Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   17 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα κ απο μας!!!

nunu να σου ζησουν τα μωρακια!ειδες πως περναει ο καιρος;;;τα δικα μου πανε τεσσαρων τωρα κ απορω......καθε μερα που περναει ειναι πραγματικα μια αποκαλυψη!!!

nufi εμεις κλεισαμε για βαφτισια 22 μαιου!εχω ηδη ετοιμη κ την προσκληση!θα τις φτιαξω μονη μου.θα τις ετοιμασω σιγα σιγα ετσι για να ειναι ετοιμες!θα τη βαλω στις φωτο αν δεν βαριεστε να τη δειτε!

κ εμεις ποδοσφαιρο ναιτ ειχαμε χτες! ειχαν ερθει φιλοι του αντρα μου κ το ειδαν στο νοβα!ρε κοριτσια κ μισθο να τους εκοβαν τοση στεναχωρια δεν θα ειχαν!!!:P:p

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!!!

Επέστρεψα μόλις από το κομμωτήριο. Τα έβαψα ένα απλό καστανό και την επόμενη εβδομάδα θα κάνω ανταύγειες, μάλλον χρυσές και μελί ή χάλκινες!

Λιονταράκι ωραίο το προσκλητήριο σου και ακόμα ωραιότερη και δημιουργικότατη η ιδέα σου να τις φτιάξεις μόνη σου!

Εμείς για βάφτιση λέμε μετά τον Μάρτιο σίγουρα, μόλις ανοίξει ο καιρός!

Witch :) τελικά έχουμε και άλλα κοινά εκτός από άντρες ηλεκτρολόγους ε??? και εμείς είδαμε τον αγώνα και μάλιστα εγώ είμαι ΑΕΚΑΡΑ, αλλά ο σύζυξ Παναθηναικός :( και φόρεσα στα μικρά εχθές ρούχα της ΑΕΚ (είχε προμηθευτεί η μάνα μου από την μπουτίκ) και λέω θα φέρουν γούρι να κερδίσουμε και έσκασε ο άντρας μου :) χιχιχιχιχιχι

Nunu μου θυμίζεις τα δικά μου!! Κι εμένα στην αρχή ο ένας θήλαζε όπως λές κι εσύ ... ερασιτεχνικά...με τον καιρό όμως έμαθε!! Μόνος του έκοψε το συμπλήρωμα. Επίσης χαρούμενα και ευτυχισμένα μηνογενέθλια στα Nunukakia μας!!!! :);):)

Nufi ακόμα κάνεις αντλήσεις ε? Πω πω βρε κούκλα χαράς το κουράγιο σου!!

Twins τι έπαθες βρε κούκλα??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Βλέπω άρχισαν οι συζητησεις για βαφτίσια και τα σχετικά. Μου φαίνεται την άνοιξη θα γίνει χαμός από βαφτίσεις. Εγώ έκλεισα για τις 7 Μαίου. Την ίδια μέρα έχω και επέτειο γάμου και το ένα ζευγάρι των νονών επίσης. Θα έχουμε όλα τα γεγονότα επίσης. Τώρα έχω αρχίσει και κοιτάω κι εγώ για φωτογράφους, μπομπονιέρες κτλ............ Γιατί είναι και αμέσως μετά το Πάσχα και τότε θα έχει πολλούς γάμους και βαφτίσεις. Γι αυτό φροντίστε από τώρα αν θέλετέ τότε...............

:P:p:p

twins2010 είπε:
Να μαι και εμένα, εμφανίστηκα.

Κορίτσια ζορίστικα πολύ... ήμουν πολύ down. Ανακάμπτω όμως.

Ας διαβάσω λοιπόν τι γράψατε τις προηγούμενες μέρες....

Γιατί βρε twinsakoylini μας?? Ποιόν να δείρουμε??????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Jasmini είπε:

Nunu μου θυμίζεις τα δικά μου!! Κι εμένα στην αρχή ο ένας θήλαζε όπως λές κι εσύ ... ερασιτεχνικά...με τον καιρό όμως έμαθε!! Μόνος του έκοψε το συμπλήρωμα. Επίσης χαρούμενα και ευτυχισμένα μηνογενέθλια στα Nunukakia μας!!!! :);):)

και πως τον έψησες ρε jas να παίρνει μόνο στήθος? εγώ φοβάμαι μην την αφήσω ατάϊστη, οπότε τη βάζω και την αφήνω όσο χρόνο μπορώ στο στήθος και μετά μπιμπερό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu είπε:
και πως τον έψησες ρε jas να παίρνει μόνο στήθος? εγώ φοβάμαι μην την αφήσω ατάϊστη, οπότε τη βάζω και την αφήνω όσο χρόνο μπορώ στο στήθος και μετά μπιμπερό.

A, δεν περίμενα ότι θα κατάφερνε να θηλάσει αποκλειστικά. Στην αρχή του κρατούσα το στήθος με το ζόρι στο στόμα και πάλευα να κάτσει όσο μπορεί μέχρι που μου κοιμόταν γιατί κουραζόταν να μασουλάει. Μεγαλώνοντας ξεκίνησε να ζητάει περισσότερο το στήθος παρά το μπιμπερό. Μάλιστα, επειδή έφτιαχνα γάλα στους 80βαθμούς το frisolac comfort, μέχρι να κρυώσει λίγο αναγκαστικά τον πίεζα να κάτσει στο στήθος για να μην γκρινιάζει από πείνα :tongue::tongue::tongue:

Τελικά ένα κατάλαβα...το μυστικό αν θες έστω και αργότερα να πετύχεις αποκλειστικό θηλασμό....δεν πρέπει το μωρό να χάνει την επαφή με το στήθος!!! Πρώτα αυτό σε κάθε γεύμα και μετά μπιμπερό μέχρι να το κόψει μόνο του.

Άρα μια χαρά θα τα πας. Ο δικός μου έμαθε περίπου στον δεύτερο μήνα...

RKdwp3.png

γεια σε ολες και τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους με τον αερα του νικητη στην jasmini!παιξαμε τρελη μπαλα λεμε!!!!

θελω να συζητησουμε πολλα για τα βαφτισια αλλα δεν προλαβαινω.μπαινω στα γρηγορα καθε φορα.

jasmini θα εχει κρυο λεει το σ-κ στην τηνο.ντυθειτε καλα.

twins γλυκια μου τι επαθες?ποιος σε πειραξε?η δεν εισαι καλα απο μονη σου?

age.png

Διαφημίσεις

twinsaki γιατι ετσι εσυ που εισαι παντα τοσο προσχαρη?

ετοιμασιες για βαφτισεις ειδα..

ειναι κατι που θα ευχαριστηθειτε ε?

εγω βαριεμαι πααρα πολυ ομως..οπως κ με τα του γαμου..μεγαλη αγγαρια το θεωρησα,αλλα οταν αποφασιζεις να το κανεις θελεις να ναι κ καλο.οσο γινεται..

λιονταρακι ωραια η προσκληση κ μπραβο που δε πεφτεις στην παγιδα να πληρωσεις ακριβα για κατι που ολοι θα δουν στα γρηγορα κ θα πεταξουν..

εγω λεω γι αρχες σεπτεμβρη..ακομη δεν εχουμε καταληξει κ σε ονοματα..

εσεις τι ονοματακια εχετε αποφασισει για τα διδυμακια σας??

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...