Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλα εχει πολυ πλακα!!!!!!:D:D:D

Πράγματι! Επίσης, έπαθα την πλάκα μου στο Βατικανό! Αλλά μεγάλη πλάκα! Σε συμβουλεύω, αν μείνετε μέρες και έχετε χρόνο και πάτε, να πάρετε ξεναγό, γιατί έτσι έχει περισσότερο ενδιαφέρον και μπαίνετε και πιο γρήγορα και δεν περιμένετε στην ατέλειωτη ουρά για εισιτήριο (τις Κυριακές, ωστόσο, ήταν ελεύθερα τα μουσεία, ρωτήστε αν ισχύει ακόμη)!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

θα παμε τεσσερις μερες!δεν ειμαστε για παραπανω.κ τοσες που θα παμε πολυ καλα ειναι.οτι προλαβουμε θα δουμε.θα μενουμε στην φοντανα ντι τρεβι διπλα.πιστευω οτι θα ειναι πολυ ωραια

ευτυχως που η πεθερα μου αυτος ο αγιος ανθρωπος μας τα κραταει.εχω συννενοηθει κ με την παιδιατρο μου που ειναι πολυ καλη κ θα ειναι σε επαφη αν συμβει κατι χτυπα ξυλο.

αχ ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μην γινει τιποτα στραβο!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Ηταν μια κυρία χτες και έδινε κουπονακια και έλεγε ότι ήταν γι'αυτη την ημέρα, αλλά πάντα εμφανίζονται κουπόνια και μετά.

Κορίτσια, αν παίρνετε libero, έχω πάρα πολλά κουπόνια, όποια θέλει!!!!

Α, την πέτυχα κι εγώ αυτή την κυρία προχθές, στον άλλο Σκλαβενίτη. Νομίζω η προσφορά ίσχυε μόνο για τις οικονομικές συσκευασίες. Βρε κοριτσάκι, άλλο κατάλαβα εγώ χθες, που μου τα έλεγες! Όχι για κουπόνια :)

Μου έδωσε δύο (και για επόμενη φορά) γιατί δεν είχε οικονομική στο Νο2, που παίρνω εγώ! Όσο για τα λίμπερο, τραγικά! Είχα κι εγώ ένα σωρό. Και πάνες και κουπόνια, μου τα έδιναν στο ΙΑΣΩ, όποτε έκανα υπέρηχο. Όλο τον πρώτο καιρό με αυτά τη βγάλαμε, ήταν άπειρα. Όμως, μεγαλώνοντας τα παιδιά, τα έβρισκα κάθε βράδυ κατουρημένα στην κούνια τους κι έτσι τα κόψαμε τα συγκεκριμένα. Είναι λίγο πιο οικονομικά, αλλά πληρώνουμε τη διαφορά σε πλύσιμο και σίδερο των φορμακίων!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

θα παμε τεσσερις μερες!δεν ειμαστε για παραπανω.κ τοσες που θα παμε πολυ καλα ειναι.οτι προλαβουμε θα δουμε.θα μενουμε στην φοντανα ντι τρεβι διπλα.πιστευω οτι θα ειναι πολυ ωραια

ευτυχως που η πεθερα μου αυτος ο αγιος ανθρωπος μας τα κραταει.εχω συννενοηθει κ με την παιδιατρο μου που ειναι πολυ καλη κ θα ειναι σε επαφη αν συμβει κατι χτυπα ξυλο.

αχ ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μην γινει τιποτα στραβο!

Μην μου πεις ότι θα μείνετε στο Hotel Trevi, γιατί εμείς εκεί μείναμε!!!!!!!!!! 50 μέτρα από τη fontana!

rPPrp3.png

το ξενοδοχειο λεγεται ταουν χαουζ φοντανα ντι τρεβι.25 μετρα απο την πλατεια λεει.δεν ξερω κ εγω απο το ιντερνετ το κλεισαμε.λες να ειναι το ιδιο;;;;;

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Α, όχι, δεν είναι το ίδιο! Πάντως φαίνεται πολύ ωραίο κι αυτό που κλείσατε! Θα περάσετε τρέλα!

Α, και η κολλητή μου μένει στην Πάτρα, στην τανάγρας συγκεκριμένα! Ερχόμαστε συχνά πυκνά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ηταν μια κυρία χτες και έδινε κουπονακια και έλεγε ότι ήταν γι'αυτη την ημέρα, αλλά πάντα εμφανίζονται κουπόνια και μετά.

Κορίτσια, αν παίρνετε libero, έχω πάρα πολλά κουπόνια, όποια θέλει!!!!

Η μονή είναι του Αγ. Ιωαννη του Κυνηγού. Δεν είναι εύκολο να πας με τα πόδια, μόνο κάποιοι που είναι πεζοπόροι το κάνουν. Για να πας, φτάνεις μέχρι το Deree με λεωφορείο (το 417 νομίζω), στρίβεις, αριστερά και μετά ανεβαίνεις το βουνο.

Ναι, υπήρχαν κάποιοι που το έκαναν με τα πόδια, αλλά νομίζω ότι 45 λεπτά τα θέλει από το deree. Και είναι και ανηφόρα!

Είναι πολύ ωραία μονή όμως και έχει και φανταστική θέα!

α..δε ειναι για ποδαρατο..

μπορει να την παμε εμεις τοτε..

θενκσ

33E7p2.png

πανες απ το lidl,e?

χμμ...παντως, εγω εχω δοκιμασει μια μονο μαρκα εκτος απ τα παμπερσ, δε θυμαμαι ποια,κ ηταν χαλια..σκληρο υλικο,πολυ βαριες..

σαν τα παμπερσ..

αυτες απ το lidl που λες λιονταρακι ειναι καλες λες ε?

33E7p2.png

κοιτα εγω δεν εχω κανενα παραπονο.μια χαρα τους εχουν κατσει.περα δηλαδη απο την τιμη που ειναι πολυ καλη(οι 56 πανες 9.5 ευρω) αλλα δεν ειναι αυτο γιατι εννοειται πως δεν θα εβαζα οτι κ οτι στα μωρα.

αλλα πολλοι φιλοι μου μου τις ειχαν προτεινει κ ετσι τις δοκιμασα.

τους δυο πρωτους μηνες εβαζα παμπερσ.κ αυτες πολυ καλες φυσικα

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...