Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Agorakia, η ιστορία σου είναι συναρπαστική και τη διάβασα με μεγάλη προσοχή. Πιστεύω πως είσαι πολύ καλή δημοσιογράφος γιατί ξέρεις πραγματικά να κρατάς τον αναγνώστη:P. Παρ' αυτά, δεν τη γλυτώνεις ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα συμφωνήσω με τη Jas, και εγώ λίμπα θα τα είχα κάνει αν παίζανε τόσο πολύ με τα νεύρα μου. Nunukaki, την ερώτηση "γιατί μου τον έφεραν αφού θα μου τον ξαναπάρουν;" και εγώ την έκανα χίλιες φορές στον εαυτό μου. Και τώρα που το θυμάμαι κλαίω.... Θυμάμαι πόσο έκλαιγα κάθε φορά που χτυπούσε το κινητό μου που είχα βάλει φωτογραφία του μπέμπη. Ναι, η αλήθεια είναι ότι βιάζονται πολύ και να δώσουν τα παιδιά στο δωμάτιο και να τους δώσουν εξιτήριο, αλλά από την άλλη, αν πηγαίναμε σε ένα ιδιωτικό θα μένανε πάρα πολύ (τα δικά μου τα κακόφαγα δεν το συζητώ... τουλάχιστον 1,5 μήνα θα τα κρατούσαν ως λιποβαρή).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κι έφτασα στο σημείο τώρα να το μαλώσω το παιδάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι, το ομολογώ. Κορίτσια, η γκρίνια τους δεν έχει όριο, αλλά του μεγάλου (ανεξάρτητα από κολικούς) τσακίζει κόκκαλα. Πώς κρατάτε την αυτοκυριαρχία σας;;;;;;;;;;;;;;; Δεν τα έχετε μαλώσει ΠΟΤΕ; Δεν τους έχετε φωνάξει ΠΟΤΕ;;;;;;;; Εγώ και τους μάλωσα και τους φώναξα και τους άφησα να κλαίνε σπαρακτικά :(:(:(:(:(:(:(:(

Agorakia, δυστυχώς και εγώ έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να θέλει να μαλώσει τη μαγουλού όταν δεν τρώει ή κλαίει χωρίς να ξέρω τι θέλει.... Και μία φορά το έκανα και πράξη, το παραδέχομαι. Της φώναξα "γιατί φωνάζεις ε; δεν βλέπεις ότι ταίζω τον αδερφό σου;" Και τι κατάφερά; Τους τρόμαξα και τους δύο! Και ένιωθα και τύψεις.

Και ναι, ομολογώ ότι όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι και κλαίνε και τα δύο, πρέπει να βάλω προτεραιότητες. Αλλά, για άλλη μια φορά θα πω ότι από τότε που ανακάλυψα το σεσουάρ, δεν έχουμε ταυτόχρονα κλάματα ή τουλάχιστον είναι διαχειρίσημα.

Τώρα βρήκα και άλλο κόλπο: κάθε φορά που δεν ησυχάζουν, τα βάζω στο μπανάκι και κάνουμε λουτροθεραπεία... τέλειο αποτέλεσμα!

Και όπως λένε και οι παλιότερες, ευτυχώς μετά τον 3ο τα κλάματα μειώνονται δραστικά, ίσως γιατί περνάνε οι κολικοί εφ ενός και αφ'ετέρου αφού κοιμόμαστε λίγο παραπάνω έχουμε αντοχές!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και εσύ μεταμεσονύκτια;;;;;:P

Ναι, είδα και εγώ στις ειδήσεις. Και εγώ το αναρρωτήθηκα, αν πρόκειται μόνο για τη συγκεκριμένη παρτίδα ή όχι (γιατί κάπου άκουσα ότι ήταν δειγματοληπτικός ο έλεγχος, δηλαδή δεν τα έλεγξαν και όλα....)

Και εδώ βέβαι τίθεται το ερώτημα αν αυτό αφορά όλα τα καουτσουκοπροϊοντα ή απλά τις πιπίλες....

Χεχε... το μόνο που έχω να πω... θηλάστε όσο μπορείτε!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κι εγώ μεταμεσονύχτια και απ' ότι φαίνεται με περιμένει άγριο ξενύχτι πάλι. Εμένα νομίζω τα δικά μου αγρίεψαν περισσότερο....πάρα πολύ γκρίνια σας λέω!!!! Και τα δυό μαζί και δεν ξέρω πιο να πρωτοπιάσω :(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πρωϊνή πρωϊνή!!! Μόλις τελείωασα το μαραθώνιο ταϊσματος. Συμπεράσματα: ο μικρός, μην το ματιάσω, σα να αρχισε να στρώνει. Τελείωσε στο 45λεπτο και ξυπνάει και μόνος του όταν πεινάει. Οχι στο δυωρο αλλά πριν τις 3 ώρες. Αντιθέτως η μικρή με παίδεψε στο στήθος από 5μιση παρά μέχρι τις 7 και στο τέλος της έδωσα κ μπιμπερό 10ml στις 7 μιση. Απελπίστικα! Τώρα βγάζω με το θήλαστρο!

Φρόσω να χαίρεσαι τις λατρείες σου, να τα χιλιάσουν!!! με παιδίατρο προς το παρόν θα λεω για κανα δίμηνο να κρατήσω 5την νεογνολόγο του Αλεξάνδρας, τη μια από όλους που μου σύστησε κ ο ντοκ και μου φαίνεται οκ. Παράλληλα θα δώ και άλλους εδώ γύρω να έχω στα υπόψη γιατί είναι μακρυά. για τη δικιά σου ρώτησα αλλά δεν την βρήκα.

Nufi τι να πώ για το φ.τ? σχολίασα σε ένα μήνυμα προχτές μάλλον δεν το είδες. Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ ζωντανή εμπειρία με τα όλα της, πόνο! χαρά! μαστούρα!:D:D και όλα ξεχαστήκαν όταν μου δώσαν τα μωρά αγκαλιά. Με τον γιατρό ήμουν πολύ ευχαριστημένη και με την αναισθησιολόγο!! Δε σας είπα το αυτό μου έγινε διάσημο διότι έγινα η ατραξιόν, η διδυμομανα που θα γεννήσει φυσιολογικά!! Μεγάλες στιγμές, όταν γένναγα ήταν πάνω από 10 άτομα γύρω μου και οι περισσότεροι βοηθάγανε, οι υπόλοιποι φωνάζαν ΜΠΟΡΕΙΣ!:lol::lol::lol:. Φυσικά μετα από αυτό το σοκ και την αναλγησία για ενα δύωρο ήμουν με τρεμουλα και τα σχετικά αλλά μετά από 4 ώρες σηκώθηκα και έκανα μπάνιο. Την Κυριακή περδίκι. Σήμερα δεν έχω κάν κοιλιά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα ξυνύχτισσές!!!!!!!:P

Τι γιναντοταίσματα είναι αυτά που κάνετε; Nunu, μάλλον η μικρή θέλει χρόνο να συνηθίσει και πολύ πιθανόν να καθυστερήσει να μπει σε πρόγραμμα. Και θα αλλάζουν συνεχώς.

Jas, τα δικά σου τι έπαθαν; Λες να φταίει η αλλαγή του καιρού;

Βρε κορίτσια, είδατε τι καιρό κάνει έξω; Σωστός χειμώνας! Με έχει πιάσει μια μανία να κατεβάσω τα χειμερινά, αλλά μήπως είναι νωρίς;

Φρόσω, χρόνια πολλά για τα παιδάκια σου και πάντα ευτυχισμένα.

Γιωτούλα, περαστικά σε όλη την οικογένεια και καλό κουράγιο σε εσενα.

Η Όλγα που κρύφτηκε πάλι; Χάθηκε μέσα στις βαλίτσες;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας!

πηγα απ το χαραγμα σισμανογλειο που ειχα κανονισει ραντεβου διαφορα για το πιστοπ.υγειας, κ εκανα μονον ακτινογραφια κ εφυγα..απεργια οι υπολοιποι..

περστικα στη giota

κουραγιο σε jas

nunu ησουν η attraction του αλεξανδρα δηλαδη..

φροσω να τα 100στησουν τα αγορακια σου!

twins σημερα δεν εχει βολτα..εχει χειμωνα! κ μενα μου ρθε μια διαθεση για χαλια κ γενικως πιο ζεστο σπιτικο look,αλλα ειναι νωρις μωρε οντως..

η ολγα πολυ εξαφανιζεται τελευταια..πανε οι εποχες που ποτε μας συμβουλευε,ποτε μας μαλωνε..

33E7p2.png

ειναι καλο τωρα που η nunu θηλαζει τοσες ωρες???

πως αντεχεις μικρη μου??

ποση ωρα πρεπει να φαει το μωρο στο στηθος για να θεωρησουμε οτι μαλλον πηρε την απαιτουμενη ποσοτητα?

εγω ξερω 10λεπτα απ το καθε στηθος ειναι αρκετα..αν τρωωει κανονικα βεβαια..το μασουλημα δε μετραει!

ε jas? gourou του θηλασμου??? κ φροσω!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ειναι καλο τωρα που η nunu θηλαζει τοσες ωρες???

πως αντεχεις μικρη μου??

ποση ωρα πρεπει να φαει το μωρο στο στηθος για να θεωρησουμε οτι μαλλον πηρε την απαιτουμενη ποσοτητα?

εγω ξερω 10λεπτα απ το καθε στηθος ειναι αρκετα..αν τρωωει κανονικα βεβαια..το μασουλημα δε μετραει!

ε jas? gourou του θηλασμου??? κ φροσω!!

Δεν διευκρίνισα ότι το μαραθώνιο ταϊσμα περιλαμβάνει, ύπνο στο βυζί, 10 λεπτά ύπνου στη κούνια (μετά ξυπνάει κ θέλει γάλα), άλλαγμα οπότε υποθέτω όι είναι φυσιολογικό απλά με πολύ υπομονή θα στρώσουν. Έτσι λέει και ο γκουρού του θηλασμού!!

Σήμερα ζυγίσαμε και τον μικρό. Από την προηγούμενη Πέμπτη πήραμε 280γραμμάρια!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εμείς πάλι ξενύχτι....

Έχω την εντύπωση ότι ξεκινάνε να φουσκώσουν τα ούλα τους για ... δόντι.... τι να πω... τα στοιχεία αυτά δείχνουν!! απ' όσο θυμάμαι από τα ανίψια μου!

Nunu τα πας πάρα πολύ καλά...λένε ότι τα μωρά πρέπει να παίρνουν βάρος την

εβδομάδα..από 170-300γρ. Οπότε τα πάτε τέλεια!!

Nufaki, όπως απάντησε και η nunu μας, επειδή όσο είναι μικρούλια δεν τρώνε μόνο, κουράζονται, σταματάνε, κοιμούνται.. τα 10 λεπτά δεν φτάνουν με τίποτα και έτσι κάνουμε μαραθώνιους θηλασμούς. Εμένα τώρα που όπως βλέπω, στρώσανε, τρώνε μέσα σε 10-15 λεπτά και κοιμούνται τουλάχιστον 2 1/2 ώρες!!! Συνήθως και παραπάνω, τουλάχιστον ο μεγάλος μου!!! δεν φανταζόμουν ότι γίνεται τόσο εύκολο.

RKdwp3.png

Κουκλίτσες μου, τι κάνετε; Εμείς επιστρέψαμε πριν μία ώρα από το πρώτο μας τσίμπι τσίμπι!!!! Κλάψαμε για τα καλά... :(

Χαίρομαι που μοιράστηκα μαζί σας την εμπειρία μου και έχω να τονίσω ότι η παρέα μας ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα τις δύσκολες μέρες της θερμοκοιτίδας (γιατί είχα κι άλλα δύσκολα, που δεν σας τα είπα ακόμη...)... Και δεν σας είπα ακόμη ευχαριστώ, γιατί μου σταθήκατε, χωρίς να ξέρετε τι ακριβώς πέρναγα!

Nunu, σε αποθεώνω γιατί έκανες πράξη κάτι που θα ήθελαν να ζήσουν πολλές γυναίκες! Αφού κατάφερες αυτό, όλα τα άλλα θα σου φανούν παιχνίδι, νομίζω!

Φροσάκι, να καμαρώνεις τα παιδιά σου γελαστά πάντα! Να είναι χιλιόχρονα!

Twinsaki, σήμερα το πρωί έβγαλα κάτι φανταστικές φωτό πριν το εμβόλιο! Πιθανότητα copoy paste, όπως με το τικεράκι, παίζει ή να επιστρατεύσω σύζυγο; (ακόμη δεν το έχω συνηθίσει ότι είναι σύζυγος :):):):):) ακόμη σκέτος σύντροφος νομίζω ότι είναι!!!:) ) Επίσης, ευχαριστώ για το σχόλιο και εύχομαι να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (μετριοπάθεια και μετριοφροσύνη... ουάάάάάάου)

Witchaki, το είδα κι εγώ αυτό με τις πιπίλες!!!!!!!!!!!!!!!! Εμείς είχαμε πάρει από πριν της AVENT, ωστόσο μας είχαν δώσει δώρο μαζί με άλλα πράγματα στο μαιευτήριο αυτές τις πιπίλες τις κακές!!!!!!!!!! Και να σκεφτείς ότι προχθές το πρωί σκεφτόμουν ότι ο μεγάλος δεν την κρατάει καλά της AVENT και του έδωσα για μία μέρα αυτή την παλιοπιπίλα!!!!!!!! Τώρα τις πέταξα, γιατί έτσι κι αλλιώς μου μύριζαν πολύ έντονα πλαστικίλα και καουτσικίλα!

rPPrp3.png

Α, ναι! Δεν είμαι καθόλου χαρακτήρας ήπιων τόνων (το αντίθετο, θα ομολογούσα...). Απορώ κι εγώ με την στωικότητά μου στο μαιευτήριο... Πίστευα ότι αυτό ήταν το σωστό για τα παιδιά και περίμενα... Αλλά, ο μικρός, που μπήκε για 24 ώρες, βγήκε μετά από 7 μέρες, με έβαλε σε σκέψεις! Όπως και οι διάφορες μαρτυρίες, που διάβασα!

Τώρα τους έχω βάλει πάλι δορυφορική (RAI 1, 2 KAI 3), να ακούμε λίγα ιταλικά (σαν υπνοθεραπεία ένα πράγμα), για να τους είναι οικεία η γλώσσα:):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...