Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Χαρουμενα μηνογεννέθλια στa Agorakia.

Witch, τι είναι αυτά τα περίεργα που λέει ο ντόκτορ; Κατ' αρχην σε συγχαίρω που τα καταφέρνεις τόσο καλά με το ταυτόχρονο τάισμα. Για τα βότανα να μας λές να μαθαίνουμε, καλό μας κάνει. Μόνο για μαγιά μη μου πεις τίποτα...

Μπράβο που έχετε κέφι και όρεξη να οργανώνετε ταξιδάκια. Εγώ προς το παρόν έχω κολλήσει με το google earth και έχω "επισκεφτεί" όλες τις πόλεις του κόσμου! Χρειαζόμαστε επειγόντως διακοπές.... Κάτι είχαμε πει όταν είμασταν όλες μέλλουσες ότι θα πηγαίναμε του χρόνου σε μια παραλία;

Jas, η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχα δοκιμάσει αυτά τα μπιμπεράκια. Δεν θα μου ξεφύγουν! Προς το παρόν όμως ξαναγύρισα στα παλιά μου γιατί με βολευαν στο κράτημα!

Nufi, θα δεις όταν θα φύγει η μαμά ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα όσο στην αρχή! Βέβαια, είναι και η δουλειά στη μέση...

Ολγα, νομίζω ότι για να της ανταποδώσεις της "φιλενάδας" την ευγένεια, θα πρέπει να της κάνεις και εσύ μια απροειδοποιητη επίσκεψη, κατά προτίμηση τις πρώτες πρωινες ώρες. Ετσι, για να μάθει :-P:razz::-P

Nunukaki, πως πάνε τα κουράγια; Η μπουμπού βλέπω παίρνει μια χαρά βάρος...

Joy, τελικά, το να είμαστε μόνοι η όχι στο σπίτι μας το επιβάλλουν τελικά τα παιδιά μας. Οτι και να λέμε όλες, τον τελευταίο λόγο τον έχουν αυτά!

Λιονταράκι, νομίζω ότι θα πάρω και εγώ σύντομα ένα μικρό καροτσάκι, γιατί πήγα σήμερα με το μπέμπη στο σ/μ και με πονάνε οι ώμοι μου από το μάρσιππο!

Ξεχασα τ'ιποτα; Α, ναι... σήμερα στο Σκλαβενίτη -30% στα πάμπερς!

Γράφαμε ταυτόχρονα, κουκλίτσα μου! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αχ βρε agorakia κριμα να ταλαιπωρειστε.εγω θα τολμησω να προτεινω κανα δυο για τους κολικους αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη οτι θα πιασουν γιατι εμεις την περναμε πολυ ελαφρια την ολη κατασταση.

να σου θυμησω οτι ειμαι των φυσικων μεθοδων πρωτα πρωτα και μετα των φαρμακων αν δεν γινεται τιποτα.απλα επειδη αν με αφησετε θα σας λεω συνεχεια για ματζουνια και δεν θελω να παρεξηγηθω ως κολλημενη δεν πολυμιλαω.αλλα ισως θες να δοκιμασεις κατι ακομη.

εγω δεν τους δινω σκετο χαμομηλι.χαμομηλι,τιλιο,γλυκανισο και μαραθοσπορο.1 φορα πριν τον υπνο και αλλη μια στη διαρκεια της ημερας.δεν το δινω χωριστα αλλα εκει μεσα διαλυω το γαλα. αλλα δεν θυμαμαι αν εσυ τους δινεις και ξενο ή οχι ουτε αν στα εχω ξαναπει.........:tongue:αν στα εχω ξαναπει σορυ αλλα θελω πολυ να βοηθησω και μακαρι να βρισκαμε τι χρειαζονται τα δικα σου ζουζουνια για να ειναι ηρεμα.

κατι ακομη που σκεφτηκα ειναι ο μαρσιπος.δεν φανταζεσαι πως ηρεμουν εκει μεσα.γκρινιαζουν τα πρωτα λεπτα και μετα εχουν ενα τοσο γαληνιο υφος που εγω νιωθω τυψεις που δεν τα βαζω πολυ συχνα!ηρεμουν τοσο που αν δεν τα βγαλω να φανε το ξεχνανε!ετσι κι αλλιως ο μαρσιπος ενδυκνειται για κολικους.

Μακάρι να τα κατάφερνα, κοριτσάκι μου! Δεν πίνουν χαμομήλι, ούτε για πλάκα (και μάλιστα χαμομήλι από τον κήπο της μαμάς στο χωριό)... Για τα άλλα λέω να μην δοκιμάσω, πιστεύω ότι θα έχουν την ίδια τύχη!

rPPrp3.png

jasmini αυριο πρεπει να δω τα δρομολογια και να κλεισω και δωματιο.και μετα...τα λεμε τηνο!!!

εδω κολλαει το ''οσοι πιστοι προσελθετε''!!!

και για να δω με ποια θα βρεθω μετα!γιατι δεν ειναι δυνατον να συναντηθουμε με το πλεον απιθανο ατομο(λογω αποστασης εννοω) και να μην βρεθουμε εμεις που ειμαστε στην αθηνα!!!

σας ειπα οτι κανω διατροφη...κλαψ.δεν περναω και πολυ καλα...πολυ θα ηθελα για πρωινο μια μπουγατσουλα:tongue:

χαχα... Ξέχασα να σας πω ότι το έχω ήδη πει στον καλό μου για το ταξίδι σας και μάλλον δεν θα μου χαλάσει το χατήρι (ελπίζω) και θα σας συναντήσουμε εκεί, για μία μέρα (με απώτερο προορισμό τη Σύρο, ένα από τα λατρεμένα μας νησιά, για να μην πω το πιο λατρεμένο!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακάρι να τα καταφέρουμε :):):):):):):):)

rPPrp3.png

καλημερα..

ζητω τη βοηθεια σας..

επειδη η συμβιωση με τη μαμα πλησιαζει στο τελος της ( εφτασε στα ορια της δηλ...), θα ηθελα tips απο οσες μενετε μονες με τα μωρα κ κλαινε ταυτοχρονα..

πως ικανοποιει κανεις δυο βρεφη που κλαινε ταυτοχρονα??

πως τα ταιζετε μαζι?

νομιζω οτι εμεινα παραπανω απ οσο επρεπε με τη μαμα στο σπιτι κ εχω χασει την αυτοπεποιθηση που ειχα οσον αφορα το να μεγαλωνω τα μωρα μου μονη μου..

Εγώ Nufitsa παραδίνομαι! Δεν τα έχω καταφέρει, όσο κι αν προσπάθησα. Μόνο για πολύ λίγες ώρες τα έχω καταφέρει να μείνω μόνη! Και έχω και τις δύο μαμάδες εδώ (τη μαμά σποραδικά, την πεθερά κάθε μέρα), ωστόσο έχω κι εγώ την ανάγκη να μείνω περισσότερο με τα παιδιά! Και δεν ξέρω πώς θα το μεθοδεύσω...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και μωράκια!!!

Πώς πάνε ταίσματα, ύπνοι, γελάκια??

Εμένα ο μικρός μου ο τσαχπίνης πάει να μου χαλάσει και τον άλλο να μου τον κάνει ξενύχτη κι αυτόν... αχ τι έχω να τραβήξω...

Αχ τι ακούω.. Agorakia!!!!! Τι ευχάριστο νέο!!!! Πολύ χάρηκα!!!!! Νομίζω ότι όλες χρειαζόμαστε να ξεφύγουμε λίγο. Ανυπομονώ για το μικρό μας ταξιδάκι και κυρίως για την συνάντηση.

Nufi μην αγχώνεσαι κοπέλα μου, θα ξανασυνηθίσεις να τα βγάζεις πέρα μόνη. Κι εγώ γι΄αυτό δεν ήθελα καμία βοήθεια από την αρχή με τα μωρά. Γιατί όταν μένεις μόνη τα χάνεις... Ίσως βοηθήσει ο μάρσιππος ή να βάλεις το ένα στο καρότσι, το πιό υπομονετικό και να το κουνάς με το πόδι μέχρι να ταίσεις το άλλο!!! Εμένα με βοήθησε πολύ αυτό.

Λοιπόν, σήμερα έκανα παστίτσιο και έστειλα στον άντρα μου, στον ένα κουμπάρο μου (που δουλεύει μαζί του), στον αδερφό μου, στην θεία μου...ανάρπαστο έγινε!!!! :)

RKdwp3.png

Και πως δεν σε πέτυχα;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σε ποιόν Σκλαβενίτη ήσουν;;;;;;;;;;;;; Εγώ σε αυτόν που έχει και ένα ακόμη parking απέναντί του (δεν θυμάμαι την οδό!). Είχα πάει κατά τις 12 και κάτι με 12.30!

rPPrp3.png

Πάω να ταΐσω! Εμένα είναι και οι δύο ανυπόμονοι! Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;; Το λέω, επειδή όλες ταΐζετε πρώτα τον περισσότερο ανυπόμονο!!!!!!! Εγώ πώς να επιλέξω;

rPPrp3.png

κοριτσια γεια σας!

δεν προλαβα να σας διαβασω ολες!

εμεις ειχαμε τρεχαματα σημερα.χτες παρατηρησα οτι το κατω βλεφαρο στο δεξι ματακι της μικρης εμπαινε προς τα μεσα.γυριζε δηλαδη μεσα στο ματι.της το ετριψα λιγο κ επανηλθε.μετα απο λιγο παλι τα ιδια.παιρνω την παιδιατρο κ της το παω.ειναι δυο γωνιες πιο πανω.μου λεω δεν θεωρω οτι ειναι κατι σοβαρο αλλα θα μιλησω με την παιδοοφθαλμιατρο.

με παιρνει λοιπον το πρωι κ μου λεει σε περιμενει η γιατρος στο πανεπιστημιακο.ποτε της λεω;

τωρα μου λεει!!!

ωραια κ την μεγαλη τι την κανω;;;;;

κ την πηρα μαζι!!!

αγχωθηκα παρα πολυ γιατι αλλο να πας βολτα κ αλλο στο νοσοκομειο με δυο παιδια.αλλα δεν γινοταν τιποτα ρε κοριτσια.

ευτυχως ολα πηγαν καλα.

το μωρο εχει κατι που λεγεται επιβλεφαρο.ειναι απο την κατασκευη του ματιου της ετσι.θα εχει φτιαξει μεχρι να χρονισει.δεν ειναι τιποτα σοβαρο κ ουτε φαινεται κ πολυ.

nufi θα σου πω λιγο αργοτερα πως τα κανω μονη μου αν κλαινε!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...