Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΜΗΤΕΡΑ.Εσύ που σκέφτεσαι?[/QUOT

Α ωραία. Εγώ θα γεννήσω στο ΓΑΙΑ. Δεν ξέρω αν το ξέρεις. Εκεί είναι ο γιατρός μου. Είναι βέβαια και στο Ιασώ αλλά αποφασίσαμε στο ΓΑΙΑ. Είναι και πιο οικονομικά απ' ότι ακούω και απ'' ότι μου είπε και ο ίδιος. :D

εμενα κοριτσια μου ζητησε αρχικα 5500:shock: ενω στο ιασω πηγα σε 6κλινο και πληρωσα 2250

Οταν του ειπα οτι ειναι παρα πολλα μου ειπε 4500:shock:

Λεω δεν μπορει.Ειναι τρελος ο ανθρωπος.Αφου τον ρωτουσα συνεχεια καθε φορα που πηγαινα και μου ελεγε "θα τα βρουμε μην ανησυχεις"

Τα πήρε λοιπόν και ο αντρας μου στο κρανιο τον παίρνει τηλ και του λεει οτι οι μαιευτηρες παιρνουν το πολυ οσο και το μαιευτηριο και οτι εμεις δωσαμε 2250

Και εκεινος ειπε "οκ δωστε μου τοσα":p

Αρα αυτο που καταλαβαίνω εγω ειναι οτι το κανουν αυτο και οπου πιασει:rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Αυτό για τα βλαστοκύτταρα δε το έχω σκεφτεί καθόλου! Ολο καινουργια δεδομένα μου βάζετε!! Σήμερα πήρα μια σύγχυση με το κωλοσεμιναριο που παρακολουθώ!!! Τους είχα ρωτήσει αν υπάρχει ένα θέμα με τις απουσίες και μου απάντησαν να κάνω και δεύτερη εργασία!! Εδώ δε μπορώ να κάνω την πρώτη!!

Διαφημίσεις

Αυτό με το οικονομικό θέμα του μαιευτηρίου είναι πολύ καυτό. Μου φαίνεται σκέτη εκμετάλλευση για να πω την αλήθεια. Όλγα, η περιπέτεια που περιγράφεις μου φαίνεται εξωφρενικά αρνητική για το γιατρό. Μα καλά, να σε εκμεταλλεύονται έτσι στη χαρά σου... Έλεος. Βέβαια και η περίπτωση της Στέλλας δεν πάει πίσω... κορίτσια έχω αρχίσει και φοβάμαι.... και είμαι και τόσο φοβιτσιάρα που ότι μου ζητήσει θα το δώσω...

Για τα βλαστοκύτταρα, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά κλίνω πως αν τελικά κρατήσουμε θα είναι σε δημοσια τράπεζα... γιατί άκουσα και κάτι άλλα ωραία σήμερα και τρόμαξα.

Joy γιατί σου είπαν να κάνεις και δεύτερη εργασία; ο λόγος; μου φαίνεται και αυτό εξωφρενικό!!!! Τι τους έχει πιάσει;;;;

Ας συζητήσουμε και κάτι ευχάριστο... το Σάββατο δεν πήγα τελικά jumbo, θα πάω την Τετάρτη (οπότε glorr, πες μου τι ψώνισες για να ακολουθήσω τη λίστα σου ευλαβικά). Και το Σ/Κ, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έφαγα... αμάρτησα σε ένα μαγαζί με ανατολίτικη κουζίνα που έφαγα απ' όλα... και σιροπιαστά γλυκά... αχ.... Επέστρεψα όμως στο νεράκι μου σήμερα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Διάβασα ένα άρθρο για τα βλαστοκύτταρα και αν θέλετε ρίξτε μια ματιά. Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι την όλη διαδικασία. http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=619

Όσο για το κόστος του τοκετού πότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να το συζητήσω με τον γιατρό μου. Για την κλινική έμαθα ότι θα μου κοστίσει κάπου 1300? το τετράκλινο δωμάτιο (το οποίο χωρίζεται με πόρτα στην μέση και γίνεται δίκλυνο). Όσο για τον γιατρό μου έχω ακούσει ότι παίρνει κάπου 1800?. Δεν ξέρω όμως αν στα δίδυμα χρεώνουν διπλό τοκετό ή το ίδιο ή απλά κάτι παραπάνω απ' ότι σε ένα μωρό.

RKdwp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Jasmini αν άκουσες πως τόσα παίρνει ο γιατρός σου, σημαίνει τόσα θα σου πάρει και σένα. Απλά αυτοί που έχουν πολύ μεγάλα ονόματα στην Αθήνα ζητάνε τα ποσά που σου είπα εγώ και η Όλγα! Το ποσό μας το είπε η γραμματέας του ένα μήνα πριν γεννήσω όταν την ρώτησε ο άντρας μου. Απλά και ο άντρας μου ντρεπόταν να πει να δώσουμε λιγότερα και τα δώσαμε όλα. Αλλά απ'την άλλη λες χαλάλι του για τα μωρά γιατί πήγαν όλα καλά από την εξωσωματική μέχρι τη γέννα (συν και ένα περσινό χειρουργείο που μου έκανε). Πάντως σε κανα χρόνο θα ξαναπάω για εξωσωματική εκεί γιατί έχω κατεψυγμένα ακόμη:)))

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ γιαυτο θα γεννήσω σε δημόσιο να μην τα σκέφτομαι καθόλου αυτά τα έξόδα!!

twins με την εργασία με σύγχησαν χτες τόσο πολύ!! πήρα τους τα έχωσα και περιμένω τώρα!

Κορίσια σήμερα το πρωί που σηκώθηκα έτρεχε αίμα η μύτη μου. Ξέρετε που μπορεί να οφείλετε?

Στελλιτσα δεν υπηρχε περιπτωση να παρει τοσα για τους εξης λογους:3000 για την εξωσωματική και 1800 κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης που πληρωνα σε καθε επισκεψη.Και το πιο σημαντικο ειναι οτι καθε φορα που τον ρωτουσαμε μεχρι την τελευταια στιγμη ελεγε μην ανησυχεις θα τα βρουμε.Πως θα τα βρουμε ρε μεγαλε αν θες να ζητησεις αυτο το ποσο πες το απο πριν για να την κανω με ελαφρα.Που να τα βρω?δεν εχω κανα δεντρο που να βγαζει ευρω.Θα ειχα κανει το κουμαντο μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Άστα Όλγα αυτά που έχει πάρει από μας πέρσι και φέτος!! Να ναι καλά τα μωρά μου και τα βάλει σε καλή μεριά τα χρήματα!!:))

joy είναι από την εγκυμοσύνη η μύτη σου. Και μένα τα ούλα μου τρέχανε.

Κορίτσια θα πάμε στο Μητέρα το μεσημέρι γιατί ο ένας μου, ο αδυνατούλης, δεν τρώει αυτήν την βδομάδα. Τρώει τη μισή ποσότητα απ'ότι ετρωγε. Δηλαδή έτρωγε από 90-150 τις άλλες φορές και τώρα μου τρώει από 50-110!!! Μου είπε η γιατρός να πάω να του κάνω γενική και καλλιέργεια ούρων και ας ελπίσουμε πως δεν θα είναι τίποτα ανησυχητικό γιατί έχω στεναχωρεθεί πολύ!

αυτο μου το ειχε παθει ο μεγαλος μου(κατα 1 λεπτο χαχα) και μου ειχε πει και μενα αν κρατησει 1 εβδομαδα να του κανω καλιεργεια ουρων

Μην ανησυχεις μου ειχε πει οτι μπορει να ειναι οισοφαγιτιδα δηλ δεν κατι σαν ελαφρια λοιμωξη του οισοφαγου επειδη ακομη συνδεεται με το στομαχι

μου ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα αυτο?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

και μένα είναι ο μεγάλος μου κατά ένα λεπτό και κατά ένα κιλό ελαφρύτερος από τον άλλο!!:))) Μακάρι να μην είναι τίποτα. Απορώ πως θα του πάρουν ούρα!! Θα κάτσουν εκεί και θα περιμένουν να ουρήσει??:))

1 κιλο διαφορα εχουν???εμενα 200γρ.Εφτασαν 5200 και 5000

Σημερα εχουμε μηνογενεθλεια!!Γινομαστε 3 μηνων!Ουαουυυ μεγαλωσαμε

ποτε βρε Στελλιτσα μιλαγαμε για τις κοιλιτσες μας και την εγκυμοσυνη μας και ποτε γεννησαμε πωπω

ειναι ενα ειδικο δοχειο που παιρνουν ουρα απο το μωρο.Δεν θα ειναι τιποτα θα δεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...