Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σε ποιόν Σκλαβενίτη ήσουν;;;;;;;;;;;;; Εγώ σε αυτόν που έχει και ένα ακόμη parking απέναντί του (δεν θυμάμαι την οδό!). Είχα πάει κατά τις 12 και κάτι με 12.30!

Στο Σκλαβενίτη Ν. Ψυχικού πήγες. Μα γιατί δεν πας σε αυτόν που είναι πιο κοντά μας και είναι και μεγαλύτερος; Είναι στην οδό Χαλανδρίου λίγο μετά την πλατεία Κένεντι

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λιονταράκι, πάλι καλα! Δεν θα ευχηθώ απλά περαστικά, γιατί περαστικά είναι. Θα πω μπράβο που τα καταφέρνεις.

Επίσης προς όλες: Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τεχνικές ταίσματος για παιδί το οποίο ναι μεν πεινάει, αλλά δεν θέλει να φάει. Γιατί αυτά που κάνω μεχρι τώρα με έχουν κουράσει πολύ! Και το μαγουλό, βάρους 4.760 τρώει περί τα 500ml την ημέρα και αυτά με το ζόρι. Any suggestions?

Προς το παρόν έχω δοκιμάσει

1. Σχεδόν όλα τα μπιμπερό της αγοράς. Μερικά δείχνει ότι τα προτιμάει, αλλά τη δεύτερη φορά έχουμε πάλι τα ίδια

2. Αρκετά γάλατα και δεν θέλω να ξαναλλάξω

3. Τάισμα όρθια, στην αγκαλιά, ξαπλωτή και στο ριλάξ

4. Ταίσμα με φάσκιωμα

5. Τάισμα με μουσική, με σεσουάρ, με τηλεόραση

6. Επίσης, έχουν δοκιμάσει να την ταίσουν αρκετά άτομα, αλλά πάνω από 10ml δεν έχει φάει μαζί τους. Εγώ τουλάχιστον καταφέρνω 100.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λιονταράκι, πάλι καλα! Δεν θα ευχηθώ απλά περαστικά, γιατί περαστικά είναι. Θα πω μπράβο που τα καταφέρνεις.

Επίσης προς όλες: Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τεχνικές ταίσματος για παιδί το οποίο ναι μεν πεινάει, αλλά δεν θέλει να φάει. Γιατί αυτά που κάνω μεχρι τώρα με έχουν κουράσει πολύ! Και το μαγουλό, βάρους 4.760 τρώει περί τα 500ml την ημέρα και αυτά με το ζόρι. Any suggestions?

Προς το παρόν έχω δοκιμάσει

1. Σχεδόν όλα τα μπιμπερό της αγοράς. Μερικά δείχνει ότι τα προτιμάει, αλλά τη δεύτερη φορά έχουμε πάλι τα ίδια

2. Αρκετά γάλατα και δεν θέλω να ξαναλλάξω

3. Τάισμα όρθια, στην αγκαλιά, ξαπλωτή και στο ριλάξ

4. Ταίσμα με φάσκιωμα

5. Τάισμα με μουσική, με σεσουάρ, με τηλεόραση

6. Επίσης, έχουν δοκιμάσει να την ταίσουν αρκετά άτομα, αλλά πάνω από 10ml δεν έχει φάει μαζί τους. Εγώ τουλάχιστον καταφέρνω 100.

Twinsaki, θες να με κάνεις να ανησυχήσω;;;;;;;; Τόσο τρώει και ο μεγάλος μου και σχεδόν το έχω πάρει απόφαση ότι απλώς είναι λιγόφαγος. Περίπου 90 με 100 σε κάθε γεύμα (τις νύχτες και 80 και 70...). Στα 120 (μία στις πέντε) κάνουμε πάρτι. Να σκεφτείς ότι 150 δεν του έχουμε φτιάξει ακόμη. Μία φορά το δοκίμασα, όταν επί 4-5 φορές συνεχόμενες έτρωγε 120 και δεν άφηνε καθόλου στο μπουκάλι (πριν 2 εβδομάδες), αλλά μόλις του έφτιαξα περισσότερα λες και πάτησα ένα κουμπί κι αρχίσαμε πάλι να τρώμε 90, ακόμη και 80! Επίσης, σήμερα ζυγιστήκαμε και φτάσαμε αισίως τα 4055! Έστω και με όσο τρώμε (πήρε περίπου 200 γρ. από την προηγούμενη εβδομάδα). Να κάνω κάτι λες;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Στο Σκλαβενίτη Ν. Ψυχικού πήγες. Μα γιατί δεν πας σε αυτόν που είναι πιο κοντά μας και είναι και μεγαλύτερος; Είναι στην οδό Χαλανδρίου λίγο μετά την πλατεία Κένεντι

Μεγαλύτερος;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αύριο θα πάω!

rPPrp3.png

Twinsaki, θες να με κάνεις να ανησυχήσω;;;;;;;; Τόσο τρώει και ο μεγάλος μου και σχεδόν το έχω πάρει απόφαση ότι απλώς είναι λιγόφαγος. Περίπου 90 με 100 σε κάθε γεύμα (τις νύχτες και 80 και 70...). Στα 120 (μία στις πέντε) κάνουμε πάρτι. Να σκεφτείς ότι 150 δεν του έχουμε φτιάξει ακόμη. Μία φορά το δοκίμασα, όταν επί 4-5 φορές συνεχόμενες έτρωγε 120 και δεν άφηνε καθόλου στο μπουκάλι (πριν 2 εβδομάδες), αλλά μόλις του έφτιαξα περισσότερα λες και πάτησα ένα κουμπί κι αρχίσαμε πάλι να τρώμε 90, ακόμη και 80! Επίσης, σήμερα ζυγιστήκαμε και φτάσαμε αισίως τα 4055! Έστω και με όσο τρώμε (πήρε περίπου 200 γρ. από την προηγούμενη εβδομάδα). Να κάνω κάτι λες;;;;;;;;;;;;

Για την ποσότητα: δες μόνο τα τικεράκια μας. Εσείς είσαστε 2 μηνών και εμείς σε 7 μέρες κλείνουμε τον 4ο!!!!!! Πάνω από 120ml ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ. Και αν τις κάνω πιο συχνά γεύματα, πολύ απλά σε κάποια από αυτά θα φάει 10ml. Και αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο άλλος πλέον έφτασε τα 180ml και έχουν ήδη διαφορά ένα κιλό.

Και το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι; Οτι η μητέρα μου μου λέει ότι και εγώ έκανα τα ίδια σχέδια και χειρότερα σαν μωρό! Και όσο μου το λέει, τόσο εκνευρίζομαι! Είπαμε, θέλω η κόρη μου να μου μοιάζει, αλλά όχι σε αυτό :cry:

Και το άλλο... όσο βλέπω τις δοσολογίες που προτείνει το κουτί το γάλα και λέει στο βάρος της να κάνουμε 5 γευματα των 150, τόσο εκνευρίζομαι!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins νομιζω οτι εχεις ηδη δοκιμασει ο,τι θα μπορουσα να σκεφτω.η παιδιατρος τι σου λεει για την ποσοτητα που τρωει?

σας ειπα ποσο ειμαστε εμεις?

η μικρη 4830 και 58εκ

ο μικρος 5430 και 60εκ

age.png

Βρε κορίτσια και τα δικά μου φτάσανε το 1 κιλό διαφορά. Αν το παιδί θέλει να τρώει έτσι... Όταν κάποια στιγμή ρώτησα τον παιδίατρό μου, μου είπε ότι άλλα παιδιά τρώνε όλο το γεύμα τους και έχουν ένα άνετο πρόγραμμα και αλλα τρώνε μικρές ποσότητες και όποτε τους έρθει και απλά πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό!!! Πάντως agorakia λες ότι πήρε σε μια εβδομάδα 200γρ. Μια χαρά βάρος πήρε. Αυτό έχει σημασία!! Πρέπει να παίρνουν από 170-300γρ την εβδομάδα.

RKdwp3.png

Σε κάποιες περιπτώσεις οι παιδίατροι ξεκινάνε τις κρέμες, όπως ριζάλευρο και βανίλια, από τον 4ο.

Μπορεί να μην τους αρέσει το γάλα.

Γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση;

Αν όμως παίρνουν ικανοποιητικό βάρος δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Που να δεις μετά με τις κρέμες, να μην ανοίγουν τα άτιμα το στόμα και να το σφηνώνεις και εκεί που λες τα κατάφερα να κάνουν μια φτου κι όλο πάνω τους.

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια και τα δικά μου φτάσανε το 1 κιλό διαφορά. Αν το παιδί θέλει να τρώει έτσι...

Ο μεγάλος μου που γεννήθηκε και πιο βαρύς ήταν πάντα πάνω από τις καμπύλες ανάπτυξης. Ο μικρός ακολουθούσε με μισό ως ένα κιλά διαφορά.

Τώρα ο μεγάλος είναι 10.400 (ήταν 11 αλλά βγαίνοντας από το νοσοκομείο είχε χάσει) και ο μικρός είναι 13.500! Θηρίο σωστό σας λέω.

Α θα βάλω φωτό στο προφίλ μου από τα πρώτα μας γενέθλια.

Καλημέρα κορίτσια!! Τι παλιόκαιρος!! δεν στεγνωνει με τίποτα η μπουγάδα μου!!! Το καλοριφερ το δουλεω φουλ μπας και φύγει η παλιουγρασία αλλα και πάλι λίγα καταφέρνω!

καλημερα στις πιο απαιχτες μανουλες.και ομορφες επισης οπως αποδειχτηκε απο τις φωτο!

joy πολυ πρωινη σε βρισκω και με ανησυχιες!αυτο με τις μπουγαδες ειναι γεγονος.

το δικο μας προγραμμα σημερα εχει ποοοοολυ βολτα εκτος αν βρεξει πολυ και μας τα χαλασει.δεν δουλευει η μαμα μου και θα τα παρουμε και τα δυο και θα ξαμολυθουμε στους δρομους μεχρι τις 3 που ξεκιναω μαθηματα.

τι αλλα?

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

age.png

Που να πας με τον παλιοκαιρο! Μας τα χάλασε..απο το πρωί βρέχει εδώ,,, Οπως βλέπεις εμεις κάνουμε νυχτοκάματο...απο πρόγραμμα άλλο τίποτα.

Τα έχω ταίσει εντωμεταξύ και ο μπέμπης σκούζει συνεχώς! Του πεσε βαρύ το πεπόνι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...