Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!

Έλειψα σήμερα καταρχήν γιατί πήγαμε βόλτα. Αρχικά σε μια βάφτιση και μετά επίσκεψη στον κουνιάδο μου! Γυρίσαμε αργά και ο αντρας μου ήθελε να κάνω format το pc και είχα και τα μωρά....και το laptop βάρεσε μπιέλα και γενικώς δεν είχα υπολογιστή.

Τώρα τον έφτιαξα και μπήκα να διαβάσω νέα.

Το θέμα χαλιά με απασχολεί κι εμένα... Δηλαδή λέτε να μην βάλω τα χθεσινά μου εεε???? Ολγάκι τέλεια τα links, να 'σαι καλά!!! Θα χρησιμεύσουν απ' ότι φαίνεται!!!

Nufi μου σχετικά με την ερώτησή σου, όταν ήταν πιο μικρά και κοιμόντουσαν στο τάισμα, απλά τα έβαζα στο πλάι χωρίς να ρευτούν και τα παρακολουθούσα. Αν έβλεπα ότι δυσανασχετούν, τα σήκωνα να ρευτούν. Τώρα συνεχίζω το ίδιο, αλλά δεν φοβάμαι τόσο γιατί γυρνάνε το κεφαλάκι μόνα τους στο πλάι αλλά αν θέλουν ρέψιμο γκρινιάζουν να τα σηκώσω. Αν φυσικά είναι ξύπνια, στάνταρτ τα βάζω να ρευτούν. Το μητρικό είνσι πιό ευκολοχώνευτο και από τπο στήθος δεν καταπίνουν ιδιαίτερο αέρα. Με το μπουκάλι το ρέψιμο το θεωρώ απαραίτητο!!! Αν δεν ρευτούν στο 20λεπτο, τα βάζω στο πλάι!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα!!

Όλγα το δάπεδο που λέω είναι σαν στρώμα γυμναστικής αλλά πιο παχύ και το έχουν στα μαθήματα αεροβικής, δε θυμάμαι τι υλικό είναι θα ρωτήσω την κουμπάρα περισσότερες λεπτομέρειες και θα σου πώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα. Βλέπω συζητάτε για χαλιά. Κι εγώ σήμερα αυτή την δουλειά έκανα. Πήγα και πήρα χαλί για το παιδικό. Εγώ το πήρα από ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ. Δεν πήρα βέβαια παιδικό αλλά είναι πολύ ωραίο. Στις αποχρώσεις του πορτοκολακεραμιδί και έχει και μια πινελιά λαχανί. Είναι πολύ ομορφούλι. Υποαλλεργικό που λέει και η φίλη μας η Όλγα. Κατά τ' αλλα καλά. Χθες κλείσαμε τον τρίτο. Μεγαλώνουμε. Είμαστε 5.500 και 4.500 κιλά αντίστοιχα. Ο μπεμπάκος είναι ο πιο μεγαλούλης.

Εσείς τι κάνετε?

Μα τι βροχή είναι αυτή σήμερα. Ελπίζω να τελειώσουν αυτοί οι παλιονοτιαδες. Έχουμε σαπίσει πια. Θέλω κρύοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!:-):smile:

Διαφημίσεις

http://www.velentzas.com.gr/images/carpets_kids/play-timeb.jpg

Εγώ αυτό το σχέδιο διάλεξα.. απο άλλο κατάστημα όμως. Και θα την βάλω απο τοίχο σε τοίχο.

Την άλλη εβδομάδα κάνουμε και εμβόλιο. Ποιο σας έδωσε εσας?? εμενα το Πενταβακ και το ροταριν. Εσας??

καλημερα βροχερη..

κλαιει κ ολη μερα ο μικρος μου..μπορει να στενοχωρεθηκε που εφυγε η γιαγια του..τον ειχε κ στις αγκαλιες ολη την ωρα..θα του κακοφανει τωρα!

Κοριτσάρες, καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ωραιότατη και βροχερή!!!!!!!!!!!!

Nufaki, κι εμείς τα ίδια. Χθες έφυγε η μαμά μου και σήμερα είμαστε μέσα στη γκρίνια! Αλλά, όπως τα λες, η γιαγιά τους είχε όλο αγκαλιές και φιλιά. Τη μάλωνα, γιατί πώς θα τα βγάζω πέρα εγώ, όταν είμαι μόνη; Ωστόσο, έχω συνεχώς εδώ την πεθερά (από το πρωί μέχρι όποια ώρα γυρίσει ο καλός μου), οπότε κάτι παλεύουμε!

Υ.Γ. Για να είμαι ειλικρινής, αρχίζω να θέλω λίγο περισσότερο χρόνο μόνη με τα μωρά μου και όχι συνεχώς ένα άγρυπνο μάτι πάνω μου και δίπλα μου (είτε μαμά, είτε πεθερά)... Πρέπει να βρω τρόπο να το πετύχω!

rPPrp3.png

λοιπον οντως η βοηθεια των μαμαδων κτλ πολυ καλη..αλλα πρεπει να γινονται κ διαλειμματα..

λιγες ωρες ξανα μονη, κ μη πω μεγαλες κουβεντες, αλλα νομιζω αρχιζω να ξαναβρισκω το στυλ μου! ως μανα λεμε..

νιωθω κ πιο χαλαρα στο σπιτι,βασικο! ποσο μαλλον να χεις κ την πεθερα agorakia..θα πρεπει να τα βρισκετε πολυ μαλλον για να μπορεις να συνυπαρχεις τοσο καιρο,ολημερα..

33E7p2.png

καλημερα κ απο μας!!

οι μπεμπουλες κοιμουνται του καλου καιρου.

χτες κοιμηθηκαν μεχρι τις 6:30.

εγω ομως ξυπνια απο τις 3 κ να μην με παιρνει ο υπνος με τιποτα.ενα περιεργο πραγμα ρε κοριτσια.κ τωρα που κοιμουνται παλι ειμαι σε υπερενταση κ δεν μπορω να χαλαρωσω να κοιμηθω λιγο.

το εχω ριξει στη ραπτικη τι να κανω!

εφτιαξα γουβαρλακια αυγολεμονο!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα είναι μια καθαρά χειμερινή μερα!! Βαριέμαι όμως στο σπίτι. Τα μωρά κοιμούνται και εγώ βλέπω tv.

Κοιτάω και τα χαλιά και προσπαθώ να διαλέξω...έχει πολύ ωραία σχέδια!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Πολυάσχολες μανούλες όπως πάντα!!! Κουράγια κορίτσια!! Βαστάτε γερά!!!

Τουλάχιστον είμαστε μια και έξω!! εκτός αν πάμε για μια δυάδα ακόμα!!!χεχεχε

Για να ρωτήσω κάτιτις!! Η σοκολάτα αν θυμάμαι καλά λέγατε δεν κάνει στο θηλασμό, γιατί???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για να ρωτήσω κάτιτις!! Η σοκολάτα αν θυμάμαι καλά λέγατε δεν κάνει στο θηλασμό, γιατί???

Η σοκολατίτσες λένε δίνουν ενέργεια στα μωρά όπως ο καφές! Εγώ σοκολάτες τρώω αλλά όχι απόγευμα και βράδυ!

Αααα...δεν σας είπα σήμερα έφτιαξα κις λωρέν!!! Πρώτη φορά! Ωραία βγήκε!! :P:p:p:p:p

Πού είστε σήμερα??? Εξαφανιστήκατε????

RKdwp3.png

Καλημερούδια! Εμείς οτι να ναι παλι..ξύπνησαν στισ 2, μετά η μπέμπα 5.10 και ο μπέμπης 6.30...Περιμένω να έρθει η γυναίκα στις 7.30 να κοιμηθώ πάλι!!!

Έχω και το μπέμπη αγκαλιά γιατι γκρινιάζει...Αντε να αλλάξει λίγο ο καιρός γιατι η υγρασία είναι ότι χειρότερο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...