Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα Nunu. Τι κάνεις βρε? Τα νινάκια? Πω πω κι εσύ με την μικρούλα έχεις θέμα ε? Κι εμένα η μικρή μου είναι δυσκοίλια. Να φανταστείς ότι αλλάξαμε τέσσερα γάλατα μεχρι τώρα και τελικά επιτέλους καταλήξαμε. Μην φανταστείς βέβαια ότι τα κάνει και κάθε μέρα. Συγκεκριμένα τα έκανέ τώρα πριν μια ώρα και είχε από την Τετάρτη. Προχθές πάλι της έβαλα υπόθετο γλυκερίνης. Γενικά τα κάνει μέρα παρά μέρα. Αλλά προχθές που είχε πάλι τρεις μέρες και πήρα την παιδίατρο μου είπε για το υπόθετο. Κι εμένα έτσι μαζεύει τα ποδαράκια της. Η παιδίατρος τι σου έχει πει γι αυτό? Εγώ ότανήτανπιο μικρή της έβαζα χαμομήλι στο γάλα της.

Το άλλο το μωράκι σου εντάξει? Βάλε καμία φώτο. ΄Κ εγώ χθες έβαλα.

Την πήρα χτες τηλ κ μου είπε να της βάλω λαδάκι στον πωπό και να της δώσω χαμομήλι. Εσύ το βάζεις μέσα στο γάλα?

Της είδα τις φωτό σας, κούκλοι είσαστε οικογενειακώς. Εμένα στο κινητό έχει χαλάσει η κάμερα κ η φωτογραφική μου βγάζει υψηλής ανάλυσης και δε χωρανε. και ακόμα είναι το θέμα του χρόνου, τωρα πχ βγάζω με το θήλαστρο γάλα και γραφω με το ενα χερι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Την πήρα χτες τηλ κ μου είπε να της βάλω λαδάκι στον πωπό και να της δώσω χαμομήλι. Εσύ το βάζεις μέσα στο γάλα?

Της είδα τις φωτό σας, κούκλοι είσαστε οικογενειακώς. Εμένα στο κινητό έχει χαλάσει η κάμερα κ η φωτογραφική μου βγάζει υψηλής ανάλυσης και δε χωρανε. και ακόμα είναι το θέμα του χρόνου, τωρα πχ βγάζω με το θήλαστρο γάλα και γραφω με το ενα χερι!!!

Εγώ το έβαζα και μέσα στο χαμομήλι και ενδιάμεσα μπορεί να της έδινα και λίγο Κίντερντε. Της έκανε καλό. Και για τα πονάκια που είχε. Κι εγώ το ίδιο είχα πάθει με τις φώτο. Δεν μπορούσα να βάλω αλλά τελικά τα κατάφερα. Α εσύ θηλάζεις κιόλας. Εγώ δεν το επιχείρησα καν.

Κοριτσακια μου και μπεμπακια μου τι κανετε????

Χαθηκα γιατι εμπλεξα με τις δουλειες του σπιτιου.Βλεπετε ειχα αφησει εναν αντρα μονο του 3,5 μηνες,οπότε καταλαβαινετε τι βρήκα

Δεν εχω διαβασει πολλα.Μια ματια εριξα μονο.Καλα ετοιμαζετε διδυμοσυνάντηση και δεν λετε τιποτα?????

glorridio δεν εχω λόγια για τα glorrakia!!!!Τελικα εχουμε τα πιο ομορφα μωρα!!!!!

Φροσω μου χρόνισαν τα διδυμακια?Να ζήσουν,να ειναι γερά και καλότυχα στην ζωή τους!!!!

Πειτε μου τα νεα σας...

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεια σας και πάλι... είχαμε πάει βόλτα! Αφού δεν έρχεται καμια για καρυδόπιτα...

Ολγα δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα.... Πρέπει όμως να οργανωθούμε. Αντε, οργάνωσε μας ... εδώ ολόκληρο μπαμπά έβαλες σε τάξη

Nunukaki, αν πίνετε το prenan να ξέρεις ότι είναι αρκετά δυσκοίλιο. Τα υπόθετα και το σύστημα λαδάκι-θερμόμετρο ναι μεν βοηθάνε αλλά δεν είναι για μακρά χρήση. Επίσης το χαμομήλι και το κίντερντε και τα γάλατα δυσκοιλιότητας δεν βοηθάνε σε όλες τις περιπτώσεις. Τη λύση θα τη βρούμε μόνο μετά τον έκτο που θα εμπλουτίσουμε τη διατροφή.

Εμάς το γάλα μας βοήθησε πολύ με αυτό το θέμα και αποφάσισα να μην ξαναλλάξω.

Nufaki, η κόρη σου είναι και εσένα ερωτευμένη ε; Πρέπει νομίζω να τους σφίξουμε λίγο τα λουριά να μην κάνουν κακές παρέες (μα που πάνε και τους γνωρίζουν :rolleyes:)

Glorr, παρατήρησα κάτι στις φωτο και πρέπει να στο πω (χωρίς παρεξήγηση, αλλά ανησύχησα)... μήπως οι πιπίλες σου είναι αυτές τις chicco που λέγαμε πριν από 2 μέρες; Την παρτίδα την κοίταξες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κι από μας! Τι κάνουν μανούλες και παιδάκια?

Είναι μια φθινοπωρινή μέρα σήμερα, οπότε φοβάμαι ότι θα κοπούν οι βόλτες :(

Σήμερα ήρθε και ο doctor και μας εξέτασε και μας έκανε και 2 εμβολιάκια. Ένα στο ένα μπουτάκι και ένα στο άλλο!! Κλαίγανε τα μαναράκια μου! Ο ξανθούλης έχει αρκετή γκρινίτσα έκτοτε, ο άλλος νορμάλ. Φτάσαμε τα 5050γρ ο ένας και 5990γρ ο άλλος!!! Το πιο σημαντικό...επιτέλους βγάλαμε την δεύτερη πάνα. Απλά μέσα στον μήνα θα κανονίσουμε ραντεβού με τον ορθοπεδικό για να κάνουμε έναν ειδικό υπέρηχο στα ισχία τους ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι όλα καλά. Κολικούς συνεχίζουμε να έχουμε και όσο για τα ξενύχτια του μικρού, μου συνέστησε υπομονή! Επίσης αρχίζουν να φουσκώνουν τα ούλα τους γι' συτό και η έξτρα γκρίνια και τα σαλάκια. Αυτά τα νεα μας. Φυσικά τα ξενύχτια συνεχίζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευτυχώς ο άλλος κοιμάται όλη τη νύχτα κι έτσι έχω να βλέπω μόνο τον ένα.

Glorraki κουκλιά τα μωράκια σου και πολύ πολύ γλυκά σαν την μαμά τους!! Νομίζω πως ούτε τα δικά σου μοιάζουν ε? Πάντως πανέμορφα, φτου φτου, να σου ζήσουν και πάλι!!! :) :)

Twins, ευχαρίστως θα τιμούσα την καρυδόπιτά σου αλλά δυστυχώς τα καρύδια απαγορεύονται στον θηλασμό. Χάθηκε να κάνεις ένα cheesecake??? ;)

Όλγα, άντε τελείωνε με τις δουλειές γιατί σε χάσαμε τις τελευταίες μέρες :)

Ααααα ξέχασα να σας πω...χάλασε και το Laptop μου και έχω κάτι νεύρα...τα έπαιξε ο σκληρός... ευτυχώς έχω το desktop pc για να μπαίνω! Δεν βολεύει όμως όταν θηλάζω που κάθομαι στον καναπέ.

Φιλάκια σε όλες σας!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Twins δε δίνω ξένο μόνο μητρικό και στα δύο μωράγια όσο ακόμα θα φτάνει τυολάχιστον. Εχω παρατηρήσει μείωση στο γάλα πάντως και με έχει πάρει από κάτω. 'Η που ο μεγάλος τρώει πολύ περισσότερο και δεν φτάνει. Τι να πώ?

Καλώς την να την πέρδικα!!! Το κάνεις Ολγού? βολευτήκατε τώρα τουλάχιστον? καλή επάνοδο και να ξέρετε δε θα σας συγχωρήσω για τη συνάντηση!!χαχαχα!! περιμένετε κανα μήνα ακόμα!!πολλά ζητάω??:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Twins δε δίνω ξένο μόνο μητρικό και στα δύο μωράγια όσο ακόμα θα φτάνει τυολάχιστον. Εχω παρατηρήσει μείωση στο γάλα πάντως και με έχει πάρει από κάτω. 'Η που ο μεγάλος τρώει πολύ περισσότερο και δεν φτάνει. Τι να πώ?

Οταν λες ότι παρατηρείς μείωση εννοείς στην άντληση. Μπορεί να φταίει ένα από τα παρακάτω

1. Αυτό που λέμε συνεχώς, ότι δηλαδή η αντληση δεν βγάζει όσο θα έβγαζε αν θήλαζε το μωρο

2. Το θήλαστρο που χρησιμοποιεις είναι μονο για "αδειασμα" και δεν τονώνουν τη γαλουχία

3. Το θήλαστρό σοτ δεν "τραβάεί" όλη την ποσότητα και μένει κάτι στο στήθος (αυτό είναι και επικίνδυνο)

4. Εχεις τρελαθεί από το άγχος και την κούραση (το οποίο επηρεάζει τη γαλουχία)

5. Δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω και είναι παροδικό... Απλά είσαι ψυχολογικά down....

Αλλά σε κάθε περίπτωση, ένα έχω να πω: ΜΗΝ αρχίσεις τα ματζούνια γιατί εγώ έτσι την έπαθα και μετά με πήρε η κάτω βόλτα!!!!!!!!!!!

Θα το πω για άλλη μια φορά: τα μωρά μπορούν να μεγαλώσουν με πολλά γάλατα, αλλά με μόνο μια μαμά που πρέπει να είναι όσο πιο ήρεμη και ξεκούραστη γίνεται. Αν δεν φτάνει το γάλα σου, δεν έγινε και η καταστροφή του κόσμου... Δες και την Jas που έδινε συμπλήρωμα και σιγά-σιγά τα κατάφερε!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

θα το οργανωσω εγω αλλα πως θα γινει που δεν κανει σε κλειστους χωρους?

Μαρη εσυ(ξερεις εσυ) τι θα γινει με αυτο που σου ειχα πει?????ε????

Στο πρώτο ερώτημα σου δίνω διάφορες εκδοχες:

1. Θα βρούμε μια ωραία μέρα και θα πάμε σε πάρκο/ αλσος/ εξοχική ταβέρνα

2. Αφήνουμε τα παιδιά στους διδυμομπαμπάδες και πηγαίνουμε αρχικά για κοψίδια και μετά για γλυκα και ποτά... χεχεχε:P:p:p:p

Τώρα για το δεύτερο... αναφέρεσαι στα υπέροχα μακρυμάνικα φορμάκια που φοράω στα παιδιά; Μα.... χειμώνιασε. Και εγώ μακρυμάνικο φοράω!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

το βρηκάαααααα!Θα με πάτε να φαω στον Κίτσουλα!χιχιχι Και εννοειται και το ξακουστο τσουρεκακι για επιδόρπιο!

αα καλα και γω τωρα ολόσωμο φορμάκι τους φοραω και επειδη δεν σκεπάζονται και ενα φανελάκι απο μέσα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

nunuka εχει δίκιο η twins γι'αυτα που σου λεει για το γάλα.Το στήθος σου εχει πολύ μεγαλύτερη ποσοτητα απο αυτη που τραβάει το θήλαστρο.Γι'αυτο και σιγά σιγά μειωνεται μεχρι να σταματησει εντελώς

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Έχετε δίκιο κορίτσια , ευχαριστώ. Άλλαξα θήλαστρο νοίκιασα το symphony αλλά δεν τραβάει πάντα ενώ έχω γάλα. Και όταν βάζω τη μικρη τρώει μια χαρά, το τσέκαρα μετά το μήνυμα που σας έστειλα. Αλλά τι να κάνω τι φοβάμαι να τη θηλάσω και να μην μετράω. Ειδικά με τη δυσκοιλιοτητα που έχει παρουσιάσει. Παρεπιπτόντως ενεργηθηκε πριν λίγο μετά από 4 μέρες. Τίγκα το πάμπερς. Και όσο για την κουραση δεν το συζητώ, τα χω παίξει αλλά θέλω να το προσπαθήσω. Θεές όσες τα έχουν καταφέρει, απορώ πως αντέξανε.

Όλαγα εμένα λές μαρηηηη να υποθέσω????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κορίτσια!

Καταρχήν να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω κάνει 2 χοριακές σε διάστημ αμια εβδομάδας. Η πρώτη βγήκε 300 και η δευτερη 10100. Κάποιοι μου είπαν για....δίδυμα! Ξέρει καμια σας να μου πεί;;;;

Ευχαριστώ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια μου!!!

Σήμερα νιώθω πολύ καλά, ανανεωμένη!! Ναι καλά καταλάβατε, κοιμηθήκαμε το βράδυ!!!!! Βέβαια ξύπνησε ο μικρούλης δύο φορές, έφαγε και ξανακοιμήθηκε. Μια χαρά! Δεν το παίρνω σοβαρά όμως γιατί ίσως ήταν για μια νύχτα μόνο. Δεν πειράζει όμως, το ευχαριστήθηκα.

Nunu μου, είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Κι εγώ είχα συνεχώς αυτό το φόβο. Αν όμως τα μωράκια σου παίρνουν βάρος και βρέχουνε πάνες, τότε μια χαρά τρώνε. Να προσέξεις αν θέλεις κάποια πράγματα που μειώνουν την παραγωγή, όπως καρύδια, φασκόμηλο, δυόσμος, μαιντανός, θυμάρι κτλ. Πίνε πολλά πολλά υγρά (σούπες, νερά, χυμούς). Πρόσεξε γιατί κι εγώ έτσι φοβόμουν και έδινα συμπλήρωμα στον μικρό, ενώ τελικά ίσως δεν χρειαζόταν.

Katerina_s γειά σου! Καταρχήν να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να υποδεχτείς και το άλλο ή τα άλλα μέλη της οικογένειας!! Νομίζω ότι έχεις μια πολύ καλή χοριακή. Όντως ίσως είναι δίδυμα, αλλά η χοριακή δεν προδίδει πάντα μια πολύδιμη κύηση. Νομίζω ότι θα πρέπει να το διαπιστώσετε με τον γιατρό σου στον πρώτο σας υπέρηχο! Εύχομαι να σε ευλογήσει ο Θεός με αυτό το διπλό δώρο!!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...