ στον κόσμο μου??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ΟΛΓΑ79 είπε:
παλιο ειναι και εσυ στον κόσμο σου!χαχαχαχα

ok ok μην μου το ρίχνεις έτσι κατάμουτρα!! :confused::confused::confused:

Αλήθεια δεν το συνάντησα σε καμία βάφτιση που έχω πάει.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...