Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Τι κάνετε?

Εγώ άφησα σήμερα τα μικρά στην μάνα μου και πήγα να τους ψωνίσω κανένα ρουχαλάκι μακρυμάνικο, οτιδήποτε εκτός από βελουτέ :/ Καμιά φορμούλα και κανένα μακό ύφασμα. Δεν είχα ούτε ένα και έχω γεμίσει βελουτέ φορμάκια και η αλήθεια είναι ότι δεν με τρελαίνουν καθόλου, αλλά μου τα φέρανε δώρο.

Ρούχα που δεν τους κάνουν μάζεψα κι εγώ ένα σωρό. Θα δω τι θα τα κάνω. Ίσως κρατήσω κάποια για μια επόμενη εγκυμοσύνη :) :) και τα άλλα θα τα δώσω...θα δω που....

Joy και agorakia μην αγχώνεστε, αυτό το νεύρο και την ανησυχία τα ζω κι εγώ καθημερινά. Είναι ή κολικοί ή ξεκινάνε δόντια. Παίζει κι αυτό...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης, ψώνισα και για μένα!!!!!!

Λοιπόν, πήρα μια μαύρη μπλούζα θηλασμού :) δύο ζευγάρια γόβες (πολύ ωραίες!!), ένα ζευγάρι παπούτσια σαν αθλητικά (έχουν στρασάκια επάνω) και 2 κολάν και άλλη μια κανονική μπλούζα.

Εν το μεταξύ την Κυριακή πάλι έχω βάφτιση και πραγματικά δεν ξέρω τι να βάλω. Από την μια γιατί μετά την γέννα έγινα μια βοδάρα (χιχιχιχιχι) και δεύτερον είναι περίεργος ο καιρός.

RKdwp3.png

Έκλεισα και με την κομμώτρια μου, να έρθει να μου βάψει τα μαλλιά (με φυτική βαφή) και μάλλον θα κάνω και καμιά ανταύγεια. Σιγά σιγά να αρχίσω να κοιτάω και τον εαυτό μου γιατί με έχω παραμελήσει...

RKdwp3.png

καλημερα κ απο δω.

περιποιηση μαλλιων ακουω..

εγω μια κ εχω 1χρονο να τα βαψω, λεω να τ αφησω στο φυσικο τους..

ενα κουρεματακι το χρειαζομαι,αλλα κ παλι,ολη μερα σπιτι με το μαλλι κοτσιδα ειμαι..

που να την κυκλοφορησω την κουπ??:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

αχ..οσον αφορα το προγραμμα που λεγατε πριν..

απο τοτε που προσπαθουμε να κοψουμε το βραδινο, ειναι οτι να ναι!!

κ το χειροτερο χανουμε κ το συντονισμο,αφου το καθενα ξυπναει οποτε θελει για το πρωτο πρωινο ταισμα..το αποτελεσμα ειναι να προσπαθω κατα τη διαρκεια της μερα να τα φερω παλι μαζι..

παρεπιπτοντως...η μικρη μου καποια πρωινα μπορει να κοιμαται κ μεχρι τις 8..ενω εχει φαει τελευταιο γευμα στις 12. μηπως πρεπει να την ξυπναω νωριτερα οταν το κανει αυτο?

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Να μην σας πω πάλι ότι κοιμηθήκαμε 8 η ώρα το πρωί....???? Είναι δεδομένο πιά.

Σήμερα είναι μουντός ο καιρός, έχει ψύχρα και το χειρότερο...βροντάει.... Όχι για μένα, για το σκυλάκι μου που είναι έξω από την πόρτα και κλαίει και χτυπάει την πόρτα γιατί φοβάται!! Ουφ δεν ξέρω τι να κάνω!!! :(

RKdwp3.png

Ελπίζω να είσαστε έξω και να απολαμβάνετε τον ήλιο! Εμείς δεν βγήκαμε βόλτα, αλλά βγήκαμε στη βεράντα.

Με γειά τα ρούχα και την κουπ Jasmini. Πως είναι το καημένο το σκυλάκι;

Με γειά την κουπ και στη Joy.

Και εγώ όλο με τις κοτσίδες είμαι, αλλά γιατί το αγαπημένο μας παιχνίδι (όπως και σε εσάς φαντάζομαι) είναι να ξεμαλλιάζουμε τη μαμα!

Nufi, όταν μπαίνουν τελικά σε πρόγραμμα, 8ωρο κοιμούνται το βράδυ, τουλάχιστον τα δικά μου αυτό κάνουν. Και μπορεί να είναι λίγο φλου το πρόγραμμα, αλλά σιγα-σιγα θα δεις ότι θα το φτιάξουν μόνα τους. Κατ' αρχήν αν βλέπεις τηλεόραση ενω ταίζεις, θα παρατηρήσεις ότι βλέπεις τις ίδιες εκπομπές. Επίσης, τα ίδια θα σου υποδείξουν αν θέλουν τρίωρο ή τετράωρο. Και τέλος, σιγα-σιγα θα δεις και τους βιορυθμούς τους, δηλαδή θα παρατηρήσεις αν συγκεκριμένες ώρες τις ημέρας θέλουν να φάνε περισσότερο ή λιγότερο. Αλλά όλα αυτα σιγα-σιγα

Τουτέστιν... ακόμα και αυτές που δεν ακολουθούν πρόγραμμα, θα δουν ότι τελικά μπορεί να μην έχουν ακρίβεια λεπτού στα ταισματα, αλλά τελικά προγραμμα υπάρχει!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

πως κ δε ξαμοληθηκατε εσεις σημερα twins???

μεχρι κ μεις πηγαμε για το πρωτο μας καφεδακι εξω!! ωραια ηταν..επεισα επιτελους το διδυμομπαμπα,ο οποιος ειναι πολυ επιφυλακτικος με τις εξοδους των παιδιων..(λογω προωροτητας μας εχουν πει να προσεχουμε..αλλα ποσο πια? πατησα ποδι σημερα!)

για το προγραμμα..οκ ας πουμε οτι το φτιαχνουν επιτελους..αλλα τι γινεται αν ειναι πολυ διαφορετικο του ενος απ του αλλου?

αν το ενα τρωει στις 3 κ το αλλο στις 5 πχ..ουτε μια βολτα δε μπορεις να τα πας..χμμμμμμμμμμμμμμ...ε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

35% στα παμπερσ στο βασιλοπουλο.

αλλα δεν ισχυει η προσφορα για τα new baby..τα παμπερσ baby dry τα χρησιμοποιειτε? αυτα ηταν στην προσφορα,αλλα δε τα πηρε ο συζυξ..τι ωρα κλεινουν τα σουπερ καλε?

33E7p2.png

πως κ δε ξαμοληθηκατε εσεις σημερα twins???

μεχρι κ μεις πηγαμε για το πρωτο μας καφεδακι εξω!! ωραια ηταν..επεισα επιτελους το διδυμομπαμπα,ο οποιος ειναι πολυ επιφυλακτικος με τις εξοδους των παιδιων..(λογω προωροτητας μας εχουν πει να προσεχουμε..αλλα ποσο πια? πατησα ποδι σημερα!)

για το προγραμμα..οκ ας πουμε οτι το φτιαχνουν επιτελους..αλλα τι γινεται αν ειναι πολυ διαφορετικο του ενος απ του αλλου?

αν το ενα τρωει στις 3 κ το αλλο στις 5 πχ..ουτε μια βολτα δε μπορεις να τα πας..χμμμμμμμμμμμμμμ...ε?

Λειπει ο μπαμπας! Αλλιώς, δεν θα ήμουν εδώ!!!!!!!:P

Το καρότσι σας που συχνάζει;:P:p:p

Λοιπόν: ένας τρόπος για να τους βοηθήσεις στο πρόγραμμα (ίσως αυτό δεν γίνεται τις πρώτες μέρες, αλλά γίνεται μετά), είναι να κρατάς σταθερό το βραδυνο τους, έστω και αν την πρώτη φορά δείχνουν ανόρεχτοι. Δηλαδή να ταίσεις το ένα στις 11 και το άλλο στις 12. Και το πρωί τάισε όποιο ξυπνήσει πρώτο και μετά ξύπνα και τάισε και το άλλο.

Και επίσης: όταν πας βόλτα, θα παίρνεις οπωσδήποτε φαι! Αν περνάτε όλοι καλά, γιατί να βιαστείτε να γυρίσετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

35% στα παμπερσ στο βασιλοπουλο.

αλλα δεν ισχυει η προσφορα για τα new baby..τα παμπερσ baby dry τα χρησιμοποιειτε? αυτα ηταν στην προσφορα,αλλα δε τα πηρε ο συζυξ..τι ωρα κλεινουν τα σουπερ καλε?

Τα σούπερ στις 20:00 ( σούπερ site γι' αυτα: http://www.forthnet.gr/templates/newsTodayHome.aspx?c=10003851)

Τα baby dry είναι για βραδυνή χρηση (έτσι λέει στο site), οπότε μάλλον είναι πιο χοντρά και απορροφητικά. Νομίζω ότι είναι και πιο ακριβά από τα new baby και τα active fit ή μου φαίνεται;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...