Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου.............. νομίζω ότι τα κατάφερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον έβαλα φωτό των μωρών μου κι εγώ! Δείτε τις!!!

Φιλιά!

Twins, δεν έχω λόγια! :):):) Ήσουν τόσο σαφής που, αφ' ενός δεν χρειάστηκα διευκρινήσεις και αφ' ετέρου δεν ζήτησα βοήθεια από τον καλό μου!

rPPrp3.png

Α, μπάνιο τους κάνω πλέον στο μπανάκι τους. Μου είχε μείνει συνήθεια να τους πλένω μετά το φαγητό επειδή όσο ήταν καλοκαίρι εκείνοι ήταν μικροί και έτρωγαν και λερωνόντουσαν πάντα με το γάλα, οπότε το συνεδύαζα και με το να τους καθαρίσω και να τους δροσίσω πριν κοιμηθούν! Μάλλον λάθος έκανα που κράτησα αυτή τη συνήθεια!

Υ.Γ. Οι "κούκλες" μου αρέσουν τελικά! Στο μέγκα, εννοώ!

rPPrp3.png

Χμ... Agorakia, όντως δεν είναι κακή ιδέα. Βέβαια, ότιδήποτε έχω δοκιμάσει για να τον περιορίσω σε αυτά που κάνει (π.χ. σεντονάκι για να κοιμάται πλάγια όταν δεν έχει ρευτεί), είχε ως αποτέλεσμα τρομερά κλάματα. Ολη την ώρα θέλει να τεντώνεται αυτό το παιδί!

Σφηνάκι δεν έχω δοκιμάσει, αν και έχω 2.

Τώρα θυμήθηκα... πόσα πράγματα πήρα και δεν μου χρειάστηκαν καθόλου τελικα....

Nufi, όντως το σχολείο δεν΄είναι και ο καταλληλότερος χώρος για άντληση. Ασε που έχει και σκονη και μικρόβια.

Jasmini περαστικά! Γρήγορα να γίνετε καλά για το σ/κ σας!

Αλήθεια όντως, χάσαμε το μαράκι. Αλλά έχουμε και άλλες διακεκριμένες απουσίες... τι κάνει η Γιωτού;:confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ασχολήθηκα ήδη! Θαρρώ με επιτυχία :):):)

Σου έχω θυμώσει! Δεν με έχεις κάνει ακόμα φίλη σου βρε;;;;;;;;;;:twisted:

Και πως θα δω τις φωτό;;;;;;;

Κλάψ, κλάψ... έτσι φέρονται στους φίλους;;;;; θα κλαίω, και ακόμα χειρότερα θα βάλω και τη μαγουλού να τσιρίζει και οι φωνές θα φτάσουν μέχρι το σπίτι σου!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πρέπει να μας κάνεις φίλες για να τις δούμε!!

Και τώρα ήρθε και η σειρά μου να ανεβάσω ε??? αχ βαχ!!

Αν θέλεις, η βοήθεια του τικερονόμου και του αλμπουμονόμου στη διάθεσή σου!!!!!

Τα νουνουκάκια τι κάνουν σήμερα; Πως πάνε οι κολικοί;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Σου έχω θυμώσει! Δεν με έχεις κάνει ακόμα φίλη σου βρε;;;;;;;;;;:twisted:

Και πως θα δω τις φωτό;;;;;;;

Κλάψ, κλάψ... έτσι φέρονται στους φίλους;;;;; θα κλαίω, και ακόμα χειρότερα θα βάλω και τη μαγουλού να τσιρίζει και οι φωνές θα φτάσουν μέχρι το σπίτι σου!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστεύω! Βιάστηκα να χαρώ την επιτυχία! Κουκλίτσα μου συγνώμη, θα επανορθώσω άμεσα! (εννοώ, κάτσε να βρω τον τρόπο της φιλικής προσέγγισης μέσω διαδικτύου κι αυτή τη φορά οφείλω να το βρω μόνη μου, είμαι μάνα, άλλωστε). Άσε που νόμιζα ότι είμαστε ήδη φίλες... Αφού εγώ έχω δει τα νινάκια σου! ( ;;;;; )

rPPrp3.png

Ναι βρε Agorakia, απ´οτι φαίνεται δεν έχεις επιβεβαιώσει καμία αίτηση φιλίας! Πως θα δούμε τις φωτό σας;

Κορίτσια ετοιμαστείτε, την αλλά εβδομάδα πάμε Τηνο!!!! :) :)

Βρε κορίτσια, θα τρελαθώ! Πώς δεν έχω κάνει επιβεβαίωση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αφού έχω δει τα μωρά σας! Και τόσον καιρό κάθομαι ήσυχη ότι είμαστε φίλες! Τι να πω; Τι να κάνω; Είμαι σε απόγνωση (πάνω που ένιωσα επιτυχημένη)!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Βρε κορίτσια, θα τρελαθώ! Πώς δεν έχω κάνει επιβεβαίωση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αφού έχω δει τα μωρά σας! Και τόσον καιρό κάθομαι ήσυχη ότι είμαστε φίλες! Τι να πω; Τι να κάνω; Είμαι σε απόγνωση (πάνω που ένιωσα επιτυχημένη)!!!!!!!!!

Πας Πινακας Ελέγχου --> Contacts & Friends --> , κάνεις κλικ απάνω εκεί που λέει Friendship Requested πάνω στα τετγανωνάκια της Jasmini, της twins2010 και όποια άλλη έχεις ξεχάσει

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...