Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κι από μας!!!

Απο ότι καταλαβαίνετε και γνωρίζετε από ιδία πείρα....έχει πήξει το αυτό μου:oops::oops:!

Παρόλαυτα ανέβασα δυο φωτογραφιούλες να μας θαυμάσετε και εμάς!!!!

Agorakia πανέμορφα τα μπεμπέ σου!! Να σου ζήσουν!!! και καλό ταξιδάκι να κάνετε!!!

Φιλιαααααααααααα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γιουχου!

ο γιος μου ξυπνησε παλι απ τις 4και ψιλογκρινιαζοντας,τον καθυστερησα μεχρι πριν λιγο,οπου κ ειπαμε να θηλασουμε,κ τελικα εφαγε 5λεπτα κ ξανακοιμηθηκε..

νομιζω καθε μερα τρωωει κ λιγοτερο σ αυτο το ξυπνημα του,οποτε ελπιζω να οδευουμε προς το να το κοψουμε εντελως..

κ τωρα η μανουλα κανει την γνωστη κατσικουλα..

καλη μερα λεει θα χει σημερα..θα ξαμοληθουμε!

φιλια κ καλο μας σκ!:-P

33E7p2.png

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ομορφες?

μη ζηλεψετε αλλα εγω περιμενω ακομα να ξυπνησουν απο εχθες που εφαγαν στις εντεκα.

εχθες πηγαμε στον ανεμο στην πετρουπολη (κυριλε ταβαρνα) με τον κουμπαρο μας ο οποιος τελικα θα μας βαφτισει το ενα παιδακι μας.

παρ οτι κανω διατροφη (και μπαινω πια στα τζην μου,οχι βεβαια σε αυτα που μου ηταν πολυ στενα και πριν) οταν βγαινουμε εξω τρωω κανονικα και εχθες εφαγα και ενα σουφλε σοκολατας......μμμμμμμμ .....κολαση!!!!!

και να σας πω επισης οτι τα mall ειναι πολυ καλη επιλογη τελικα οταν δεν εχει καλο καιρο γιατι δεν βγαινουν καθολου εξω τα μικρα εφ οσον παρκαρετε στο parking του.

age.png

agorakia τελικα θα σε δουμε στην τηνο???

jasmini τελικα θα μεινω εκει που εμεινα οταν ειχα ξαναπαει γιατι εχει κουζινακι και σκευη για βρασιμο-αποστειρωση.40ευρω(ειχε και με 30!!!).

age.png

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ομορφες?

μη ζηλεψετε αλλα εγω περιμενω ακομα να ξυπνησουν απο εχθες που εφαγαν στις εντεκα.

εχθες πηγαμε στον ανεμο στην πετρουπολη (κυριλε ταβαρνα) με τον κουμπαρο μας ο οποιος τελικα θα μας βαφτισει το ενα παιδακι μας.

παρ οτι κανω διατροφη (και μπαινω πια στα τζην μου,οχι βεβαια σε αυτα που μου ηταν πολυ στενα και πριν) οταν βγαινουμε εξω τρωω κανονικα και εχθες εφαγα και ενα σουφλε σοκολατας......μμμμμμμμ .....κολαση!!!!!

και να σας πω επισης οτι τα mall ειναι πολυ καλη επιλογη τελικα οταν δεν εχει καλο καιρο γιατι δεν βγαινουν καθολου εξω τα μικρα εφ οσον παρκαρετε στο parking του.

Καλημέρα!! Εκτός οτι δεν έχω κοιμηθεί...με βασανίζουν!! Τρώνε 20-30 και τίποτα. πόσα κιλά ειναι??? ισχύει το 2 μηνων και 3 εβδομάδων?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Εκτός οτι δεν έχω κοιμηθεί...με βασανίζουν!! Τρώνε 20-30 και τίποτα. πόσα κιλά ειναι??? ισχύει το 2 μηνων και 3 εβδομάδων?

ναι ισχυει.αλλα κοιμουνται το βραδυ απο 40ημερων σχεδον.απο κιλα, πριν 10 μερες ημασταν 5300 και 4800 (περιπου γιατι δεν τα θυμαμαι και καλα)

age.png

τόσο είναι ακριβως και τα δικά μου αλλά ήμαστε 2 μηνων και 4 ημερών. Ποιο γάλα τους δίνεις? Εγώ φριζολάκ. Η μικρή απο χτες δε τρώει και είναι στην τσίτα και σήμερα έχουμε εμβόλια και αγχώνομαι.

ενα εχω να πω..τα σποριδια μου ειναι 3ων μηνων και, κ εχουν το ιδιο βαρος σχεδον με τα δικα σας..μη παραπονιεστε!!

κ η μικρη κοιμαται απο τις 12μιση μεχρι 6μιση, ενω ο μικρος οπως ανεφερα κ παραπανω, ξυπναει ακομη κατα τις 4μιση..

κανε λιγη υπομονη joy..

33E7p2.png

witchaki δε ζηλευω μονο για τους υπνους που ριχνεις αφου δε ξυπνας πια για βραδινα ταισματα, αλλα κ για τις βραδινες σου εξοδους!!

εγω κ οταν ηταν εδω η μαμα μου δε βγηκα καθολου βραδυ..

αφενος δε μεσολαβει αρκετη ωρα μεταξυ ταισματων κ δεν ηθελα να την αφησω μονη, κ αφετερου νυσταζω πολυυυυυ κατα τις 10..

μου χει λειψει να σουλουπωθω κ να βγω για ενα ποτακι..που ουτε ποτακι δε μπορω να πιω βεβαια γιατι αντλω!

33E7p2.png

α! την τριτη εχουμε εμβολια. το 13πλο κ την πρωτη δοση του sinegis.

twins θα το κανετε τελικα?

δυστυχως η ασφαλεια του συζυγου,οπου κ γραψαμε τα παιδια, δικαιολογει το75%,οπως κ η δικη σου, οποτε θα μας βγαινει 700ευρω η δοση!!! κ ειναι 6..

φτου!! ενω το ικα το δικαιολογει ολο..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

οπως εχω ξαναπει αλλωστε τα παιδια ειναι παντα μαζι οπου παμε και το πιο γρηγορο ταισμα ειναι αυτο στο αυτοκινητο καθοδον και γι αυτο δεν ανησυχουμε για το εαν εχουν φαει η οχι οταν θελουμε να φυγουμε.

εμεις πινουμε almiron comfort.

σας χαιρετω.φευγω τρεχοντας γιατι δουλευω.

φλιαααα

age.png

κοριτσαρες τι κανετε?

μην αγχωνεστε για το βαρους τους!Εμενα ειναι 9 μηνων και τωρα κοντευουν τα 8 κιλα ενω αλλα στην ιδια ηλικια ειναι 9 και πανω!

Εγω μετα απο δοκιμες στο γαλα κατεληξα και δεν αλλαζω almiron!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αλλαγες στο γαλα μονες σας κανετε? δεν σας τις προτεινει ο παιδιατρος?

εμεις στον μικρο prenan+frisolac comfort κ στη μικρη nan1. (κ μητρικο)

πωπω ολγακι ελεγα χθες για την περιπτωση σου..που για 2μερες χασατε το sinegis..

33E7p2.png

Nufi συναδερφοκατσίκα σε νοιώθω!!! και γω θέλω έξοδο και ποτάκι αλλά...

Γειά σου Ολγού!! τι κάνουν τα μπεμπίνια?

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο...πιπίλα πότε δώσατε?? ο μικρός μου συνεχίζει το μαραθώνιο θηλασμό και λέω να του βάλω χρόνο 20 και 20 και μετά όταν γκρινιάζει πιπίλα. Από βάρος πήραμε 360γρ ο μπέμπης και 260γρ η μπουμπού!

Το synegis πρέπει κ μείς να το κάνουμε? γεννήθηκαν 35+3

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...