Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Hellooooo!!

Εδώ είμαι κι εγώ. Nunu δεν είσαι η μόνη. Κι εμένα σήμερα οι μπέμπιδες δεν μ' άφησαν να κάνω τίποτα. Το σπίτι είναι ανω-κάτω και τα βλέπω και συγχίζομαι. Κοιμούνται για κανένα 15λεπτο και μετά ξυπνάνε και θέλουν χέρια.

Υπνόσακους εγώ είχα πάρει πριν γεννήσω 1.0 tog 0-6μηνών. Καλοί είναι για τώρα αλλά αν προμηθευόμουν τώρα, θα έπαιρνα 6-18μηνών και 2.5tog. Τους πήρα από το babycenter.gr καλή τιμή, ωραία σχέδια και πολύ ωραία ποιότητα!

Πόσο ζηλεύω που μπορείτε να πάτε στον Σκλαβενίτη!!! Ήταν το αγαπημένο μου σούπερ μαρκετ!!! Πήγαινα βόλτα εκεί και τριγυρνούσα με τις ώρες!!! Μου έχουν λείψει πολύ τα μεγάλα σούπερ μάρκετ. Εδώ δυστυχώς δεν έχει τόσο μεγάλα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και εμείς παμπερς πέρνουμε. Στην αρχή δοκίμασα και τις λιμπερο αλλα δεν μου άρεσαν. Ασε που κατουρίοντουσαν.

Τώρα για τους υπνόσακους που λέτε, δε θα σκάνε εκει μέσα?? Και επίσης οταν είναι να τα αλλάξουμε δεν θα είναι ταλαιπωρία ??

Εγώ πάντως τώρα τους βάζω κοντομανικο απο μεσα και βαμβακερο φορμάκι. Λεπτό όχι χοντρό, και τα σκεπαζω με σεντονάκι και μια βαμβακερή κουβερτούλα. Όταν κρυώσει κιαλλο ο καιρός λέω να βάλω σεντονάκι με παπλωματακι. Εξάλλου ο γιατρός είπε όπως θα είμαστε και εμείς.

Καλημέρα κορίτσια. Δυστυχώς ακόμα δεν κοιμήθηκα. Ο μικρός πραγματικά με έχει εξαντλήσει. Δεν κοιμήθηκε καθόλου, δεν θέλει τίποτα, μόνο γκρινιάζει.

Ξύπνησα τώρα τον άντρα μου μήπως σηκωθεί να τον βλέπει λίγο να κοιμηθώ μια ωρίτσα...μέ έγραψε κανονικότατα. Αυτό που με απογοητεύει είναι ότι σε λίγο χάνω την ευκαιρία του ύπνου μιας και θα ξυπνήσει ο άλλος μπέμπης για φαί και "συζήτηση".

Ουφφφφ....και πάλι καλημέρα και καλό κουράγιο σε τυχόν συμπάσχουσες!

RKdwp3.png

Α και δεν είπα το πιό ωραίο... τι απαντάει ο άντρας μου στην ερώτηση αν θα σηκωθεί να βλέπει το μωρό για να κοιμηθώ λιγάκι????

"Ε, κοίμησέ τον και κοιμήσου κι εσύ.... :%$#@*!&^%$##@@$%%$^^#%$^%%^$#"

Καλό έέέέέέέ???? Μα πώς δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα??? Μήπως είμαι λίγο χαζή????

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Α και δεν είπα το πιό ωραίο... τι απαντάει ο άντρας μου στην ερώτηση αν θα σηκωθεί να βλέπει το μωρό για να κοιμηθώ λιγάκι????

"Ε, κοίμησέ τον και κοιμήσου κι εσύ.... :%$#@*!&^%$##@@$%%$^^#%$^%%^$#"

Καλό έέέέέέέ???? Μα πώς δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα??? Μήπως είμαι λίγο χαζή????

μα ρε jasmini ειναι δυνατον?!καλα σου ειπε ο ανθρωπος!μα να μην σου κοβει καθολου?!

πω πω βρε μικρουλα πως θα την βγαλεις την ημερα?πραγματικα σε συμπονω.

age.png

Καλημερααααα!

χαχαχα jas τελικά οι αντρε δεν πάνε καθόλου καλά!Μα καθόλου ομως

Joy μου παπλωμα δεν κανει να τους βαλεις μεχρι τον χρόνο

Κοριτσια η θερμοκρασία του σπιτιου δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να ξεπερναει τους 22 βαθμούς(ανωτερο)Η πολυ ζεστη εχει κατηγορηθεί για το σύνδρομο εφνίδιου θανατου στα βρεφη.Εγω με το θερμομετρο αγκαλια ημουν τον περασμενο χειμωνα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γιατι τι πιστευεις οτι εχω δεκαπεντε διαφορετικα νουμερα τζην αναλογα με την φαση της μετα-εγκυμοσυνης?!

βαρεθηκα τα κολαν!ελεος πια!αφου ολα τα τζηνακια μου μπαινουν μια χαρα και μονο το τελευταιο κουμπι δεν κουμπωνει.

age.png

Διαφημίσεις

καλημερα

καλο ειναι το κολπακι με το λαστιχακι,το εκανα κ γω στους πρωτους μηνες εγκυμ. κ ετσι συνεχιζα να φοραω κανονικα αρκετα παντελονια μου.

βρε witch μου αδυνατη εισαι ομως..μηπως υπερβαλλεις για την κοιλιτσα? θελεις να βαλεις τοπακια τωρα εσυ μου φαινεται,κ δε μπορεις ακομη κ τρελαινεσαι!!μανα εισαι για!! συγκρατησου!:tongue:

33E7p2.png

Καλησπέρα!

Κατ' αρχήν θα δώσω συγχαρητήρια στον εαυτό μου γιατί εφτιαξα την καλύτερη φασολάδα του κόσμου (δίνω και τη συνταγή αν θέλετε)!

Κατα δεύτερον Jas, πως δεν το είχες σκεφτει ακόμα;:P Ντροπή. Δεν ήξερες ότι πρώτα τα κοιμίζεις και μετά κοιμάσαι και εσύ; Δηλαδή τι έκανες μέχρι τώρα; Σε κοίμιζαν και μετά κοιμόνταν και αυτά;;;;;:P:p Περιττό να σου πω πόσο γέλασα. Αχ αυτοί οι άντρες!!!!!

Σήμερα έχει τέλειο καιρό. Θέλω βόλτα!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

βρε κορίτσια έχω θέμα! Εκανα μια εκκαθάριση σε φορμάκια και είναι καμιά 20 αριά κοντομάνικα και θα βγάλω κιαλλα που δεν τους κάνουν. Που τα δίνετε εσεις? Ξέρετε κανα ορφανοτροφείο?? Που να έχει για τόσο μωρά?

Κατι ακόμα γιατι δεν κάνει πάπλωμα πριν το έτος?? Δηλαδή όταν τα βάζω και χουχουλιάζουν στο κρεβάτι μου με το πουπουλένιο παπλωματάκι και καθονται σα τις κότες δε κανει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...