Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

επιστρεψαμε...

καλε, διον.αεροπαγειτου εννοουσα πηγαμε..

σουπερ ηταν,καταπληκτικη μερα!ειδαμε απο μακρια την ακροπολη κ τους ειπα οτι θα τα ανεβασω οταν μεγαλωσουν λιγο κ θα παμε κ στο μουσειο!

ανυπομονω γι αυτες τις πολιτιστικες εξορμησεις που επονται!!!

ημασταν κ η attraction της βολτας παλι!

τι να πω..μαλλον κανει εντυπωση που ειμαστε κ μικροκαμωμενα, κ ολοι κοιτανε με κατι χαμογελα..να!

το καλυτερο ηταν που τραβηξαμε την προσοχη ενος ολοκληρου γκρουπ ηλικιωμενων γιαπωνεζων,που μας ελεγαν κατι εκει στη γλωσσα τους,ευχες προφανως..!!

πολυ καλο!

nunu οπως λεει κ η twins, τριδυμα στο ταισμα μονο!

αλλα αν καταφερεις κ κοψεις τις αντλησεις κ θηλαζεις μονο,θα χεις παλι διδυμα.οεο!!

ειναι κινητρο αυτο!!βαλε τα δυνατα σου!

λοιπον παω να αραξω λιγο στην τιβι,κισιζ!

33E7p2.png

ολγα απο που πηρες εσυ υποαλλεργικο χαλι?

κ εγω το ψιλοψαχνω,αλλα μονο απο ιντερνετ,δεν εχω χρονο για μαγαζια..

κ η μαμα φευγει αυριο τελικα..υπαρχει μια ενταση,οποτε χρειαζομαστε οπωσδηποτε διαλειμμα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ναι απο εκει ειναι.Αυτο που πηρα εγω τυχαια το βρήκα.Εχει ωραια χαλια

Ολγα, έχει τέλεια χαλιά, όχι μόνο για μικρούς, αλλά και για μεγάλους!!!! Τα χάζευα για ώρα μέχρι που άκουσα το σκούξιμο.

Δεν έχω αγοράσει ποτέ χαλιά από internet. Και όταν ήταν να αγοράσω, πρώτα είχα διαλέξει αυτά που ήθελα, από γνωστή εταιρεία, μετά πήγα στο κατάστημα και είδα ότι δεν είχαν καμία σχέση. Αντίθετα, στο ίδιο κατάστημα είδα κάποια που μου άρεσαν πολύ, που στο site φαινόταν πολύ ταπεινα....

Λες να βάλω τα τουινσάκια στο αμάξι και να πάω μέχρι το Βόλο να τα δω;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Όπως λέει και η nufi τρίδυμα στο τάϊσμα. Σκέψου..θηλάζω καμιά ώρα τον μπέμπη, στα καπάκια κανένα μισάωρο τη μπέμπα με το μπιμπερό και μετά έχω να κάνω θήλαστρο!! Το τρίτο μας παιδί!!

Προσέχω κορίτσια με το κρύωμα αλλά με τόση επαφή που έχω μαζί τους είναι δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζω να τη γλιτώσουμε, το καλό είναι ότι δίνω το γάλα μου και παίρνουν αντισώματα.

Λοιπόν εγώ για το παιδικό σκέφτομαι να βάλω το δάπεδο που βάζουν στα γυμναστήρια, (έχει η κουμπάρα μου) που είναι πολύ μαλακό, σκουπίζετε κ σφουγγαρίζετε. Και από πάνω να βάλω κανένα διακοσμητικό χαλάκι παιδικό η τα κυκλάκια του ΙΚΕΑ...ξέρετε!!ε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

χαχα λες?

παντως αυτο που πηρα ειναι πολυ ωραιο ποιοτηκα τουλάχιστον

προς το παρον περιοριστικα στο παιδικο.Στο υπολοιπο σπιτι δεν θα βαλω γιατι δεν κανει μαλλινα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Είμαι σε δίλημμα τελικά για τα χαλιά. Προς το παρόν λέω να κάνω αυτό που λέει και η Nunu με το ελαστικό δάπεδο. Αλλά θα το στρώσω όχι στο δωμάτιο που κοιμούνται, αλλά στο άλλο που λέω να το γεμίσω παιχνιδάκια και να βάλω και ένα γυμναστηριακι να τα έχω εκεί να τα απασχολώ.

Και αυτό γιατί μέχρι τώρα είχαμε κάνει παιδότοπο το διπλό κρεβάτι, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε να "ψαρεύω" κουδουνίστρες, σελτεδάκια, χαρτομάντηλα, πιπίλες, κλπ, κλπ. Αλλά βλέπω ότι τα παιδάκια έχουν πλέον τάσεις να μετακινούνται. Λίγο μεν, αλλά δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να πέσουν από το κρεβάτι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μανουλες καλησπερα!

ειχα free απο τα μωρα το σκ κ αλωνιζα τα μπαρακια κ τις καφετεριες!!

χτες στην πεθερα μου κοιμηθηκαν απο τις 10 μεχρι τις 8:15 το πρωι!!!!

θα μετακομισω σε σενα της λεω!!!!!

μου ελειπαν πολυ ομως τα σκατα!!!

κ εδω βρεχει συνεχεια ρε γμτ!τους πηρα απο το ebay κατι πολυ ωραιους ποδοσασκους για το καροτσι ροζ!θα κανουμε κατι βολτες......ροζατες!!

κοριτσια εγω εστρωσα στο παιδικο.πηρα χαλι με παραστασεις της ντισνευ!πολυ ωραιο.αλλα επειδη δεν καλυπτε κ κατω απο τις κουνιες πηρα κ μοκετες στις διαστασης της κουνιας κ καλυψα το κενο για να ειναι ολο το δωματιο στρωμενο.

το υπολοιπο σπιτι θα το στρωσω αυτη τη βδομαδα.

καληνυχτα κοριτσια!!!παω να ξαπλωσω!

καλο κ ησυχο βραδυ!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...