Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

witch γιατι θα πας γιατρο κοριτσακι? εισαι αρρωστουλα??

δεν σας ειπα οτι κατι δεν παει καλα?!μαλλον δεν θα το ειπα!με ποναει χαμηλα αριστερα η κοιλια μου σε συγκεκριμενο σημειο που ποναει και οταν το πιεζω εξωτερικα.ποναει τοσο που δεν μπορω να περπατησω κανονικα και δεν μπορω να σφιξω την κοιλια μου για να παρω αγκαλια τα παιδια.και παω γυναικολογο να δει μηπως παιζει καμια κυστη.

age.png

Διαφημίσεις

ωωω..περαστικα μωρε..μηπως ειναι κ καμια ερεθισμενη σκωλικοειδ.?καμια φορα ο πονος χτυπα αντανακλαστικα στα αριστερα..

ελπιζω να μην ειναι ομως! εκανες την εγχειρισουλα σου για φετος!

33E7p2.png

Κοριτσάρες, τι κάνετε;;;; Καλημέρα, ή μάλλον καλησπέρα!

Εγώ σήμερα πήγα μέχρι τον γιατρό μου, για την καθιερωμένη εξέταση μετά τον τοκετό. Περιττό να σας πω ότι δεν με εξέτασε πλήρως... διότι τσίριξα!!!!!! :) Ακούγεται αστείο, αλλά είναι αλήθεια. Του είπα ότι θα δούμε τράχηλο αργότερα :)

Τα μωρά μου είχαν πάλι δύσκολη νύχτα, κυρίως ο μεγάλος μου, που υποφέρει από αυτούς τους παλιοκολικούς, τους σιχαμένους! Τώρα κοιμούνται...

Witchaki, καλή επιτυχία, κοριτσάκι μου! Όλα να πάνε καλά, που θα πάνε δηλαδή, αλλά είπαμε να επιστρέψουμε στις παλιές εποχές :) Μόλις προχθές, συμπτωματικά, διάβαζα παλιά μηνύματά μας και νοσταλγούσα κι εγώ τις εποχές της κοιλούμπας...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

witch περαστικα.μακαρι να μην ειναι τιποτα.

agorakia εχετε κολικους ε;εμενα ευτυχως δεν εκαναν καθολου κ δεν ξερω πως ειναι.αλλα φανταζομαι θα ειναι δυσκολο κ για τα μωρα κ για σας ομως

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Πάντως για το ταυτόχρονο τάισμα, εγώ είναι αδύνατον να το επιτύχω, αφού μου τρώνε πολύ άτσαλα και λαίμαργα και πνίγονται, οπότε δεν το ρισκάρω, τουλάχιστον όχι ακόμη!

Πράγματι, εσάς δεν γκανιάζουν από το κλάμα, όταν ταΐζετε το άλλο; Εμένα του μεγάλου (κλασικά εικονογραφημένα!) σχεδόν του κόβεται η ανάσα, για τόσο κλάμα μιλάμε! Μόλις ξυπνήσει πρέπει να έχει το μπιμπερό δίπλα του. Αν δεν το έχει μέσα στα επόμενα 2' σηκώνει τον κόσμο στο πόδι από το ουρλιαχτό και μετά τρώει 70 με 80 ml..... Τι να πω;

rPPrp3.png

κοριτσια αν και γινομαι γραφικη θα το ξαναπω.τα δικα μου τρωνε πολυ καλα και πολυ ηρεμα και τα ταιζω μια χαρα μαζι.μαλλον ομως ειμαι τυχερη γιατι καποια θυμαμαι (μαλλον τα δικα σου θυμαμαι nufi) τρωνε λαιμαργα και πνιγονται

Κι εγώ θα γίνω πάλι γραφική, βρε Witch, αλλά αύριο γινόμαστε κι εμείς 2 μηνών. Έχουμε μόνο μία εβδομάδα διαφορά;;;;; :)

rPPrp3.png

λιονταρακι μονη σου ολη μερα με τα μωρα?

κ οταν πεινανε ταυτοχρονα δεν κλαινε?

κ εγω ετσι ξεκινησα για κανα μηνα μονη..μια χαρα τα πηγαινα μεχρι που ηρθε η μαμα μου απο θεσ/νικη κ εκτοτε ειναι εδω..

μου βγηκε ολη η κουραση, κ ενιωσα οτι τη χρειαζομαι για περισσοτερο καιρο απ οτι υπολογιζα..

τωρα,αν δεν ειχα το αγχος του να θελουν μαζι γαλα κ αρα το ενα να κλαιει σπαρακτικα μεχρι να τελειωσω με το αλλο, θα εμενα παλι μονη μου..

αλλα δεν αντεχω να τα βλεπω να κλαινε ετσι..

Nufaki, είδες; Όλο λέμε πως τα καταφέρνουμε μια χαρά, έστω και με τις δυσκολίες, αλλά μόλις έρθει η μαμά γινόμαστε ανήμπορες, ε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Witchaki τι διαβάζω? τι έπαθες κοριτσάκι μου??? Κανόνισε γιατί τέλος του μήνα έχουμε εκδρομή!!! Περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!!

Ποιά άλλη θα έρθει Τήνο??? Πολύ χαίρομαι που θα κάνουμε διδυμοσυνάντηση!!!!!!

Agorakia η συμπεριφορά του γιού σου μου θυμίζει την συμπεριφορά του μελαχροινού του δικού μου. Με το που ξυπνήσει πρέπει απ΄ευθείας να του βάλω το βυζί στο στόμα για να μην ξεκινήσει το κλάμα χωρίς ανάσα :) Μεγαλώσανε και τα μικρούλια σου ε? Δύο μηνών φτάσανε :) :) :) Μα γιατί δεν άφησες τον γιατρό να σε εξετάσει καλά βρε κούκλα? Εμένα πάλι ήταν πολύ καλός, προσεκτικός, ίσα που ένιωσα κάποια ενόχληση.

Λιονταράκι είσαι από τις τυχερές μανούλες αφού δεν σου κάνανε κολικούς. Έχω τελικά την εντύπωση ότι με τα κοριτσάκια είναι ευκολότερα τα πράγματα. Θυμάμαι και την ξαδέρφη μου, οι κόρες της ήταν μαμ κακά και νάνι. Βλέπει τα δικά μου και λέει ... αααα ...εγώ δεν θα άντεχα με τίποτα!!

Twins πρόσεξα ότι στην έρευνά σου δεν συμπεριέλαβες ένα μπιμπερό το οποίο είχα δοκιμάσει εγώ και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό. Θα βρω πιο είναι στο νετ και θα σου πω. Εγώ σου είπα για το σεσουάρ...τίποτα....δεν τα συγκίνησε ιδιαίτερα!

Nufi μου γιατί δεν παλεύεις να τα βάλεις τα μωρά απ' ευθείας στο στήθος?? Να επιμείνεις λίγο παραπάνω?? Θα κουραστείς με το θήλαστρο και θα τα παρατήσεις κάποια στιγμή...

Όλγα μου τι σου κάνανε και έχεις νευράκια?? Αν το σκέφτεσαι για τρελάδικο, έλα στην Λέρο που είναι και κοντά μου, να σου κάνω και συχνά επισκέψεις!! (χιχιχιχι humor :) ) Τελικά ευτυχώς που έχουμε η μιά την άλλη και τα λέμε και ξεσπάμε.. Εγώ με τόσο καιρό που έμεινα στο σπίτι με τα μωρά..αν δεν είχα και εσάς θα είχα αρχίσει να μιλάω στον ευατό μου, στους τοίχους...

Το maraki όντως έχουμε καιρό να το ακούησουμε...που να βρίσκεται άραγε?? Τι να κάνει?? Ας είναι καλά!!

RKdwp3.png

Twins δες εδώ!! Εγώ τα πήρα από τα Jumbo και είναι και η ροή καλή για πηχτά γάλατα αλλά και έχει πολύ ωραία θηλή που την δέχεται εύκολα το μωρό και φυσικά είναι BPA free.

http://www.farmakeutikoskosmos.gr/article-k/mpimpero-mam-care-kata-ton-kolikon/4934

RKdwp3.png

λοιπον ακουστε τι μου κανανε και τα εχω παρει ασχημα!

Ο αντρας μου εχει ενα φιλο.Η γυναικα του λοιπον με παιρνει τηλεφωνο το πρωι και μου λεει "θα ερθω στις 6 το απογευμα"ετσι απλα.Της λεω οτι δεν μπορω γιατι εχω γυναικα να μου καθαρισει το σπιτι που ειναι ενα μπαχαλο τοσο καιρο που ελειπα.Και μου λεει δεν πειραζει θα ερθω στις 12.Για κατσε ρε κοπελια εχω 2 μωρα δεν θα μου επιβαλεις το προγραμμα σου στο σπιτι μου.Οποτε μπορω θα ερθεις.Ο βλακας ομως ντραπηκα και δεν ηξερα τι να πω.Το κλεινουμε λοιπον και με το που σκεφτηκα οτι θα ερθει με ενα 2χρονο διαολακο που εχει και εγω μονη μου, τα πηρα στο κρανιο και την πηρα τηλ. να της πω οτι θα την παρω για να ερθει γιατι η κατασταση ειναι περιεργη με τα μωρα.Παρεξηγηθηκε λοιπον,μου το εκλεισε και λιγο αργοτερα με πηρε με αποκρυψη να μου πει οτι ειμαι τρελη και θελω γιατρό

Φταιω αμα παω και την ξεμαλιασω??????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

λοιπον ακουστε τι μου κανανε και τα εχω παρει ασχημα!

Ο αντρας μου εχει ενα φιλο.Η γυναικα του λοιπον με παιρνει τηλεφωνο το πρωι και μου λεει "θα ερθω στις 6 το απογευμα"ετσι απλα.Της λεω οτι δεν μπορω γιατι εχω γυναικα να μου καθαρισει το σπιτι που ειναι ενα μπαχαλο τοσο καιρο που ελειπα.Και μου λεει δεν πειραζει θα ερθω στις 12.Για κατσε ρε κοπελια εχω 2 μωρα δεν θα μου επιβαλεις το προγραμμα σου στο σπιτι μου.Οποτε μπορω θα ερθεις.Ο βλακας ομως ντραπηκα και δεν ηξερα τι να πω.Το κλεινουμε λοιπον και με το που σκεφτηκα οτι θα ερθει με ενα 2χρονο διαολακο που εχει και εγω μονη μου, τα πηρα στο κρανιο και την πηρα τηλ. να της πω οτι θα την παρω για να ερθει γιατι η κατασταση ειναι περιεργη με τα μωρα.Παρεξηγηθηκε λοιπον,μου το εκλεισε και λιγο αργοτερα με πηρε με αποκρυψη να μου πει οτι ειμαι τρελη και θελω γιατρό

Φταιω αμα παω και την ξεμαλιασω??????

Μμμμμ....ποιά είναι η τρελή δεν κατάλαβα :?:???::?:???: Μήπως πρέπει να την δει γιατρός την κοπέλα?? Με το δίκιο σου βρε Όλγα μου που φρίκαρες!! Μα αν είναι δυνατον, όταν έχεις μικρά παιδιά, ο κόσμος παίρνει και ρωτάει αν μπορεί να έρθει ή αν θα ενοχλήσει...πού είναι το περίεργο σε αυτό?? Εδώ εγώ όταν πάω επίσκεψη, πρώτα παίρνω και ρωτάω...άσχετα αν έχουν παιδιά ή όχι. Τι να πεις....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...