Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Τα πάντα έχω ξεκινήσει. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να την κάνω. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μόλις γυρίσαμε από τη βόλτα μας! Οχι που θα χάναμε τόσο ήλιο!:P

Τα φορμάκια που πλέον είναι σε αχρηστία μπορούμε να τα κάνουμε πολλά πράγματα

1. Να τα φυλάξεις για μια επόμενη εγκυμοσύνη (σοβαρά το λέω, δεν γελάω)

2. Να τα δώσεις σε κάποιον γνωστό σου που έχει νεογέννητο

3. Να τα πουλήσεις ή να τα χαρίσεις βάζοντας μικρή αγγελία στο parents.gr

4. Να τα δώσεις σε κάποιο ίδρυμα, π.χ. στο Μητέρα

5. Να τα δώσεις στο Αλεξάνδρα για τα εγκαταλελειμμένα παιδάκια (εκεί θέλουν σίγουρα για νεογέννητα, αλλά και μεγαλύτερα)

6. Να τα δώσεις στην εκκλησία υπερ απόρων

7. Μπορείς ακόμα να τα δώσεις και σε οργανώσεις. Δες εδώ για πληροφορίες: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51539

Φυσικά, όλες ξέρω θα προτιμήσετε την πρώτη λύση για το επόμενο σετ διδύμων :tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κατι ακόμα γιατι δεν κάνει πάπλωμα πριν το έτος?? Δηλαδή όταν τα βάζω και χουχουλιάζουν στο κρεβάτι μου με το πουπουλένιο παπλωματάκι και καθονται σα τις κότες δε κανει?

Λένε ότι το πάπλωμα μπορεί να "πνίξει" το παιδί κατά το πρώτο έτος ίσως επειδή είναι βαρύ. Τώρα κατά πόσο αυτό μπορεί να συμβεί δεν το ξέρω.

Νομίζω πάντως ότι καλύτεροι είναι οι υπνόσακοί, είτε τα τσουβαλάκια, είτε τα ολόσωμα ισοθερμικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεσκεπαστούν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

θα δειτε σιγα σιγα οτι μεγαλώνοντας θα κανουν πραγματα που δεν τα ειχαμε υπολογισει.Και γω απο πριν γεννησω ειχα παρει κουβερτουλες αλλα δεν πιστευα οτι θα εβρισκα τον Χρηστο με τυλιγμενο το σεντονι στο κεφαλι του.

Γι'αυτο λοιπον ΤΕΛΟΣ τα σκεπασματα για να μην με βρει κανενα κακο.Και το προτεινω και σε εσας!

Οχι ομως στα πολυ μικρουλια που δεν κανουν εντονες κινησεις αλλα στα λιγο πιο μεγαλα πχ twins

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Οχι ομως στα πολυ μικρουλια που δεν κανουν εντονες κινησεις αλλα στα λιγο πιο μεγαλα πχ twins

Εξαρταται για ποιον μιλάς όταν λές μεγάλο... για το μπέμπη μάλιστα. Η μαγουλού έχει διαστάσεις νεογέννητου!!!! Κάνει την αποτελεσματικότερη δίατα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

ειμαι κομματια.εχουν ξυπνησει απο τις 4 το πρωι τις ταισα στις 5 δεν κρατιοντουσαν αλλο.μετα παλι στις 9 κ απο τοτε ειναι μεσα στη μιρλα.κοιμουνται κ μεσα στον υπνο τους κλαινε.με εχουν ισοπεδωσει.

αφου μου ερχεται εμετος απο την κουραση.

δεν ξερω τι τις εχει πιασει αλλα κ μενα μου εχει βγει τρελη κουραση.

για το παπλωμα εχω ακουσει οτι συνδεεται με το συνδρομο αιφνιδιου θανατου.εγω εχω παρει κουβερτουλες.τωρα τους φοραω κοντομανικο κορμακι κ ολοσωμο φορμακι.τα σκεπαζω με σεντονακι κ κουβερτα βαμβακερη.για τον υπνοσακο εχω επιφυλαξεις μηπως ζεσταινονται κ δεν μπορουν να το βγαλουν να ξεσκασουν.θα δω.

εγω τα ρουχαλακια που δεν τους πανε υπολογιζα οτι θα τα δωσω στην εγκυο αδερφη μου αλλα χτες μαθαμε οτι εχει αγορι!!!!!

αλλα κ εγω θα τα φυλαξω ακομα μηπως ερθει κ αλλο μωρακι!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

ολγα ερωτηση:

ακολουθω το προγραμμα σχεδον ευλαβικα.καποιες φορες ομω την ωρα που ειναι να φανε κοιμουνται.κ τα ξυπναω για να μην χασω την ωρα.

εσυ τι εκανες σε τετοιες περιπτωσεις;

τα ξυπναγες;

κ το προγραμμα αυτο το ακολουθεις ακομα;γιατι ξερω οτι μεγαλωνοντας αλλαζει το προγραμμα τους.αυτα δηλαδη το αλλαζουν.

Aiu5.jpgAiu5p3.png

και γω το ιδιο εκανα.Τα ξυπναγα την ωρα που επρεπε να φανε γιατι αλλιως δεν εβγαινε με τιποτα

Ακομη και σημερα τηρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Η μονη διαφορα ειναι οτι απο την στιγμή που ξεκινησαμε φαι,τα κραταει περισσότερο και δεν μας βγαινουν 5 γευματα αλλα 4.Κατα τα αλλα ξυπνανε 8 περιπου,τρωνε κατα τις 9 παρα,νεσημεριανο στις 1,φρουτο στις 5 και μετα μπανιο 8,γαλα 8:30 και υπνος

Κανε υπομονή και θα μάθουν σιγα σιγα να μην ξυπνανε το βραδυ.Αλλα μωρακια μαθαινουν ευκολα και αλλα πιο δυσκολα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εγώ τι να πω που όχι μόνο δεν ξυπνάνε το βράδυ, αλλά κάνω και μάχη για το ξύπνημα;

Συγκεκριμένα:

ο μπέμπης κοιμάται κατά τις 12 και ξυπνάει στις 7 λες και είναι ρολόι. Οκ μέχρι εδώ

η μπέμπα κοιμάται κατά τις 12:30 και μετά αν την αφήσω θα ξυπνήσει στις 1 το μεσημέρι. Την ταίζω στον ύπνο της στις 8 και μετά την ξυπνάω κατά τις 12. Και περιττό να σας πω ότι δεν κοιμάται καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας! Και όλο μιλάει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Και μένα η μπέμπα μες το νευρο ειναι και δεν ηρεμή. Λέτε να έχει τίποτα? Τι το ήθελα το κωλοσεμινάριο της ειδικής αγωγής και το παρακολούθησα. Ολο ιδέες μου μπαίνουν

Λοιπόν... αλλάζω πάλι θέμα.

Σας δίνω τη συνταγή της υπέροχης φασολάδας μου. Βασικά, όλο για γλυκά γράφουμε, ας γράψουμε λοιπόν και για ένα αλμυρό.

Πηλιορίτικη φασολάδα αλλά twinsakia

Υλικά

500γρ φασολια ξερά (μικρά ή γιγαντες)

2 μεσαία κρεμμύδια

1 πράσινη πιπεριά

3-4 καρότα

μισό ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο

1/2 κουτί συμπυκνωμένο χυμο ντομάτας

1 μεγάλο λουκάνικο παραδοσιακό (εγώ έβαλα Μάνης με πορτοκάλι)

1/2 ποτήρι ελαιόλαδο (αν είναι πολύ λιπαρό το λουκάνικο, βάλτε λιγότερο

Εκτελεση

1. Αποβραδύς βάζετε τα φασόλια σε μια λεκάνη με νερό με ένα κουταλάκι σόδα

2. Οταν σας έρθει όρεξη να τα μαγειρέψετε, τα ξεπλένετε, τους ρίχνετε μια βράση μέχρι να μαλακώσουν και πετάτε το νερο

3. Εντωμεταξύ κόβετε τα κρεμμύδια, τα καρότα, την πιπεριά και το λουκάνικο σε ροδέλες

3. Βάζετε τα φασολια μαζί με τα κρεμμύδια, τα καρότα, την πιπεριά, το σέλινο και το λουκάνικο με καινούριο νερό να βράσουν (καλό είναι να είναι ζεστό αυτό το νερό)

4. Αφού βράσουν και μαλακώσουν τα καρότα, ρίχνετε τη ντομάτα, το ελαιόλαδο και αλατίζετε. Αν θέλετε αντί για αλάτι, μπορείτε να βάλετε κύβο.

Καλή σας όρεξη! Να ενημερώσω όμως τις θηλάζουσες ότι πρόκειται για φασολάδα, οπότε τα μωρά σας θα έχουν αυξημένη εντερική λειτουργία.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και μένα η μπέμπα μες το νευρο ειναι και δεν ηρεμή. Λέτε να έχει τίποτα? Τι το ήθελα το κωλοσεμινάριο της ειδικής αγωγής και το παρακολούθησα. Ολο ιδέες μου μπαίνουν

Κουκλίτσες μου διδυμομητέρες, τι μου κάνετε; Εμείς κανονικά! Εγώ ένα ερείπιο, τα παιδιά το παλεύουν ακόμη!!!! :)

Ερώτηση στα γρήγορα, διότι άρχισε και η Νικολούλη και το μάστερ σεφ!

Joy μου, τι εννοείς να έχει κάτι το παιδί; Γιατί έτσι είναι και ο μεγάλος μου! Δεν κλείνει μάτι σχεδόν καθόλου όλη μέρα ανάμεσα στα ταΐσματα! Μόλις πάει να γλαρώσει σαν κάποιος να του λέει "ξύπνα" και ανοίγει τα μάτια του! Κι εγώ έχω αναρωτηθεί αν οφείλεται μόνο στους κολικούς και στην ανησυχία που του προκαλούν γενικά ή αν κάτι άλλο συμβαίνει... Εσύ τι ξέρεις πάνω σ' αυτό;;;;;;;;;;

Σας φιλώ γλυκά!

Υ.Γ. Ο άντρας μου θέλει να δει μάστερ σεφ εγώ θα ήθελα να χάζευα λίγο το θρίλερ της Πρέβεζας!........... Τι θα γίνει άραγε;;; Μάλλον ο καθένας θα πάει σε άλλη τηλεόραση! :)

rPPrp3.png

εεε.... κορίτσια, είπαμε μην τρομάζουμε!!!!!!!

Αν είχατε ποτέ κολικους, θα ξέρετε τι απότομος και οξύς πόνος είναι! Και είναι και απροειδοποίητος.

Ας μην πάει ο νους σας στο κακό....

Τι είναι το θρίλερ της Πρέβεζας; Εγώ έβλεπα grey's anatomy. Σκότωσαν τον Derek!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...