Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλιτσες!

εμεις λιωσαμε στη βολτα!

πηγαμε κηφισια στη chicco για παπουτσακια (τα μονα τοσο ωραια σε τοσο μικρα νουμερα),

πηγαμε λητω για μαρσιπο του μπαμπα αλλα ατυχησαμε (που θα παει θα τον πεισω να παρει mei tai)

πηγαμε super market και

πηγαμε και στον κολλητο μου που μολις ανοιξε κομμωτηριο(αυτος που γεννησε με ενα μηνα διαφορα απο εμας και ηταν και ο μπουμπουκος του εκει)

δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου αρεσει παααρα πολυ να τα ταιζω εξω.βρισκω οπου ειμαι παρκακι- παγκακι και αραζω.

σημερα τα ταισα στο αμαξι καθ οδον για να τα προλαβουμε ολα αφου ειχα μαθημα στις τρεισιμιση.

το βραδυ παμε ταβερνα με φιλους!

αχ τι ωραια μερα!!!!

age.png

Γειά σας!!!

Εδώ σήμερα έριξε καρεκλοπόδαρα!!! Μόνο για βόλτα δεν ήμασταν κι έτσι ήρθε η μαμά μου και πήγα σούπερ μαρκετ.

Twins ακόμα δεν έκανα κουπ....έκλεισα ραντεβού για να κάνω :) :)

Ευτυχώς οι βροντές σταμάτησαν κι έτσι ηρέμησε και το dog!

RKdwp3.png

γεια σας μανουλιτσες!

εμεις λιωσαμε στη βολτα!

πηγαμε κηφισια στη chicco για παπουτσακια (τα μονα τοσο ωραια σε τοσο μικρα νουμερα),

πηγαμε λητω για μαρσιπο του μπαμπα αλλα ατυχησαμε (που θα παει θα τον πεισω να παρει mei tai)

πηγαμε super market και

πηγαμε και στον κολλητο μου που μολις ανοιξε κομμωτηριο(αυτος που γεννησε με ενα μηνα διαφορα απο εμας και ηταν και ο μπουμπουκος του εκει)

δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου αρεσει παααρα πολυ να τα ταιζω εξω.βρισκω οπου ειμαι παρκακι- παγκακι και αραζω.

σημερα τα ταισα στο αμαξι καθ οδον για να τα προλαβουμε ολα αφου ειχα μαθημα στις τρεισιμιση.

αχ τι ωραια μερα!!!![/

witchακι μπραβο για την χαλαρη κ πολυ καλη διαθεση!

οπως φαινεται τα εχετε βαλει κ στην εκτος σπιτιου ζωη σας τα διδυμακια, με μεγαλη επιτυχια!

ταισμα σε παρκακι ε?..

βρε μαλλον πρεπει να χαλαρωσω λιγο εγω γιατι προς το παρον βιαζομαι να επιστρεψω σπιτι οταν πλησιαζει η ωρα να φανε..

εχω κ τον διδυμομπαμπα που αγχωνεται μην τα παμε σε μερος με πολυκοσμια..κ ετσι δυστυχως μονο στη γειτονια καμια καροτσαδα κ σημερα για καφε εχουμε παει..

σας ζηλευω!!

33E7p2.png

Εδώ είμαστε και εμείς!!! Όλο για βόλτες μου είσαστε και ζηλέυω!! Εγώ κομμάτια μπορώ να πώ, με έχει ξετινάξει ο υιός μου!! Δε ξέρω τι τον έχει πιάσει άλλά όλο το πρωϊνό με το που τον αφήνω στην κούνια αρχίζει το κλάμα, φαϊ δε θέλει, τον βάζω και παίρνει δυο τζούρες και μετά κοιμάται. Μόνο αγκαλιά θέλει. Αφού νιώθω τύψεις ότι παραμελώ τη μικρή. Στις 6 όμως που γύρισε ο μπαμπάς μας παναγίτσα!! :P:p

ΑΑΑ πήγαμε και παιδίατρο χτες από 1990 που πήραμε τη μικρή έχει πάει 2340 σε 10μέρες και ο μικρός από 2040 έχει πάει 2700 σε 15 μέρες!! Ανάπτυξη μια χαρά δηλαδή και όλα τα υπόλοιπα!! μας έδωσε και εμάς σίδηρο και βιταμίνες και θα πάμε για εξετάσεις αίματος αρχες Νοέμβρη. Μου είπε αν θα ήθελα να δώσω ένα γεύμα ξένο στη μπουμπού για να πάρει ακόμα πιο πολύ βάρος. Τι λέτε εσείς? θα επηρεάσει αυτό άραγε το θηλασμό? Αν και τη μικρή ακόμα με μπιμπερό της δίνω το γάλα μου γιατί όπως είπα με ξεπατώνει ο μικρός.:?:?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

για ταισμα εξωτερικο χρειαζομαι

1.μπιμπερο αποστειρωμενα

2.θερμος με το βρασμενο νερο

3.γαλα σκονη

4.σαλιαρες

φτιαχνω το γαλατακι στο παρκακι/καφε/ταβερνα/εμπορ.κεντρο/παραλια/club/μπαρακι/χαχαχα.. κ ξεκιναω!

λοιπον,θα το επιχειρησω!

να αγορασω θερμος.....

33E7p2.png

nunu!!

κοριτσακι δωσε κ συμπληρωματακι αν χρειαζεται,δεν υπαρχει προβλημα..

κ εγω εδινα στη αρχη αποκλειστικα μητρικο που αντλουσα, μετα μισο-μισο κ τωρα εχουμε πεσει στα 2γευματα ημερησιως με μητρικο..γιατι αυξηθηκε η ποσοτητα που πινουν,αλλα οχι η ποσοτητα που αντλω δυστυχως..

καλο που θηλαζεις,εγω κουραζομαι πολυ με το θηλαστρο 3 και μια..ειναι σαν να εχω 3παιδια!

33E7p2.png

Κουκλίτσες μου, τι κάνετε; Εμείς, όπως όλοι, στον αγώνα! Βλέπω μάστερ σεφ τώρα, αλλά μπαίνω να σας πω για τα baby dry. Αυτά χρησιμοποιώ. Δεν είναι χοντρά, αντιθέτως είναι μιας νέας τεχνολογίας και είναι εξαιρετικά λεπτά και εξαιρετικά απορροφητικά (η προωθήτρια μου είπε ότι είναι όπως οι σερβιέτες νέας γενιάς, λεπτές και απορροφητικές). Μου αρέσουν γιατί δεν δείχνουν τα μωρά μου χοντροκώληδες!

Φιλάκια (εμείς ακόμα πονάμε, δεν είμαστε για βόλτες, μόνο λαϊκή - εννοείται!!!!!!!! - και σούπερ μάρκετ!

rPPrp3.png

Τα σούπερ στις 20:00 ( σούπερ site γι' αυτα: http://www.forthnet.gr/templates/newsTodayHome.aspx?c=10003851)

Τα baby dry είναι για βραδυνή χρηση (έτσι λέει στο site), οπότε μάλλον είναι πιο χοντρά και απορροφητικά. Νομίζω ότι είναι και πιο ακριβά από τα new baby και τα active fit ή μου φαίνεται;

Twinsaki, είναι μια ιδέα ακριβότερα από τα new baby! Περίπου 80 λεπτά! Βέβαια, τα new baby είναι πιο απαλά, αφού απευθύνονται σε νεογέννητα (μου το είπε μια υπάλληλος του σούπερ μάρκετ)

rPPrp3.png

Εδώ είμαστε και εμείς!!! Όλο για βόλτες μου είσαστε και ζηλέυω!! Εγώ κομμάτια μπορώ να πώ, με έχει ξετινάξει ο υιός μου!! Δε ξέρω τι τον έχει πιάσει άλλά όλο το πρωϊνό με το που τον αφήνω στην κούνια αρχίζει το κλάμα, φαϊ δε θέλει, τον βάζω και παίρνει δυο τζούρες και μετά κοιμάται. Μόνο αγκαλιά θέλει. Αφού νιώθω τύψεις ότι παραμελώ τη μικρή. Στις 6 όμως που γύρισε ο μπαμπάς μας παναγίτσα!! :P:p

ΑΑΑ πήγαμε και παιδίατρο χτες από 1990 που πήραμε τη μικρή έχει πάει 2340 σε 10μέρες και ο μικρός από 2040 έχει πάει 2700 σε 15 μέρες!! Ανάπτυξη μια χαρά δηλαδή και όλα τα υπόλοιπα!! μας έδωσε και εμάς σίδηρο και βιταμίνες και θα πάμε για εξετάσεις αίματος αρχες Νοέμβρη. Μου είπε αν θα ήθελα να δώσω ένα γεύμα ξένο στη μπουμπού για να πάρει ακόμα πιο πολύ βάρος. Τι λέτε εσείς? θα επηρεάσει αυτό άραγε το θηλασμό? Αν και τη μικρή ακόμα με μπιμπερό της δίνω το γάλα μου γιατί όπως είπα με ξεπατώνει ο μικρός.:?:?

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!! Δεν έχουμε 28 Οκτωβρίου (αλλά πλησιάζουμε) :tongue::tongue:

Nunu μην κάνεις αυτό το λάθος!!! Μια χαρά βάρος πήρε η μικρή!!! Τέλειο!!! Με κάτι τέτοιες μαλακίες καταστρέφουν το θηλασμό. Θα σου μειωθεί το γάλα. Για μένα ένα μεγάλο ΟΧΙ!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

για ταισμα εξωτερικο χρειαζομαι

1.μπιμπερο αποστειρωμενα

2.θερμος με το βρασμενο νερο

3.γαλα σκονη

4.σαλιαρες

φτιαχνω το γαλατακι στο παρκακι/καφε/ταβερνα/εμπορ.κεντρο/παραλια/club/μπαρακι/χαχαχα.. κ ξεκιναω!

λοιπον,θα το επιχειρησω!

να αγορασω θερμος.....

5 κανενα πανακι για παν ενδεχομενο

6 μη ξεχασεις το κουταλακι για το γαλα σκονη

7 εγω παιρνω και ενα πλαστικο ποτηρακι και το γεμιζω με κανονικο νερο για να βάλω μεσα και να κρυωσω αν χρειαστει το γαλα (αν καιει).

age.png

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!! Δεν έχουμε 28 Οκτωβρίου (αλλά πλησιάζουμε) :tongue::tongue:

Nunu μην κάνεις αυτό το λάθος!!! Μια χαρά βάρος πήρε η μικρή!!! Τέλειο!!! Με κάτι τέτοιες μαλακίες καταστρέφουν το θηλασμό. Θα σου μειωθεί το γάλα. Για μένα ένα μεγάλο ΟΧΙ!!!

Ξέχασα να ζητήσω συγνώμη για την λέξη!! Ούτε που το κατάλαβα! :?:-?:?:-?:oops::oops::oops::oops::oops:

RKdwp3.png

Καλημέρα!!!!!

Αλλη μια ωραία μέρα σήμερα, υπέροχη για βόλτα! Τουλάχιστον για βεράντα!

Εχτές κάτι την έπιασε τη μαγουλού και έτρωγε συνέχεια με μανία. Αντίθετα, ο μπέμπης ήθελε να κάνει δίαιτα. Με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν στις 5:00 και να πεινάνε!!! Κορίτσια, μαζεύω προγνωστικά: σήμερα θα φάνε ή δεν θα φάνε;:-P:razz::-P:razz:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εφαγε η πρωην μαγουλου σημερα στο μπαλκονι?

Η μαγουλού χτες μας τσάκισε! Της αρέσει όμως παρα πολύ να τρώει εξω, είτε ΄στο μπαλκόνι, είτε στην πλατεία Χαλανδρίου

αχ τι ωραια μερα!!!!

Πως περάσατε γυριστρόνια;;;:P:p:p

Nunukaki, τα νεογέννητα παίρνουν κατά μέσο όρο 25γρ την ημέρα, οπότε περιπου 180γρ την εβδομάδα. Αρά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου είπε να δώσεις και συμπλήρωμα στη μπέμπα αφου το βάρος της είναι μια χαρα.

Οπότε συμφωνώ με την προλάλλήσασα Jas και να συμπληρώσω ότι στη μπέμπα να δώσεις σκόνη μόνο αν δεν φτάνει το γάλα σου ή νιώθεις ψυχικά ή σωματικά εξαντλημένη.

Ξέχασα να ζητήσω συγνώμη για την λέξη!! Ούτε που το κατάλαβα! :?:-?:?:-?:oops::oops::oops::oops::oops:

Πιπέρι στο στόμα! Θα το πώ στην πεθερά σου! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα κ απο δω!

μολις επεστρεψα απο πρωινη βολτα με το μαρσιππο με τον μικρουλη μου!πηραμε κ εφημεριδουλες κ τωρα θα φαμε..θα ακολουθησει καροτσαδα στην ηρ.αττικου!!να δουμε κ την ακροπολη!ποτε δεν ειναι νωρις!!

jasminius αυτες τις μαλ... που λες τις εκανα εγω κ αλλα κοριτσακια εδω..

προσωπικα μιλωντας θα σου πω ,οτι σιγουρα δεν το εκανα λογω βαρεμαρας η ελλειψει υπομονης..

με το θηλαστρο κουραζομαι περισσοτερο εννοειται κ μακαρι να καθοντουσαν πιο πολυ στο στηθος τα μικρα μου η να χα περισσοτερο γαλα.

τα πραγματα ομως ηταν ετσι, κ προκειμενου να τα ταισω,κατεφυγα στο συμπληρωμα..

καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ υποθετω οτι υπαρχουν λογοι για ολες οσες δινουν τελικα κ ξενο..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...