Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ θα πάω Ιανουάριο ωστε να κάτσω με άδεια την άλλη χρονιά. Γιατί αλλιώς Σεπτέβριο θα πρέπει να πάω κανονικά. Ετσι λεώ να το σπάσω..

600 και μόνο για τα παιδιά. Δε κάνει δουλειές και τέτοια, μόνο ότι έχει σχέση με τα μωρά. Το σίδερο τους το κάνει. Οταν κοιμούνται πχ διαβάζει περιοδικό. Αλλά τι να κάνω! Δε μπορεί να βγει και σε σύνταξη η μαμά μου!!

Διαφημίσεις

joy μονο 600ευρω???

που τη βρηκες??κ ειναι κ καλη.. τα 600 ειναι καλα κ για ενα παιδακι,αρα για διδυμα σουπερ!!

εγω 900 θα της δινω για να καταλαβεις..κ απ οτι ξερω, κ αλλες κοπελες που το εψαξαν, ειναι μια νορμαλ αμοιβη..

σου κανει κ δουλειες στο σπιτι οταν κοιμουνται τα μωρα? εγω το εχω συμφωνησει..

θα δουμε πως θα παει,ελπιζω απο βδομαδα να ερθει γιατι κ εγω θελω να μεινω μαζι της 2βδομαδες μεχρι ν αρχισω σχολειο..

33E7p2.png

Ευχαριστούμε πολύ!!!

Εγώ σήμερα κορίτσια έριξα κάτι ύπνους!!! Τα αφησα στην γυναίκα και έλιωσα για 4 ολόκληρες ώρες χωρίς διακοπές!!

4 ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ! Έχω να κοιμηθώ τόσο από πριν γεννήσω! (μάλλον από πριν μείνω έγκυος, αφού μετά με βασάνιζε το στρες και η αϋπνία!)

rPPrp3.png

Έχω να πω ότι ο καλός μου δοκιμάζει τους ήχους του νέου του κινητού και μόλις ξύπνησε τον μικρό, που είχε κατορθώσει να κοιμηθεί μετά το γάλα του!!!!!!!!!!! Σημειώστε ότι το παιδί υποφέρει εδώ και 2-3 μέρες, σχεδόν όπως ο μεγάλος!!!!!!!!!!!!! Πώς να το χειριστώ;;;; Έβαλα μια γαϊδουροφωνάρα από το γραφείο... "ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΓΑΜΩΤΟ", αλλά κάτι πιο ουσιαστικό δεν έκανα! Εσείς πώς θα αντιδρούσατε στη θέση μου;

Ευχαριστώ

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ερωτήσεις:

1. Το βράδυ κάνετε μπάνιο τα παιδιά πριν ή μετά το φαγητό; Εμείς μετά το φαγητό και παρετήρησα ότι ψιλοανταριάζονται. Σήμερα θα δοκιμάσουμε το αντίθετο. Μπάνιο και μετά φαγητό και μετά (ήσυχο) ύπνο (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ)

2. Με τις σταγόνες σιδήρου, που έχουν καταστρέψει όλα τα ρουχαλάκια τους, καθώς είναι σχεδόν ανεξίτηλες, τι κάνετε;

Ευχαριστώ και πάλι

Φιλάκια

Υ.Γ. Πάω να ψιλομαλώσω και να προχωρήσουμε στο μπάνιο των παιδιών σιγά σιγά

rPPrp3.png

agorakia οχι ρε συ μπανιο μετα το φαγητο.πριν.χαλαρο μπανακι ντυσιμο στο δωματιο με χαμηλο φωτισμο κ φαγητο χωρις πολλες κουβεντες κ νανι.

εμεις ευλαβικα ακολουθουμε την παραπανω σειρα κ μολις τα ακουμπας στην κουνια κοιμουνται ξερα μεχρι το πρωι.αν τα ταισεις κ μετα τα κανεις μπανιο ξαγρυπνανε.λογικο δεν ειναι;

εδω πανα αμα τους αλλαξεις μετα το φαγητο παλι ξαγρυπνανε.

αληθεια τοσο ευκολα ξυπνανε τα μωρα σου;εγω τα εχω ολη μερα στο σαλονι στο ρηλαξ κ λειτουργουμε κανονικα με τηλεοραση στην κουζινα κανω οτι θελω ερχονται φιλοι γελαμε μιλαμε.....αλλα αυτα αν ειναι να κοιμηθουν και χαμος να γινεται πανω απο το κεφαλι τους ακαθεκτα μας γραφουν κ συνεχιζουν!!!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

ρε κοριτσια 900 ευρω δεν ειναι πολλα λεφτα;δεν ξερω κιολας αλλα μου φαινεται μεγαλο ποσο.εκτος βεβαια αν το εισοδημα της οικογενειας ειναι πολυ καλο.

εγω παιρνω 1500 ευρω περιπου μισθο κ αντρας μου λιγο παραπανω αλλα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για νταντα.θα καθομουν σπιτι να τα μεγαλωσω εγω.

μην παρεξηγηθειτε ετσι;τη γνωμη μου λεω

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Γειά σας!

Εμείς είχαμε πάει σε ορθοπεδικό σήμερα για να κάνουμε υπέρηχο για τα χαλαρά ισχία.

Τελικά όλα καλά, ευτυχώς!!

Γύρισα πριν από λίγο στο σπίτι. Έξω βρέχει ασταμάτητα. Πολύ βροχή!!!

Κορίτσια κι εμείς η σειρά που ακολουθούμε το βράδυ είναι μπάνιο και φαγητό...μόνο που ο ύπνος μετά κρατάει κανένα 20λεπτο :(

Όλγα βοήθεια :)

Μάλλον έχουμε θέμα με πρησμένα ούλα και γι' αυτό μειώσαμε τον ύπνο. Τι να κάνω??? Υπάρχει κάτι???

Εγώ αν δεν μπούνε σε πρόγραμμα, δουλειά δεν παώ. Μόλις τα καταφέρουμε, θα πηγαίνω αρχικά για καμιά ώρα και βλέπουμε.

RKdwp3.png

ρε κοριτσια 900 ευρω δεν ειναι πολλα λεφτα;δεν ξερω κιολας αλλα μου φαινεται μεγαλο ποσο.εκτος βεβαια αν το εισοδημα της οικογενειας ειναι πολυ καλο.

εγω παιρνω 1500 ευρω περιπου μισθο κ αντρας μου λιγο παραπανω αλλα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για νταντα.θα καθομουν σπιτι να τα μεγαλωσω εγω.

μην παρεξηγηθειτε ετσι;τη γνωμη μου λεω

τι να παρεξηγηθω βρε? φυσικα κ ειναι πολλα λεφτα..κ γω οταν το πρωτακουσα μου κακοφανηκε πολυ..αλλα ειδα οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο..η συγκεκριμενη κυρια εχει κ πολυ καλες συστασεις απο φιλη της οποιας ειχε αναλαβει τα διδυμα βρεφη,οποτε αισθανομαι κ μια ασφαλεια..

αν μπορουσα να επιλεξω,δε θα δουλευα φετος..

αλλα ειμαι αναπληρ.εκπαιδευτικος κ δε με παιρνει να χανω χρονιες..δε ξερεις τι γινεται μ αυτες τις προυπηρεσιες..κ ειμαι λιγο πριν την πηγη:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μπανακι εννοειται πριν το φαγητο.

λιονταρακι δηλαδη εσενα κοιμονται μετα το μπανιο μεχρι το πρωι??

εμεις κανουμε μπανιο 8-9.τρωμε κ ξανατρωμε κατα τις 12. μετα τα αφηνουμε κ οποτε ξυπνησουν..δυστυχως δε το πανε μεχρι το πρωι ακομη..

33E7p2.png

Ερωτήσεις:

1. Το βράδυ κάνετε μπάνιο τα παιδιά πριν ή μετά το φαγητό; Εμείς μετά το φαγητό και παρετήρησα ότι ψιλοανταριάζονται. Σήμερα θα δοκιμάσουμε το αντίθετο. Μπάνιο και μετά φαγητό και μετά (ήσυχο) ύπνο (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ)

2. Με τις σταγόνες σιδήρου, που έχουν καταστρέψει όλα τα ρουχαλάκια τους, καθώς είναι σχεδόν ανεξίτηλες, τι κάνετε;

Ευχαριστώ και πάλι

Φιλάκια

Υ.Γ. Πάω να ψιλομαλώσω και να προχωρήσουμε στο μπάνιο των παιδιών σιγά σιγά

Εγώ τα κάνω μπάνιο μεσημέρι γιατι ξεσηκώνονταν! Αλλά πρωτα μπάνιο και μετά φαγητό, αλλιώς θα τα βγάλουν όλα!!

hellooooooo

τι κάνετε μανουλομπεμπάκια?????

nufidio τα μωρα μου ειναι περιπτωση ασε.Ουτε να τις ακουμπησουν τις λαχταριστές κρεμούλες.Οποτε την πάτησε η μαμα!

Αγοράκια μου μπάνιο πάντα πριν το φαί.Δεν κάνουμε ποτε μπανιο με γεμάτο στομάχι!!!Ειναι κανόνας απαραβατος

joy μου χαρούμενα μηνογενέθλεια!!!!!!

jas απο τόσο δα μικρούλια πρηστικαν τα ούλα τους??Στο ειπε και ο γιατρός?Γιατι και γω σε καποια φαση ετσι νομιζα αλλα εκανα λάθος.Αν οντως ομως ετοιμαζονται για δοντακια ντεπον και ενα τζελ το mundosal

twins,witch,glorr,λιονταράκι,nunu τι κάνετε?

αχ εχω άγχωθει με το Μαράκι.Τι να εγινε βρε κοριτσια?Ελπιζω να ειναι ολα καλα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

joy μονο 600ευρω???

που τη βρηκες??κ ειναι κ καλη.. τα 600 ειναι καλα κ για ενα παιδακι,αρα για διδυμα σουπερ!!

εγω 900 θα της δινω για να καταλαβεις..κ απ οτι ξερω, κ αλλες κοπελες που το εψαξαν, ειναι μια νορμαλ αμοιβη..

σου κανει κ δουλειες στο σπιτι οταν κοιμουνται τα μωρα? εγω το εχω συμφωνησει..

θα δουμε πως θα παει,ελπιζω απο βδομαδα να ερθει γιατι κ εγω θελω να μεινω μαζι της 2βδομαδες μεχρι ν αρχισω σχολειο..

600ευρώ αλλά χωρίς δουλειές. Μόνο το σίδερο των παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...