Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σου Joy! Το πρήξιμο κυρίως ειναι φαινόμενο στο 3ο τρίμηνο και θέλει άμεσα τσεκάρισμα η πίεση (έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει). Αλλά μπορεί να είναι κατακράτηση υγρών.

Είναι πολύ έντονο;

Με πίεση όποτε μετρίεμαι έχω 6,5-9 χαμηλή σχετικά. Τώρα η κατακράτηση είναι από φαγητά ή το παθαίνεις γενικά?? Ανέβηκα και ζυγαριά και ήταν +2!!! Δευτέρα θα πάρω τηλ την γυναικολόγο μήπως μου γράψει καμιά εξέταση.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Καλά να περάσετε σήμερα που ναι Κυριακή!!

Κορίτσια που είστε ήδη διδυμομάνες πείτε μου καμιά συνταγή για να κόψουν το βραδινό φαγητό τα μωρά! Είναι σχεδόν 3 μηνών και μου ξυπνάνε κάθε 3-4 ώρες όλη τη μέρα!!

Joy μου να το πεις στον γιατρό για το πριξιμο.Μου ειχε πει να εχω το νου μου και να του το πω αμεσως

Στελλιτσα μου τι κανουν οι αντρες σου?Εμεις το κοψαμε το βραδυνο αρκετα ευκολα.Οταν μου ξυπνουσαν γυρω στις 4 που ειχαν μαθει τα καθυστερουσα με την πιπιλα οσο μπορουσα και περναγε 1-1,5 ωρα.Αλλες φορες λιγο χαμομηλακι οταν δεν επιανε η πιπιλα.Τωρα τρωμε το τελευταιο γευμα 12 το βραδυ και το πρωτο πρωινο 8

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Joy μου να το πεις στον γιατρό για το πριξιμο.Μου ειχε πει να εχω το νου μου και να του το πω αμεσως

Στελλιτσα μου τι κανουν οι αντρες σου?Εμεις το κοψαμε το βραδυνο αρκετα ευκολα.Οταν μου ξυπνουσαν γυρω στις 4 που ειχαν μαθει τα καθυστερουσα με την πιπιλα οσο μπορουσα και περναγε 1-1,5 ωρα.Αλλες φορες λιγο χαμομηλακι οταν δεν επιανε η πιπιλα.Τωρα τρωμε το τελευταιο γευμα 12 το βραδυ και το πρωτο πρωινο 8

Oλγίτσα 12-8?? τέλεια!!! Μπράβο!!

Εμένα χτες 11-5 τους καθυστέρησα αρκετά με την πιπίλα. Σκέφτομαι να τους δώσω και χαμομηλάκι αλλά φοβάμαι μήπως ο λαίμαργός μου δεν χορταίνει και κλαίει περισσότερο!! Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε!:)) Άντε να μπει το καλοκαίρι να βάλουμε τα κοντομάνικά μας και τα ωραία παντελονάκια μας. Άσε που ο μπαμπάς μας μας πήρε και καλοκαιρινά φορμάκια του Παναθηναϊκού και απαιτεί να τα φοράμε:)))

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Σήμερα από το πρωί κάνω δουλειές!

Καλημέρα :P

Μετά από ένα σαββατοκύριακό που έσπασα τη δίαιτα προσπαθώ να επάνέλθω!!!!

Joy, τι έγινε με το πρήξιμο; πήρες το γιατρό; και γιατί καλό μου κάνεις τόσες δουλειές... μήπως σε έχει πιάσει το σύνδρομο του καθαρισμού της φωλιάς (αυτό που λένε για τις εγκυούλες ότι τους πιάνει όταν ερχονται τα μωράκια τους);:rolleyes:

Εμένα πάλι με έχει πιάσει για άλλη μιά φορά η καταναλωτική μανία μου!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και μία ερώτηση γενικού περιεχομένου... τι κάνουμε με τα βλαστοκύτταρα; Οι ήδη διδυμομαμάδες τι κάνατε; Η μέλλουσες τι προγραμματίζετε;

Είδα ότι το θέμα είχε ξανασυζητηθεί και παλιότερα όταν οι ήδη ήταν ακόμα εγκυούλες) , αλλά δεν έχω καταλήξει... από τη μιά το κόστος μου φαίνεται υπέρογκο για 2 παιδιά, από την άλλη αν τύχει πάλι κάτι; Μήπως κάποια χρησιμοποίησε τη δημόσια τράπεζα; Αχ, πείτε μου....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και μία ερώτηση γενικού περιεχομένου... τι κάνουμε με τα βλαστοκύτταρα; Οι ήδη διδυμομαμάδες τι κάνατε; Η μέλλουσες τι προγραμματίζετε;

Είδα ότι το θέμα είχε ξανασυζητηθεί και παλιότερα όταν οι ήδη ήταν ακόμα εγκυούλες) , αλλά δεν έχω καταλήξει... από τη μιά το κόστος μου φαίνεται υπέρογκο για 2 παιδιά, από την άλλη αν τύχει πάλι κάτι; Μήπως κάποια χρησιμοποίησε τη δημόσια τράπεζα; Αχ, πείτε μου....

twins2010 δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά όταν ρώτησα τον γιατρό μου που είπε να μην τα κρατήσω και ότι αν θέλω να τα δώσω σε Δημόσια Τράπεζα. Όντως το κόστος είναι πολύ μεγάλο για 2 παιδιά αν εξαιρέσεις και τα χρήματα που θέλει ο γιατρός για την γέννα και η κλινική!:))

Στελλιτσα και γω θελω φορμακια και πιπιλες του παναθηναικού:mrgreen::mrgreen:Θα παω μια απο αυτες τις μερες να παρω:P

twins μου ουτε εγω τα κρατησα.Η ξαδερφη μου που ειναι γιατρός μου ειπε πεταμενα λεφτα ειναι.Δεν κανουν τιποτα.Και οταν ρωτησα στο μαιευτηριο για δημοσια τραπεζα μου ειπαν οτι επρεπε να κανονισω με την τραπεζα και οτι εκεινοι δεν μπορουν:twisted:

Τελος παντων αυτο που μου ειπε η ξαδερφη μου δεν ειναι απαραιτητα και το σωστο.Ρωτα και τον γιατρό σου και παρε μια αποφαση με τον αντρουλη σου

αα Στελλιτσα τελικα ποσα εδωσες στον γιατρό??????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Τι κάνετε? Καλη εβδομάδα σε όλες.

Twins κι εγώ πολύ προβληματίζομαι με το θέμα των βλαστοκυττάρων. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχεις ρωτήσει σε ιδιωτική τράπεζα τι ζητάνε? Κάνουν καμία προσφορά όταν είναι δύο παιδιά άραγε? Δεν ξέρω δεν ξέρω. Γνωρίζει καμία άλλη κοπέλα τίποτα? Στην δημόσια δεν πληρώνουμε τίποτα ? Στο μεταξύ ο καιρός περνάει και δεν έχω αποφασίσει ακόμη και ψιλοαγχώνομαι και με αυτό. Με τα λεφτά δηλαδή που θα χρειαστούν και για αυτό.

Γιατί την χάλασες την διαιτούλα ? Τι παγαποντιά έκανες? Χι χι χι χι χι........

Δεν πειράζει. Θα την συνεχίσεις κανονικά. :tongue: Χρειάζονται και μερικές ζαβολίτσες.

Διαφημίσεις

Για τα βλαστοκύτταρα: Δεν έχω ρωτήσει κάπου συγκεκριμένα, κοίταζα μόνο αυτά που έλεγαν τα κορίτσια στο διδυμο-θέμα του parents. Απ' ότι κατάλαβα, κάποιες τράπεζες κάνουν έκπτωση για δίδυμα, κάποιες όχι. Η ξαδέρφη μου που πήγε σε ιδιωτική πλήρωσε περίπου 2000 ευρώ πριν τρία χρόνια. Η δημοσια, απ' ότι κατάλαβα δεν είναι εντελώς τζάμπα, αλλά είναι ψύγμα του ποσού αυτού. Απλά, αν κατάλαβα καλά, πρέπει να κλείσεις κάποιο ραντεβού για να το συζητήσεις και δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρω.

Αυτό το 4.500 το έχω ξανακούσει για αμοιβη γιατρού για δίδυμα. Και αν έχω ακούσει σωστά, στα ιδιωτικά μαιευτήρια, η τιμή του γιατρού είναι ίση με την τιμή δωματίου, δηλαδή αν τα νπσήλεια κοστίζουν 4500 τόσο είναι και ο γιατρός. Ισχύει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Για τα βλαστοκύτταρα: Δεν έχω ρωτήσει κάπου συγκεκριμένα, κοίταζα μόνο αυτά που έλεγαν τα κορίτσια στο διδυμο-θέμα του parents. Απ' ότι κατάλαβα, κάποιες τράπεζες κάνουν έκπτωση για δίδυμα, κάποιες όχι. Η ξαδέρφη μου που πήγε σε ιδιωτική πλήρωσε περίπου 2000 ευρώ πριν τρία χρόνια. Η δημοσια, απ' ότι κατάλαβα δεν είναι εντελώς τζάμπα, αλλά είναι ψύγμα του ποσού αυτού. Απλά, αν κατάλαβα καλά, πρέπει να κλείσεις κάποιο ραντεβού για να το συζητήσεις και δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρω.

Αυτό το 4.500 το έχω ξανακούσει για αμοιβη γιατρού για δίδυμα. Και αν έχω ακούσει σωστά, στα ιδιωτικά μαιευτήρια, η τιμή του γιατρού είναι ίση με την τιμή δωματίου, δηλαδή αν τα νπσήλεια κοστίζουν 4500 τόσο είναι και ο γιατρός. Ισχύει;

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες για την αμοιβή του γιατρού πάντως η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι αυτό κάνουν . Ζητάνε ότι παίρνει και το μαιευτήριο. Τι να πω? Σκέφτεσαι δηλαδή να μην τα κρατήσεις τα βλαστοκύτταρα?

Α δεν μου είπες τι ψώνισες. Για λέγε για λέγε:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...