Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και επειδή είμαστε διδυμοφόρουμ ποικίλης θεματολογίας, ένιωσα την υποχρέωση να μοιραστώ μαζί σας τη συνταγή της υπέροχης καρυδόπιτας χωρίς αυγά και με 2 παραλαγές.

Συνταγή: Η αγαπημένη καρυδόπιτα των τουινσακίων

Σημείωση: το ποτήρι που χρησιμοποιώ είναι των 330ml

Υλικά (για την καρυδόπιτα)

1 πακέτο σιμιγδάλι ψιλό (500γρ)

150γρ σιμιγδάλι χοντρό (περίπου 1/2 ποτήρι, λίγο λιγότερο)

2 πακετάκια καρυδόψιχα (340γρ), είτε χοντροκοπανισμένα είτε στο μπλέντερ

1 ποτήρι ζάχαρη

3 γιαουρτια αγελαδίτσα 2% (μην ξεχνάμε τις δίαιτες)

2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού σόδα

2 κουταλάκια γλυκου κανέλα

1/2 ποτήρι κονιάκ ή οποιοδήποτε άλλο ποτό της αρεσκείας σας

προαιρετικά: λίγο γαρύφαλλο σκόνη

Για το σιρόπι:

Εκδοχή Α (αν σας αρέσει η καρυδόπιτα που είναι πιο στεγνή και της τρώτε με χαρτοπεσέτα

2 ποτήρια νερό

2 ποτήρια ζάχαρη

Εκδοχή Β (αν σας αρέσει πιο ζουμερή, σε πιάτο)

3 ποτήρια νερό

3 ποτήρια ζάχαρη

Και στις 2 περιπτώσεις χρειάζεστε το χυμο μισού λεμονιού και 2 κουταλάκια κανέλα ακόμα

Εκτέλεση:

1. Ανακατεύετε το σιμιγδάλι, τη σοδα, την κανέλα και τα καρύδια και ανακατεύετε. Μετα ρίχνετε τα γιαούρτια και το ποτο.

2. Το βάζετε σε βουτυρωμένο ταψάκι σε 180 βαθμούς (θερμος αέρας) για 1 ώρα

3. Οσο ψήνεται, φτιάχνετε το σιρόπι. Δηλαδή βάζετε τη ζάχαρη, την κανέλα και το νερό και όταν πάρει βράση, ρίχνετε το χυμο λεμόνι. Το αφήνετε να κρυώσει.

4. Ξεφουρνίζετε την πίτα, τη χαράζετε και όσο είναι καυτή την περιχύνετε με το κρύο (πλέον) σιρόπι

5. Περιμένετε καμια ωρίτσα, κόβετε και απολαμβάνετε

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

twins πολυ ωραια φαινεται η συνταγη σου.

εγω για καρυδοπιτα κανω μια αλλη με αυγα,σιμιγδαλι,ζαχαρη αλλα δεν την θυμαμαι απ εξω τωρα.

εχει κ παρλιαρο στην τβ.αν κ ποτε δεν καταφερα να πετυχω συνταγη του ετσι οπω τουλαχιστον αυτος τις δειχνει!:cry::cry::cry:

κοριτσια ασχετο.για βαφτιση εχετε ξεκινησει να σχεδιαζετε;;

εμεις κανονισαμε για 22 Μαιου σε ενα πολυ ωραιο μοναστηρι που εχω ταξει τα μωρα και εχω αρχισει να κοιταω για προσκλητηρια κ μπομπονιερες που θα φτιαξω μονη μου

Aiu5.jpgAiu5p3.png

twins πολυ ωραια φαινεται η συνταγη σου.

εγω για καρυδοπιτα κανω μια αλλη με αυγα,σιμιγδαλι,ζαχαρη αλλα δεν την θυμαμαι απ εξω τωρα.

εχει κ παρλιαρο στην τβ.αν κ ποτε δεν καταφερα να πετυχω συνταγη του ετσι οπω τουλαχιστον αυτος τις δειχνει!:cry::cry::cry:

κοριτσια ασχετο.για βαφτιση εχετε ξεκινησει να σχεδιαζετε;;

εμεις κανονισαμε για 22 Μαιου σε ενα πολυ ωραιο μοναστηρι που εχω ταξει τα μωρα και εχω αρχισει να κοιταω για προσκλητηρια κ μπομπονιερες που θα φτιαξω μονη μου

Οι συνταγές του Παρλιάρου δεν μου αρέσουν γιατί βάζει πάρα πολλά αυγά. Κάνει κάτι πίτες που φαίνονται εκπληκτικές μεν, αλλά βάζει 10-12 αυγα. Το πάρτι της χοληστερίνης δηλαδή.

Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα για τη βάφτιση και ούτε νονούς δεν έχω βρει.

Τι μπομπονιέρες θα φτιάξεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κατι κρεμαστες λεω με κορδελες χαντρες κ κανα διακοσμητικο απο φυλλο ασημιου.καμια πεταλουδα κανα καραβακι.απλα πραγματα.

θα δω.εχω επιστρατευσει κ την κολλητη μου που ασχολειται με διακοσμησεις γαμων κ βαφτισεων να μου δωσει ιδεες!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

κατι κρεμαστες λεω με κορδελες χαντρες κ κανα διακοσμητικο απο φυλλο ασημιου.καμια πεταλουδα κανα καραβακι.απλα πραγματα.

θα δω.εχω επιστρατευσει κ την κολλητη μου που ασχολειται με διακοσμησεις γαμων κ βαφτισεων να μου δωσει ιδεες!

Πολύ όμορφες και δημιουργικές μου ακούγονται...

Και τώρα Λιονταράκι, οφείλω να σε ρωτήσω κάτι που το είχες ρωτήσει εσύ πριν απο μερικούς μήνες...

Είναι λοιπόν τόσο τραγικά τα πράγματα ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

twins κ σε ολες δηλαδη τις μανουλες

εγω περναω απλα ΤΕΛΕΙΑ:):):):)

βεβαια τα μωρακια μου ειναι τοσο καλα που ουτε κ εγω το πιστευω.

δεν περασαν ουτε κολικους ουτε προβληματα με το γαλα ουτε με το φαγητο γενικα ουτε με τα κακα τους τιποτα.το βραδυ κοιμουνται μεχρι το πρωι σχεδον 6:30 με 7 κ δεν κλαινε σχεδον ποτε.

οποτε δεν ειναι τραγικα.

η αληθεια ειναι οπως ελεγα κ τοτε πως ακομα οσοι με βλεπουν με κοιτανε ακομα με οικτο.αλλα τωρα πια δεν φοβαμαι ΤΙΠΟΤΑ!!!

εχω δυο υγιεστατα μωρακια που τα λατρευω εναν αντρα που αγαπαω (αν κ μου σπαει τα νευρα καμια φορα:-D:-D) κ νιωθω πολυ ευτυχισμενη!!!

ενταξει δεν λεω οτι δεν κουραζομαι σωματικα.η πλατη μου ποναει θα ηθελα να κοιμαμαι παραπανω αλλα αυτα ειναι τοσο δευτερευοντα που ξεπερνιουνται!!!!!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Λιονταράκι

Εχω μια απορία. Πως καταφέρνεις να τις βγάζεις μόνη σου και τις δύο έξω?? Δεν κλαίνε? Οταν λές μιλάνε τι λένε? Γιατί τα δικά μου που είναι 53 ημερών δε κάνουν τίποτα από αυτά!.!!

τα μωρα τα βγαζω εξω απο 20 ημερων καθε μερα δυο φορες τη μερα.

ευτυχως εδω που μενω εχω πολυ κοντα πλατειες το κεντρο της πολης αλλα χρησιμοποιω κ πολυ το αυτοκινητο.

δεν φοβαμαι καθολου.

τα μωρα εχουν μαθει κ δεν γκρινιαζουν καθολου.τους αρεσει παρα πολυ.μαλιστα προχτες πηγαμε ταξιδι στη γιαγια μου στην αμαλιαδα για να τις δει κ ξετρελαθηκαν!!!

ε καλα οταν λεω μιλανε μην νομιζεις οτι ανοιγουν διαλογο.....

αλλα λενε συνεχεια αγκου!!!κ συλλαβουλες διαφορες!!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Τυχερή είσαι Λιονταράκι. Σου εύχομαι να είναι πάντα τόσο βολικές :P

Και διέψευσες και όλους αυτούς που σε τρόμαζαν! Είχα διαβάσει τότε το θέμα σου και αγχώθηκα! Πόσος καιρός πάει από τότε.... αιώνες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κουκλάρες διδυμομαμάδες, τι κάνετε; Πώς είναι τα μπεμπίνια σας;

Λιονταράκι, καλώς ήρθες στην παρεούλα κι εσύ!

Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου και να είναι πάντα έτσι χαρούμενα, βολικά και γλυκουλάκια!

Εμείς μόλις τελειώσαμε πάλι από έναν γύρο καυγάδων με τους γιους μου... Όλη την ημέρα μίρλα, μίρλα, μίρλα.... Ταϊσμένοι, αλλαγμένοι, μπανιαρισμένοι μπαίνουν στην κούνια τους κι αρχίζουν βογκητό, μίρλα και, στο τέλος, κλάμα! :( Είχαν ηρεμήσει 2 μέρες τέλεια (μετά το εμβόλιο) αλλά τώρα αρχίσαμε πάλι τα ίδια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Twinsaki, εσύ ρώταγες, πώς συνδυάζω Μάκη και Erota;;;;;

Απλούστατο! Ακούω ό,τι έχω ανάγκη να ακούσω και δεν εγκλωβίζομαι σε κλισέ τύπου "ακούω μόνο τζαζ", "ακούω μόνο ροκ" και άλλα τέτοια. Αρκεί να σας πω ότι την επανάστασή μου στα 18 την έκανα με Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα (τρελός έρωτας, τους ακολουθούσα παντού, έφτασα μέχρι Θεσσαλονίκη), τους οποίους αυτή τη στιγμή βλέπω στη ΝΕΤ και έχω συγκινηθεί τρελά, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Διονύση Τσακνή και στο καπάκι Βασίλη Τερλέγκα, Κατερίνα Κούκα (ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και άλλα πολλά εμπριμέ!

rPPrp3.png

Φυσικά, είναι γνωστό ότι αποθεώνω κάθε τόσο Πετρολούκα Χαλκιά, τον απόλυτο διξιοτέχνη στο κλαρίνο, όλοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόπαστες! Λόγω καταγωγής ο ήχος του κλαρίνου απλώς κυλάει στη φλέβα! Και είναι και κάποιας ηλικίας, γαμώτο, ελπίζω να προλάβει να παίξει στον γάμο μου! Να χτυπήσω ξύλο, ακμαιότατος είναι ο άνθρωπος, αν και κοντεύει τα 75, μην πω και περισσότερο!

Τι άλλους συνδυασμούς να σας κάνω; Στο αυτοκίνητό μου ακούς ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και γουστάρω τρελά, ανάλογα με την διάθεσή μου!

rPPrp3.png

Επίσης, χρυσά μου, από κιλά πώς πάτε; Εμένα μου έχουν μείνει 4 αλλά δεν βλέπω να φεύγουν, καθώς δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω και δίαιτα, για να πω την αλήθεια... Ναι, δεν θέλω να κάνω δίαιτα, είναι ένα σπορ που έχω ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια, λόγω θυρεοειδούς (49 κιλά για καιρό πολύ....... μετά κάναμε ένα μπαμ και σε 18 μήνες πήγα 60,5 (από όπου και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη) χωρίς να αλλάξω διατροφή στο ελάχιστο :(μεγάλο σοκ). Πάντως δίαιτα δεν κάνω. Πάνω κάτω στη σκάλα, πού θα μου πάει.

Βρε κορίτσια, εξακολουθώ να αναρωτιέμαι και να ανησυχώ, το Maraki πού είναι;;;;;;;;;;; Ξέρετε κάτι;

rPPrp3.png

Twins, τι θα γίνει τελικά με τις φωτό μου, δεν μου απάντησες! Θα το κάνουμε copy paste ή να ζητήσω τη συνδρομή του αντρός; Θέλω κι εγώ να βάλω φωτό από τα νινάκια μου κι ας είναι γκρινιαράκια!

Α, και η κοιλιά μου δεν έχει πέσει (σχεδόν) καθόλου! Ακόμα νομίζω ότι είμαι έγκυος! Αν μετρήσω περίπμετρο (παλιά, αγαπημένη συνήθεια), θα σας τρομάξω :)

rPPrp3.png

Twins, τι θα γίνει τελικά με τις φωτό μου, δεν μου απάντησες! Θα το κάνουμε copy paste ή να ζητήσω τη συνδρομή του αντρός; Θέλω κι εγώ να βάλω φωτό από τα νινάκια μου κι ας είναι γκρινιαράκια!

Α, και η κοιλιά μου δεν έχει πέσει (σχεδόν) καθόλου! Ακόμα νομίζω ότι είμαι έγκυος! Αν μετρήσω περίπμετρο (παλιά, αγαπημένη συνήθεια), θα σας τρομάξω :)

Άντε βάλε κι εσύ καμιά φώτο να δουμε τα μπεμπίνια σου. Έλα υπερβολές. Τόσο μεγαλη κοιλιά αποκλείεται να έχεις ακόμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...