Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερααα!

ευχαριστω για τη συμπαρασταση συντροφισες!

witch χθες ταισα ταυτοχρονα μετο κολπακι σου! πετυχε!ελπιζω βεβαια να μη το χρειαζομαι κ συχνα..

παντως ενταξει μωρε..χθες κ σημερα που κυριως μονη μου ειμαι γιατι η μαμα εχει εξωτερ.δουλειες,ειμαστε οκ!

θα το ξαναπαρω το κολαι,που θα μου παει!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

twins τα χεις δοκιμασει ολα απ οτι βλεπω..

στη δικη μου αρεσει να της λεω γλυκολογα επισης..

κ μια φορα επιασαν οι καρτουνοφωνες μου..

καλε θα πιασeτε τα νησια???

ποτε πατε τσουπρες?

33E7p2.png

καλημερα κ απο μας!!!

βρεχει ρε γμτ κ εχουμε κλειστει μεσα.

nufi θα τα καταφερεις μια χαρα μην ανησυχεις!

λοιπον αν κ γω δεν τα ταιζω ταυτοχρονα αν οταν ταιζω καποιο ειναι κ το αλλο ανησυχο (ποτε δεν κλαινε σπαρακτικα την ωρα που πεινανε απλα γκρινιαζουν) καθομαι κατω στο πατωμα κ εχω το ενα μωρο αγκαλια κ το αλλο στο ριλαξ. με το ποδι μου κουναω το ριλαξ κ αν του φυγει η πιπιλα κραταω με το πηγουνι μου το μπιμπερο -εχω τα avent που ειναι κοντα-κ βαζω την πιπιλα!!αυτο το συστημα εχω.κ δουλευει μεχρι στιγμης.ταυτοχρονα δεν εχω επιχειρησει.φοβαμαι μην πνιγουν.

twins τι να σου πω.εγω δεν εχω προβλημα με το φαγητο.τρωνε κανονικα.αν ομως καμια φορα τις βλεπω οτι δεν το προχωρανε το θεμα,τις κανω διαλειμα τις ρευω κ συνεχιζω.μηπως φουσκωνει ευκολα το μωρο κ θελει ρεψιμο;

επειδη χτες μιλαγατε για ταξιδια να σας πω οτι με τον αντρα μου 2 Δεκεμβρη θα παμε.....Ρωμη!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Καλησπέρα σας!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας. Αμα δεν έχω σαλτάρει μέχρι να πάνε 6μηνών, τότε καλά θα είναι. Βέβαια, για το βάρος, ο παιδίατρος μου είπε ότι σε αυτή την ηλικία αν παίρνουν περίπου 140γρ την εβδομαδα είναι καλά. Φυσικά, το κοριτσάκι δεν παίρνει ούτε αυτά! Και είναι μια πονηρή!

Αυτό με το ρέψιμο το κάνω ανελλιπώς, εξ αρχής, δηλαδή την ρεύω κάθε 60γρ, αφ' ενος γιατί πνιγόταν και αφ' ετέρου γιατί κάποτε έιχε και το συνήθειο να κάνει όλη την ώρα ρουκέτες, οπότε καλύτερα έλεγα να κάνει ρουκέτα τα 60, παρά τα 100!

Ολες θα κάνετε ταξιδάκια ε; Πουλάκια μου ταξιδιάρικα! Πάντως όσες πάτε με καράβι, θελω πληροφορίες για το πως τα οργανώσατε γιατί και εμείς μάλλον θα πάμε στην Κρήτη τα Χριστούγεννα.

Βασικά, θα ήθελα να μου πειτε (θα μου απαντήσετε αφού πάτε:P)

1. Στο πλοίο πήρατε καμπίνα; Που τα κοιμήσατε;

2. Το αυτοκίνητο (αν πήρατε) χωρούσε όλες τις αποσκευές ή χρειάστηκε και κάτι άλλο (π.χ. μπαγκαζιέρα)

3. Τι πήρατε μαζί σας στο πλοίο από ρούχα και φαγητά;

4. Και τέλος: 2 άτομα ήταν αρκετά για να τα καταφέρουν ή πήρατε και επιπλέον βοηθεια από γιαγιά/ παππου κλπ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάρες διδυμομάνες, το ταξίδι πάει σύννεφο!

Λιονταράκι, πάτε Ρώμη, ε; Αααχ, τι μου θύμησες... Πέρυσι στις 22.9 πετάγαμε για Ρώμη και φέτος την ίδια μέρα σαράντιζα... Πόσα πράγματα άλλαξαν στη ζωή μου μέσα σε έναν χρόνο! Έχετε ξαναπάει; Είναι υπέροχη, αλλά δεν έπεσα εντελώς κάτω! Μόνο η fontana di trevi με ξετρέλανε, λόγω νερών (και, ως ζώδιο του νερού, πάντα με ενθουσιάζει η εικόνα του!). Και η piazza Nautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmina, όμως, ωραία ήταν! Α, και το Pantheon. Και η Trastevere (εκεί να πάτε οπωσδήποτε, αν δεν έχετε πάει)!

Witchaki, λέμε για Πέμπτη εμείς... Τώρα κάνω τη σκέψη να μην πάμε κατευθείαν Τήνο και μετά Σύρο, αλλά να πάμε πρώτα Σύρο, να αφήσουμε τα υπάρχοντά μας και μετά να κάνουμε ένα αυθημερόν Τήνο, που είναι και μικρή η απόσταση! Ακόμη το επεξεργαζόμαστε, ωστόσο! Εσείς;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

τι μερα..

λιονταρακι σε μας δε πιανει αυτο, γιατι οποιος κλαιει περιμενοντας..χαλαει τον κοσμο!δε τον ξεγελαω με κουνημα..

twins κ σεις οργανωνετε ταξιδακι λοιπον..

α!η προσφορα παμπερσ σκλαβενιτη ηταν μονο για χθες? αν οχι να στειλω το συζ μηπως προλαβει τιποτα!

ερωτηση για twins..

μια ωραια μονη στην αγ.παρασκευη που ειχατε επισκεφτει προσφατα ποια ηταν?

θελει να παει η μαμα..

ειναι ευκολα προσβασιμη χωρις αυτ/το?

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι παλιόκαιρος!! δεν στεγνωνει με τίποτα η μπουγάδα μου!!! Το καλοριφερ το δουλεω φουλ μπας και φύγει η παλιουγρασία αλλα και πάλι λίγα καταφέρνω!

Πονεμένη ιστορία, φιλενάδες!!!!!!!! Ανέβασα προχθές τα σακ βουαγιάζ με τα ρούχα από το υπόγειο και έχω πάθει φρίκηηηηηηη. Είναι όλα τα ρούχα μέσα στην υγρασία και μυρίζουν :( :( :( :( Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, αλλά στο άλλο σπίτι δεν είχε και τόση υγρασία στο υπόγειό μας. Πέντε σακ βουαγιάζ με χειμωνιάτικα και 2 με καλοκαιρινά που δεν θα μου έκαναν φέτος! Όλα θέλουν πλύσιμο (ήταν ήδη πλυμένα!) και αέρισμα. Κοντεύω να τρελαθώ! Δεν έχω χρόνο, δεν έχω απλώστρες (μόλις χθες πήρα άλλη μία για τα μωρουδιακά), δεν θα έχουμε ρούχα να φορέσουμε, αφήστε τα, μόνο αυτό μου έλειπε τώρα!!!!! Και ρούχα ωραιότατα, που τα έφερνα σιγά σιγά από τα ταξίδια μας στο Μιλάνο όλα αυτά τα χρόνια, γαμώτο!

rPPrp3.png

Και η piazza Nautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmina, όμως, ωραία ήταν!

Καλέ, βοήθεια! Πώς προέκυψε αυτός ο σιδηρόδρομος;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ Piazza Nautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmina έγραψα, τα υπόλοιπα τα προσέθεσε το σύστημα!

rPPrp3.png

Καλέ, βοήθεια! Πώς προέκυψε αυτός ο σιδηρόδρομος;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ Piazza Nautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmina έγραψα, τα υπόλοιπα τα προσέθεσε το σύστημα!

Α, δεν είμαστε καλά, μου φαίνεται:evil: Προσπαθώ τόση ώρα να γράψω Nautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmina! Τι συμβαίνει;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Α, δεν είμαστε καλά, μου φαίνεται:evil: Προσπαθώ τόση ώρα να γράψω Nautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmina! Τι συμβαίνει;;;;;;;;;;;;;

Θα το γράψω κι εγώ ελληνικά, τότε! Ναβόνα, Ναβόνα, Ναβόνα, Ναβόνα! Για να μάθεις παλιοσύστημα!

rPPrp3.png

twins κ σεις οργανωνετε ταξιδακι λοιπον..

α!η προσφορα παμπερσ σκλαβενιτη ηταν μονο για χθες? αν οχι να στειλω το συζ μηπως προλαβει τιποτα!

ερωτηση για twins..

μια ωραια μονη στην αγ.παρασκευη που ειχατε επισκεφτει προσφατα ποια ηταν?

θελει να παει η μαμα..

ειναι ευκολα προσβασιμη χωρις αυτ/το?

Ηταν μια κυρία χτες και έδινε κουπονακια και έλεγε ότι ήταν γι'αυτη την ημέρα, αλλά πάντα εμφανίζονται κουπόνια και μετά.

Κορίτσια, αν παίρνετε libero, έχω πάρα πολλά κουπόνια, όποια θέλει!!!!

Η μονή είναι του Αγ. Ιωαννη του Κυνηγού. Δεν είναι εύκολο να πας με τα πόδια, μόνο κάποιοι που είναι πεζοπόροι το κάνουν. Για να πας, φτάνεις μέχρι το Deree με λεωφορείο (το 417 νομίζω), στρίβεις, αριστερά και μετά ανεβαίνεις το βουνο.

Ναι, υπήρχαν κάποιοι που το έκαναν με τα πόδια, αλλά νομίζω ότι 45 λεπτά τα θέλει από το deree. Και είναι και ανηφόρα!

Είναι πολύ ωραία μονή όμως και έχει και φανταστική θέα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Agorakia θα παω οπωσδηποτε σε αυτη την πλατεια που εγραψες!!!!!!!!πως θα την προφερω για να ρωτησω εκει πως πανε ομως!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου, λάθος του συστήματος! Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Για προσπάθησε κι εσύ να γράψεις Ναβόνα με λατινικούς χαρακτήρες και να το ανεβάσεις, για να δω πώς θα το περάσει!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...