Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επίσης, και με αυτό κλείνω, διότι πείνασα κιόλας, το γιγαντιαίο εξάνθημα στην κοιλιά ήταν και η αιτία, που κατόρθωσα να βάλω κρέμα για τις ραγάδες περίπου 20 μέρες αφού γέννησα.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άραγε θα μου φύγουν ποτέ;;;;;

* Στα υπόλοιπα εξανθήματα δεν έβαλα καμία κρέμα, διότι ήταν περιττό, είπε ο δόκτωρ, που με είδε!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και, ναι, πλησιάζει η μέρα της διδυμοσυνάντησης (έστω και σε τοπικό επίπεδο, Χαλανδριώτισσες φίλες μου) :) Τώρα πια κάναμε και εμβόλιο!

Με τις υπόλοιπες πότε θα τα πούμε;;;;;

rPPrp3.png

Να σας πώ ρε κορίτσια, η μικρή μου νομίζω δεν λερώνει όσεςπάνες θα έπρεπε. πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας αν είναι να πάρω αύριο την παιδίατρο. Από τη δευτέρα που την πήραμε λέρωσε πολύ ελαφρά (πιτσιλιές) δυο πάνες και την Τρίτη βράδυ γέμισε δυο πάνες τίγκα, πυρηνική καταστροφή και Τετάρτη πιτσιλιές. Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα. Βρεγμένες 3-4 ημερησίως. Να ανησυχήσω??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να μαι... δηλώνω πτώμα και πολύ απογοητευμένη....

Η δεσποινις εκεί που ξανάρχισε να τρώει κανονικά, σήμερα θυμήθηκε πάλι τον παλιό κακό της εαυτό. Γκρίνιαζε όλο το απόγευμα όταν την τάιζα και μου έβγαλε και πριν λίγο μια ρουκέτα... Αντε πάλι τα ίδια... Κουράστηκα.

Nunu, αυτό που περιγράφεις μάλλον για κολικούς φαίνεται, αλλά είναι λίγο νωρίς γι' αυτό. Τωρα για τις πάνες, λένε ότι το μωρό πρέπει να βρέχει 7-8 πάνες σύνολο. Αυτό είναι λίγο δύσκολο να το διαπιστώσεις γιατί ένα παιδί μπορεί να έχει βρέξει την ίδια πάνα και 2 και 3 φορές μέχρι να το πάρουμε είδηση και να το αλλάξουμε.

Σας χαιρετώ γιατί πάλι κλαίει....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, πού είστε; Απόγευμα και καμιά μας δεν μπήκε να πει έστω μια καλημέρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ααααααχ, χειμώνας!

Λατρεύω αυτή την εποχή, μπορώ να ζήσω σε μια χώρα όπου θα έχει μόνιμα χειμώνα... Μμμμ, για να σκεφτώ, Ιταλία, για παράδειγμα. Από τέλη Αυγούστου στον βορρά φοράνε μπουφανάκια!!!!!!!!!!!

Εμείς, όπως σας είπα, χθες κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο, ενώ διαπιστώσαμε πως ΚΑΙ ο μικρός πάσχει από κολικούς σε εξαρσούλα (έχουν κολικούς από την 2η εβδομάδα και οι δυο τους, απλώς τώρα δυναμώνει η έντασή τους... :( )

Δεν είχαμε ιδιαίτερες παρενέργειες, μόνο λίγη γκρινίτσα κι έτσι εγώ πήγα βόλτα στο τζάμπο (είχα ανάγκη να βγω λίγο μόνη μου μετά το μπαρά εμετών, κολικών, κλάμματος, καυγάδων εναλλάξ και με τους δύο, τύψεων και άλλων συναφών καταστάσεων), τους πήρα φορμάκια με πόδι, παπούτσια (!) και λίγα ακόμη καλτσάκια! Μετά πήγα και Σκλαβενίτη και έκανα διάφορα ψωνάκια. Όλα αυτά, ακούγοντας στη διαπασών ΜΑΚΗ. Όταν έχω ανάγκη να χαλαρώσω, ακούω πάντα Χριστοδουλόπουλο (και μάλιστα σε live ηχογράφηση!). Αντιλήφθηκα ότι είμαι πολύ καιρό κλεισμένη στο σπίτι, πάνω από τα παιδιά και αυτό με έκανε λίγο υστερική..... Από το προηγούμενο Σάββατο, όμως, που πήγα και στη Δάφνη βόλτα, αποφάσισα να βγαίνω κι εγώ λιγάκι παραέξω! Και, νομίζω, έκανα καλά! Εσείς, πού είστε;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Άστα agorakia, το πιο ήσυχο φόρουμ έχουμε γίνει. Καλά μας κουράγια.

Twins πως πάτε, την παλεύετε? ο/η παιδίατρος τι λέει? Εγώ πήρα τη δικια μας και είπε αφού σιτίζεται κανονικά να της βάλω λίγο λαδάκι, ξέρετε που και να της δώσω λίγο χαμομήλι. Τι να πώ? Φιλιά προς το παρόν.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κι από μένα!!!

Πράγματι βρε κορίτσια, σαν να μπήκαμε για τα καλά στον χειμώνα και έχουμε εξαφανιστεί... :)

Εδώ πάντως έπιασε για τα καλά το κρύο.

Μάλλον αύριο θα έρθει ο γιατρός μας για εμβόλιο. Μεθαύριο έχουμε να πάμε σε βάφτιση!!! Η πρώτη μας επίσημη έξοδος!!!

αχ αυτοί οι κολικοί βρε κορίτσια κι εμάς από νωρίς είχαν ξεκινήσει και ο μικρός τους είχε πιο έντονους.

RKdwp3.png

Γεια σας κορίτσια................Τι κάνετε? Έχω μέρες να μπω. Είστε καλά? Τα μωράκια σας?

Επιτέλους κατάφερα και έβαλα φωτο των μπεμπεκιών. Δείτε αν θέλετε...... Χα χα χα χα χα ..............Περιμένω σχόλια.:):)

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια................Τι κάνετε? Έχω μέρες να μπω. Είστε καλά? Τα μωράκια σας?

Επιτέλους κατάφερα και έβαλα φωτο των μπεμπεκιών. Δείτε αν θέλετε...... Χα χα χα χα χα ..............Περιμένω σχόλια.:):)

Τα κατάφερα και τις είδα. Πολύ όμορφα μωρα... και ο μπέμπης είναι μεγαλούτσικος ή μου φαίνεται;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!!!!!:P Σήμερα έχει πολύ κρύο!!!!

Εχτες τα κατάφερα και έφτιαξα καρυδόπιτα!!!! Κερνάω!!!!

Τελικά το μαγουλάκι αποφάσισε να με λυπηθεί και εχτές ήταν και πάλι καλό και χαμογελαστό κορίτσι. Για να φάμε σαν άνθρωποι βέβαια, ούτε λόγος, αλλωστε έχει εξουσιοδοτήσει τον αδερφό της να τρώει εκ μέρους της!!!!! Τι θα την κάνω....

Για να μην παρεξηγηθώ και λακίσουν και οι υποψήφιοι γαμπροί.... η μαγουλού πλέον δεν είναι καθόλου μαγουλού... έχει μια χαρά προσωπάκι... κάνει και δίαιτα άλλωστε :P

Agorakia πως συνδυάζονται ο Eros και ο Μάκης... περιμένω να μου λύσεις την απορία!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερααααααααααα!!

ωραιος καιρος για χουχουλιασμα!

σκεφτειτε..σε λιγο καιρο θα ξυπναμε κυριακες με κρυο,κ θα παιρνουμε τα παιδακια μας στο κρεβατι μας για cocooning οικογενειακως!!!

twinsaki καθως σε ακολουθω, εχω να πω οτι κ εμενα η μικρη μου που βεβαιως ειναι μαγουλου, κ πολυ μαλιστα, εχει αρχισει να μου κανει τη δυσκολη στο φαγητο...

ελπιζω να ναι παροδικη φαση..

ελπιζω να την περασει συντομα κ η δικη σου κ να μη στενοχωριεσαι!

glorr πολυ ομορφα μωρουλια!! κουκλακια ειναι!!

agorakia πραγματικα..! eros κ χριστοδ???? εισαι πολυδιαστατη προσωπικοτης!!

nunaki ελπιζω να μην αρχισαν τοσο νωρις οι κολικοι σας..εμας ο μικρος ακομη εχει κ περιμενω να κλεισουμε το 3μηνο κ ν αρχισουν να περνανε..αν κ δε τους περασε πολυ εντονα,ειναι ασχημο να βλεπεις το μωρακι σου να ποναει κ να μη μπορεις να κανεις τιποτα ιδιαιτερο..

jasminius!! ακομη ξενυχτια,ε??

εμεις παντως δε καταφεραμε ακομη να κοψουμε εκεινο το βραδινο..

η μικρη τα ειχε παει σουπερ λιγες μερες..ξυπνουσε κατα τις 6,αλλα τωρα κανα 2μερες ξυπναει παλι 4-5το πρωι..

ο μικρος δε το εκοψε ποτε..

υπομονη!

33E7p2.png

Καλό μεσημεράκι κι από μένα κοπέλες. Η μικρή μου ακόμα τίποτα, δεν ενεργήθηκε. Να της ξαναβάλω λάδι και χαμομήλι λέτε? μα τόσο φαϊ που το βάζει? Το βράδυ μας ήταν φυσικά δύσκολο και έγώ άρχισα να νιώθω κρυωμένη με τα αυτά μου κάθε τρεις και πέντε έξω. Θηλάζω με μάσκα πλέον, τα χάπια μου.

Και twins έχω τσακίσει τα γλυκά μια καρυδόπιτα δε θα με χάλαγε!!!

Nufi δεν έχω ιδέα ακόμα, δεν κλάιει απαρηγόρητη απλά τυλίγει τα πόδια της και δεν έχει ενεργηθεί από Τετάρτη ξημέρωμα. Φαγητό τρώει 300 και ml.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλό μεσημεράκι κι από μένα κοπέλες. Η μικρή μου ακόμα τίποτα, δεν ενεργήθηκε. Να της ξαναβάλω λάδι και χαμομήλι λέτε? μα τόσο φαϊ που το βάζει? Το βράδυ μας ήταν φυσικά δύσκολο και έγώ άρχισα να νιώθω κρυωμένη με τα αυτά μου κάθε τρεις και πέντε έξω. Θηλάζω με μάσκα πλέον, τα χάπια μου.

Και twins έχω τσακίσει τα γλυκά μια καρυδόπιτα δε θα με χάλαγε!!!

Nufi δεν έχω ιδέα ακόμα, δεν κλάιει απαρηγόρητη απλά τυλίγει τα πόδια της και δεν έχει ενεργηθεί από Τετάρτη ξημέρωμα. Φαγητό τρώει 300 και ml.

Καλημέρα Nunu. Τι κάνεις βρε? Τα νινάκια? Πω πω κι εσύ με την μικρούλα έχεις θέμα ε? Κι εμένα η μικρή μου είναι δυσκοίλια. Να φανταστείς ότι αλλάξαμε τέσσερα γάλατα μεχρι τώρα και τελικά επιτέλους καταλήξαμε. Μην φανταστείς βέβαια ότι τα κάνει και κάθε μέρα. Συγκεκριμένα τα έκανέ τώρα πριν μια ώρα και είχε από την Τετάρτη. Προχθές πάλι της έβαλα υπόθετο γλυκερίνης. Γενικά τα κάνει μέρα παρά μέρα. Αλλά προχθές που είχε πάλι τρεις μέρες και πήρα την παιδίατρο μου είπε για το υπόθετο. Κι εμένα έτσι μαζεύει τα ποδαράκια της. Η παιδίατρος τι σου έχει πει γι αυτό? Εγώ ότανήτανπιο μικρή της έβαζα χαμομήλι στο γάλα της.

Το άλλο το μωράκι σου εντάξει? Βάλε καμία φώτο. ΄Κ εγώ χθες έβαλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...