Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κι από μένα κοριτσάκια!!!

Που είναι η εποχή που λιώναμε στον ύπνο σε σημείο βαρεμάρας οεο??

Witch περιμένουμε νέα!! Στο δίμηνο πάμε για εξέταση στο γυναικολόγο ε?

κατά τ άλλα καλά εμείς, την παλεύουμε, προσπαθώ να τα βγάλω πέρα μόνη μου όσο μπορώ γιατί μου σπάνε λίγο τα νεύρα μαμά και πεθερά, δε μπορώ να τις έχω όλη μέρα. Θέλω την ησυχία μου!!

Όλγα η τύπισσα είναι ζουρλή, μην ασχολείσαι! Η Γιώτα ρε κορίτσια αλήθεια που είναι?

Ζύγισα και τη μπουμπού χτες πήρε 195 γρ σε μια εβδομάδα, είναι καλά έτσι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας πρωην εγκυουλες!μαλλον καταφερα να μας ξαναμαζωξω!χα!:tongue:

η μητρα ειναι λεει που ποναει και ο πονος που εχω λεει θα υποχωρησει σιγουρα στο εξαμηνο!excuse me?examino legontas?!

αχ βαχ.να βαλω λεει voltaren υποθετα για 3 ημερες.εγω εκει πισω δεν ξαναβαζω τιποτα!ο,τι βαλανε βαλανε(στο μαιευτηριο εννοω).

το θεμα ειναι οτι σε καποιες φασεις ποναω τοσο που διπλωνομαι απο τον πονο και πρεπει να σταματησω στην ακρη με το αυτοκινητο.

και δεν μπορω να παω και pilates.(ο καθενας με τον πονο του)

καναμε και εμβολιο σημερα.προς το παρον καλα.λιγη γκρινια μονο.

age.png

agorakia απ οτι καταλαβα μαλλον το τικερακι μου μετραει μονο μηνες κι εβδομαδες.

α ρε ολγα.αν εχεις τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους εχθρους!

ρε κοριτσια ποναει καμια αλλη?εγω φοβηθηκα γιατι μου θυμησε πονους ενδομητριωσης

age.png

witch είπε:
agorakia απ οτι καταλαβα μαλλον το τικερακι μου μετραει μονο μηνες κι εβδομαδες.

α ρε ολγα.αν εχεις τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους εχθρους!

ρε κοριτσια ποναει καμια αλλη?εγω φοβηθηκα γιατι μου θυμησε πονους ενδομητριωσης

Κουκλίτσα μου, όλα καλά τελικά. Θα περάσουν όλα, αφού είναι η μήτρα, πρόκειται για ενοχλήσεις ρουτίνας, απ' ό,τι καταλαβαίνω! Σήμερα ήταν η μέρα του γυναικολόγου, ε; :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πίνω μια γκαζόζα και περιμένω να πάει 12 για να ταΐσω.

Jasminaki μου, ναι... Πώς περνάει ο καιρός! Αύριο γινόμαστε 2 μηνών :) Πότε ήταν που λέγαμε τι να βάλουμε στη βαλίτσα του μαιευτηρίου...

Olgaki, γράψε την κλάραμπελ εκεί που ξέρουμε όλοι, για να μην τα λέω και βγάλω το κακό το όνομα! Κουμάντο στο σπίτι σου κάνεις μόνο εσύ. Άστους να κουρεύονται! Εγώ αυτό κάνω, αν και όλο σπόντες ακούω "ε, τι να κάνουμε; εδώ, περιμένουμε να δώσεις το ok, για να δούμε τα παιδιά..." αλλά εμένα το αυτί μου δεν ιδρώνει. Δεν είμαι για επισκέψεις. Σήμερα ο μεγάλος κόντεψε να μου μείνει από το κλάμα. Κάθε απόγευμα ζούμε κι εμείς το μικρό μας δράμα. Πώς να έρθει κόσμος στο σπίτι; Εγώ να τρέχω πανικόβλητη με τους βρωμοκολικούς και οι άλλοι να πίνουν καφέ;;;;; Τελικά το σιροπάκι σ' εμάς δεν δούλεψε με το τρεις φορές την ημέρα :( Από την Πέμπτη του το δίνω έτσι, αλλά από προχθές βλέπω ότι δεν υπάρχει σωτηρία :( Θα ξαναγυρίσω στο "επί πόνου"!

rPPrp3.png

αχ βρε agorakia κριμα να ταλαιπωρειστε.εγω θα τολμησω να προτεινω κανα δυο για τους κολικους αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη οτι θα πιασουν γιατι εμεις την περναμε πολυ ελαφρια την ολη κατασταση.

να σου θυμησω οτι ειμαι των φυσικων μεθοδων πρωτα πρωτα και μετα των φαρμακων αν δεν γινεται τιποτα.απλα επειδη αν με αφησετε θα σας λεω συνεχεια για ματζουνια και δεν θελω να παρεξηγηθω ως κολλημενη δεν πολυμιλαω.αλλα ισως θες να δοκιμασεις κατι ακομη.

εγω δεν τους δινω σκετο χαμομηλι.χαμομηλι,τιλιο,γλυκανισο και μαραθοσπορο.1 φορα πριν τον υπνο και αλλη μια στη διαρκεια της ημερας.δεν το δινω χωριστα αλλα εκει μεσα διαλυω το γαλα. αλλα δεν θυμαμαι αν εσυ τους δινεις και ξενο ή οχι ουτε αν στα εχω ξαναπει.........:tongue:αν στα εχω ξαναπει σορυ αλλα θελω πολυ να βοηθησω και μακαρι να βρισκαμε τι χρειαζονται τα δικα σου ζουζουνια για να ειναι ηρεμα.

κατι ακομη που σκεφτηκα ειναι ο μαρσιπος.δεν φανταζεσαι πως ηρεμουν εκει μεσα.γκρινιαζουν τα πρωτα λεπτα και μετα εχουν ενα τοσο γαληνιο υφος που εγω νιωθω τυψεις που δεν τα βαζω πολυ συχνα!ηρεμουν τοσο που αν δεν τα βγαλω να φανε το ξεχνανε!ετσι κι αλλιως ο μαρσιπος ενδυκνειται για κολικους.

age.png

Witch επιτέλους επέστρεψες. Τελικά δεν ήταν τίποτα ε? Πόνοι κι εμένα με πιάνουν ώρες ώρες αλλά πιό πολύ ήταν τον πρώτο με δεύτερο μήνα. Εμένα με πιάνει και ένας πόνος κάποιες φορές που νομίζω ότι ξαναζώ την νάρκωση. Δηλαδή ένα ξαφνικό τρίπημα χαμηλά στην σπονδυλική στήλη και ένα κάψιμο σαν να περνάει υγρό μέσα. Ποναει πολύ όταν το νιώθω και τρίβω έντονα το σημείο μέχρι να περάσει. Φρικτό!!!

Agorakia, δοκίμασες apotel για τους κολικούς? Εγώ όταν βλέπω οτι δεν ηρεμούν αυτό δίνω και ησυχάζουν. Και μιας και πέρασε η ώρα.....Χαρούμενα διμηνογενέθλια!!!!!

RKdwp3.png

jasmini αυριο πρεπει να δω τα δρομολογια και να κλεισω και δωματιο.και μετα...τα λεμε τηνο!!!

εδω κολλαει το ''οσοι πιστοι προσελθετε''!!!

και για να δω με ποια θα βρεθω μετα!γιατι δεν ειναι δυνατον να συναντηθουμε με το πλεον απιθανο ατομο(λογω αποστασης εννοω) και να μην βρεθουμε εμεις που ειμαστε στην αθηνα!!!

σας ειπα οτι κανω διατροφη...κλαψ.δεν περναω και πολυ καλα...πολυ θα ηθελα για πρωινο μια μπουγατσουλα:tongue:

age.png

Witch μου εσύ είσαι μαγισσούλα γι' αυτό τα καταφέρνεις με τα ματζούνια. :) :) Πάντως πράγματι για το γλυκάνισο και για τον μαραθόσπορο ξέρω κι εγώ ότι βοηθάνε πολύ στους κολικούς. Και το κίντερτε περιέχει αλλά ίσως τα φυσικά βότανα να λειτουργούν καλύτερα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

witch είπε:
jasmini αυριο πρεπει να δω τα δρομολογια και να κλεισω και δωματιο.και μετα...τα λεμε τηνο!!!

εδω κολλαει το ''οσοι πιστοι προσελθετε''!!!

και για να δω με ποια θα βρεθω μετα!γιατι δεν ειναι δυνατον να συναντηθουμε με το πλεον απιθανο ατομο(λογω αποστασης εννοω) και να μην βρεθουμε εμεις που ειμαστε στην αθηνα!!!

σας ειπα οτι κανω διατροφη...κλαψ.δεν περναω και πολυ καλα...πολυ θα ηθελα για πρωινο μια μπουγατσουλα:tongue:

Αχ τι ωραία, πολύ χαίρομαι. :P:p:p:pΕμείς κλείσαμε ένα ξενοδοχείο που μου είπαν είναι ακριβώς απέναντι από την εκκλησία. Να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα για να βρεθούμε.

Καλά, πράγματι έχει πολύ πλάκα που η πρώτη συνάντηση θα γίνει μοιράζοντας κατά κάποιο τρόπο την απόσταση!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Jasmini είπε:
Witch επιτέλους επέστρεψες. Τελικά δεν ήταν τίποτα ε? Πόνοι κι εμένα με πιάνουν ώρες ώρες αλλά πιό πολύ ήταν τον πρώτο με δεύτερο μήνα. Εμένα με πιάνει και ένας πόνος κάποιες φορές που νομίζω ότι ξαναζώ την νάρκωση. Δηλαδή ένα ξαφνικό τρίπημα χαμηλά στην σπονδυλική στήλη και ένα κάψιμο σαν να περνάει υγρό μέσα. Ποναει πολύ όταν το νιώθω και τρίβω έντονα το σημείο μέχρι να περάσει. Φρικτό!!!

Agorakia, δοκίμασες apotel για τους κολικούς? Εγώ όταν βλέπω οτι δεν ηρεμούν αυτό δίνω και ησυχάζουν. Και μιας και πέρασε η ώρα.....Χαρούμενα διμηνογενέθλια!!!!!

ανατριχιαστικο ακουγεται αυτο με τη ναρκωση...ψιλοπονακια κι ενα τυπου μουδιασμα το εχω.αλλα αυτο ηταν διαφορετικο και δεν θα αντεχα κι αλλη λαπαροσκοπηση...δεν παιρνω και τα αντισυλληπτικα σαν θεραπεια οπως πριν και φοβηθηκα.

αλλο πονεμενο θεμα για μενα τουλαχιστον.μεθοδος αντισυλληψης.τρεμει το φυλλοκαρδι μου καθε φορα με την πασιγνωστη μεθοδο γιατι εχω στο μυαλο μου παντα το χειροτερο σεναριο του οτι θα πεσω στο ποσοστο το ατυχο...

age.png

Αααα να σε ρωτήσω γιατί έχω προβληματιστεί. Θα πάρεις το διδυμοκάροτσο? Σκεφτομαι να πάρω αυτό ή να πάρω δύο μονά μπαστούνια?? Μήπως το διπλό δεν χωράει να περάσει από πουθενά και έχω θέμα...

RKdwp3.png

Jasmini είπε:
Αχ τι ωραία, πολύ χαίρομαι. :P:p:p:pΕμείς κλείσαμε ένα ξενοδοχείο που μου είπαν είναι ακριβώς απέναντι από την εκκλησία. Να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα για να βρεθούμε.

Καλά, πράγματι έχει πολύ πλάκα που η πρώτη συνάντηση θα γίνει μοιράζοντας κατά κάποιο τρόπο την απόσταση!!! :P:p:p:p

ρε γμτ ξενοδοχειο εχω βρει αλλα σκεφτομαι μηπως πρεπει να κλεισω δωματιο για να εχει κουζινακι να μπορω να αποστειρωσω.εσυ τελικα δεν θα αποστειρωσεις?εχω στο μυαλο μου κατι δωματια που εχω ξαναμεινει αλλα δεν τους εχω βρει στο τηλ.εχεις κανονισει να σου παρεχουν και κρεββατακι?που θα τα κοιμησεις?

age.png

witch είπε:
ρε γμτ ξενοδοχειο εχω βρει αλλα σκεφτομαι μηπως πρεπει να κλεισω δωματιο για να εχει κουζινακι να μπορω να αποστειρωσω.εσυ τελικα δεν θα αποστειρωσεις?εχω στο μυαλο μου κατι δωματια που εχω ξαναμεινει αλλα δεν τους εχω βρει στο τηλ.εχεις κανονισει να σου παρεχουν και κρεββατακι?που θα τα κοιμησεις?

Ναι ζήτησα να έχουν κρεβατάκι και μου είπαν ότι θα έχει δύο. Βασικά, παρκοκρέβατα είναι αλλά καλά είναι. Για κουζινάκι θέλω να ρωτησω. Δεν θα πάρω αποστειρωτές και τέτοια. Αλλά πιστεύω αν έχουν κουζινάκι, θα μπορώ να βράσω για αποστείρωση καμιά πιπίλα ή μπιμπερό.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...