Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας!

nunu το synagis θα ηταν πολυ καλο να το κανουν ολα τα μωρακια.

προστaτευει απο καποιο πολυ επικινδυνο για τα βρεφη ιο του αναπνευστικου.

επειδη ομως ειναι πολυυυ ακριβο (1300ευρω περιπου η καθε δοση κ χρειαζονται 6..για μας που εχουμε κ διδυμα ειναι επι δυο,αρα αστα..!) τα ταμεια δικαιλογουν ενα ποσοστο μονο για προωρα βρεφη που ειναι κ πιο ευαισθητα.(προωρα που γεννηθηκαν μεχρι κ την 34η εβδ)

το ικα το δικαιολογει ολο. αλλα ταμεια το 75%..

εμεις δηλ σκεψου θα δινουμε apo τωρα κ μεχρι τον απριλιο 700ευρω το μηνα για τα synagis...κ ειχαμε χαρει αρχικα γιατι νομιζαμε οτι δε θα ειχαμε καθολου συμμετοχη..:(

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε κορίτσια!!δε μπορούσα να μπώ από χτες, έλεγε ότι έχει ιό η σελίδα:confused::confused:

Τέλοσπαντων!! οπότε εμείς δε θεωρούμαστε πρόωρα και αν και έχουμε ΙΚΑ δε θα το δικαιολογούν...καλά θα ρωτήσω και την παιδίατρο να δούμε τι θα πεί. Εγώ πάντως γενικότερα δεν είμαι και πολύ των εμβολίων.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα Κορίτσια, εξαφανιστηκαμε όλες βλέπω!

Εμείς πήγαμε βολτουλα σήμερα και πριν λίγο επιστρέψαμε! Ήρθε ο γιατρός μου (Παθολογος ειδικός πνευμονολογος) Απο την Αθηνα για 3μερες και φάγαμε όλοι μαζί! Εξέτασε και τα μωρά και μου είπε ότι δεν είναι ίωση αλλα τα δοντακια τους.

Nunu νομίζω κι εσυ όπως κι εγω δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτο το εμβόλιο γιατί γεννησαμε σε καλή εβδομάδα !

Αύριο έχω κομμωτήριο για βάψιμο και λίγο κόψιμο και μάλλον Τετάρτη θα κάνω τις ανταυγειες! Με δόσεις το κομμωτήριο για να μην λειψω πολλές ώρες Απο τα μωρά!

Φιλακια

RKdwp3.png

Κουκλίτσες μου, επιστρέψαμε!

Τους ταΐσαμε μόλις μπήκαμε (κατά τις 21.30), αφού τους κάναμε ένα μπανάκι, μετά αποστειρώσεις, βράσιμο νερού, πόση λεμονάδας, ντους και τώρα περιμένουμε να έρθει η ώρα για το επόμενο τάισμα!

Περάσαμε όμορφα (λίγο κουραστικά, αλλά όμορφα), η γιαγιούλα μου είναι καλά (δεν μιλάει πολύ, όμως, είναι και 3 χρόνια κατάκοιτη.....), αλλά έδειξε να χαίρεται πολύ με τα μωρά!

Τα υπόλοιπα αύριο!

Φιλάκια και καλό ξημέρωμα να έχουμε όλες!

rPPrp3.png

hi..

jasmini μου απ οτι μας ειχαν πει τοτε στις μενν, αλλα κ συμφωνα με την παιδιατρο μας, το synagis δε το κανουν μονο πολυ προωρα μωρα, αλλα κ τελειομηνα που εχουν δυσκολια στην αναπν.λειτουργια (κ θεωρουνται υψηλου κινδυνου νεογνα), καθως κ μωρα που προηλθαν απο κυησεις δυσκολες με διαβητη κτλ..

επισης nunu, δεν ειναι εμβολιο το synagis,αλλα ετοιμα αντισωματα που καταπολεμουν τον αναπν.συγκιτιακο ιο rhv.

η προστασια που παρεχει διαρκει ενα μονο μηνα κ μετα πρεπει να κανεις την επομενη δοση για το μηνα που ακολουθει κ.ο.κ

αυτα..

βεβαια ,αν ενας γονιος πρεπει να πληρωσει μια μικρη περιουσια (χωρις τη συμετοχη της ασφαλειας), κ δη αυτος που εχει διδυμα, τι να πω..καλυτερα να το χει εσωκλειστο το μωρο μεχρι την ανοιξη!:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλωσηρθατε agorakia!

η γιαγια χαρηκε πολυ,ε?ωραια..

αντε, να μας πεις εμπειρια απ το πρωτο σας ταξιδακι!

jasmini μου πολυ νωρις μωρε ξεκινησαν τα δοντακια,ε? 5ομηνα κ μετα ηξερα εγω..

καλα κουραγια, κ γρηγορα κ οσο πιο ανωδυνα γινεται, να βγουν τα πρωτα τους δοντινια! τα 2κατω κουνελοδοντινια!:)

nunu πως παει ο θηλασμος κοριτσακι? εχεις επιχειρησει εσυ τον ταυτοχρονο θηλασμο?? η jas εδιδαξε!

33E7p2.png

Θενκς για τις πληροφορίες nufi δεν έχω ιδέα η άτιμη!!

Με το θηλασμό τα εχω καταφέρει κατά το ήμισυ. Ο μικρός μου θηλάζει κανονικά κ αποκλειστικά αλλά του παίρνει ώρα. Οπότε η μικρή είναι ριγμένη εν μέρει γιατί δεν έχω πολλά κουράγια να την συνηθίσω μόνο θηλασμό κ της δίνω μπιμπερό (αρμεγμένο). Κατ αυτόν τον τρόπο με βοηθάει και ο σύζυξ. Τα πρωϊνά που είμαι μόνη επιχειρώ ταυτόχρονο θηλασμό αλλά χρειάζονται ώρα και πονάει η μέση κ η πλάτη μου οπότε με το που απλά ηρεμήσει ο ένας τον αφήνω και παλέυω τον άλλον. Πολύ ζόρικα πάντως, απορώ με τις κοπέλες που τα έχουν καταφέρει!!

Μια χαρά jas τα νέα,υπομονή τώρα!!

Agorakia σούπερ η γιαγιά!!είδε κ δισέγγονα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσακια.ειστε ολες καλα?

εμενα με ποναει ο λαιμος μου γιατι εχθες ημουν στο ΓΗΠΕΔΟ ουουουουουου!!!!μετα απο τοοοοσο καιρο ξαναπηγα και βεβαια νικησαμε τον παναθηναικο!!!

age.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα!

witch εισαι νουμερο!! με την καλη την εννοια εννοειται!

εχω νεα..σημερα ηρθε πρωτη μερα η κυρια που θα βοηθαει με τα μωρα..θα αρχισω κ σχολειο σε λιγο καιρο κ πρεπει να μπουμε σε σειρα..

για να δουμε πως θα παει..

μου κακοφανηκε ομως γιατι αυτες τις μερες που ημουν home alone με τα μωρα,αν κ δυσκολουτσικα σε καποιες φασεις,μου αρεσε παλι..

τελοσπαντων..αναγκαιο κακο

33E7p2.png

nunuka καλα τα πας οπως φαινεται με θηλασμο!

κ η μικρη μπορει να παρει φορα καποια στιγμη..

τα δικα μου που ηταν πολυ μικρα κ στην αρχη δεν ειχαν ουτε τη δυναμη να ρουφηξουν, στη συνεχεια με υπομονη εμαθαν..οχι αρκετα για να θηλαζουμε κανονικα,αλλα καποιες φορες εστω για λιγη ωρα..

αχ,μολις θυμηθηκα οτι εχουμε κ αργια την πεμπτη!! γιουπι! συζυγοι στο σπιτι κ αρα βολτουλες αν το επιτρεψει ο καιρος:-P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!!

Κλείνουμε ένα μήνα σήμερα!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Nufi μου και μένα η μικρή το πιάνει το στήθος αλλά ερασιτεχνικά και όσες φορές λέω σήμερα μόνο στήθος το μεσημέρι που γυρίζει ο σύζυξ εγώ είμαι κατάκοπη κ η μπέμπα πεινασμένη. Σε 10 μέρες επιστρέφω το θήλαστρο βασικά κ ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει, δεν παραιτούμαι ακόμα!!;)

Witch γι αυτό χάσαμε?ήσουν γήπεδο?:mad:

΄

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu πολυ πετυχημενος ο χαρακτηρισμος!! ερασιτεχνικα!!

κ εμενα λοιπον ο σπορος τα παει λιιγο καλυτερα.. η μικρη εχει τυχει λιγες φορες να θηλασει για μερικα λεπτακια απ το ενα, κ οταν της αλλαζω στηθος κανει λες κ δε ξερει τι ναι αυτο κ τι το κανουμε!!

μηπως παντως να το κρατησεις λιγο ακομα το θηλαστρο? κ για ψυχολ. λογους..να μην αγχωθεις σε περιπτωση που δε θηλασει η μικρη..να χεις την καβατζα σου που λεμε!

κ η jas το κρατησε ενα διαστημα νομιζω..

α!! κ χαρουμενα πρωτα μηνογενεθλα!!!!!!!!!!!!!!

τα nunakia να μεγαλωσουν κ να πινουν το νουνου τους ολο!

33E7p2.png

μεσημερι επιστρεφει εσενα ο καλος σου,ε? τι καλα..

εμας μετα τις 6μιση, κ αυτο με δυσκολια..

πολυ ησυχα ειναι σημερα τα μωρα μου..

ε,βεβαια! οταν ημουν μονη γινοταν πανικος. σημερα που εχω βοηθεια,αγγελουδια!

ο νομος του μερφι παιδι μου..

33E7p2.png

μεσημερι επιστρεφει εσενα ο καλος σου,ε? τι καλα..

εμας μετα τις 6μιση, κ αυτο με δυσκολια..

πολυ ησυχα ειναι σημερα τα μωρα μου..

ε,βεβαια! οταν ημουν μονη γινοταν πανικος. σημερα που εχω βοηθεια,αγγελουδια!

ο νομος του μερφι παιδι μου..

Συνήθως στοις 3-4, αλλά πάει πολύ νωρίς. Η γυναίκα τι λέει?καλή?

έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα ψυχολογίας. ¨οταν είμαι μόνη και νιώθω ανασφαλής, ότι θα κλάψουν και τι θα κάνω γίνεται πανικός και όταν έρχεται κάποιος και λέω οκ άμα χρειαστεί έχω βοήθεια είναι παναγίτσες!!!:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...