Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

παντως να σου πω για μενα ηταν σωτηριο που βγαζω τα μωρα εξω μονη μου.

θα ειχα τρελαθει αλλιως.μωρε μεχρι κ στη λαικη σου λεω πηγα με το διδυμοκαροτσο!!!!

κ γω το μακ λαρεν εχω.αλλα ευτυχως χωραει στο ανσασερ κ βουρ εξω!!!!

η ραπτικη ειναι το χομπυ μου.με χαλαρωνει απιστευτα.εχω παει σε σχολη κ εχω πτυχιο.ειμαι μοδιστρα!!!!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Βρε Λιονταράκι, πως τις ξεχωρίζεις;

Witchaki, έχω και εγώ ένα θεματάκι για τα κιλά. Ανάλογα τι έχω μαγειρέψει, είτε έω ότι είμαι στο +2 είτε ότι τα έχασα όλα. Τώρα μάλιστα που με έπιασε γλυκομανία, θα πάω στο +100; Γιατί λες ότι η κοιλιά είναι χάλια;

Αγοράκια, Joy υπομονή.... αυτά θα αποφασίσουν πότε θα το κόψουν!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας, γειά σας!!!!

τι κάνετε? Λοιπόν, εμείς νομίζω πως στρώσαμε λίγο ή τουλάχιστον συνεχίζουμε προς το παρόν να κοιμόμαστε το βράδυ! Οπότε πλέον την μέρα δεν κοιμόμαστε πολύ.

Εχθές πήγαμε σε μια βάφτιση αλλά είχε πολύ κόσμο και πολλά πιτσιρίκια τα οποία ερχόντουσαν συνέχεια κοντά στα μωρά και θέλουν να τα πιάσουν στο πρόσωπο, στα χέρια...:evil: και με πιάσανε τα νεύρα μου!!! Αυτά είναι που δεν μου αρέσουνε, τουλάχιστον από ξένους ανθρώπους.

Μετά πήγαμε επίσκεψη στο σπίτι του κουνιάδου μου αλλά επειδή τα μωρά πεινάσανε φύγαμε για να τα ταίσω...βασικά, αφορμή ήτανε χιχιχιχιχι :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Λιονταράκι πολύ θα ήθελα να μάθω πώς τα καταφέρνεις να βγεις μόνη με δυό μωρά...κι εγώ θέλω, αλλά το ψιλοσκέφτομαι...

joy εγώ με το θήλαστρο συνήθως έβγαζα 50-60ml από κάθε μαστό αλλά στα καλύτερά μας έβγαζα και 100 από τον καθένα.

RKdwp3.png

Λιονταράκι πολύ θα ήθελα να μάθω πώς τα καταφέρνεις να βγεις μόνη με δυό μωρά...κι εγώ θέλω, αλλά το ψιλοσκέφτομαι...

joy εγώ με το θήλαστρο συνήθως έβγαζα 50-60ml από κάθε μαστό αλλά στα καλύτερά μας έβγαζα και 100 από τον καθένα.

Ποσο καιρό θήλασες?? συνεχίζεις ακόμα? αν εβγαζα εγώ τόσα θα ήμουν ευτυχισμένη!!

Βρε Λιονταράκι, πως τις ξεχωρίζεις;

Witchaki, έχω και εγώ ένα θεματάκι για τα κιλά. Ανάλογα τι έχω μαγειρέψει, είτε έω ότι είμαι στο +2 είτε ότι τα έχασα όλα. Τώρα μάλιστα που με έπιασε γλυκομανία, θα πάω στο +100; Γιατί λες ότι η κοιλιά είναι χάλια;

Αγοράκια, Joy υπομονή.... αυτά θα αποφασίσουν πότε θα το κόψουν!

ενω η κοιλια μου ειχε πεσει παααρα πολυ,επανηλθε!ενω σε ολο το σωμα ειμαι οπως πριν,στην κοιλια δεν κλεινει κανενα ρουχο.απο την ημερα που βγηκα απο το μαιευτηριο,ημουν +1.

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!:P Τι κάνετε κοριτσάκια;

Ως γνωστόν δεν έχω κανένα νεότερο. Μόνο ότι το μπιμπεροκυνηγητό απέδωσε και επιτέλους έχουμε σταθεροποιηθεί με αργές αυξητικές τάσεις.

Επίσης να μην ξεχάσω: είδα στο site του καρφουρ ότι σήμερα έχει -35% στα πάμπερς με την κάρτα καρφούρ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!! :P Πρώτη σήμερα ε? Αν και δεν μπορώ να πω ότι κοιμηθήκαμε αρκετά. Κοιμήθηκαν και οι δύο μετά τις 4.30πμ.

Ακολουθώντας εχθές, τα βήματα της twins, ασχολήθηκα κι εγώ με την μαγειρική :P:p Εφτιαξα μια τυρόπιτα και μια ζαμπονοτυρόπιτα!!! Η τυρόπιτα μου βγήκε καλύτερη μπορώ να πω!!!

Ποσο καιρό θήλασες?? συνεχίζεις ακόμα? αν εβγαζα εγώ τόσα θα ήμουν ευτυχισμένη!!

Θηλάζω ακόμα!! Ποτέ δεν βασ'ιστηκα στο πόσο έβγαζα από το θήλαστρο. Διεγείρεται διαφορετικά η άντληση όταν ερχόμαστε σε επαφή με το μωρό. Εσύ πόσες αντλήσεις κάνεις και πόσο βγάζεις? Έχει εδραιωθεί η γαλουχία? Βοηθάει όταν πχ έχεις το μωρό δίπλα σου και το χαιδεύεις και σκέφτεσαι ωκεανούς από γάλα :tongue::tongue::tongue::tongue:

ειδατε το νησι;;;;;

μιλαμε για πολυ κλαμα!!!!!!!

τελεια σειρα!!!!

Ναι!!! Ωραία παραγωγή!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Καλημερούδια!!!!!:P Τι κάνετε κοριτσάκια;

Ως γνωστόν δεν έχω κανένα νεότερο. Μόνο ότι το μπιμπεροκυνηγητό απέδωσε και επιτέλους έχουμε σταθεροποιηθεί με αργές αυξητικές τάσεις.

Επίσης να μην ξεχάσω: είδα στο site του καρφουρ ότι σήμερα έχει -35% στα πάμπερς με την κάρτα καρφούρ.

Χαχαχα μέχρι να γράψω.... τελικά δεν είμαι πρώτη, με πρόλαβες twins.

:P:p:p

RKdwp3.png

Χαχαχα μέχρι να γράψω.... τελικά δεν είμαι πρώτη, με πρόλαβες twins.

:P:p:p

Τηλεπάθεια είχαμε :P

Θέλω και εγώ τυρόπιτα!!!!!! ΠΕΙΝΑΩ!!!!!! Σήμερα έχω φάει μόνο 3 μπισκότα! Μέχρι και το γάλα των παιδιών μου φαίνεται λιχουδιά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τηλεπάθεια είχαμε :P

Θέλω και εγώ τυρόπιτα!!!!!! ΠΕΙΝΑΩ!!!!!! Σήμερα έχω φάει μόνο 3 μπισκότα! Μέχρι και το γάλα των παιδιών μου φαίνεται λιχουδιά!

Κερνάω, έλα να φάμε, να πιούμε και καφέ!!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...