Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

και να ειχα δυο μονα δεν θα τα επαιρνα.εκει που δεν θα χωρας με το διπλο δεν θα χωρας ουτε και με τα δυο μονα (ταβερνα μαγαζι κτλ).το μονο σου προβλημα ειναι η εισοδος αλλα αν θυμαμαι καλα εχουμε το ιδιο το οποιο μπορεις να το κλεισεις για να περασεις απο καπου.και παιζει και το αλλο.θα παρετε αυτοκινητο?εμεις μαλλον οχι και δεν γινεται να κουβαλαμε στα χερια για να κατεβουμε απο το καραβι και απο ενα καροτσι και απο ενα παιδι και τα πραγματα.

age.png

Διαφημίσεις

α επισης θα παρω μαζι μου τον μαρσιπο κι οπου δυσκολευτω θα εχω το ενα στο μαρσιπο και το αλλο αγκαλια.

ασε που θα ψοφησεις στο γελιο αν με δεις με τον μαρσιπο γιατι δεν εχω μαθει ακομα να τον χρησιμοποιω και κανω ο.τι να ναι!

age.png

και να ειχα δυο μονα δεν θα τα επαιρνα.εκει που δεν θα χωρας με το διπλο δεν θα χωρας ουτε και με τα δυο μονα (ταβερνα μαγαζι κτλ).το μονο σου προβλημα ειναι η εισοδος αλλα αν θυμαμαι καλα εχουμε το ιδιο το οποιο μπορεις να το κλεισεις για να περασεις απο καπου.και παιζει και το αλλο.θα παρετε αυτοκινητο?εμεις μαλλον οχι και δεν γινεται να κουβαλαμε στα χερια για να κατεβουμε απο το καραβι και απο ενα καροτσι και απο ενα παιδι και τα πραγματα.

Το silver cross έχεις κι εσύ ε? Η αλήθεια είναι πως κλείσιμο και τέτοια τα κάνει ο άντρας μου και δεν έχω μάθει ακόμα να το χειρίζομαι. Μάλλον θα πρέπει να εξασκηθώ. Εμένα δυστυχώς ο άντρας μου δεν θα μπορέσει να έρθει λόγω δουλειάς κι ετσι θα πάω με την μάνα μου και την αδερφή μου. Για την ακρίβεια είναι οργανωμένη εκδρομή κι έτσι θα είναι πολύς κόσμος. Χαχαχα όλη η Ρόδος...χαχαχαχα :?:?:?:?

RKdwp3.png

α επισης θα παρω μαζι μου τον μαρσιπο κι οπου δυσκολευτω θα εχω το ενα στο μαρσιπο και το αλλο αγκαλια.

ασε που θα ψοφησεις στο γελιο αν με δεις με τον μαρσιπο γιατι δεν εχω μαθει ακομα να τον χρησιμοποιω και κανω ο.τι να ναι!

Κι εγώ, ακόμα δεν τον χειρίζομαι τέλεια :rolleyes::rolleyes: τραβάω όλη την ώρα μια την μια μεριά μια την άλλη μέχρι να βολευτώ...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Θηλάζω ακόμα!! Ποτέ δεν βασ'ιστηκα στο πόσο έβγαζα από το θήλαστρο. Διεγείρεται διαφορετικά η άντληση όταν ερχόμαστε σε επαφή με το μωρό. Εσύ πόσες αντλήσεις κάνεις και πόσο βγάζεις? Έχει εδραιωθεί η γαλουχία? Βοηθάει όταν πχ έχεις το μωρό δίπλα σου και το χαιδεύεις και σκέφτεσαι ωκεανούς από γάλα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω αντλήσεις σχεδόν το έχω κόψει. Τα βάσω στο στήθος, και όχι σε κάθε γεύμα περισσότερο για παρηγοριά!! Δυστηχώς δε πήγε πολύ καλά...

καλημερα..

ζητω τη βοηθεια σας..

επειδη η συμβιωση με τη μαμα πλησιαζει στο τελος της ( εφτασε στα ορια της δηλ...), θα ηθελα tips απο οσες μενετε μονες με τα μωρα κ κλαινε ταυτοχρονα..

πως ικανοποιει κανεις δυο βρεφη που κλαινε ταυτοχρονα??

πως τα ταιζετε μαζι?

νομιζω οτι εμεινα παραπανω απ οσο επρεπε με τη μαμα στο σπιτι κ εχω χασει την αυτοπεποιθηση που ειχα οσον αφορα το να μεγαλωνω τα μωρα μου μονη μου..

33E7p2.png

εγω πιστευω οτι θα τα καταφερεις μια χαρα απλα ειναι αυτο που λες οτι μαλλον βασιστηκες πολυ στη μαμα σου και τωρα δεν εχεις την αυτοπεποιθηση που ειχες.

πρωτα πρωτα θα μπορουσες να κανεις αυτο που λεει η twins με το σεσουαρ για να τα ταιζεις ενα ενα.

θα μπορουσες να τα ταιζεις στα ρηλαξ η στο καροτσι.

εγω παλι τα ταιζω μαζι και εχει τυχει και με το ενα χερι οταν γερνουν προς την ιδια μερια!!!θα σου στειλω πμ το πως γιατι το εχω γραψει ηδη και βαριεμαι να το ξαναγραψω!:tongue:τωρα πλεον τα ταιζω μαζι με διαφορους τροπους.οπως τυχει γιατι μπορει να μην πεινασουν μαζι και να πεινασει το ενα στην πορεια.τοτε λοιπον εχω ηδη το ενα αγκαλια και το ταιζω και αν αρχισει να κλαιει και το αλλο το φερνω κοντα στο ποδι μου (παραλληλα) και του βαζω το μπιμπερο.με το μικρο μου δαχτυλο της πιεζω το κεφαλακι να βρει κοντρα στο ποδι μου για να ειναι στην ευθεια.βασικη προυποθεση οταν ταιζω το ενα εχω ηδη και το δευτερο μπιμπερο διπλα μου για να μην καθυστερω και ολα αυτα γινονται στο κρεββατι μου η στον καναπε.

ειναι μεχρι να παρεις τα πανω σου.εγω πλεον μπορω να εχω αγκαλια στο ενα χερι το μωρο,να του κραταω το μπιμπερο με το ιδιο χερι και να ετοιμαζω το γαλα για το αλλο.βεβαια αν με δεις θα ψοφησεις στο γελιο γιατι κανω τον πελεκανο βοηθωντας με το ποδι!!!μιλαμε για σκηνες απειρου καλους!

age.png

ακροβατικα!!!!!!!!!!!

μπραβο μικρη μου!!

ετσι ειναι,εμεινε παραπανω κ βασιστηκα πανω της..

κ θυμαμαι ποσο περηφανη ενιωθα οταν τα φροντιζα μονη μου..!

ομως τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολα γιατι γκρινιαζουν περισσοτερο,θελουν πιο πολλες αγκαλιες κτλ,ενω παλια κυριως κοιμοντουσαν κ τα ξυπνουσα εγω για ταισμα.

πρεπει να ανακτησω τη χαμενη ικανοτητα!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μολις διαβασα κ τα του γιατρου witcaki..

περαστικουλια ρε..

να σου περασει γρηγορα, δε θελουμε να ξαναπασχολησουν καμια πονακια στην κοιλια για πολυ καιρο! ειχαμε παθει κ ενα overdose με κοιλοπονοανησυχιες τοσους μηνες,ε..?

ας χαλαρωσουμε τωρα

33E7p2.png

Εγω πάντα εχω βοήθεια...σχεδον πελαγώνω μόνη μου. Τώρα έψ το μπέμπη στο στήθος. Αν κλάψει η μπέμπα?? αντε να πάω..αλλά αν πεινάει δεν μπορώ.

εγω το πήρα απόφαση οτι θέλω βοήθεια. Γιατι δε θελω να τα αφήνω και να κλαίνε

Καλησπέρα!!!!

Χαρουμενα μηνογεννέθλια στa Agorakia.

Witch, τι είναι αυτά τα περίεργα που λέει ο ντόκτορ; Κατ' αρχην σε συγχαίρω που τα καταφέρνεις τόσο καλά με το ταυτόχρονο τάισμα. Για τα βότανα να μας λές να μαθαίνουμε, καλό μας κάνει. Μόνο για μαγιά μη μου πεις τίποτα...

Μπράβο που έχετε κέφι και όρεξη να οργανώνετε ταξιδάκια. Εγώ προς το παρόν έχω κολλήσει με το google earth και έχω "επισκεφτεί" όλες τις πόλεις του κόσμου! Χρειαζόμαστε επειγόντως διακοπές.... Κάτι είχαμε πει όταν είμασταν όλες μέλλουσες ότι θα πηγαίναμε του χρόνου σε μια παραλία;

Jas, η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχα δοκιμάσει αυτά τα μπιμπεράκια. Δεν θα μου ξεφύγουν! Προς το παρόν όμως ξαναγύρισα στα παλιά μου γιατί με βολευαν στο κράτημα!

Nufi, θα δεις όταν θα φύγει η μαμά ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα όσο στην αρχή! Βέβαια, είναι και η δουλειά στη μέση...

Ολγα, νομίζω ότι για να της ανταποδώσεις της "φιλενάδας" την ευγένεια, θα πρέπει να της κάνεις και εσύ μια απροειδοποιητη επίσκεψη, κατά προτίμηση τις πρώτες πρωινες ώρες. Ετσι, για να μάθει :-P:razz::-P

Nunukaki, πως πάνε τα κουράγια; Η μπουμπού βλέπω παίρνει μια χαρά βάρος...

Joy, τελικά, το να είμαστε μόνοι η όχι στο σπίτι μας το επιβάλλουν τελικά τα παιδιά μας. Οτι και να λέμε όλες, τον τελευταίο λόγο τον έχουν αυτά!

Λιονταράκι, νομίζω ότι θα πάρω και εγώ σύντομα ένα μικρό καροτσάκι, γιατί πήγα σήμερα με το μπέμπη στο σ/μ και με πονάνε οι ώμοι μου από το μάρσιππο!

Ξεχασα τ'ιποτα; Α, ναι... σήμερα στο Σκλαβενίτη -30% στα πάμπερς!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...