Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Άντε βάλε κι εσύ καμιά φώτο να δουμε τα μπεμπίνια σου. Έλα υπερβολές. Τόσο μεγαλη κοιλιά αποκλείεται να έχεις ακόμη.

Έχω, έχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τώρα πάω να ταΐσω! Φιλάκια κουκλίτσες μου και κουκλάκια μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Twins, τι θα γίνει τελικά με τις φωτό μου, δεν μου απάντησες! Θα το κάνουμε copy paste ή να ζητήσω τη συνδρομή του αντρός; Θέλω κι εγώ να βάλω φωτό από τα νινάκια μου κι ας είναι γκρινιαράκια!

Α, και η κοιλιά μου δεν έχει πέσει (σχεδόν) καθόλου! Ακόμα νομίζω ότι είμαι έγκυος! Αν μετρήσω περίπμετρο (παλιά, αγαπημένη συνήθεια), θα σας τρομάξω :)

Ξέχασα να απαντήσω. Λοιπόν.... το πιο καλό είναι να ανοίξεις ένα αλμπουμ για τα το βλέπουν μόνο οι φίλες σου και όχι ο πας εις (το οποίο είναι και εν δυνάμει εξαιρετικά επικίνδυνο).

1. Πας στη μπάρα επάνω εκεί που λέει community και κάνεις κλικ στο pictures & albums.

2. Σε βγάζει σε καινούρια οθόνη και κάνεις κλικ εκει που λέει add album.

3. Σε βγάζει σε άλλη οθόνη, που σου λέει να επιλέξεις τίτλο και περιγραφή και Album Type. Εκει βάζεις "Private- Only visible to contacts & moderators"

4. Αφού το κάνεις αυτό σου ζητάει να ανεβάσεις τις φωτογραφίες που θέλεις. Προσοχή όμως οι φωτογραφίες πρεπει να είναι μικρές, μέχρι 100kb, οπότε πρέπει να τις μικρύνεις

5. Αρχικά μπορείς να ανεβάσεις μέχρι τρείς και μπορείς μετά να προσθέσεις όσες θέλεις.

Για ότι άλλο στη διάθεση σας κάλή μου γειτόνισσα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

και η πρώτη πρωϊνή!φτου και βγαίνω!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΣΥΧΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!

Πως ηταν το βράδυ σας? Εμένα ευτυχώς με βοηθάει αυτές τις μέρες πολύ ο καλός μου γιατί με το κρύωμα δεν την παλεύω οπότε έχω κοιμηθεί λιγάκι και νιώθω καλά!!

Twins δε μπορεί να ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση η δικιά σου? δηλαδή στάνταρ οφείλεται στη μαγιά γιατι έχω ακούσει κι άλλους να την παίρνουν ρε γαμώτο. Αυτό μου λειπε τώρα. Τι άλλο παθαίνεις με τη μαστίτιδα πλήν του πυρετού? έτσι για να ξέρω...:confused::confused:

Agorakia και μένα 5-6 κιλά μου έχουν μείνει αλλά σκοπός για δίαιτα δεν υπάρχει. Καααποια στιγμή στο μέλλον, τώρα χρειαζόμαστε δυνάμεις!!:tongue::tongue:

Λιονταράκι τα καταφέρνεις πολύ καλά, μπράβο. Θυμισε μου σε ποια εβδομάδα γέννησες? Βγήκατε στις 20 μερες? θέλω και γωωωωωω! Θηλάζεις? (ο καημός μου αυτην την εποχή):):) αααααα και μη ξεχνιέσαι...πρέπει να φτιάξεις τικεράκι!! οδηγίες θα πάρετε από τον master twins2010 (σε δίνω στεγνά twins):-D:-D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα

Λιονταρακι καλως ηρθες και πάλι στην παρεα!!!!!Χαιρομαι που πιανει το προγραματακι.Και μενα με εσωσε!

nunuka ποσα χαπια παιρνεις?

21, 3*7 ημερησίως.

Επί την ευκαιρία να ρωτήσω...το air comdition επιτρέπεται για τα μωρά? και πως τα ντύνετε τα μωρά σας? Νομίζω τα χω κάνει κρεμμυδάκια τα δικά μου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!

nunu γεννησα στις 37 κ 2 ημ με καισαρικη.δεν θηλασα καθολου γιατι φοβηθηκα οτι θα δεν θα τα καταφερω.αν ηξερα βεβαια οτι θα ειχα τοσο ησυχα μωρα θα το εκανα.το εχω μετανιωσει αλλα τωρα δεν γινεται τιποτα.

κ το Aptamil μια χαρα ειναι!!!!

το βραδυ εγω τους φοραω αμανικο κορμακι απο μεσα κ ολοσωμο φορμακι.τα σκεπαζω με σεντονι κ βαμβακερη κουβερτα.αλλα μαλλον θα παρω υπνοδακους για να ειμαι σιγουρη.

Ολγα το προσπαθω το προγραμμα αλλα το πρωινο τους δεν ειναι παντα στανταρ.να η μεγαλη χτες ξυπνησε στις 3 παρα κ πειναγε.ε τι να κανω την ταισα κ μετα ξυπνησε στις 10:30.

η μικρη ξυπνησε κατευθειαν στις 6:30.

Να σε ρωτησω κατι; Το τελευταιο γευμα τους το δινω στις 11 κ το προηγουμενο στις 7.εσυ στην κουνια τους τι ωρα τα εβαζες;γιατι εγω μεχρι τις 11 τα εχω στα ριλαξ στο σαλονι.κ μου φαινεται πολυ αργα το 11 για να τρωνε.σημερα λεω να το παω κανα μισαωρο πιο μπροστα να φανε δηλαδη τελευταιο 10:30.

Agorakia κ εγω για διαιτα δεν το σκεφτομαι.οταν εμεινα εγκυος ημουν 53 κιλα κ πηρα περιπου 25 κιλα!!!τωρα ειμαι 60 αλλα δεν με πολυαπασχολει κιολας.οχι οτι τρωω πολυ αλλα δεν περιμενω να χασω τοσα κιλα που πηρα μεσα σε τρεις μηνες

Σημερα θα παμε οικογενειακως στα τζαμπο.κ επειδη το διδυμοκαροτσο δεν δεν χωραει στους διαδρομους θα παρουμε το ενα μωρο με το μονο καροτσι που εχουμε κ το αλλο μωρο θα το εχω εγω με το σλινγκ που εχω φτιαξει!!!θα ειναι τελεια!!!:):)

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Καλησπέρα και από τα τουινσάκια!!!!

Μπράβο στο nunukoμπαμπά που βοηθάει τη νουνούκα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Για τη μαγιά που με ρωτάς, υποθέτω (χωρίς να είμαι και σίγουρη) ότι μου δημιούργησε μια μη ελεγχόμενη υπερπαραγωγή και συσσωρεύθηκε γάλα. Η μαστίτιδα (η οποία προκαλείται από τα μικρόβια του συσσωρευμένου γάλακτος) έχει ως συμπτώματα πρησμένο στήθος με πόνο, πυρετό και ρίγη). Απαξ και το πάθεις καμια-δυο φορές, μετά πάει περίπατο ο θηλασμός γιατί θέλει αντιβίωση και ενδεχομένως αντιφλεγμονώδη.

Λιονταράκι, απ' ότι κατάλαβα πήρατε και μονό και διπλό καρότσι. Βολεύει το σύστημα;

Τώρα που κρύωσε ο καιρός λοιπόν και αλλάζουμε τις ενδυματολογικές μας προτιμήσεις, συμφωνούμε απ' ότι βλέπω για τους υπνόσακους. Εχώ ήση προμηθευτεί 2 ειδών: ένα που ειναι σαν τσουβαλάκι από πάπλωμα (μάρκα ωμέγα) χωρίς ποδαράκια και ένα από το mothercare με ισοθερμικό, πολύ λεπτότερο και με ποδαράκια.

Ποιό από τα δύο έχετε χρησιμοποιήσει; (η ερώτηση κυρίως προς την έμπειρη μαμα- Ολγα!)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας!

λιονταρακι εισαι πατριωτακι!κι εμενα η μαμα μου ειναι απο την αμαλιαδα!τα πας βολτα στον πεζοδρομο να υποθεσω?κανε με και μενα φιλη να δω τα ζουζουνια!:tongue:

κι εμεις 11 τρωμε τελευταιο και 7 το επομενο.καμια φορα τρωμε και δωδεκα ομως αλλα δεν μας χαλαει.και το εφτιαξαν μονα τους τα μπουμπουκια μου!ειναι πολυ βολικα μωρακια.τους βαζω καμια φορα την πιπιλα να τα καθυστερησω και τα γλυκουλια μου δεν ξαναμιλανε,πρεπει να τα ξυπνησουμε εμεις για να φανε!

απο κιλα κοριτσια εγω εχω δυο που δεν φευγουν με τιποτα και σημερα ξεκινησα και διατροφη.η κοιλια αφηστε τα...

αυριο παω στο γιατρο γιατι κατι δεν παει καλα και θελουμε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο κυστης.

και πηρα κι εγω την μικρη μου στο σλινγκ και περασαμε πολυ ωραια.

βρε μην φοβοσαστε να κυκλοφορησετε μονες σας!ειναι πολυ ωραια.

age.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια πολυ απλά τα λέτε! Πρέπει να έρθω για σεμινάριο μου φαίνεται! Να κάνουμε την διδυμοσυνάντηση γιατι σας βρίσκω πολύ χαλαρές.

Εμένα ξυπνάνε και την νύχτα και την μέρα και συνέχεια! όταν ρώτησα το γιατρό για το βραδυνό μου είπαν μετά το 3μήνα να το κόψω.

Πάντως ούτε πρόγραμμα έχουμε ούτε τίποτα. Ασε που ο καιρός δεν είναι και για βόλτες.

Οσο για το ντύσιμο και γώ κοντομάνικο ή αμάνικο φοράω απο μέσα και φορμάκι ολόσωμο. Ο μπέμπης ιδρώνει και η μπέμπα είναι παγωμένη!

Και το καλοριφέρ δουλευει.!!

Κουκλίτσες μου, τι κάνετε;

Εμείς ψιλοδύσκολα. Η νύχτα ήταν σαν του Αγίου Βαρθολομαίου. Τους αφήσαμε να ξυπνήσουν μόνοι τους. Ξύπνησαν στις 02.30 (από τις 21.30 που είχαν πέσει για ύπνο) και μετά ξανά στις 05.30 με πολύ κλάμα (ο μεγάλος) και γκρίνια. Είχαμε πει να τους αφήσουμε μήπως και κόψουμε το βραδινό, αλλά έτσι ήταν χειρότερα. Και η γκρινίτσα συνεχίζεται και σήμερα...

rPPrp3.png

Nunu, όταν έπαιρνα ταμπλέτες μαγιάς μπύρας (επειδή δεν είχα γάλα), κατόπιν συμβουλής της μαίας μου, έπαιρνα 2 μετά από κάθε γεύμα. Μάλιστα, όταν τη ρώτησα, αν είναι ασφαλής κίνηση, επειδή έχω ακούσει για μαστίτιδα, μου είπε ότι προκύπτει μόνο έπειτα από κακή δοσολογία! Οπότε, μην παίρνεις τόσες πολλές, κατά τη γνώμη μου. 6 την ημέρα είναι καλά.

rPPrp3.png

Agorakia νομιζω οτι ειναι πολυ μικρα ακομα να το κοψουν το βραδυνο.εδω εμενα κ ακομα το παλευω.

Joy δεν ξερω εγω δεν δυσκολευομαι καθολου να τα βγαλω εξω μονη μου.ισως ειναι η πατρα που εχει βολικους δρομους.αλλα γενικα δεν κολωνω.κατεβαινω κ στο δρομο με προσοχη βεβαια αλλα ας τολμησει καποιος να μου πει κατι κ βλεπουμε!!!!!!!!

twins το συστημα σημερα θα δουμε πως δουλευει!!!!το μονο το πηραμε γιατι μια φορα χρειαστηκε να παω τη μικρη στο δερματολογο κ δεν μπορουσα να τις παρω κ τις δυο μαζι.κ δεν ειχα πως να την παω κ αναγκαστικα την κραταγα αγκαλια.για κατι τετοιες περιπτωσεις το πηραμε το μονο καροτσι.

witch εχω γεννηθει στην Αμαλιαδα αλλα ολα τα χρονια ζω στην πατρα.ειναι η μαμα μου απο κει κ παμε συνεχεια.

κοριτσια μολις τελειωσα ενα παντελονακι που ερψα για τις μικρες.εκοψα ενα παλιο μου μπλουζακι κ μεσα σε ενα τεταρτο ηταν ετοιμο.ειναι πολυ μικρουλι μωρε!!!!ειναι το πρωτο ρουχαλακι που τους ραβω!!!!!

πολυ χαρηκα!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ! ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΑΨΙΜΟ..

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΑ..ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MACLAREN ΠΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΕΝΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΡΑ ΠΑΛΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...