Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Α ρε twins αστέρι έχεις γίνει!!!

ωωω.... ευχαριστώ.... οι γνώσεις μου στη διάθεσή σας....

Εσένα όμως σε τι θα σε βοηθήσω που έμαθα τόσα πράγματα με τα links που μας έλεγες όταν είμασταν εγκυούλες....

Καμιά συνταγή για γαρίδες με πορτοκάλι θέλεις;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια, έχω να εξομολογηθώ ότι σήμερα το απόγευμα (φρικαρισμένη) κάπνισα ένα τσιγάρο έπειτα από εννέα μήνες ακριβώς (22 Ιανουαρίου κάπνισα το τελευταίο) και ήταν όπως όταν το άρχισα (πριν 17 χρόνια)! Αφήστε που ψιλοζαλίστηκα και μετά ψιλοανακατεύτηκα και μετά τα ψιλοπήρα, γιατί έπρεπε να πλύνω δόντια και χέρια και όλη η γεύση του γαλλικού χάθηκε... έτσι απλά! Ε, στο τέλος το ψιλομετάνιωσα κιόλας...

rPPrp3.png

Μπα, δεν είναι εποχή για κάπνισμα, είναι πανάκριβα και δεν θα σε αφήνουν άλλωστε να πας και στις καφετέριες. Καλά έκανες όμως και το εξομολογήθηκες.... αμαρτία εξομολογημένη είναι και συγχωρημένη ;).

Ασε που η γεύση του γαλλικού είναι εκπληκτική και δεν πρέπει να χάνεται με τίποτα!!!!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Πάω για ένα ντους και να αποφασίσω αν θα τους ξυπνήσω, για να φάνε ή αν θα περιμένω να ξυπνήσει ο ένας, για να ξυπνήσω και τον άλλο!

Φιλάκια, καλό ξημέρωμα και καλή και ήρεμη νύχτα να έχουμε, διδυμομανούλες!

rPPrp3.png

Να πω την αλήθεια και γω έχω νοσταλγίσει ένα με τον καφέ...

Να αντιπροτείνω να πινουμε τον καφέ με κέικ ή κουλουράκι.... μην τολμήσετε να με πείτε ξενέρωτη!!!!!!!:P:p:p

Και αν θέλετε ντε και καλά καπνό, να πιούμε καφέ με καπνιστό μπέικον!!!!!!!:tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

twins μια κ εχεις ηδη γραψει τις οδηγιες για αναρτηση φωτο, θα μου τις στειλεις κ εμενα που εξαρτωμαι απ το συζυγο επισης..?

αντε καληνυχτα..

με ξυπνησε ο σπορος για να φαει,αλλα εφαγε μονο 5λεπτα κ αναγκαστηκα τωρα να κανω αντληση γιατι τουμπανιασα..

ελπιζω να μη ξυπνησουν μεχρι τις 6μιση..μακαρι, να ξανακοιμηθω λιγο!

33E7p2.png

αχ agorakia ειναι φανταστικα κ τα μπεμπε σου κ τα φορμακια τους!!!

μοιαζουν σαν πανομοιοτυπα εντωμεταξυ.

πολυ ροκ μωρακια!

Ευχαριστώ, κοριτσάκι μου!

Μα νομίζω ότι τα μωρά μου δεν μοιάζουν καθόλου! Στην αρχή μάλιστα ήταν λες και είχαν διαφορετικούς γονείς (ο μεγάλος ήταν σαν εξωγήινος......). Τώρα, για να είμαι ειλικρινής, λιγάκι από τη μύτη και κάτω μοιάζουν, κυρίως από τότε που ο μεγάλος άρχισε να κάνει κι αυτός μαγουλάκια!

Κοριτσάρες, που είστε, καλέ;;;;;;;;;; :rolleyes: τρεις το μεσημέρι και καμιά δεν μπήκε για καλημέρα ακόμα! Άντε, θα πω εγώ την πρώτη καλησπέρα!!!!!!!! Πάω να απλώσω κανένα ρουχαλάκι (εικονική κίνηση, καθώς όλα τα κάνει η πεθερά μου, οπότε τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να ανοίξω κι εγώ επιτέλους την πόρτα του πλυντηρίου!)

rPPrp3.png

Nunu, Witch, είμαστε φίλες; (ρωτάω γιατί είμαι χαζή! νόμιζα ότι είμασταν όλες φίλες, επειδή είχα δει τις φωτό σας, αλλά τελικά έκανα λάθος, οπότε καλύτερα να το αποσαφηνίσω :):):):):):) )

rPPrp3.png

πωπω...

σκηνες απειρου καλους εζησα σημερα με τα παιδια μου..τα εφτυσα..

ο μικρος απ το πρωι εκλαιγε ασταματητα ακομη κ αν τον ειχα συνεχεια αγκαλια..κοκκινιζε σα πατζαρι,τον λυπηθηκα..

μα, αντι να περνανε οι κολικοι, γινονται πιο εντονοι?? λετε να παει με την προσαρμοσμενη ηλικια μας κ αρα τωρα ν αρχιζουν τα δυσκολα???

καποια στιγμη αρχισε να κλαιει κ το καλο μου το κοριτσακι που πεινασε, κ εγινε πανικ!

με το ενα να ταιζω,με το αλλο ν αγκαλιαζω..ιδρωσα..

33E7p2.png

πριν λιγο σταματησε..

κ αντι να πεσω να ξεραθω..τσουπ!κανω την κατσικουλα κ μετα σιδερωμα..

σορρυ για τη γκρινια..ηταν δυσκολο το πρωινο μου..

πειτε κατι ευχαριστο να ευδιαθετησουμε λιγο!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...