Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Είναι χρονοβόρα Κ εδώ είναι Κ περίεργα τα πράγματα . Στο εξωτερικό υπάρχει πιο πολύ η νοοτροπία της υιοθεσίας Κ από τους γονείς που δίνουν ένα παιδί Κ από τις υπηρεσίες . Εδώ θα βρεις τραγικές ιστορίες παιδιών με περίεργο κληρονομικό υπόβαθρο με βιώματα κτλ κτλ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Έχω νευράκια σήμερα με τον καιρό. Έξω έχει κρύο και εναν αέρα φοβερό και μέσα υπερβολική ζέστη και υγρασία. Τα μωρά έχουν γκρίνια και όλη την ώρα θέλουν σηκώματα και ιδρώνουμε όλοι μαζί. Δεν ξέρω και πώς να τα ντύσω.

Γέλασα όμως πολύ με τον σιδηρόδρομο της agorakia. Το έλεγε όμως...auto edit admin. Αλήθεια agorakia είπες την Πέμπτη σκέφτεσαι το ταξίδι???? Και στην Τήνο για Πέμπτη λες??? Και πώς θα κάνουμε την διδυμοσυνάντηση βρε κοριτσάκι???

RKdwp3.png

Helloooooooo

Κορίτσια βαριεμαι τρελα!!!Βρεχει και δεν μπορουμε ουτε βολτα να παμε.Και εχει και αυτο τον αρρωστιαρικο καιρο που δεν ξερεις τι να βαλεις.Εμεις μια ντυνομαστε μια γδυνομαστε

Πανες και γω απο το lidl παιρνω εδω και παρα πολυ καιρο.Και οταν εχει το carrefour 50% babylino

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ααα ξεχασα twins ρωτησες ποιος ειναι καλυτερος υπνοσακος

ελα μου ντε.Τον περασμενο χειμωνα δεν χρησιμοποιησα γιατι ηταν πολυ μικροσκοπικα και θα τα εχανα εκει μεσα.Φετος λεω να παρω αλλα πραγματι δεν ξερω τι βολευει καλύτερα.Ελεγα αυτα με το ποδαρακι αλλα με αυτο θα πρεπει να τους φοραω καλτσες και ειναι πολυ επικινδυνο αυτο.Οποτε μαλλον στο σακι προοριζομαι,χωρις βεβαια να με τρελαινει

Λιονταρακι ταξιδακι θα παμε???Χωραω στην βαλιτσα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ολγα τι κανεις??

υπνοσακοι χωρις ποδια νομιζω ειναι πιο βολικοι κ για το αλλαγμα γενικως..

εγω σκεφτομαι να παρω κουβερτουλες φλισ κ για λογους οικονομιας..θα τις εχουν κ του χρονου,ενω τους σακους μονο για φετος..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοπέλες? εδώ είμαστε κ εμείς!! προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι αλλά ο μπέμπης διαφωνεί!!

και εμείς θέλουμε ταξιδαααααακι! Αρχίζω και το οργανώνω για Άνοιξη! ένα οικογενειακό τετραημεράκι θα είναι σούπερ!!

Αύριο πάμε κ παιδίατρο να μας δεί πως πάμε!! Θα την πρήξω κιόλας στις ερωτήσεις! Αντε να δούμε τι θα μας πεί!!

Witch τι της θέλεις τις πιλάτες? Ταισμα εξπέρ! Σήμερα προσπαθούσα να ταισω με το ενα χερι αγκαλιά κ μπιμπερό!! Δεν υπάρχει!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

για το χειμωνα λοιπον σεντονακι φανελα κ μια φλις ειναι οκ?

Λίγα μου φαίνονται και μένα nufi, εκτός αν έχεις θέρμανση αναμένη όλο το βράδυ. Είναι μια από τις ερωτήσεις αύριο για την παιδίατρο αύριο!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

για το χειμωνα λοιπον σεντονακι φανελα κ μια φλις ειναι οκ?

Κουκλίτσα μου, έχω μάθει ότι οι φλις κουβερτούλες είναι πολύ ανθυγειινές!!!!!!!! Πέρυσι είχα αγοράσει μία για το εξοχικό, επειδή θα ερχόντουσαν κάτι φίλοι, οι οποίοι μόλις άκουσαν για φλις με μάλωσαν. Και είναι κι εκείνοι γονείς δύο μικρών κοριτσιών! Καλύτερα ξαναρώτα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

τι να πω..κ εγω στην αρχη δεν τις ηθελα. ηθελα μονο βαμβακερα,αλλα μου λενε κ στα κατ/τα με τα μπεμπε οτι για το χειμωνα χρησιμοποιουμει η υπνοσακους η φλις κουβερτουλες για τον πρωτο χρονο..

μετα γινεται κ παπλωματακι εννοειται

33E7p2.png

κοριτσια αν θέλετε την γνωμη μου επειδη ειναι μεγαλύτερα τα μωρα μου τις κουβερτες μην τις προτιμήσετε.Ο λόγος ειναι οτι απο την στιγμή που θα κάνουν πιο εντονες κινησεις θα ξεσκεπάζονται συνεχεια και εκτος αυτου ειναι πολυ επικίνδυνο να τυλιχτουν με το σκεπασμα και να πνιγούν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

πολυ καλησπερα σας.

εμεις βολταραμε οπως σας ειπα αλλα τελικα οχι στο avenue.θα παμε μαλλον αυριο εκει.

βρε τρελοκαμπερο agorakia τηνο θα παμε 30 και 31.προσπαθησε το!!!!!

nunu αν βαλεις το παιδι πολυ μεσα στο χερι σου(κοντα στον αγκωνα) μπορεις να κρατας με το ιδιο χερι το μπιμπερο.

οσο για τις πανες που λετε,αν κυνηγατε τις προσφορες στα pampers ερχονται πολυ οικονομικα(σε σχεση με την κανονικη τους τιμη εννοω).εμεις περνουμε καθε φορα 4 συσκευασιες και μασ βγαζουν μεχρι την επομενη προσφορα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...