Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Nαι πριν 3 βδομάδες που τα ζύγισε η γιατρός ο ένας ήτανε 5400 και 58 εκ και ο άλλος 4500 περίπου και 55 εκ!!

Α να ζήσετε!!! και εμείς 8 του μήνα γινόμαστε 3 μηνών!! Περιμένω το καλοκαίρι να έρθει που θα καταλαβαίνουν και πιο πολύ και θα πηγαίνουμε πιο πολλές βολτίτσες!! Ναι πότε μιλούσαμε για την εγκυμοσύνη και τώρα μιλάμε για τα αντράκια μας!

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε!!!

8 Φεβρουαριου εσεις ε?Καλα το καλοκαιρι θα εχουν πολυ πλακα που θα στηριζουν το κεφαλι και θα στεκονται καθιστα

αχ πως το περιμενω.Θα τα πηγαινω και στην παραλια τις ωρες που πρεπει

αραγε θα μας αφησουν να τα βαλουμε στην θαλασσα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε!!!

8 Φεβρουαριου εσεις ε?Καλα το καλοκαιρι θα εχουν πολυ πλακα που θα στηριζουν το κεφαλι και θα στεκονται καθιστα

αχ πως το περιμενω.Θα τα πηγαινω και στην παραλια τις ωρες που πρεπει

αραγε θα μας αφησουν να τα βαλουμε στην θαλασσα?

Ολγα μου εγω τον Τασουλη που γεννηθηκε 9 Φεβρουαριου τον εβαλα τον Αυγουστο στη θαλασσα και του αρεσε πολυ.Βεβαια πρεπει να ειναι καθαρη η θαλασσα,καλυτερα εκτος Αθηνων.Εμεις τον πηγαιναμε στις 9 στη θαλασσα,τον βαζαμε για κανενα 10λεπτο κ τον βγαζαμε κ τον ντυναμε.Παντα με αντιηλιακο και καπελλο.Αν ρωτησεις τον παιδιατρο θα στα πει.

GRJdp2.png

xefUp3.png

μαρια μου μεγαλωσαν οι ζουζουνες σου!!!Μπραβο σου που τα θηλαζεις και γω προσπαθω να ξανακατεβασω γαλα

κοριτσια προσεχετε μην παρετε αχρηστα πραγματα.και ρουχαλακια οχι πολλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Πήγα φαρμακείο και μου πήραν την πίεση και ήταν καλή. 11,5-6 ανυσήχησα με το αίμα στη μύτη. Βγήκα και έξω και πήρα και από το NAF NAF ένα τέλειο φουστανάκι!! Να φτιάξει λίγο η διάθεση!

Γεια σας κορίτσια....stella μην στεναχωριέσαι δεν θα είναι τίποτα..έχω διαβάσει ότι τα μωρά περνάνε περιόδους γρήγορης ανάπτυξης στις οποίες πεινάνε παραπάνω και περιόδους πιο χαλαρές...καλά κένει βέβαια η παιδιάτρος σου και σε στέλνει για να είανι οκ. πα΄ντως και εμένα η μπέμπα είχε ένα κιλό διαφορά από τον μπέμπη αλλά πλέον έχει πάρει τα πάνω της και σιγά σιγά τον φτάνει...χθες πήγαμε παιδίατρο για το 2ο εμβόλιο και σήκωσε όλο το ιατρείο στο πόδι..μεγάλη καραμούζα...γενικά είναι απαιτητική και τσαούσα..ο μπεμπούκος χαλαρός όλο γελάει και την θαυμάζει...αυτή χαχανίζει την μία και αν δεν της κάνεις τα χατήρια ...ω ναι...ουρλιάζει και κλαίει!!η μπέμπα είναι 64εκ. 6400γρ και ο μπέμπης 67εκ 6700γρ....θέλω από καιρό να πω ένα μεγάλο μπράβο στη frosobal και maria για τον θηλασμό...και εγώ συνεχίζω αλλά σπάνια δίνω μόνο στήθοσ...κανά πρωί μόνο...η μαγιά μπύρας με βοήθησε πολύ πάντως....

leMup2.png

Διαφημίσεις

Πω πω βρε κορίτσια τι δύσπνοια και ταχυπαλμία είναι αυτή σήμερα?

Να ανησυχήσω? Η είναι επειδή τα μωράκια πιέζουν συνεχώς και κουνιούνται ασταμάτητα? Twins εσύ που είχες τις ταχυπαλμίες από αυτό δεν είναι? Το έχει καμία άλλη κοπέλα?

Λέω να ξαπλώσω λίγο μήπως και ηρεμήσουμε και οι τρεις. Για να δούμε............:|:neutral:

Καλησπέρα σας, καλησπέρα σας :P

Χαίρομαι πολύ που βλέπω τις ήδη διδυμομαμάδες με τα διδυμάκια τους να μεγαλώνουν... σας υποσχόμαστε λοιπόν ότι και εμείς σε λίγο καιρό θα σας λέμε για υψος, βαρος και τι τρώνε... Και θα σας τρελαίνουμε στις ερωτήσεις φυσικά.

Glorr, οι ταχυπαλμίες και οι δύσπνοια είναι λόγω εγκυμοσύνης και μάλιστα λόγω διδυμοεγκυμοσύνης. Σου έστειλα μήν με τις ασκησούλες να τις κάνεις. Να ξεκουράζεσαι και άσε τον πατέρα να αγχώνεται για όλα!!!!:P

Jasmini, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, διάβασα και το λίνκ και όλα μου φαίνονται πολύ λογικά. Μπήκα και σε αυτό το ίδρυμα της ακαδημίας αθηνών (τη δημόσια τράπεζα δηλαδή) που φαίνεται να είναι και το πιο αξιόπιστο και μπερδεύτηκα... Αυτοί παίρνουν μόνο από το Έλενα και το Αττικό και αν θέλει κανείς από αλλού τα πάει μόνος του; Δηλαδή ποιος κάνει τη συλλογή; Εχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο;

Stelasss σου έστειλα ένα μην... θα ήθελα τα φώτα σου!!!!

Κατα τα άλλα, είμαστε καλά, με τις γνωστές ταχυπαλμίες μας, αλλά τα καταφέρνουμε. Ξεκινάω και απο αύριο τη νέα εργασία, οπότε θα με βλέπετε περισσότερο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα ! Τwins που ήσουν χαμένη! Πως τα πας με ταχυκαδρίες?? Πίεση έχεις καλή??

Εμένα σήμερα άνοιξε 2 φορές η μύτη μου και πονάει το κεφάλι μου. Το νίωθω σα ζεστό!

Μας ματιάξανε!

Λοιπόν: Η συμβουλή της αγαπημένης σας φίλης (εμένα δηλαδή:P) είναι μία: αφήστε τις εργασίες σε μια μεριά, γιατί όλα αυτά τα συμπτώματα επειδεινώνονται απίστευτα!!!!!! Το άνοιγμα της μύτης συνοδεύεται από πίεση;

Καλά τα λέω και εγώ, αλλά κάθε φορά που σκέφτομαι την επόμενη εργασία, ακούω την καρδιά να χτυπάει στα αυτιά. Και αγχώνομαι... και τρομάζω... προς τι όμως;;;;;

Τους μίλησες τελικά; τι σου είπαν; Μήπως να τους θυμίσεις ότι πέρσι δεν ζήτησαν δεύτερη εργασία;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κι εγώ κορίτσια σήμερα δεν είμαι στα καλά μου. Ταχυπαλμίες, δύσπνοια, πονοκέφαλο, ατονία ..............όλα μαζί. Τι να πω.......Δύσκολη μέρα. Joy είσαι καθόλου καλύτερα τώρα? Twins εσύ πως είσαι? Ανησύχησα λίγο με όλα αυτά σήμερα. Θα διαβάσω τις ασκησούλες. :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...