Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε βόλτα σήμερα . Καλά μην φανταστείτε. Στην μαμά μου για φαγητό. Χα χα χα χα .Εσείς τι κάνετε? Βλέπω και μια καινούρια κοπέλα στην παρέα ε? Καλως ήλθες και σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη είτε είναι μονή είτε διπλή. Διπλή ακόμη καλύτερα.

Που είστε όλες, γιατί χαθήκατε?

Όλγα τα είδες τα μπουμπούκια ε? Τα κατάφερα και έβαλα φωτο τελικά. Χι χιχιχιχιχιχι................

Jasmini βλέπω κοιμήθηκες απόψε ε? τέλεια.

Τι άλλα νέα ??????????????

Που είστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?:P:p:p

Διαφημίσεις

ΓΙΩΤΑ τι κουκλιά είναι οι γιοι σου? Τέλειοιοιοοιοιοι!!!!!!!!!!!!! Καλέ αυτά είναι σαν δυο σταγόνες νερό? ξανθούλικα με μπλε ματάκια? Ποιον μοιάζουν? Τον μπαμπά τους? :P:p

ΓΙΩΤΑ τι κουκλιά είναι οι γιοι σου? Τέλειοιοιοοιοιοι!!!!!!!!!!!!! Καλέ αυτά είναι σαν δυο σταγόνες νερό? ξανθούλικα με μπλε ματάκια? Ποιον μοιάζουν? Τον μπαμπά τους? :P:p

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡ;;;;;; Το βλέπω και εκνευρίζομαι!!!!! Αφού σύμφωνα με αυτό δεν γέννησες εσύ, δεν έχω γεννήσει ούτε εγώ!!!!

Καλημέρα είπα;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα κορίτσια!

Καταρχήν να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω κάνει 2 χοριακές σε διάστημ αμια εβδομάδας. Η πρώτη βγήκε 300 και η δευτερη 10100. Κάποιοι μου είπαν για....δίδυμα! Ξέρει καμια σας να μου πεί;;;;

Ευχαριστώ!

Μετά από την επίθεση που έκανα στη glorr (μην το πάρεις προσωπικα, απλά σε λίγο κλείνει ένας χρόνος από την έναρξη της εγκυμοσύνης μας :P), σας καλημερίζω όλες.

Δεν έχω να πω κανένα νέο εκτός του ότι η κοιλιά μου ξαναφούσκωσε! Από τι; Από την καρυδόπιτα βέβαια που έχω φάει το μισό ταψί και το άλλο μισό ο μπαμπάς. Οπότε εγκυμονούμε καρύδια!!!!! Τα κλασικά μας κατά τά αλλα... μιλάμε, γελάμε και ένα κοριτσάκι δεν θέλει να φάει!!!!

katerina_s, να σου ζήσει το πρώτο σου παιδάκι και με το καλό να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Η διαφορά στη χοριακή σου είναι πολύ μεγάλη, όντως, μπορεί να είναι και δίδυμα. Βέβαια παίζουν και πολύ παράγοντες ρόλο, π.χ. πόσες μέρες απείχε η μια χοριακή από την άλλη και σε ποιά εβδομάδα κύησης είσαι. Σε κάθε περίπτωση, σου ευχόμαστε όλες να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡ;;;;;; Το βλέπω και εκνευρίζομαι!!!!! Αφού σύμφωνα με αυτό δεν γέννησες εσύ, δεν έχω γεννήσει ούτε εγώ!!!!

Καλημέρα είπα;:P

Εντάξει βρε Twinsaki μην με μαλώνεις. Θα το αλλάξω. Το ξέχασα. Κλαψ κλαψ. Θα βάλω τον άντρα μου να το αλλάξει σε λίγο που θα έλθει γιατί εγώ δεν σκαμπάζω και βαριέμαι κιόλας.

Τι κάνουν τα μικρά Twinsakia? Έβγαλες καμιά καινούρια φωτο? Τα δικά μου τα είδες τα σκατουλάκια? Τι άλλα? Πως πας εσύ?:D:D

Εντάξει βρε Twinsaki μην με μαλώνεις. Θα το αλλάξω. Το ξέχασα. Κλαψ κλαψ. Θα βάλω τον άντρα μου να το αλλάξει σε λίγο που θα έλθει γιατί εγώ δεν σκαμπάζω και βαριέμαι κιόλας.

Τι κάνουν τα μικρά Twinsakia? Έβγαλες καμιά καινούρια φωτο? Τα δικά μου τα είδες τα σκατουλάκια? Τι άλλα? Πως πας εσύ?:D:D

Τα τουινσάκια καλά είναι. Ο μπέμπης μεγαλώνει και η μπέμπα κάνει δίαιτα! Αλλά έχω βρει κάτι κόλπα να την ταίζω απίστευτα! Οχι δηλαδή πως τρώει καλα, αλλά τουλάχιστον παίρνει 70-100γρ την εβδομάδα. Αλλιώς, θα έχανε κιόλας! Εσύ πως πάς;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα τουινσάκια καλά είναι. Ο μπέμπης μεγαλώνει και η μπέμπα κάνει δίαιτα! Αλλά έχω βρει κάτι κόλπα να την ταίζω απίστευτα! Οχι δηλαδή πως τρώει καλα, αλλά τουλάχιστον παίρνει 70-100γρ την εβδομάδα. Αλλιώς, θα έχανε κιόλας! Εσύ πως πάς;

Καλά είμαι κι εγώ. Και εμένα η μικρή είναι λίγο πιο δύσκολη στο φαγητό αλλά έχει τώρα τέσσερις πέντε μέρες που έχει αρχίσει και τρώει 120άρια. Όχι σε όλα τα γεύματα αλλά τρώει. Δεν μπορώ να πω. Εντάξει μια χαρούλα είναι. Μην τα κάνουμε και μπαλίτσες τα παιδιά. Εσένα πόσα κιλά είναι? Εμείς πριν από δέκα ημέρες είμασταν πέντε ο μπέμπης και 4.050 η μπέμπα. :rolleyes:

Χαιρετώ κ γω τα πλήθη!! Σήμερα ήμουν πολύ κακή μάνα. Ξαπλώσαμε το βραδυ στις 9 τα παιδιά και στις 10 οι γονείς χωρις να βάλω ξυπνητηρι και ξυπνήσαν για φαγητό στις 1. Καναμε ένα τρίωρο να φάμε να αλάξουμε να κοιμηθούν και ξυπνησανρ πάλι για μαμ στις 8. Πιο δύωρο?? λέτε να πάθουν τίποτα? Προσπαθώ να επανορθώσω σήμερα. Αφηστε που από τόσες ώρες γέμισε και το βυζί επιτέλους.

Twins αν εννοείς ματζούνια τη μαγιά, δε με πρόλαβες.

joy ακριβώς δε ξέρω να σου πω γιατι ο μικρός θηλάζει, νομίζω όμως κάπου στα 150ml πρεπει να βγάζω στο γευμα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!

διαβαζω πολυ συχνα τα νεα σας,τις αγωνιες σας,το πως μεγαλωνουν τα μωρακια σας.

η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν μπηκα απο την αρχη στην παρεα σας ψιλοντρεπομαι να γραφω.χαζομαρα μου ε;;;;;

εμεις ειμαστε μια χαρα!!!:P:p

τα κοριτσακια μου ειναι 3 μηνων κ 5 ημερων κουκλιτσες.

ειναι πολυ πολυ ησυχες κ δεν με ταλαιπωρουν καθολου.ευτυχως δηλαδη γιατι τις μεγαλωνω μονη μου.ο μπαμπας μας δουλευει καθε μερα πολλες ωρες κ το βραδακι προσπαθω να μην τον κουραζω κ με τα μωρα.οποτε εχω αποκλειστικη ευθυνη σχεδον.

εχουν μεγαλωσει πολυ!!η μεγαλη ειναι 5 κιλα κ 57 ποντους κ η μικρη 5200 κ 58 ποντους!

γελανε συνεχεια,παιζουν και μιλανε!!!ειναι τελειες.

τις παω συνεχεια βολτες.παντου δηλαδη παμε.απο τη λαικη μεχρι κ τον οαεδ!!!εχει παθει πλακα ολος ο κοσμος!!!!

εχουν καλο προγραμμα.

Ολγα διαβαζα για το πως εβαλες εσυ σε προγραμμα τα δικα σου κ το ακολουθω κανα δεκαρια μερες τωρα κ παει πολυ καλα.δηλαδη τρωνε 7 το πρωι,11,3,7 και τελευταιο 11.

καμια φορα μπορει το πρωι να ξυπνησουν λιγο νωριτερα αλλα προσπαθω να τις κρατησω.

σας μουρλανα!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Βρε Λιονταράκι όχι και μας μούρλανες. Να μας λες κι εσύ τα νέα σου. Μπράβο τα κοριτσάκια σου. Είναι καλά παιδάκια. Έτσι κι εμένα. Είναι πολύ ήσυχα. Προς το παρόν τουλάχιστον. Φτου να μην τα ματιάσουμε. Μακάρι να συνεχίσουν να είναι έτσι. Καμιά φωτο έχεις βάλει να τα δούμε τα μπεμπέκια σου?:P

nunuuuuuuuu αμα δεν εχεις προβλημα με την μαγια θα παθεις μαστιτιδα!

Άμα το γάλα το πίνουν είτε το βγάζω με το θήλαστρο μπορεί να πάθω? Βασικά είναι 4η μέρα που τα παίρνω κ ακόμα δεν έχω δει διαφορά, απ ότι σας έλεγα κ χτες ισα ισα που βγάζω τα γευματα τους. Και αν δε παρουμε εμείς που εχουμε δυο να θρέψουμε, ποιος πρέπει να πάρει?:rolleyes::rolleyes:

Λιονταράκι δε μπήκαμε όλες ταυτόχρονα αλλά σιγά σιγά δέσαμε, μη μασας, όσο περισσότερες τόσο καλύτερα!!! να σου ζήσουν οι κοράκλες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λιονταράκι, δεν μπορώ να δώ τα κοριτσάκια, πρέπει να με κάνεις friend... Πάντως από βάρος και ύψος είναι μια χαρά.

Nunu, αν δεν έχεις πρόβλημα μακριά από τη μαγιά.... μετά το επόμενο θέμα που θα λέμε είναι πως θα πέσει ο πυρετός!

Glorr, εμείς πάμε πακέτο! Και εμένα έχουν διαφορά βάρους... την προηγούμενη Κυριακή ήταν 5.440 ο μπέμπης και 4.690 η μπέμπα. Και η διαφορά αυξάνεται συνεχώς! Και στενοχωριέμαι....:(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...