Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγω ξεκινάω σχολείο 10/1 αλλά ήθελα να την έχω ένα διάστημα ωστε να μάθει τα παιδιά και να την εμπιστευτω μετά μόνη της. Λοιπόν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Στην αρχή δομίκασα κιάλλη η οποία ήταν μάπα!!

Την κοπέλα αυτή την έχω ένα μήνα περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Καταρχήν τα αναλαμβάνει μόνη της..και όποτε χρειαστηκε πρωινό να βγώ έξω τα κατάφερα καλύτερα απο μένα!!

Και τα χρήματα είναι 600ευρω και δουλευει 8 ωρο. 7.30-3.30. Βέβαια μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ερχόταν 8.20 για να αφήνει και τα παιδιά της στο σχολείο, αλλά πάντα τύχαινε το τάισμα 7.30 με 8 παρά και το έκανα μόνη μου και της είπα να έρχεται κανονικά.

Βέβαια πάντα φεύγει νωρίτερα, αν τα έχει ταίσει και έχει πλύνει και μπιμπερό τι να κάνουμε να κοιταζόμαστε?? Της λέω να φύγει.

Δεν θα πάρεις το 9μηνο;

Διαφημίσεις

Α καλά τώρα διάβασα αυτή τη σελίδα. Οπότε άκυρη η ερώτηση.

Εγώ έχω μια κοπέλα. Έρχεται 8-2:30 και της δίνω 450.

Είναι καλό κορίτσι και φιλότιμη. Εμείς τώρα σε αυτή τη φάση θέλουμε πιο πολύ παιχνίδι και κυνηγητό γι'αυτό ήθελα και νέα κοπέλα.

nufi εγω τελευταιο γευμα τους δινω 10:30.τα ταιζω με προγραμμα ανα τετραωρο.κ ξυπνανε 6:30 με 7 το πρωι.δεν παει αργοτερα.κανα δυο φορες μονο το εχουν παει μεχρι τις 7:30.κ ετσι βγαινει ανα τετραωρο δεκα κ μιση το τελευταιο.κ ναι μολις τις κανουμε μπανιο κ τις ταιζουμε πεφτουν ξερες μεχρι την ωρα που σου ειπα.δεν ξερω ετσι εχουν μαθει απο νεογεννητα κ εχουν παρει αυτη τη σειρα.

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Όλγα μου, ναι, απ´οτι φαίνεται ξεκίνησαμε! Το είδε και ο γιατρός! Έχουμε πολλά σαλακια και βάζουμε μπουνίτσες στο στόμα και παίζουμε την πιπιλα πέρα δώθε για ανακούφιση! Τα σημάδια τα Θυμάμαι και από τα ανίψια μου. Το apotel δεν κάνει;;

RKdwp3.png

Agorakia και μείς πρώτα μπανάκι και μετά φαγάκι, για να αποφύγουμε και τυχόν επιστροφές φαγητού. Όσο για τις σταγόνες σιδήρου προχτές ξεκινήσαμε και ήταν η απορία μου αν θα φεύγουν από τα ρούχα. Το πως όμως θα το βρεί η πεθερά μου που έχει αναλάβει το πλύσιμο και το σίδερο των μωρουδιακών και είναι μανούλα σ αυτά. Αν βρεί άκρη θα σου πώ!!

Jas και μένα ο μικρός μου έχει χαλαρά ισχύα τι υπέρηχος χρειάζεται και μετά από πόσο καιρό?

Όντως Λιονταράκι είναι πολλά τα λεφτά για γυναίκα αλλά και για τον παιδικό μπορώ να πώ, εγώ ευελπιστώ στο χρόνο να τα πάω σε δημοτικό παιδικό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλά, είμαστε μέσα πολλές και τώρα είδα τις υπόλοιπες απαντήσεις. Εμάς πρέπει να αρχίσαν οι κολικοί, σήμερα πολύ γκρίνια, τώρα ηρεμήσαν και όσο σκέφτομαι ότι σε λίγο θα τα ξαναξυπνάω τρελαίνομαι!!! Προς το παρόν πάω να ταϊσω το τρίτο μου παιδί (το θήλαστρο):o:o

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

θα παρω κ ενα τηλ τη μαια μου να ρωτησω τι πρεπει να κανω με το γαλα μου..

αν υποθεσουμε οτι θα λειπω 8-2 θα πρεπει να το κοψω με χαπι γιατι διαφορετικα θα κινδυνευω απο καμια μαστιτιδα..

η θα μπορω ν αντλω πριν φυγω κ οταν επιστρεφω, οποτε ενδεχομενως να μειωθει σταδιακα μεχρι να κοπει μονο του?

agorakia k witch νομιζω δε πηρατε χαπι,σας κοπηκε σταδιακα,ε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

παντως για τη γυναικα που λεγαμε πριν..

εγω δεν ειδα αλλες, εφοσον μου τη συστησαν φιλοι με διδυμα προωρα,προτιμησα να δινω παραπανω αποτι υπολογιζα κ να αισθανομαι σιγουρια.

θα δειξει κιολας βεβαια γιατι ακομη δε την ειδα με τα παιδια..ελπιζω να ανταποκριθει στις προσδοκιες μου.

αλλα ξερω απο αλλους που εχουν ενα μωρο κ δινουν γυρω στα 600 700ευρω.

κ θυμαμαι επισης οτι η twins ειχε συνεντευξιασει καμποσες κ καποιες ζητουσαν 1200ευρω..!

αρα joy πολυ πολυ τυχερη που βρηκες με τοσα..

frosobal τι να πω για σενα..450 κ βοηθαει με 3παιδια?αυτο κ αν ειναι..

33E7p2.png

Κορίτσια χωρίς να θέλω να σας αγχώσω....χαρείτε τους κολικούς σας, είναι μια υπέροχη και ξεκούραστη εποχή!!!!!!

Τα δόντια πάλι είναι ..... ούφ...... τι να σας λέω..........

RKdwp3.png

kαλημερουδια..

ταισα τη μικρη στις 6μιση που ξυπνησε, τωρα μεσολαβει μια αντληση, κ θ ακολουθησει ταισμα του μικρου..

φιλια σε ολες..

να ναi μια μερα ξεκουραστη μας ευχομαι:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...