Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κερνάω, έλα να φάμε, να πιούμε και καφέ!!!! :P:p:p

Χμ... μη μου το πεις δευτερη φορά γιατί είμαι ικανή να το κάνω. Πεθαίνω για μια τυρόπιτα. Μπράβο όμως που βρίσκεις και χρόνο!

Τα τουινσάκια νυστάζουν πολύ σήμερα και δεν ξέρω γιατί. Φταίει το κρύο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Χμ... μη μου το πεις δευτερη φορά γιατί είμαι ικανή να το κάνω. Πεθαίνω για μια τυρόπιτα. Μπράβο όμως που βρίσκεις και χρόνο!

Τα τουινσάκια νυστάζουν πολύ σήμερα και δεν ξέρω γιατί. Φταίει το κρύο;

Αχ άσε για να την φτιάξω...με διαλείμματα γιατί ο μπαμπάς δεν έβλεπε τα μικρά που ήταν ξύπνια κι έτσι ξεκίνησα 9 η ώρα και τελείωσα στις 11.

Μάλλον λόγω του κρύου. Αν είναι και στα ζεστά τα twinsakia θα το ευχαριστιούνται!!:P:p

RKdwp3.png

καλημερα κ απο μας!

κ τα δικα μου πολυ υπνο σημερα.ξυπνησαν στις 7 μετα στις 11 κ παλι κοιμουνται.

αφου βαριεμαι!!!!εχω βαλει γεμιστα να γινονται κ βλεπω χαλαρα μενεγακη!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

γεια σας!!

μερες ειχα να μπω..

καλωσηθες παλι λιονταρακι, να χαιρεσαι τις κορουλες σου!

τι λεγατε?

για το βραδινο κ εμεις το παλευουμε, αλλα..

τρωμε το τελευταιο κατα τις 12 κ ξυπναμε 4 ο σπορος κ 5 η μικρη...

εγω βγαινω μονη βολτες με το καροτσακι,αλλα χαλαρα εδω γυρω στη γειτονια..να το παρω για ψωνια,σε υπηρεσιες κτλ ουτε λογος! αφου μολις σταματησει να κινειται το καροτσι,κλαινε!

ωραιες οι καρυδοπιτες,τυροπιτες κτλ!!!

εμενα μου εφτιαξε η μαμα μου το βραδυ κρεπουλες κ τις τσακισα με οτι μαρμελαδα μπορειτε να φαναταστειτε..

απο κιλα ομως δεν εχω θεμα. το αντιθετο μαλλον..ακομη 50,5 οσο κ αν τρωω..

αντλω γαλατακι ομως κ θηλαζω κ ενιοτε, οποτε δικαιολογειται μαλλον.

η κοιλια δεν ειναι φουσκωτη,αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει επανελθει ακομη..

με την εγαρσια τομη στους μυς λογω καισαρικης ειναι πολυ πιο δυσκολο να ξαναγινει οπως ηταν

33E7p2.png

λιονταρακι μονη σου ολη μερα με τα μωρα?

κ οταν πεινανε ταυτοχρονα δεν κλαινε?

κ εγω ετσι ξεκινησα για κανα μηνα μονη..μια χαρα τα πηγαινα μεχρι που ηρθε η μαμα μου απο θεσ/νικη κ εκτοτε ειναι εδω..

μου βγηκε ολη η κουραση, κ ενιωσα οτι τη χρειαζομαι για περισσοτερο καιρο απ οτι υπολογιζα..

τωρα,αν δεν ειχα το αγχος του να θελουν μαζι γαλα κ αρα το ενα να κλαιει σπαρακτικα μεχρι να τελειωσω με το αλλο, θα εμενα παλι μονη μου..

αλλα δεν αντεχω να τα βλεπω να κλαινε ετσι..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

joy εγω αντλω περιπου 50ml απο καθε μαστο.10λεπτα για καθενα.

βαρεθηκα κουραστηκα,αλλα συνεχιζω..

α! οσον αφορα τις βολτες με το διδυμοκαροτσο..

αυτο που μ αρεσει ειναι οτι νιωθω οπως οταν ημουν εγκυος. ολοι μου χαμογελουν,κ ασχετοι στο δρομο μου φερονται τοοοσο ευγενικα..! μου ειχε κακοφανει που το εχασα ολο αυτο μολις γεννησα..

οποτε λοιπον θελω να εισπραξω κοπλιμεντα (κ για τα παιδια μου αλλα κ για μενα:rolleyes:), η θελω να αισθανθω οτι ο κοσμος ειναι υπεροχος..τσουπ!ξεπορτισα!:P

33E7p2.png

ειμαι πολλες ωρες μονη μου με τα μωρα.ο αντρας μου ερχεται κατα τις εξι.

να σου πω ειναι πολυ λιγες οι φορες που κλαινε ταυτοχρονα κ οταν ετυχε εκανα το βουδα!!!!

καλα αυτο που γινεται με το καροτσι στο δρομο εχει πολυ πλακα οντως.

για να παω καπου κανω δυο ωρες αφου καθε ενα λεπτο με σταματανε να τα χαζεψουν!λες κ τι βλεπουν!!

καλα για μενα μην σας πω.ολοι χεσ....μοι με εχουν!!!ουτε καν σηκωνουν το κεφαλι να κοιταξουν τη μαμα!αφου κ το να σου ζησουν κοιτωντας τα μωρα το λενε!!!

παει η περιοδος της εγκυμοσυνης που ολοι κοιταγαν εμας!!!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

μα ποσο ισχυει αυτο το οτι εμας μας εχουν φτυσμενες πια!!!

η αληθεια ειναι οτι το κανουμε και μονες μας.θυμοσαστε πριν οταν καποια ηταν να παει στο γιατρο τι αγωνια ειχαμε και πως περιμεναμε νεα της?!ή οταν καποια δεν εμπαινε για μια ολοκληρη ημερα που την ψαχναμε πανικοβλητες?!

αχ ελατε να ξαναγινουμε ετσι!!!ελατε να ανησυχησουμε και να ψαξουμε giota olga maraki και οποια δεν βλεπουμε συχνα πια!!!και τον babas!!!!

και μπορω να σας δωσω και εναρξη!να με περιμενετε να γυρισω απο τον γιατρο σημερα να δουμε τι εχω!:tongue:κλαψ.χρειαζομαι αγαπη και προδερμ...ποναει η κοιλιτσα μου...

age.png

ειδα οτι με ζητησατε και δεν μπορουσα να μην ερθω!

Εχω πολλααααα νευρα με μια τρελη σημερα.Που επειδη της ειπα να μην ερθει την ωρα που ηθελε με πηρε και με εβρισε

Μεγαλη περιπτωσαρα!Θα σας πω μετα μολις μου περασουν τα νευρα και ο πανοκεφαλος απο τα νευρα και αυτος

Και σαν να μην μου εφτανε αυτο ειχα κατεβασει και εβλεπα desperate housewives και τσουπ κατι εγινε και σβιστηκανε!γκρρρρρρρρρρ

Και το κερασακι ειναι τα αξιολατρευτα μωρα μου που με εχουν τρελανει στην γκρινια!

Θελει καμια αλλη δωματιο στο Δαφνί?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ολγακι! χαιρομαι που σε βλεπω, κ ας εισαι στα κατω σου!

θα μας τα πεις..

witchaki δικιο εχεις..ωραια ημασταν..παλιες καλες εποχες..με τις ξαπλες μας,τις κοιλουμπες μας..τις αγωνιες μας..αχ,πως περασε ο καιρος!

ωστε κανεις το βουδα λιονταρακι,ε? δηλαδη ασχολεισαι μ αυτο που εχει σειρα κ το αλλο αναγκαστικα θα σε περιμενει,οποτε κ εισαι χαλαρη?

οι υπολοιπες πως το αντιματωπιζετε αυτο?

παλια κ εμενα δεν ξυπνουσαν μαζι για φαγητο, αλλα εδω κ λιγο καιρο..πολυ πολυ συχνα..

33E7p2.png

κοριτσια αν και γινομαι γραφικη θα το ξαναπω.τα δικα μου τρωνε πολυ καλα και πολυ ηρεμα και τα ταιζω μια χαρα μαζι.μαλλον ομως ειμαι τυχερη γιατι καποια θυμαμαι (μαλλον τα δικα σου θυμαμαι nufi) τρωνε λαιμαργα και πνιγονται

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...