Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!

Χαίρομαι για τη σοκολατίτσα γιατί χτες βρέθηκε σοκολατίνα πάστα μπροστά μου και έφαγα λίγο και με τύψεις!Θα τη τσακίσω για δεκατιανό!χεχε!!

Άλλος καιρός πάντως σήμερα!!

Joy χαρούμενα διμηνογενέθλια!!

Περαστικά twins και μην τον καρυδώσεις, τον χρειάζεσαι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι... η μαμά του είναι ολίγον μακριά!

Προς το παρόν του απαγόρευσα να πιάνει τα παιδιά. Και όταν πλησιάζει βάζει μάσκα.

Τον λυπάμαι κιόλας τον καημενούλη γιατί έχει μια κόκκινη μύτη... σαν καρτούν! Αν όμως μου τα κολλήσει, δεν θα τον λυπηθεί κανείς :mad::-x

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα!!!

joy να σου ζησουν τα μωρακια!!!γερα κ δυνατα να ειναι!!!:P

φτιαχνω γεμιστα για σημερα.να δουμε πως θα βγουν.ρε κοριτσια ακουστε τι εχω παθει.απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν μπου πετυχαινει σχεδον ποτε κανενα φαγητο ή γλυκο.δεν ξερω γιατι.καλα δεν ειμαι κ ο μαστερ σεφ αλλα πεντε πραγματα μου πετυχαιναν.χτες εφτιαξα γιουβαρλακια κ ξεχασα να βαλω στον κιμα κ κρεμμυδι κ αυγο!!!!ενταξει καλα ηταν αλλα το θεμα ειναι οτι ξεχασα υλικα.μπορει να ειναι επειδη εχω το νου μου στα μωρα...

αλλα μεσα σε μια βδομαδα εφτιαξα δυο πορτοκαλοπιτες δυο κεηκ κ κατι αλλο που ουτε το θυμαμαι τωρα!!!! κ τα πεταξα......

Aiu5.jpgAiu5p3.png

χα χα

λιονταράκι πρέπει να το κοιτάξεις!!! Έγκλημα να πετάξεις τα γλυκά!!:tongue::tongue:

Αλλά μάλλον το μυαλό σου είναι αλλού, ευτυχώς, πάντως κάνεις πολλά πράγματα μόνη σου!! μπράβο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλίτσες διδυμομανούλες!

Πώς μου είστε σήμερα; Τι κάνουν τα μπεμπίνια σας;

Εμείς στο γνωστό μοτίβο, γκρίνια και μίρλα! Κατά τα άλλα μια χαρά!

Παλεύω ακόμη μ' εκείνα τα χειμωνιάτικα που γέμισαν υγρασία στο υπόγειο και τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ. Γιατί έπρεπε να μου συμβεί κι αυτό, γαμώτο; Ούτε την άνοιξη δνε θα τελειώσω, που θα πρέπει να τα μαζέψω πάλι!

Χτες βράδυ έφαγα για πρώτη φορά delivery μετά από πέρυσι τον Δεκέμβριο!!!!!!! Ακόμη το πληρώνω το κλαμπ σάντουιτς!!!!! Μου έπεσε πολύ βαρύ!

Φιλάκια, πάω να ταΐσω!

rPPrp3.png

kαλημερα ομορφες!!

χαρουμενα γενεθλια joy!!

agorakia κουραγιο..βλακεια που ταλαιπωρηθηκαν τα ρουχαλινια σου..κ αν ηταν κ απο μιλανακι θα ταν κ ωραια..

να τα σωσεις!

twins περαστικα στον καλο σου! εγω λεω να μη τον καρυδωσεις γιατι κ γλυκος ειναι, κ βοηθαει πολυ..

nunu φαε καλε! αλλα νωρις κ με μετρο..

εμενα μου λειπει τοοσο πολυ ο καφες...

ολγακι τι κανουν τα υπεροχουλια σου?

καλε, απο αυτες τις υπεροχες κρεμες που τρωνε τωρα τα δικα σου,δοκιμαζεις?

μα, ειναι τελειες ομως!!

jasmini πως πανε τα ξενυχτια? θυμηθηκες χθες να τα κοιμησεις κ μετα να κοιμηθεις κ συ???:tongue:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και λέω κσλημέρα γιατί τώρα ξύπνησα εφόσον ο μικρός κοιμήθηκε στις 11.00πμ !!!!!!!! Μιλάμε για πολύ νεύρο!!!!!

Joy χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

Κατόπιν αιτήσεως της twins ακολουθεί η συνταγή!!

ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτας

250 γρ. κασέρι τριμμένο

250 γρ. γκούντα ή ένταμ ή έμμενταλ τριμμένο

5-6 φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια

400 γρ. μανιτάρια τεμαχισμένα

1 κρέμα γάλακτος 500 ml

3 αυγά

Ανακατεύω τα δύο είδη τυριών.

Σε βουτυρωμένο πυρέξ στρώνω το φύλλο της σφολιάτας. Πάνω από την σφολιάτα, απλώνω τα μισά τυριά. Από πάνω τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια. Συνεχίζω με τα υπόλοιπα τυριά.

Χτυπάω καλά τα 3 αυγά με την κρέμα γάλακτος και περιχύνω τα υλικά στο ταψί. Αφήνω ένα τεταρτάκι να απορροφηθεί το μείγμα των αυγών και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις πάνω-κάτω, για 45 περίπου λεπτά.

Καλή επιτυχία!!

RKdwp3.png

joy εχεις γυναικα για τα παιδια καθε μερα αν καταλαβα καλα?

πως ειναι??

θα εχω κ γω αναγκαστικα γιατι ξεκιναω σχολειο 11νοεμβρη..

Εγω ξεκινάω σχολείο 10/1 αλλά ήθελα να την έχω ένα διάστημα ωστε να μάθει τα παιδιά και να την εμπιστευτω μετά μόνη της. Λοιπόν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Στην αρχή δομίκασα κιάλλη η οποία ήταν μάπα!!

Την κοπέλα αυτή την έχω ένα μήνα περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Καταρχήν τα αναλαμβάνει μόνη της..και όποτε χρειαστηκε πρωινό να βγώ έξω τα κατάφερα καλύτερα απο μένα!!

Και τα χρήματα είναι 600ευρω και δουλευει 8 ωρο. 7.30-3.30. Βέβαια μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ερχόταν 8.20 για να αφήνει και τα παιδιά της στο σχολείο, αλλά πάντα τύχαινε το τάισμα 7.30 με 8 παρά και το έκανα μόνη μου και της είπα να έρχεται κανονικά.

Βέβαια πάντα φεύγει νωρίτερα, αν τα έχει ταίσει και έχει πλύνει και μπιμπερό τι να κάνουμε να κοιταζόμαστε?? Της λέω να φύγει.

Δε ξέρω κορίτσια προτιμώ να δίνω το δεκαπενθήμερο μου σε γυναίκα και να ξεκουράζομαι λίγο παρά να μην έχω και να τρέχω σα το βέγγο. Λείπει και ο μπαμπάς και έχω όλη την ευθύνη εγώ!!

εγω θα παω για δουλεια τον ιουνιο.θα ειναι 11 μηνων τοτε.

θα τα παω παιδικο.σε εκεινη την ηλικια θεωρω οτι ειναι καλυτερο να πανε παιδικο για να κοινωνικοποιουνται κιολας.

joy 600 ευρω ε;

για δυο παιδια καλα ειναι ε;στον παιδικο ειναι περιπου 500 κ για τα δυο.τουλαχιστον σε ενα που ξερω εδω στην πατρα

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...