Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ερώτηση: τι είναι η προσαρμοσμένη ηλικία?? Δεν είναι τα μωρά μου 2 μηνών και 2 ημερών ?? Πρέπει να αφαιρέσω απο την πιθανή ημερομηνία?? Δηλαδή είναι 1 μηνα και 8 ημερών??Αφου είχα πητ 13/9??

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μας!

εγω παλι εχω τις κορες μου που εχουν κατσει μπροστα μου σταα ριλαξ κ μου μιλανε!!!

κανονικα!!α ου αγκου κ παλι λεγοντας!ειναι τρελα!!

ειναι τοσο καλες κ ησυχες μωρε!τις λατρευω!

ρε κοριτσια εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με την προσαρμοσμενη ηλικια.ενταξει γεννησα στις 37 κ 2 ημ.εικοσι μερες περιπου πριν την ΠΗΤ.δεν νομιζω οτι εχει κ τοσο διαφορα.

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Καλησπέρα κι από μένα. Είχαμε κι εμείς ένα ακόμα σχετικά δύσκολο βράδυ. Είχαμε τα δόντια τώρα έχουμε και τη μυτούλα... Ευτυχώς σήμερα είναι καλύτερα. Ο γιατρός είπε ότι ίσως είναι από τα δόντια, ίσως 3ήμερη ιωσούλα μύτης.

Μαγείρεψα,κ έφαγα και τώρα πάω να ταίσω :)

Φιλάκια!!!

RKdwp3.png

Και οι δικοί μου όταν βγάζουν δόντια έχουν μύξα φουλ.

Αχ αλήθεια? Λες να είναι από αυτό? Γιατί κατά τ' άλλα δεν έχει τίποτε αλλο. Και η όρεξή του μια χαρά είναι...

Και τι κάνεις δε αυτή την περίπτωση?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ερώτηση: τι είναι η προσαρμοσμένη ηλικία?? Δεν είναι τα μωρά μου 2 μηνών και 2 ημερών ?? Πρέπει να αφαιρέσω απο την πιθανή ημερομηνία?? Δηλαδή είναι 1 μηνα και 8 ημερών??Αφου είχα πητ 13/9??

Η προσαρμοσμένη ηλικία (το adjusted age που βλέπεις στα τικερ) είναι η ηλικία των παιδιών μας αν θα γεννιόταν στην ΠΗΤ.

Για παιδιά που γεννήθηκαν κοντά στην ΠΗΤ (36w+), δεν έχει και πολλή σημασία. Για παιδάκια προωράκια όμως αναφέρεται για πολλούς λογους, όπως ύψος, βάρος, ποσότητα τροφής και πότε θα ωριμάσουν ώστε να περπατήσουν, να μιλήσουν ή να βγάλουν δόντια. Ο παιδίατρος όμως λέει ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει καθόλου σχέση. Μάλιστα πολλές φορές η ανάπτυξη μετά τη γέννηση είναι γρηγορότερη από την ενδομήτρια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπερα δεν είπα σήμερα!!!! Καλησπέρα λοιπόν. Τα τουινσάκια σας χαιρετούν.

Φρόσω και εγώ δεν ήξερα για μύξες και δόντια. Τελικά τόσο τρομακτικό είναι; ΄Μήπως θα ξαναρχίσουν να ξυπνάνε και το βράδυ και είναι αιτία αυτό;

Nufi, ίσως όντως ο μικρός να έχει τώρα την κορύφωση των κολικών του, αν και μπορεί να είχε κάποιο άλλο πρόβλημα που να μην το καταλαβαίνουμε. Κάνει το χαρακτηριστικό μάζεμα στα ποδαράκια;

Jas, ΄παρ' όλα τα προβλήματα, βλέπω μπήκες σε πρόγραμμα... πάλι μαγείρεψες!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπερα δεν είπα σήμερα!!!! Καλησπέρα λοιπόν. Τα τουινσάκια σας χαιρετούν.

Φρόσω και εγώ δεν ήξερα για μύξες και δόντια. Τελικά τόσο τρομακτικό είναι; ΄Μήπως θα ξαναρχίσουν να ξυπνάνε και το βράδυ και είναι αιτία αυτό;

Nufi, ίσως όντως ο μικρός να έχει τώρα την κορύφωση των κολικών του, αν και μπορεί να είχε κάποιο άλλο πρόβλημα που να μην το καταλαβαίνουμε. Κάνει το χαρακτηριστικό μάζεμα στα ποδαράκια;

Jas, ΄παρ' όλα τα προβλήματα, βλέπω μπήκες σε πρόγραμμα... πάλι μαγείρεψες!:P

:mrgreen:

Διαφημίσεις

χαιρετω!

δυσκολη μερα..

twinsaki τα μαζευει τα ποδαρακια κ γενικα εχει ολα τα σημαδια..

το κουλο ειναι οτι μεχρι τωρα τον επιαναν βραδακι. εδω κ 2-3μερες ειναι ηρεμος το βραδυ κ μας πιανουν πιο εντονα απο ποτε ομως,το πρωι..

κ εγω που περιμενα πως κ πως να πατησουμε τους 3μηνες κ να φυγουν εντελως..:(

33E7p2.png

πωπω...

σκηνες απειρου καλους εζησα σημερα με τα παιδια μου..τα εφτυσα..

ο μικρος απ το πρωι εκλαιγε ασταματητα ακομη κ αν τον ειχα συνεχεια αγκαλια..κοκκινιζε σα πατζαρι,τον λυπηθηκα..

μα, αντι να περνανε οι κολικοι, γινονται πιο εντονοι?? λετε να παει με την προσαρμοσμενη ηλικια μας κ αρα τωρα ν αρχιζουν τα δυσκολα???

καποια στιγμη αρχισε να κλαιει κ το καλο μου το κοριτσακι που πεινασε, κ εγινε πανικ!

με το ενα να ταιζω,με το αλλο ν αγκαλιαζω..ιδρωσα..

Και τα κατάφερες, κουκλίτσα μου; Εμένα, αν αρχίσουν να κλαίνε, όσο και να αγκαλιάσω, δεν παίζει να σταματήσουν. Ειδικά αν πεινάνε, γίνεται χαμός!

rPPrp3.png

Μικρές μου φίλες, έχω να σας πω ότι αύριο σκεφτόμαστε να κάνουμε το πρώτο μας ταξιδάκι, έτσι ψιλοάξαφνα! Λέμε να πάμε στους γονείς μου στην Καρδίτσα (η γιαγιά μου δεν είναι πολύ καλά και θέλω να τη δω). Το σκεφτόμαστε από την Κυριακή, που έφυγε άρον άρον η μαμά μου και τελικά ο καλός μου (που είναι πιο έτοιμος να ταξιδέψει με τα παιδιά - ε, βέβαια, αφού δεν έχει να μαζέψει όλη την προίκα τους γιατί να μην είναι;;;; )λέει να φύγουμε αύριο! Όπως αντιλαμβάνεστε διαδίκτυο δεν παίζει να εντοπίσω στο μικρό μου χωριουδάκι και είπα να σας ενημερώσω, για να μην ανησυχείτε!

Τι άλλα; (εγώ είμαι κομμάτια...)

rPPrp3.png

Φυσικά, κατά την προσφιλή μου συνήθεια (βλέπε βαλίτσα μαιευτηρίου) δεν έχω ετοιμάσει ΤΙΠΟΤΑ μέχρι στιγμής :):):). Αντιθέτως, σκέφτομαι να κάνω ένα μπάνιο και να την πέσω, διότι σήμερα χάσαμε λίγο το πρόγραμμά μας και τα κάναμε μπάχαλο. Ήρθαν και οι διπλανοί μας να μας δουν (ουσιαστικά η πρώτη μας επίσκεψη!), ε, ξεφύγαμε λιγάκι. Πριν λίγο κάναμε μπάνιο και φάγαμε, βλέποντας μάστερ σεφ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...