Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κ απο δω!

μολις επεστρεψα απο πρωινη βολτα με το μαρσιππο με τον μικρουλη μου!πηραμε κ εφημεριδουλες κ τωρα θα φαμε..θα ακολουθησει καροτσαδα στην ηρ.αττικου!!να δουμε κ την ακροπολη!ποτε δεν ειναι νωρις!!

Θέλω και εγώ! Κλάψ!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

θα φανε λεω! εχει ωραια μερα,σιγουρα θα βγειτε βολτα.οποτε θα τπυς ανοιξει η ορεξη!!

κ εγω τη μικρη 1ωρα την ταιζω σχεδον πια..

χθες κ εμεις για να τελειωσουμε το μαραθωνιο γευμα μας,βγηκαμε μπαλκονι..κατι το αερακι, κατι τα πουλακια που κελαηδουσαν, φαγαμε τελικα!

33E7p2.png

εχω κ ερωτηση jas!

τις περισσοτερες των φορων που θηλαζω, δυσκολευομαι πολυ να τα κανω μετα να ρευτουν..περιμενω πολυυυ ωρα κ τιποτα!

συμβαινει γενικα η ειναι δικο μας προβληματακι?

υποθετω οτι το ρεψιμο ειναι το ιδιο σημαντικο κ μετα απο θηλασμο..

33E7p2.png

λειπει ο συζυγος?

δε πιστευω εσυ πρωτη διδαξασα της βολτας,να μη κυκλοφορησεις σημερα!!!

σκανδαλο!

Είδες; Αυτό αποτελεί αιτία κρεβατομουρμούρας ή όχι;;;;;; Θα γυρίσει, δεν θα γυρίσει;;;; που θα μου πάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

αντε, μη παραπονιεσαι..εσενα σ εχει παει κ δεκαδες βολτες ηδη..

τι να πω κ εγω που τωρα ξεκινησαμε..?

θα ρωτησω με λεπτομερεια την παιδιατρο τι επιτρεπεται κ τι οχι,γιατι παραειμαστε επιφυλακτικοι ως τωρα..να χαλαρωσουμε λιγο!!

αν κ χαλαει πια ο καιρος απο βδομαδα..κλαψ κ λιγμ συναμα!!

χειμωνιατικα κατεβασατε? χαλια μπηκαν?

εγω λεω μες τη βδομαδα που θα βρεχει κ πολυ να τα κανω..

33E7p2.png

αντε, μη παραπονιεσαι..εσενα σ εχει παει κ δεκαδες βολτες ηδη..

τι να πω κ εγω που τωρα ξεκινησαμε..?

θα ρωτησω με λεπτομερεια την παιδιατρο τι επιτρεπεται κ τι οχι,γιατι παραειμαστε επιφυλακτικοι ως τωρα..να χαλαρωσουμε λιγο!!

αν κ χαλαει πια ο καιρος απο βδομαδα..κλαψ κ λιγμ συναμα!!

χειμωνιατικα κατεβασατε? χαλια μπηκαν?

εγω λεω μες τη βδομαδα που θα βρεχει κ πολυ να τα κανω..

Μάλλον έκανα το πιο κορυφαίο. Μάζεψα τα καλοκαιρινά, αλλά δεν έχω κατεβάσει ακόμα τα χειμερινά! Οπότε κυκλοφορούμε με τα πουκαμισάκια και τα τζηνάκια που είναι για όλες τις εποχές.

Χαλιά αποφάσισα να μην κατεβάσω φέτος γιατί φοβάμαι τις αλλεργίες. Αλλά ίσως αργότερα να αναθεωρήσω. Εχω πολλές δουλειές να κάνω... αλλά εγώ θέλω μόνο να πηγαίνω βόλτες!!!!! Στενοχωριέμαι που θα χαλάσει πάλι ο καιρός!:-(

Η μαμά έφυγε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

λοιπον τελειωνω την αντληση..αυτο κανω την ωρα που μιλαμε κ μεσα ταιζουν μαμα κ συζυγος ωστε να τελειωσουμε γρηγορα κ να παμε για τη βολτα μας!!

σας φιλω κ σας καλημεριζω!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Είδες λοιπόν πόσο κοντά φέρνουν τα παιδιά τους γονείς με τους παππούδες; Ωχ, τι σε περιμένει απο βδομάδα. Αλλά τώρα είναι πιο μεγάλα και θα είναι πιο συνεργάσιμα.

Φοβαμαι λίγο για τα χαλιά ακόμα, αλλά θα ρωτήσω και τον παιδίατρο.

Καλή σας βόλτα και μην βιαστείτε να επιστρέψετε!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τσουπρες τι κανετε?

προς το παρόν ωραια μερα για βόλτουλα!

Χαλι και γω πήρα για το παιδικο joy.Δεν νομιζω να υπάρχει προβλημα.Απλα το μονο που πρόσεξα ψάχνοντας ειναι οτι αυτα που προοριζονται για μωρα ειναι υποαλλεργικά

Ειναι παιδική η μοκετούλα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γειά σας κι από μένα!!!

Jas και γω δε συμφωνώ με την παιδίατρο που μας διαβεβαίωσε ότι όντως η μικρή έχει πάει πολύ καλά και όλα σούπερ αλλά άν θέλουμε να της δώσουμε κι άλλο βάρος...ξέρω γω τι να πώ?!! Twins και nufi σε σημείο εξαντλήσεως θα δώσω συμπλήρωμα και εφ όσον ο μικρός θηλάζει αποκλειστικά ελπίζω να μην έχω μείωση, τις αντλήσεις τις κάνω ανελλιπώς πάντως. Nufi είπες κάποια στιγμή ότι είναι σαν να έχουμε τρίδυμα, κάπως έτσι είναι. Γενικότερα είμαι κομμάτια και κρύωσα πάλι και ο μικρός είναι στις γκρίνιες του. Ελπίζω να κάνω καλά και να επιμένω.

Καλές βόλτες σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπάκια!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας κι από μένα!!!

Jas και γω δε συμφωνώ με την παιδίατρο που μας διαβεβαίωσε ότι όντως η μικρή έχει πάει πολύ καλά και όλα σούπερ αλλά άν θέλουμε να της δώσουμε κι άλλο βάρος...ξέρω γω τι να πώ?!! Twins και nufi σε σημείο εξαντλήσεως θα δώσω συμπλήρωμα και εφ όσον ο μικρός θηλάζει αποκλειστικά ελπίζω να μην έχω μείωση, τις αντλήσεις τις κάνω ανελλιπώς πάντως. Nufi είπες κάποια στιγμή ότι είναι σαν να έχουμε τρίδυμα, κάπως έτσι είναι. Γενικότερα είμαι κομμάτια και κρύωσα πάλι και ο μικρός είναι στις γκρίνιες του. Ελπίζω να κάνω καλά και να επιμένω.

Καλές βόλτες σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπάκια!!!

Τώρα θα πω και κάτι άλλο, συμπληρώνωντας αυτά που είπα πριν. Αν είναι να εξαντληθείς ή να σε πιάσει κατάθλιψη, καλύτερα να δώσεις λίγο συμπληρωμα. Η ενσταση μου δεν ήταν προς το ξένο γάλα, ήταν στο για ποιό λόγο πρέπει το παιδί να παίρνει κι άλλο βάρος.

Και όταν θα μεγαλώσουν και θα "ξετσουμήσουν" λίγο, θα δεις ότι δεν είναι σαν τρίδυμα. Τα δίδυμα τα βάζεις στο αυτοκίνητο ή στο καρότσι, πάτε βόλτα και ξεσκάτε. Επίσης, αργότερα θα βρεις τη δική σου τεχνική για ταυτόχρονο τάισμα και θα είσαι και πιο ανεξάρτητη. Τα τρίδυμα δεν ξέρω πως θα έμπαιναν σε αυτοκίνητο ούτε πως θα γινόταν η καροτσοβόλτα. Και φυσικά, θα έπρεπε να υπάρχει και δεύτερο άτομο stand by all the time.

Αν είσαι πολύ κρυωμένη, καλό είναι να φοράς μασκούλα γιατί θα κολλήσεις και τα παιδάκια (το έβαλα σε bold για να το δεις). Τώρα ξεκινάει η περίοδος της βρογχιολίτιδας.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...